Автор Тема: Приливът започва - НЛО Конференция  (Прочетена 6300 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

stiver

 • Гост
Приливът започва - НЛО Конференция
« -: Ноември 19, 2007, 01:29:28 am »
НЛО Конференция в Националния Прес-клуб, Вашингтон, САЩ
Първа част
"Приливът започва"

От Робърт Д. Морнингстар
(Copyright 2007, Robert D. Morningstar - All Rights Reserved)
Публикувано на 14 Ноември 2007 г.
Преводът е с малки съкращения


Това е предварителен доклад, първият от поредицата, за вчерашната (12.11.207 г.) среща в Националния прес-клуб във Вашингтон, организирана от продуцента Джеймс Фокс ("Out of the Blue" – Неочаквано) и Лесли Кийн (журналистката, която наскоро спечели голям съдебен процес срешу НАСА за разсекретяване документите отнасящи се до Кексбъргския НЛО-инцидент през 1965 година). Председател на пресконференцията беше бившия губернатор на Аризона Файф Симингтън. На срещата военни, цивилни пилоти и служители от разузнаването на различни страни представиха лично свидетелските си показания по случаи на официални разследвания на НЛО в други страни.

Пресата беше широко представена от репортери на значителни информационни агенции като Reuters (Ройтерс), The Washington Times (Уашингтън Таймз), CNN и Fox News (Фокс Нюз), както и други от Канада, Европа и Африка.

CNN Новини беше представен от Гари Тъкман. Репортьорът зададе някои много интересни въпроси и предаде случая по много честен и уравновесен начин, представяйки участниците с полагащото им се уважение (въпреки презрителните забележки и глупавите подигравателни коментари след вчерашното излъчване на репортажа му по телевизията).

Следват показанията на генерал Парвиц Джафари:

„Добро утро, дами и господа...
Казвам се Парвиц Джафари и съм генерал в пенсия от Иранските военновъздушни сили. Около 11 часа вечерта на 18-ти септември 1976 г., гражданите на Техеран, столицата на Иран, бяха уплашени от непознат обект, кръжащ ниско над града. Обектът приличаше на звезда, но беше по-голям и по-ярък. Рапортуваха до наблюдателната кула, но и човекът от кулата вече го беше засякъл. Той алармира командния пост на Военновъздушните сили и Изпълнявашият длъжността генерал Юсефи взе решение да изпрати един F-4 да проучи обекта.
Пилотът на първия самолет, който излетя се приближи прекалено близо до яркия обект, изгуби контрол над инструментите и връзка с базата. Затова трябваше да се върне. След около 10 минути изпратиха нов самолет, който тогава пилотирах аз. По това време бях командир на ескадрила.
Проближих към обекта, който излъчваше последователно интензивна червена, зелена, оранжева и синя светлина, толкова ярка, че не можех да виждам самия обект. Честотата с която се сменяха светлини беше изключително бърза, като на стробоскоп.
Ние следяхме обекта от самолета с автоматичен радар. Той се намираше на 30 градуса вдясно и на разстояние от 40 км. Размерът му според радара можеше да се сравни с Боинг 707. Четири други обекта с различна форма се отделиха от главния обект по различно време на инцидента. Всеки път, когато бяха близо до мен, оръдията ми блокираха и радио-връзката ставаше неизползваема.
Един от отделилите се обекти полетя към мен. Помислих, че е ракета. Опитах се да изстрелям ракета с топлочуствителна глава към него, но ракетното табло отказа да работи. Друг обект ме последва, докато се приземявах.
Друг от отделилите се обекти се приземи на открито място, излъчвайки ярка светлина, от която се виждаха и песъчинките по земята. Ние чувахме тревожни сигнали през цялото време, за което рапортуваха и от други самолети летящи наоколо. Тези сигнали чувахме около два дни след това.
След инцидента, по време на срещата в главната квартира, един американски полковник си водеше бележки, но след като свършихме не можах да го открия, за да разговарям с него.
По-късно документ по този случай беше разсекретен тук в Америка по сила на Закона за свобода на информацията. Бюрото по разследванията документира случая с големи подробности и го изпратиха в службите за сигурност, Белия дом и ЦРУ. Оценката на Бюрото по разследванията гласи „Това е класически случай, който покрива всички необходими изисквания за официално разследване на феномена НЛО.”
Ще бъда щастлив да отговоря на всички ваши въпроси.
Благодаря.”


