Автор Тема: Разтърсващи доказателства за присъствието на извънземните  (Прочетена 13169 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

seine saint denis style

 • Гост
Разтърсващи доказателства за присъствието на извънземните


www.chudesa.net

Експериментите на извънземните с хората не се изчерпват само с изследване на анатомията им и хирургическите операции, след което, като правило, по тялото на човека не остават никакви следи. От време на време се появяват и съобщения за по-явни прояви на контакти с пришълците от Космоса. Става дума за децата от пришълци, които раждат земните жени.

В потвърждение на казаното ще приведем сензационното съобщение, дошло от Непал – страната, която, наравно с Бразилия, отдавна е обект на завишеното внимание на уфолозите от цял свят.

Доктор Во Сингх, ръководител на научна експедиция, изучаваща феномена на НЛО в планинските райони на Непал, в едно от селата видял и даже изследвал с помощта на съвременна апаратура, шестмесечно бебе, което, за разлика от своите връстници, вече ходи като възрастен и непрекъснато говори нещо на никому непонятен език. Външно детето не се отличава от себеподобните си, но не така стоят нещата вътрешно.

С помощта на рентгенов апарат доктор Сингх успял да изясни, че момчето няма ...сърце, бели дробове и други, присъщи за човека органи! Вместо тях във вътрешността на гръдния кош се намирало доста голямо образувание, за което няма название в земната медицина. Майка на уникалното бебе е 15-годишна местна жителка. Баща — «странно същество в облика на красив бледолик юноша, който се спуснал от небето и пак се върнал там».

Опитите на доктор Сингх да вземе бебето претърпели фиаско. Местните жители аргументирали своя отказ с това, че като дадат детето, ще си навлекат гнева на боговете.

По този повод уфологът Джон Коулман пише следното: «Извънземните са всъщност клонинги на клонингите. Работата е там, че те не могат да се размножават като хората, а клонират поколенията едно след друго. В резултат на това, с времето, много техни органи изчезват. Те просто атрофират. Например, пришълците нямат хранопровод. Те слагат в устата си само неща, които могат да се разтварят или да се превърнат в течност. С други думи устата им изпълнява функцията на стомаха, тъй като при тях, по нашите разбирания, няма такъв».

И вместо сърце – огнен мотор!

Друг подобен, но не по-малко сензационен случай, има и в Италия. В гръдния кош на бебе, веднага след раждането, учени открили идеално биещо ...изкуствено сърце. Специалистите, открили този феномен, твърдят, че не може да бъде намерено реално обяснение на присъствието на механизма в тялото на новороденото.

— Просто сме потресени — казал на журналистите доктор Бенито де Мита на пресконференция в Рим.— Направо не вярваме на случилото се. Защото не е възможно да се обясни с никакви научни методи защо в гръдния кош на това детенце вместо живо сърчице има механично. Ние не вярваме на свръхприродни явления. Но как иначе да обясним този феномен?

Доктор де Мита смята, че истината може да бъде доста по-сложна.

— Нашите изследвания показват, че изкуственото сърце в това бебе е направо техническо съвършенство,— казва той.— Неговата конструкция превъзхожда всички съвременни достижения на науката. Ние не знаем даже принципа, по който работи, не сме в състояние да разгадаем механизма. Убеден съм, че с помощта на нашата съвременна наука и техника засега не е възможно да направим такова уникално приспособление.

На мониторите се вижда апаратче с размер на топка за пинг-понг, съединено със система от кръвоносни съдове. То изпълнява ролята на обикновеното сърце.

Малката Ангия се развива нормално. Тя е направо образец за здраво бебе. Има прекрасен апетит, послушна е и не създава никакви проблеми на щастливата си майка, сеньора Мария Емилиано.

- Разбира се, че искахме Ангия да бъде нормално дете,— признава майката.— Кой знае какво ще стане със сърцето след месец или година. Та нали детето расте, а механизмът – не. Но пък и вярваме в съдбата. Ако мъничето се е появило на света с нещо такова в гърдите, то навярно ще живее.

