Автор Тема: БНС  (Прочетена 3990 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен veselqk-U

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 255
БНС
« -: Август 19, 2007, 22:28:38 pm »
Българският Национален Съюз(БНС),обяви че ще създава национална гвардия във връзка с увеличаване на броя на саморазправите(БТВ новините).Това във връзка с бунта на циганите в Красна поляна.
Дали целта е идеална или  стъпка към полицейска държава.Този бунт от "никъде" на циганите клони везните към второто.Дали подобно сдружение няма да се превърне в оръжие на определени кръгове?

Eon

 • Гост
Re: БНС
« Отговор #1 -: Август 19, 2007, 22:30:37 pm »
За да бъде национална гвардия не трябва ли да бъде одобрено от правителството? А и вече ЕС има мнение в тези работи, не може току така да стане тая работа.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re: БНС
« Отговор #2 -: Август 19, 2007, 22:33:50 pm »
Расате прави армия за потушаване на безредици

19 август 2007 / News.dir.bg
Българският национален съюз /БНС/ започва да изгражда Българска национална гвардия, като в основата й ще са съществуващите звена на спортната организация на съюза, съобщи лидерът на БНС Боян Расате.
Гвардията ще в помощ на държавните органи, на Гражданската отбрана, на органите на МВР при потушаването на масови безредици, в защита на български граждани при тормоз и в помощ на хората при природни бедствия, обясни Расате, цитиран от БТА. Той обяви, че тази национална гвардия се създава поради факта, че в общественото пространство върви желанието за създаването на подобна структура, но до този момент нито една държавна институция не е пристъпила към това. Тя се налагала и във връзка с всичките набези, изстъпления и 17-годишния терор, който упражнявала една малцинствена група, във връзка с неплащането на сметките в кв. "Столипиново" в Пловдив, изстъпленията в Плевен, Враца, убийството на проф. Калоянов в София, многократните и многобройни изнасилвания на деца и възрастни жени, грабежите по улиците и взломните кражби, за да се стигне до последните събития в столичния квартал "Красна поляна". "В "Красна поляна" видяхме, че органите на реда се страхуват да упражнят правомощията си спрямо тази малцинствена група, като не се притесняват да ги упражняват срещу еколози, миньори, пенсионери и други групи от обществото, което според нас налага да се организират гражданите по почина на други демократични страни", изтъкна Расате.
От 20 август започва кампанията по набирането на доброволци за националната гвардия на територията на цялата страна, обяви още Расате. Съществуващите три спортни клуба, които са с по 30 души членове, ще станат основните ядра при изграждането на гвардията. Членуването в гвардията ще бъде безкористно, а финансирането е на доброволен принцип. Финансирането ще става и чрез дарения от неправителствени организации. На пресконференция днес лидерът на БНС Боян Расате представи основното звено на националната гвардия, облечено в специални униформи.

Eon

 • Гост
Re: БНС
« Отговор #3 -: Август 19, 2007, 22:50:58 pm »
Расате прави армия за потушаване на безредици


 в защита на български граждани при тормоз

Представям си... Скинари бият 20-30 циганина... и армията на Расате се намесва и спасява циганите от скинарите, като им скача на последните в защита на циганите...  ;D

Щото... и ромите са български граждани нали... макар и етнически  :P


Неактивен AU

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 851
Re: БНС
« Отговор #4 -: Август 21, 2007, 21:22:47 pm »
 Аз тези БНС герой съм ги виждал на демонстрации , само малоумни скинове. Не съм съгласен с това , скиновете са слаботокови фашисти които ходят само да се бият. Не подкрепям и не мисля , че циганите трябва да безчинстват , но те чакат своето така или иначе , което както всички виждаме се задава. В София бях на един симпозиум на Червената къща където темата беше за фиансирането на Циганите от рани фондове , най - силния от тях беше на някакв католическа църква от Щатите. Когато ги попитах добре , според Католицизма ислямизираните цигани са неверници, как така вие тогава вие ги спонсорирате. Някак си старнно е. А мурагвия Католик ми отговори , че не разбира въпроса ми. Втория парадокс беше , че ако даден индивид не върнел парите които е взел тогава следва натиск от циганското общество около него. Следва какво - Католически рекет  :-X :-\Съвсем се побъркаха вече. Мисля ,че основния проблем е и постоянния проблем на ТВ пропаганда за приобщаването на циганите в БГ , от което следва и тяхната наглост и агресия, в повечето филми които се показват много сериозно е казано , че те скоро ще ни изпреварят по брой , тъй като естествения им прираст е по - голям от този на Българите. Според едан книга на Марко Семов / лека му пръст/ България не съществува на картата на Европа в близокто бъдеще. Но най - големия ни проблем си остава Азис , абсолютната разруха на моралните ценности градени с години от родовете построили тази държава. Прекаленото травестит позиране определено води до содомизиране на младежта , а понякога в интервютата говори такива неща , които за мен са абсолютно безумие. Освен това сестра му е женена за Цветелин Кънчев , шефа на Евро Рома , а майка му живее в Щатите. Доста старнни семейни връзки има Васко май, или там каквото е. Появи се и на концерт на БСП, което беше вече потресаващо, аз лично съм бил на концерта който беше за Евро Рома във Варна преди две три години , имаше мнгого цигани и бяха ужасно злостно настроени , а всички животински обитатели си тръгннаха от парк и няколко дни ги нямаше там.
 Съжалявам за отклонението, но ако ще има такава армия от доброволци , тя небива да има нищо общо със скиновете , защото те са доста сериозна социлана проказа също. Би трябвало да се организира на държавни начала от доброволци , но не виждам как би могло да стане това след този натиск от ЕС за толериране на малцинствените групи в страни като България. Не разбирам само защо не ги толерират в Европа или Щатите , а ги толерират тук в малка държава като БГ  :-\

Неактивен AU

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 851
Re: БНС
« Отговор #5 -: Август 21, 2007, 21:57:30 pm »
НетИнфо:


 Прокуратурата започва проверка за националната гвардия на БНС


Ще се установява има ли данни за престъпления против националното и расово равенство

 http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1087601

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27