Преди и след конференцията обмених информация с генерал Джафари за малко известния случай на отвличане от НЛО (засягащ британски лекар и ирански гражданин), който е станал в деня преди този инцидент в планината Ербуз, северозападно от Техеран, близо до гроба на шиитски светец.

Следват пълните показания на Команданте Хуерта:

„Аз съм Оскар Санта Хуерта, официален пилот от Перуанските военновъздушни сили, в момента съм пенсионер.
На 11 Април 1980 г., в 7:15 сутринта 1800 души се намираха във въздушната база в Ла Хойя, Арекуипа.
Всички те наблюдаваха неподвижен обект в небето, който изглеждаше като балон, на около 5 км. разстояние и приблизително 500 м. височина. Обектът блестеше, защото отразяваше слънцето.
Командирът на моята част ми заповяда да излетя на моя реактивен самолет Сухой 22 и да сваля сферичния обект. Това беше секретно въздушно пространство без право на информация и ние помислихме че ни шпионират.

Аз се приближих към обекта и изстрелях по него 64 30 мм. снаряда. Някои снаряди полетяха към земята, а други попаднаха точно в обекта, но не оказаха абсолютно никакъв ефект върху него. Снарядите и не рикошираха. Вероятно те бяха напълно абсорбирани от тялото му. Конусообразната „огнена стена”, която изпратих към него нормално би унищожила всичко по пътя си.
Едва тогава обектът започна да се издига и да се отдалечава от базата. Когато аз стигнах към 1000 метра височина, той внезапно спря, карайки ме да пикирам встрани, тъй като бях само на 450 м. разстояние от него. Започнах да се издигам за да нападна отгоре, но точно се бях прицелил и готов да стрелям, обектът рязко се издигна право нагоре изплъзвайки се от атаката.
Още два пъти държах обекта на прицел. Всеки път той се изместваше в последната минута, точно преди да стрелям и винаги се изплъзваше от атаката.
Аз реших да се издигна с пълна скорост, за да мина над него, но той започна да се издига почти паралелно на самолета ми и когато стигнахме 2000 м. височина внезапно спря.
Тогава аз се приближих на около 100 метра от НЛО-то. То беше около 10 м. в диаметър. Представляваше емайлиран, кремав на цвят купол, с широка кръгла основа. Нямаше никакви двигатели, никакви тръби, никакви прозорци, никакви криле или антени. Липсваха му всякакъв вид самолетни части, нямаше никаква двигателна система.
В този момент аз разбрах, че това не е никакъв шпионски апарат, а че това е НЛО - нещо тотално непознато... Бях почти без гориво, и затова не можех да нападам, да маневрирам или да развивам голяма скорост, за да избягам. Уплаших се. Мислех, че това е краят ми.
Когато се успокоих, се свързах по радиото с базата да изпратят друг самолет да огледа, опитвайки се да скрия страха си. Те казаха - не, прекалено е високо. Просто се връщай. Трябваше част от пътя си да се плъзгам надолу защото нямах гориво. Движех се на зиг-заг, за да не бъда лесна цел, винаги с очи на огледалата за обратно виждане, надявайки се, че НЛОто няма да ме преследва. То не ме преследваше.
Аз прекарах 22 минути маневрирайки с този обект. След като се приземих той остана неподвижен в небето още два часа, така че всички в базата да го видят. Документ на Американските служби за сигурност озаглавен „НЛО видяно в Перу” описва този случай и казва, че произходът на обекта остава неизвестен.
Още настръхвам, когато мисля за него.”


След конференцията казах на Командер Хуерта, че искрено му завиждам за този случай, за полета и за изумителните неща, които са видели очите му.
Тази конференция беше наистина исторически момент в историята на НЛО-разследването. Продуцентът Джеймс Фокс и репортерката Лесли Кийн имат огромни заслуги за организирането на това уникално събитие.

Край на част 1...
Очаквайте още удивителни подробности и показания на свидетелите от тази пресконференция.


Робърт Д. Морнингстар
Редактор, UFO Digest
http://www.ufodigest.com/news/1107/ufoconference.html
___________________________________________________

Превода на тази статия посвещавам на Админа, Хорус, Ейлиън, Еон и всички, които денонощно ни бранят от хакери, илюминати, рептилии и зли сили, но най-вече от собствената ни глупост.  :-*
« Последна редакция: Ноември 19, 2007, 16:34:46 pm от H. »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Re: Приливът започва - НЛО Конференция
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2007, 01:58:45 am »
Информацията е добра :)
Без съмнение този НЛО обект е някаква американска летяща чиния, която е шпионирала иранците тогава ;)

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: Приливът започва - НЛО Конференция
« Отговор #2 -: Ноември 19, 2007, 16:35:48 pm »
Благодаря!