Те знаят езика на птиците и зверовете

Според съобщения на информационните агенции, друго извънземно дете вече няколко години живее под наблюдение на учени в едно забутано унгарско селце. Микла Бира вече кара деветата си година и също е «плод на любовта» между непълнолетно земно момиче с извънземен.

Наистина, специалистите спорят по този повод. Работата е там, че за разлика от своя непалски «брат», Микла съчетава в себе си чертите и на човек, и на животно. Затова едни уфолози смятат, че детето се е родило в резултат на кръстосване на земно момиче с животно, направено принудително от извънземните, а други, че баща на Микла е извънземно, което анатомически не прилича много на човека. Майката на момичето с нищо не може да помогне на учените. Под хипноза тя си спомня, че със сила са я пренесли на НЛО и са я подложили на медицински изследвания. По-нататък има пробойна в паметта.

Микла се чувства прекрасно в човешкото общество, а животните и птиците й се лепят като към свой предводител. Момичето разбира тяхната «реч» и я превежда на езика на хората. Биолози и генетици се надяват с помощта на момичето да изучат подробно езика на животните, който, по предварителни данни, е доста по-богат, отколкото се е считало до момента.

Умствените способности на Микла още днес са оценени на 200% в сравнение с нормата за деца на деветгодишна възраст.

Извънземни деца живеят и на територията на бившия СССР. За тях, обаче, има по-малко информация поради това, че техните имена и фамилии са засекретени.

Преди известно време в един украински вестник бе публикуван подробен научен материал за две момичета, които учат в техникума на град Ивано-Франковск,. Те се върнали от разходка в гората и разказали, че там са посрещнали чуждопланетен кораб. След това съобщение изпратили «контактьорките» в психиатрична болница, а по-късно, за всеки случай, и в гинекологичен кабинет.

Диагнозата на лекарите не била утешителна – и двете момичета били бременни. Като най-удивителното било, че девствената ципа и на двете била цяла и невредима.

Следствието по делото установило, че момичетата не са правили нищо осъдително в гората и даже въобще почти нищо не помнят.

След необходимото време «избраничките на небесата» родили две бебета. Сведенията за тях не са много. Децата поразително приличат едно на друго, имат умен поглед, остър слух и данни на медиуми. Едно от тях само няколко часа след раждането си се усмихнало на влязлата в стаята медицинска сестра и попитало «Ти ли си мама?» .

Сега децата са на малко повече от годинка и всяко от тях има речниковия запас на осемгодишно дете.


Тайната на секретната база на ВВС

Още едно десетгодишно момиче е провело целия си досегашен живот на секретна база на ВВС и, като малката Микла от Унгария, е само наполовина човек — така твърдят водещи американски учени.

Нина има странни «котешки» очи с вертикални зеници, костен гребен по дължината на гръбначния стълб, като при влечугите, и ципи между пръстите. Доктор Фарли Юнгбред от Вашингтон съобщава, че през юни 2000 г. той е получил фотографии, документи и образци от генетичния материал на момичето.

- Даже при повърхностно изследване на фотографията,— разказва Юнгбред,— беше ясно, че във външните й черти има нещо нечовешко, което не можеше да се обясни с причини, известни на науката.

След медицинското изследване на генетичния материал Фарли Юнгбред установил, че и част от ДНК на Нина е с «неизвестен произход».

На вездесъщите ловци на сензации се удало да направят уникални снимки: Нина играе, кара колело... в двора на малка къщичка, заградена с висока бетонна ограда.

Въпреки че момичето е «разкрито», властите отказват да коментират намерените от средствата за масова информация снимки. «Не ни е известно за никакво момиче, което да живее в пределите на базата и не правим никакви официални изследвания на извънземния живот».

Доктор Юнгбред смята, че майката на Нина, Джеки Хубик, била похитена от пришълци. Според официалните данни, тя попаднала в планините на щата Тенеси. След шест дни, била намерена от горски работници докато се промъквала съвсем гола из шубраците. Докторите смятат за напълно очевиден факта, че Джесика е била изнасилена, но тъй като момичето страдало от абсолютна загуба на паметта, така и не се изяснило кой я е нападнал.

