Автор Тема: Тайното правителство обещава големи промени  (Прочетена 9889 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Тайното правителство обещава големи промени

Тайното правителство на САЩ и ЕС е обещало голяма ревизия на политиката си във връзка с предупреждението, което получи от Китайското тайно общество. Това твърди висш представител  на Японската полиция и Фримасон , който е действал като посредник при разговорите водени с Китайското тайно общество.”Очаквайте големи промени през есента” – казва той в своя коментар, потвърден и от  член на Японското кралско семейство.”Това което ще видите е завършека на 50 годишната кампания на Буш старши да превърне САЩ във фашистки режим” казва агента на тайната полиция.”Буш старши в момента е разбит човек със симптоми  на  старческа деменция”, добавя източника.

 
Ако може да се вярва на източника Американския президент Джордж Буш ще подаде оставка преди да изтече неговия мандат и ще бъде заменен от временно правителство оглавено от Ал Гор. С това ще започне 2-3 годишен междинен период  през който някои подтискани досега технологии – като свободната енергия  ще бъдат пуснати в действие и ще бъде въведена нова система на управление на планената според тези два източника.”Те (Илюминати) знаят че края на тяхната власт идва  и не искат тя да приключи по грозен начин” казва източникът на полицията.

Скорошните смутове на пазара  включително Китайската заплаха да продадат доларите си е била част от договаряне за големите промени в тайния баланс  на силата.

Има и някои окуражаващи сигнали. Сълзливата оставка  на президетския „мозък” Karl Rove премахва централен ключ от режима на Буш.И последвана от 6 други оставки  изглежда че плъховете  напускат потъващият кораб.

В Япония пък победата на  опозиционната Демократическа Партия  в скорошните избори за горна камара  могат да доведат до края на войната в Ирак и Афганистан. Лидера на японската Демократическа партия Ichiro Ozawa обеща да блокира подновяването на  „антитеростичния закон” който позволява на Японските сили за отбрана да предоставят на САЩ значителна логистична подкрепа за война в региона.Без тази подкрепа  е малко вероятно  САЩ да имат необходимата мощ да продължават тези войни.

Следва и Обещанието на британския премиер Браун да махне  Британските войски с или без одобрението на САЩ – това ще означава че режима на Буш губи последния си голям съюзник. Браун също публично порица Буш по време на скорошната му визита  като публично отказа да вземе сувенира , който му беше подарен.

Има също знаци че Японските избори са били манипулирани зад кулисите за да помогнат на Демократическата Партия да победи в Япония. Малко преди изборите Японските медии неочаквано започват да  пускат страшно много инфо за пенсионен скандал за който не се е писало 5 години.Това било съществено за победата.Можем да видим  общи избори най-рано тази есен които ще бъдат последвани от правителство на Японската Демократическа партия. И края на пост-военния Японския режим.Това може да е знак за разбито влияние  на Рокфелер в Япония.Въпреки всичко това Не е знак за отслабен илюминатски контрол  в Япония тъй като самия Ozawa е Фримасон.

Въпреки позитивните развития, най-голямата тревога е относно публичните предвиждания за нова „терористична атака” в САЩ, която да бъде извинение да задейства военно положение. Но такава атака във времето в което живеем „не би могла да заблуди никого” казва източника. Много американски граждани може и да бъдат заблудени, но другите правителства няма да повярват.”Тайното правителство знае че не може да изпозлва старите номера  повече”.

В същото време Китайските тайни общества следят внимателно за всякакви опити да се  разпространи болест или някакви други биологични атаки с цел гиноцид.Те  дадаха само едно предупреждение и сега са инициарали пълно затъмнение в новините . Не съм напълно запознат  с това какво смятат да правят  ако има нов пробив , но те казват че  ще предприемат мерки които ще бъдат „непредвидими и по-лоши от очакваните”.

Формира се и нов анти-Ротшилд алианс в Токио. Той предупреждава, че целия режим на Буш е вероятно създаден да играе ролята на „лошото ченге” и да плаши хората  насочвайки ги в ръцете на ЕС – „доброто ченге”. Тези от Токио казват , че може да има и други изненади включително фалшива НЛО инзвазия , която била идея на Хенри Кисинджер през 1991г. на срещатата на билдербергите.”Ще трябва да видим поне 4 или 5 стъпки напред за да стоим над тези хора” казват от алианса.