Трябва да помислим за повече такива материали, които да отразяват НЛО-конференциите по света :)

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Относно: Приливът започва - НЛО Конференция
« Отговор #3 -: Април 11, 2008, 17:37:33 pm »
Нещо ново по случая ???

stiver

 • Гост
Относно: Приливът започва - НЛО Конференция
« Отговор #4 -: Април 11, 2008, 19:39:31 pm »
НЛО Конференция в Националния Прес-клуб, Вашингтон, САЩ
Втора част
Истината e все още живa
Полетът на Черния Триъгълник

(Copyright 2007, Robert D. Morningstar - All Rights Reserved)
Публикувано на 23 Ноември 2007 г.Името ми е Уилфрид Де Брауер

Аз съм  Генерал Майор в оставка от Белгийските Военно-въздушни Сили и бях командващ Операции на Военновъздушния Щаб когато изключителна НЛО вълна заля Белгия.

В действителност, вечерта на 29 Ноември 1989, в малък район в Источна Белгия бяха докладвани около 140 наблюдения на НЛО. Стотици хора видяха величествен триъгълен кораб с дължина около 40 метра с мощни сияещи насочени светлини, движещ се много бавно, без да издава никакъв значителен звук, но в отделни случаи ускоряваш до много голяма скорост.

Много други наблюдения щяха да последват през следващите дни и месеци. НЛО вълната продължи повече от една година, през която Белгийските НЛО организации проведоха повече от 650 разследвания и записаха на повече от 400 часа свидетелски показания.  В един от случаите беше направена фотография разкриваща триъгълната форма и четирите ярки светлини на обекта.

Белгия нямаше никакъв център за докладване на НЛО наблюдения. Въпреки това, през периода, когато функционирах в отдела за Операции на Военновъздушния Щаб, аз бях изправен пред множество въпроси относно произхода и същността на този кораб.

Преди всичко, след консултация с други партньори от НАТО, аз успях да потвърдя, че никакви тайни полети или каквито и да било други експериментални летателни уреди не са се намирали във въздушното пространство на Белгия. В допълнение, гражданските въздухоплавателни власти потвърдиха, че никакви летателни проекти не са били осъществявани. Това означава, че докладваните обекти бяха направили нарушение срещу съществувашите въздухоплавателни правила.

Военновъздушните Сили на Белгия се опита да идентифицира предполагаемите нарушители и в три от случаите изпрати самолети F-16. В един от случаите два F-16 регистрираха внезапни промени в скоростта и височината, които са далеч отвъд границите  на възможното за съществуващите летателни апарати.

Въпреки всичко пилотите не успяха да установят визуален контакт и разследването показа, че специфични климатични условия може да са предизвикали електромагнитни смущения и погрешни показания на радарните екрани. Техническите данни бяха недостатъчни да се заключи, че е имало извънредна въздушна активност през онази вечер.

На кратко, Белгийската НЛО вълна беше необикновена и Военновъздушните сили не можаха да установят вида, произхода и намеренията на докладвания феномен.
Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 783
 • Невъзможно е нищо
Относно: Приливът започва - НЛО Конференция
« Отговор #5 -: Април 13, 2008, 02:59:06 am »
Мисля, че този тригълник беше някаква американска технология, секретен самолет.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 826
Относно: Приливът започва - НЛО Конференция
« Отговор #6 -: Април 13, 2008, 09:09:27 am »
Aurora

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Относно: Приливът започва - НЛО Конференция
« Отговор #7 -: Април 13, 2008, 10:06:15 am »
Aurora
Още ли не го оповестиха официално, че съществува?

http://en.wikipedia.org/wiki/Aurora_aircraft

Кога ще излязат с изявление, че го има??

Неактивен nettle

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 75
Относно: Приливът започва - НЛО Конференция
« Отговор #8 -: Април 13, 2008, 14:19:30 pm »
Ще го оповестят официално, чак когато разработят и пуснат в експлоатация следващия модел  ;)
In a Mirror, Darkly!

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Относно: Приливът започва - НЛО Конференция
« Отговор #9 -: Май 03, 2008, 11:03:28 am »
Ще го оповестят официално, чак когато разработят и пуснат в експлоатация следващия модел  ;)
Като гледам има доста по-добри модели от него
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_antigravity.htm

Значи не е това причината, поради която не е оповестен официално.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27