Отказват да съобщят и по-конкретни данни за детето с извънземен произход и властите в Бразилия. Малкият извънземен, на примерна възраст 14-16 месеца, бил намерен бразилските джунгли. Как е попаднал там и как е оцелял – остава загадка. Журналистите предполагат, че е бил отнесен на мястото от младата си майка, която не искала обществеността да знае за връзката й с пришълеца.

Детето било намерено в района на бразилския град Анори от швейцарския
изследовател доктор Бартон Шпилер. Отначало взели него или нея (така и не се установило със сигурност какъв е полът на «детето») за най-обикновено бебе, подхвърлено от безсърдечни родители в дивите джунгли. Едва когато го нахранили и излекували разбрали: странният му вид въобще не се дължи на вродено уродство. Имал островърхи уши, безцветни очи, които от време на време ставали огледални, и тръбовиден нос.

Настоящето местопребиваване на детето старателно се укрива — нито бразилските, нито швейцарските, нито американските власти не предоставят никаква информация за него. Единствено стана известно, че го държат във военна база, близо до Анори.

Доктор Шпилер, който прекарал дълго време в близост до необикновеното дете, заявява: «При него засега няма никакви свръхестествени способности, макар и, в сравнение със земните деца, да е доста по-силен физически. И още — от време на време детето говори много, но никой не може да разшифрова езика».

Може много да се разказва за децата на извънземните. Не минава и месец без новината за още едно «дете на Космоса» да се появи в родните или чуждестранните периодически издания.

Възможно е по-голямата част от тези съобщения просто да са «стръв» за читатели. Но остава и друга част, макар и малка, но щателно документирана, основана на фото- и видеокадри, потвърдена от показанията на известни учени и медици със световно известни имена. Тази част от съобщенията не оставя никакви съмнения в това, че децата на извънземните са реалност.

— Вече имам доста дебел албум с фотографии на деца на пришълци, - казва доктор Юнгбред. – Ако правителствата не държаха всичко в пълна тайна, а бяха създали интернационална група от учени, които могат в специален за това център да изучават децата от смесени «бракове», биха могли да бъдат направени велики открития. А, освен това, би могло да се установи външният вид и характеристиките на организмите на техните звездни родители.

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 783
 • Невъзможно е нищо


С помощта на рентгенов апарат доктор Сингх успял да изясни, че момчето няма ...сърце, бели дробове и други, присъщи за човека органи! Вместо тях във вътрешността на гръдния кош се намирало доста голямо образувание, за което няма название в земната медицина. Майка на уникалното бебе е 15-годишна местна жителка. Баща — «странно същество в облика на красив бледолик юноша, който се спуснал от небето и пак се върнал там».


Добре, как така са известни тези случаи, а ние не сме чували за тях, толкова ли е силна цензурата? И как диша това лапе като няма дробове, защо не гръмнаха медиите по света когато се е родило момиченцето с изкуствено сърце в Италия?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
На мен пък ми направи впечатление, че "извънземните" са се ползвали винаги от млади непълнолетни момичета  :-\
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
не знаели принципа на който работи ониова сърце,хайде де...!!! Разтърсващото в статита е простотията..а и импакт факторът и клони към отрицателното...
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

seine saint denis style

 • Гост
 :-\ Не ти ли омръзна, Gil-Galadh, вечно да осмиваш тази и онази статия?! И какво толкова откачено има в това, че така са казали? Все едно бг политици не те лъжат всеки ден по тв!

 Ако статията е тъпа, то значи ти слагаш доста сериозни хора в категорията си  :( . От голяма статия, само по едно изречениве  :-\...

Достатъчно сериозни хора са гворили за извънземни, както и контактьори  казват, че са тук сред нас, според вас с каква цел пускат "дезинформацията"?Питам сериозно, защото аз имам мои обяснения. Между другото днес е ден на уфолозите - Честит празник! :D
« Последна редакция: Юли 05, 2007, 10:59:50 am от Seine Saint Denis Style »

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
 :-\Аз мисля, че пускат зрънца от истина, за да прикрият голямата.

Малко истина за голяма манипулация и пробуутване на голямата лъжа, един вид.