Засега ЕС се състои само от правителства , които са контролирани тайно от Ротшилдови (Турция също е васална на Ротшилдови).Техните таен парламент – Билдербегите вече са показали че са расисти като отказват да пуснат  каквито и да е японци да се присъединят.Като резултат от това  всяко усилие  ЕС да стане база  на световното правителство е обречен на неуспех.

Анти-Ротшилдовия алианс (с дискретната подкрепа на Китайските тайни общества) ще контактува с лидери от Русия , Китай , Индия, Мюсюлманските страни, Южна Америка, Африка и други за да създаде световен съюз който юе изиска нов път по който да се управлява планетата.

Съвета за сигурност на ООН ще бъде заменен с нова структура , която по-точно да представлява хората на планетата. Както е в момента 4 от 5  от постоянните члена на съвета са представители на Кавказки  нации( с бяла кожа)  въпреки че само 17% от световното население са от Кавказката група.Този глобален апартаид ще трябва да спре.

Световната финансова система  също ще бъде заменена  с по-прозрачна и справедлива система която се основава на повече от простата човешка алчност като основен стимул за  транзакции.

След като това се направи  ще може да започне  3 годишна кампания срещу петте бича за човечеството: войни, бедност, унищожаването на природата, невежеството и болестите.Това може да бъде тест за заменянето на Хегелианската система  (да се поставят опозиционни сили  една срещу друга във война) със система  в която хората се съревновават по отношение  постигане на определени предварително избрани мирни цели.

На индустриите и лобитата, които зависят от война  и смутове  ще им бъдат дадени нови цели и посока. Една възможност е дългосрочна кампания да се тераформира Марс.

Хората трябва да бъдат търпеливи  обаче. Тези промени ще станат за период от няколко години а не месеци. През това време нека видим дали ще има изненади през есента както е обещано.

От Benjamin Fulford

 Превод : Alien

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #1 -: Август 15, 2007, 19:09:17 pm »
И в крайна сметка искат да кажат, че световния елит е разбит и вече ще вървим към по-добро ?!

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #2 -: Август 15, 2007, 20:49:37 pm »
И в крайна сметка искат да кажат, че световния елит е разбит и вече ще вървим към по-добро ?!


Не  ;) То и какво е добре е доста относително щото за всеки е различно. Това което се казва е че има вероятност да настъпят сериозни промени вследствие на вътрешната борба  при тайните общества.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #3 -: Август 15, 2007, 23:17:43 pm »
Това е ясно, ама статията е написана като приказка с хепи енд  :)
Според мен просто ще преминат към следващата (отдавна планирана) крачка...

sas6606

 • Гост
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #4 -: Август 16, 2007, 10:13:57 am »
Написаното за Япония е доста интересно. Не знаех, че нещата са толкова сериозни и там. А аз си мислех, че там е едно от малкото места където илюминати не са проникнали :---

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #5 -: Август 16, 2007, 18:17:16 pm »
Няма нищо за проникване, те са си навсякъде  ;)

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #6 -: Август 16, 2007, 18:20:13 pm »
Тая статия е забавно четиво:)))

"В Япония пък победата на  опозиционната Демократическа Партия  в скорошните избори за горна камара  могат да доведат до края на войната в Ирак и Афганистан"

Къде е връзката, че аз не я видях?

Тоя да не се изживява като новия Нострадамус:))) Като знае толкоз, чудно как е жив:)
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #7 -: Август 16, 2007, 18:27:34 pm »
Ми то е обяснено каква е връзката - Спират военната подкрепа за САЩ - те остават сами и се изтеглят  ;)

На мен по-скоро ми направи впечатление тезата за  доброто и лошото ченге в лицето на САЩ и ЕС и ми се струва доста правдива  :P

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #8 -: Август 16, 2007, 18:42:07 pm »
Значи Япония като спре подкрепата си за САЩ, последните вече нямат подкрепата на Япония и поради липса на тази подкрепа се изнасят от Ирак?? Ахаха, по-голям майтап не бях чел скоро тук:)))) Добре, че са Японците та да има война в Ирак ахаха...оф..

« Последна редакция: Август 16, 2007, 22:01:31 pm от Alien »
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #9 -: Август 16, 2007, 22:09:08 pm »
Нещата са с натрупване , не са само японците а и британците, ако САЩ останат сами  няма да имат възможността да продължат щото  вътрешния натиск в  държавата ще се усили да се изтеглят.