Поне на всички ви е ясно, че става въпрос за ултра добри манипулатори и не може да очаквате логически, че ще ви спунат, ей така истината наготово или, за да ви осветлят чисто и просто.
Принципът им винаги е бил, да използват истината като база за построяване на огромни лъжи и не виждам защо точно сега биха си променили тактиката си. По-скоро обратното, би трябвало да я засилят.
Е, да не говориме, че в главите на много хора спускат наготово какво ли не, че даже и книгите, които пишат в огромни количества, но то е пак с цел манипулация.

Не мисля, дори че човечството е въобще готово, дори и да му кажат цялата истина, да я поеме и асимилира. Сами виждате, че масата от хора, дори не калвът и най-малките зрънца, добре си им е да си живеят в илюзиите, също изкуствено спуснати.

Ако мога да го кажа в едно изречение, то е, че човечеството е обект на експерименти на извънземните, които от край време си щъкат по нашата земя или в нейните небеса и си отчитат резултатите.
Естествено не ангажирам никой с моето лично мнение, което все пак се базира на доста неща, при това от личен опит.

По-интересно би било, да отгатнеме, каква им е най-крайната цел на това занимание от генетично и  психологично естество върху човечеството.

Повече от ясно е, че тази цел никак не е добра, според  най-елементарните разбирания за добро и лошо на земляните.

Мисля си, да не стане със Земята и нейните жители, както си става в една най-обикновенна изследователска лаборатория, в която  завършват всички експерименти докрай, успешни или неуспешни, но строго секретни, унищожават ескперименталните бели мишки, взимаат си под мишка папките с резултатите от експериментите, след което решават да й турнат ключа и даже я палнат, за да са по-сигурни, после палват ракетките и дим да ги нема. 

В едно съм убедена, че ако не друго, имат един изключителен успех в експериментите им и той е, да накарат самите земляни да им съдействат много успешно за собственото им унищожение, без дори да го съзнават докрай.

В момента, когато са успяли да накарат хората да забравят един от основните си принципи, че когато един човек тръгне срещу друг човек, отива и срещу себе си, те вече победоносно са ни сложили ръка, още тогава в зората на цивилизацията. После, всичко останало е било само развиване докрай на експериментите и тестването, като крайна фаза, която е точно сега.

/Тук бих вметнала, че българите най-трудно са забравили този принцип и затова и най-много са го слагали под лупата и съответно най-много опити са си правили и правят с него, за да го забрави завинаги, дори повече и от всички останали/

Освен това другият и основен принцип на работа и този вечен стремеж да разделят и владеят на всички нива, от мозъците на хората, които фрагментират /разделят/още в най-ранна възраст, за да може да ги програмират по-успешно, до разделението на религии, общества, партии и прочее простотии,  подсказва, че крайните резултати ще са катастрофални.


Колкото до извънземните деца, пък и цялата информация с която буквално ни заливат, не е ли това суха тренировка на човечеството за появата на рептилите в истинският им образ, които са решили да изпълзят от дупките и обявят тоталната си власт над горките манипулирани и даже доста модифицирани вече хора ?

Като знаеме как са държали в изключителна секретност всичко, което касае извънземните и НЛО-то досега, на всички би трябвало да е ясно, че изпускането на такива инфформации, просто не може да е пропуск и дупка във филтрацията, а си е нарочно, с цел някаква манипулация.

Номерът е, мисля, да се разбере между редовете, къде е тя и каква е целта.

Трябва да е ясно, че има ли манипулация, тя е навсякъде, в противен случай, ще изгърми на първото кюше. Освен това, манипулацията е манипулация, когато не я подозирате и т.н. и т.н.

Накрая да прецизирам. Това са си чисто мои мисли и нищо повече. Не се опитваам да поучавам никой, защото знам от собствен опит, че който има все още чувствителността към истината, той ще я почувствува веднага и без да му се натрапва или дори този който я изказва, да не знае и да не е сигурен, че това е истина.

Истината е по-скоро обект на чувствата и закодираните у вас знания, отколкото на интелекта.
Един вид моите мисли, може да събудят спящите знания у някой от вас, които са дори много по-голями от моите и това може само да ме зарадва.

Не може да искате това, което го нямате и да завиждате на другите, че го имат, а се радвайте,
то един ден и при вас ще дойде, ако му помагате. Да помогнеш на другите и никога да не правиш компромис с този принцип, значи преди всичко, да помогнеш на себе си и от там и на цялото човечество.

Крайно време е, да си върнем старите най-важни принципи, особено ние българите, защото само те могат да ни спасят от хишните лапи, в които сме попаднали.
Нямаме нужда от революции по барикадите, а революция в съзнанието и всичко ще си дойде тогава от само себе си на мястото.

Не отлагайте това за утре, защото утре ще бъде късно.

Това е което мисля, набързо нахвърляно ... ;D
 :-*


Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Силата

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 264
Хмм.Обясненията може да са много .Според мен те са се клонирали,обаче явно възникнал някакъв проблем или е бил допуснат някакъв вирус и станала ген. грешка.Те не са я забелязали и се са се остили в последният момент и са ни създали нас ,за да си я оправят.Другата ми теория е ,че те са клонирали клонираните и както се копира една снимка много пъти в тяхния ген. код е възниканала ня каква гершка и сега са ни съда ли ,за да си я оправят. ;)
...и нека силата да бъде с теб.Aз знам неща ,за които ти даже не си и подозирал... че знам.

Неактивен apolon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 62
На мен пък ми направи впечатление, че "извънземните" са се ползвали винаги от млади непълнолетни момичета  :-\
Може би, защото сред тях, все още има девствени. Така де, като непорочно зачатие, демек: свише - отгоре. На мен хич не ми се вярват тези работи. Повечето статии са за раздигане на пушилка. Хем  са засекретени случаите с извънземни деца, хем случайно някой е разбрал, пак свише, демек: снимали са ги отгоре.  ???

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
След като има зачеване IN VITRO, няма да е никак трудно днес да ти сложат разни експериментални генетично модифицирани нещица и после да гледат каква ще стане тя.
Клонирането също е в тази гама и него го владеят в много по-висша фаза, отколкото признават.

А като се прибавят и опитите, които правят с бременни жени, на които просто им дават разни медикаменти, без дори да го знаят, за да вдидят какво ще излезе и то излизат какви ли не зверчета, плюс радиоактивния фон и още други условности.
 
И тази чааст на живота, всъшност най-важната - зачатието, е в тяхни ръце и си правят на свобода разни модификацийки, модулацийки и прочее изродски неща, така типични за манипулаторите.

Могат и правят, такава им природата, няма да спрат докато някой не ги спре.
Да, ама, не ???!!!

Няма кой да ги спре, всички им се кланят доземи  и те победоносно си въртът сатанинските далавери.

Докато всички хвърлят вината на другите и никой не поглежда себе си, така ще е. Не съм срещнала за цял живот един човек, който да е казал, сгреших, не знаех, подведоха ме, изманипулираха ме, но повече никога няма да се оставя да им слугувам по никой начин и наистина да  го направи. 

 :-\Всички обвиняват другите, да, но другите това сме също ние.

Да знаеш е едно, да осъзнаеш е съвсем друго нещо и да имаш кураж да действуваш според това съзнание е трето нещо. :-*

Та такива ми ти работици !!!

Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
:-\ Не ти ли омръзна, Gil-Galadh, вечно да осмиваш тази и онази статия?! И какво толкова откачено има в това, че така са казали? Все едно бг политици не те лъжат всеки ден по тв!

 Ако статията е тъпа, то значи ти слагаш доста сериозни хора в категорията си  :( . От голяма статия, само по едно изречениве  :-\...

Достатъчно сериозни хора са гворили за извънземни, както и контактьори  казват, че са тук сред нас, според вас с каква цел пускат "дезинформацията"?Питам сериозно, защото аз имам мои обяснения. Между другото днес е ден на уфолозите - Честит празник! :D

Не ми омръзва,най-вече защото чрез осмиването на глупостите си отпочивам и разпускам...хващам едно изречение щото  не ми с еправи цялстен анализ,да не говорим че просто не са дадени доказателства,и аз мога да кажа че имам космическ икораб в задния ми двор,ама ще ми повярвате ли ей така? Да не забравяме и самият стил на статията-типична сензацийка от страничката  "Тайни и Загади" на "Труд" да речем...