Неактивен DasReich

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #10 -: Август 16, 2007, 23:31:23 pm »
Добре, че са Японците та да има война в Ирак

На пръв поглед може и да изглежда невероятно, но японците са един от най-големите собственици на американски държавни ценни книжа в света. Основно те финансират войната в Ирак !  :D
Jedem das Seine !

Eon

 • Гост
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #11 -: Август 17, 2007, 09:27:43 am »
То войната ако ставаше само с ДЦК-тата на САЩ ...  :P

Неактивен veselqk-U

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 255
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #12 -: Август 17, 2007, 23:43:30 pm »
Сменят тактиката според това което посяха.Войни и конфликти докато най-съкровеното не стане мира това е подсигурено от силната инвазия на разни източни "учения" тип Блаватская или с други думи как да бъдем сенилни,което повечето бъркат с вътрешен мир.Вадят нови хора които вадят нови технологии.Разбира се такива които изискват сложни процеси,за да може да е строго специализирано и оттам контрол.Разбиват старите корпорации като им изкарат кирливите ризи и създават нови,които да имат контрол над новите технологии и със същите кирливи ризи.Разбира се здравната система ще е същият шит,защото тя е най-силният коз.Ще повдигнат стандарта на живот на "мирните" нации,а онези от Африка например ще мрат от глад,защото са "диваци" и незнаят що е мир и цивилизация,щот тоя стандарт трябва да е за нечия сметка.Това ще бъде подплътено със силна мултимедийна инвазия тип "О,боже как не сме разбрали за подмолната дейност на старите кучета","Това  е ужасно.."  придружено с насилено драматичните физиономии на Ани Салич и Юксел Кадриев,когато казват глуповати фрази от типа:Карай внимателно искам да стигна жив.Все едно,че ако  си мъртъв можеш да стигнеш.Ще го отнесе  този който не трябва и пак същото до следващия път.Ако изобщо има такъв.Според мен ние сме толкова болни като вид,че ще се изтрепем защото сами неможем да се понасяме.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #13 -: Август 18, 2007, 20:45:46 pm »
Сменят тактиката според това което посяха.Войни и конфликти докато най-съкровеното не стане мира това е подсигурено от силната инвазия на разни източни "учения" тип Блаватская или с други думи как да бъдем сенилни,което повечето бъркат с вътрешен мир.Вадят нови хора които вадят нови технологии.Разбира се такива които изискват сложни процеси,за да може да е строго специализирано и оттам контрол.Разбиват старите корпорации като им изкарат кирливите ризи и създават нови,които да имат контрол над новите технологии и със същите кирливи ризи.Разбира се здравната система ще е същият шит,защото тя е най-силният коз.Ще повдигнат стандарта на живот на "мирните" нации,а онези от Африка например ще мрат от глад,защото са "диваци" и незнаят що е мир и цивилизация,щот тоя стандарт трябва да е за нечия сметка.Това ще бъде подплътено със силна мултимедийна инвазия тип "О,боже как не сме разбрали за подмолната дейност на старите кучета","Това  е ужасно.."  придружено с насилено драматичните физиономии на Ани Салич и Юксел Кадриев,когато казват глуповати фрази от типа:Карай внимателно искам да стигна жив.Все едно,че ако  си мъртъв можеш да стигнеш.Ще го отнесе  този който не трябва и пак същото до следващия път.Ако изобщо има такъв.Според мен ние сме толкова болни като вид,че ще се изтрепем защото сами неможем да се понасяме.

Да, и аз доголяма степен смятам така че в крайна сметка леко ще попроменят схемата да има по-блага външност но основните проблеми ще си останат.

Неактивен vret7

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 36
Re: Тайното правителство обещава големи промени
« Отговор #14 -: Август 19, 2007, 04:30:00 am »
Колкото повече ние се осъзнаваме...толкова по-малко схеми за разиграване те имат, факта че се 'размърдват' означава че ние се осъзнаваме, което ме радва,А до 'веселяк', не забравяй че виждаш само един от възможните варианти, а те са безброй, колкото по светъл вариант виждаш ..толкова по малко 'схеми' им остават.Та това е нашият избор,и 'оръжие'-мисълта.Единственото нещо с което ни държат роби е Страхът, и само ние можем да го изкореним от себе си!!!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27