Че сериозни хора са говорили за извънземни не отричам,а и самите извъземни не отричам....Това,което не ми понася е когато започне да се спекулира с това,като започнат да с епускат всякакви глупави новини или смешни информацийки-трябва да се отсява информацията ,а по вестниците никой няма да пусне свястна информация...по книжките за конспирация също-на трях доброто е че поен могат да те зарибят да намериш нещо по-сериозно...


Сериозно ли е това за деня на Уфолозите? Якооо ! А честито


:-\Аз мисля, че пускат зрънца от истина, за да прикрият голямата.

Малко истина за голяма манипулация и пробуутване на голямата лъжа, един вид.

дори и зрънце не пускат,споко...пускат разни работи,дето  да им се връзват конспираторите....
Поне на всички ви е ясно, че става въпрос за ултра добри манипулатори и не може да очаквате логически, че ще ви спунат, ей така истината наготово или, за да ви осветлят чисто и просто.
Според мен не е необходимо да са добри манипулатори,трябв аим само да могат да си държат езика зад зъбите

Не мисля, дори че човечството е въобще готово, дори и да му кажат цялата истина, да я поеме и асимилира. Сами виждате, че масата от хора, дори не калвът и най-малките зрънца, добре си им е да си живеят в илюзиите, също изкуствено спуснати.
Нали се сещаш че и ти си живееш в свои илюзии....а аз поставям следния въпрос към всички:
 При условие,че човечеството не е готово да асимилира цялата  истина,не постъпват ли разни илюминати и масони правилно като я крият от хората и я разкриват на определни избрани?

Ако мога да го кажа в едно изречение, то е, че човечеството е обект на експерименти на извънземните, които от край време си щъкат по нашата земя или в нейните небеса и си отчитат резултатите.
Естествено не ангажирам никой с моето лично мнение, което все пак се базира на доста неща, при това от личен опит.
По-интересно би било, да отгатнеме, каква им е най-крайната цел на това занимание от генетично и  психологично естество върху човечеството.

Повече от ясно е, че тази цел никак не е добра, според  най-елементарните разбирания за добро и лошо на земляните.
Мисля си, да не стане със Земята и нейните жители, както си става в една най-обикновенна изследователска лаборатория, в която  завършват всички експерименти докрай, успешни или неуспешни, но строго секретни, унищожават ескперименталните бели мишки, взимаат си под мишка папките с резултатите от експериментите, след което решават да й турнат ключа и даже я палнат, за да са по-сигурни, после палват ракетките и дим да ги нема. 
Същества постигнали пътуване между звездите най-вероятно са постигнали технологична сингулярност,което ще рече че не им трябват роби или експериментални обекти....това,което биха моглида правят е да хвърлят по едно око на земляните да ги гледат накъде се развиват-нещо като ксеноистория може би...


В момента, когато са успяли да накарат хората да забравят един от основните си принципи, че когато един човек тръгне срещу друг човек, отива и срещу себе си, те вече победоносно са ни сложили ръка, още тогава в зората на цивилизацията. После, всичко останало е било само развиване докрай на експериментите и тестването, като крайна фаза, която е точно сега.
Тук бих вметнала, че българите най-трудно са забравили този принцип и затова и най-много са го слагали под лупата и съответно най-много опити са си правили и правят с него, за да го забрави завинаги, дори повече и от всички останали
Не са ни необходими извънземни за да действаме един срещу друг-то си е в природата и борбата за оцеляване-абсолютно навсякъде в природата го има..войаната и насилието са нещо нормално...и за постигане на свястно развтие от отговорни и силни мислещи хора е необходимо да минат още много войни...
Колкото до българите-ще го кажа така: Клокотница,Върбишкия проход,Шипка,Копривщица,Одрин,а и пак Одрин

Общ овзето една хипотетична манипулация изобщо не ни трябва да бъде мащабна,напротив-съвсем малко хора са достатъчни,хора,които да използват елементарното чувство на конформизъм..и в един момент не им трябва да правят нищо,самите хора си създават схеми на вярване,митове,масони,рептилии....Ако има глобална конспирация     в не яще учавстват 30-40 човека,открито ще си говорят за нея,няма да крият нищо,а цялото нещо ще идва от това че хората са тъпи  иконформисти
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Eon

 • Гост

Не ми омръзва,най-вече защото чрез осмиването на глупостите си отпочивам и разпускам...хващам едно изречение щото  не ми с еправи цялстен анализ,да не говорим че просто не са дадени доказателства,и аз мога да кажа че имам космическ икораб в задния ми двор,ама ще ми повярвате ли ей така? Да не забравяме и самият стил на статията-типична сензацийка от страничката  "Тайни и Загади" на "Труд" да речем...

Че сериозни хора са говорили за извънземни не отричам,а и самите извъземни не отричам....Това,което не ми понася е когато започне да се спекулира с това,като започнат да с епускат всякакви глупави новини или смешни информацийки-трябва да се отсява информацията ,а по вестниците никой няма да пусне свястна информация...по книжките за конспирация също-на трях доброто е че поен могат да те зарибят да намериш нещо по-сериозно...


Съгласен.

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Gil-Galadh,

 ;DКато няма Световна конспирация и манипулация, какво правиш в този форум ?

Аз знам вече, след като прочетох какво пишеш, но ми е интересно да видя ти какво ще отговориш на този въпрос, за другите. :-*
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Гил търси разтърсващи доказателсва :) Точното, ясното, доказаното , за да го подложи на съмнение...
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

globalufos

 • Гост
:-\Аз мисля, че пускат зрънца от истина, за да прикрият голямата.

Малко истина за голяма манипулация и пробуутване на голямата лъжа, един вид.

Поне на всички ви е ясно, че става въпрос за ултра добри манипулатори и не може да очаквате логически, че ще ви спунат, ей така истината наготово или, за да ви осветлят чисто и просто.
Принципът им винаги е бил, да използват истината като база за построяване на огромни лъжи и не виждам защо точно сега биха си променили тактиката си. По-скоро обратното, би трябвало да я засилят.
Е, да не говориме, че в главите на много хора спускат наготово какво ли не, че даже и книгите, които пишат в огромни количества, но то е пак с цел манипулация.

Не мисля, дори че човечството е въобще готово, дори и да му кажат цялата истина, да я поеме и асимилира. Сами виждате, че масата от хора, дори не калвът и най-малките зрънца, добре си им е да си живеят в илюзиите, също изкуствено спуснати.

Ако мога да го кажа в едно изречение, то е, че човечеството е обект на експерименти на извънземните, които от край време си щъкат по нашата земя или в нейните небеса и си отчитат резултатите.
Естествено не ангажирам никой с моето лично мнение, което все пак се базира на доста неща, при това от личен опит.

По-интересно би било, да отгатнеме, каква им е най-крайната цел на това занимание от генетично и  психологично естество върху човечеството.

Повече от ясно е, че тази цел никак не е добра, според  най-елементарните разбирания за добро и лошо на земляните.

Мисля си, да не стане със Земята и нейните жители, както си става в една най-обикновенна изследователска лаборатория, в която  завършват всички експерименти докрай, успешни или неуспешни, но строго секретни, унищожават ескперименталните бели мишки, взимаат си под мишка папките с резултатите от експериментите, след което решават да й турнат ключа и даже я палнат, за да са по-сигурни, после палват ракетките и дим да ги нема. 

В едно съм убедена, че ако не друго, имат един изключителен успех в експериментите им и той е, да накарат самите земляни да им съдействат много успешно за собственото им унищожение, без дори да го съзнават докрай.

В момента, когато са успяли да накарат хората да забравят един от основните си принципи, че когато един човек тръгне срещу друг човек, отива и срещу себе си, те вече победоносно са ни сложили ръка, още тогава в зората на цивилизацията. После, всичко останало е било само развиване докрай на експериментите и тестването, като крайна фаза, която е точно сега.

/Тук бих вметнала, че българите най-трудно са забравили този принцип и затова и най-много са го слагали под лупата и съответно най-много опити са си правили и правят с него, за да го забрави завинаги, дори повече и от всички останали/

Освен това другият и основен принцип на работа и този вечен стремеж да разделят и владеят на всички нива, от мозъците на хората, които фрагментират /разделят/още в най-ранна възраст, за да може да ги програмират по-успешно, до разделението на религии, общества, партии и прочее простотии,  подсказва, че крайните резултати ще са катастрофални.


Колкото до извънземните деца, пък и цялата информация с която буквално ни заливат, не е ли това суха тренировка на човечеството за появата на рептилите в истинският им образ, които са решили да изпълзят от дупките и обявят тоталната си власт над горките манипулирани и даже доста модифицирани вече хора ?

Като знаеме как са държали в изключителна секретност всичко, което касае извънземните и НЛО-то досега, на всички би трябвало да е ясно, че изпускането на такива инфформации, просто не може да е пропуск и дупка във филтрацията, а си е нарочно, с цел някаква манипулация.

Номерът е, мисля, да се разбере между редовете, къде е тя и каква е целта.

Трябва да е ясно, че има ли манипулация, тя е навсякъде, в противен случай, ще изгърми на първото кюше. Освен това, манипулацията е манипулация, когато не я подозирате и т.н. и т.н.

Накрая да прецизирам. Това са си чисто мои мисли и нищо повече. Не се опитваам да поучавам никой, защото знам от собствен опит, че който има все още чувствителността към истината, той ще я почувствува веднага и без да му се натрапва или дори този който я изказва, да не знае и да не е сигурен, че това е истина.

Истината е по-скоро обект на чувствата и закодираните у вас знания, отколкото на интелекта.
Един вид моите мисли, може да събудят спящите знания у някой от вас, които са дори много по-голями от моите и това може само да ме зарадва.

Не може да искате това, което го нямате и да завиждате на другите, че го имат, а се радвайте,
то един ден и при вас ще дойде, ако му помагате. Да помогнеш на другите и никога да не правиш компромис с този принцип, значи преди всичко, да помогнеш на себе си и от там и на цялото човечество.

Крайно време е, да си върнем старите най-важни принципи, особено ние българите, защото само те могат да ни спасят от хишните лапи, в които сме попаднали.
Нямаме нужда от революции по барикадите, а революция в съзнанието и всичко ще си дойде тогава от само себе си на мястото.

Не отлагайте това за утре, защото утре ще бъде късно.

Това е което мисля, набързо нахвърляно ... ;D
 :-*

Много правилно мислиш, че всичко стои така. Проблемът е че малко хора го осъзнават - човекът е експериментален продукт на чужда раса, която едва ли някога ще срещнем. Никoй не е разбрал за какво е експериментът с човека, но вероятно досега сме били поне 65 пъти подлагани на външна корекция. Извънземните ни наричат: контейнери. Има спекулации, че душите в нашите тела са истинската причина за експериментите, които осъществяват със знанието на правителствата разбира се! Във всички случаи операциите се правят докато хората са живи в съзнание, за да имат стойност за извънземните. Някакви форми на записана информация или периодични чудеса са ни представяни от тях, за да влияят като религиозно събитие итн и т.н...!
« Последна редакция: Ноември 02, 2007, 04:06:22 am от H. »

Неактивен Life

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 146
Gil-Galadh,

 ;DКато няма Световна конспирация и манипулация, какво правиш в този форум ?

Аз знам вече, след като прочетох какво пишеш, но ми е интересно да видя ти какво ще отговориш на този въпрос, за другите. :-*

Прощавайно това не е само форум за конспирации,аз персонално се присъединих поради коренно различна причина,а тук хората са предоставили доста сериозни и според мен достоверни материали
Плюс това:"Разтърсващи доказателства за присъствието на извънземните"...аз не виждам каквито и да е било доказателства,по скоро забавен материал,както и другите писаха ако наистина имаше подобно нещо медиите щяха да гръмнат,няма как да остане скрито
И аз като Галат до скоро доста се дразнех на подобни материали,да не говорим че има и далеч по абсурдни:1500 извънземни раси във слънчевата система,как ти се струва? ;D
В края на краищата винаги трябва да се хвърля по едно око на всяко становище,кой знае...никога не казвай никога

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27