Автор Тема: US Концентрационни Лагери  (Прочетена 8060 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Eon

 • Гост
US Концентрационни Лагери
« -: Април 18, 2007, 14:31:21 pm »
Концентрационните лагери в САЩ, всичко каквото знаете тука.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: US Концентрационни Лагери
« Отговор #1 -: Април 18, 2007, 20:40:30 pm »
Филм по темата :)

Eon

 • Гост
Re: US Концентрационни Лагери
« Отговор #2 -: Април 19, 2007, 15:01:31 pm »

Неактивен AU

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 851
Re: US Концентрационни Лагери
« Отговор #3 -: Април 19, 2007, 18:48:28 pm »
 има някакви и в Европа , ще се опитам да намеря публикация от ББС , която ми беше попаднала някъде . Ако не се лъжа нещо  :-\
« Последна редакция: Април 19, 2007, 18:52:50 pm от esoundc »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Относно: US Концентрационни Лагери
« Отговор #4 -: Юни 15, 2008, 15:25:21 pm »
КОНЦЕТРАЦИОННИТЕ ЛАГЕРИ НА САЩ

FEMA и Програмта Рекс 84

Разбиване на конспиративната история за урагана Катрина!

5 Септемви, 2005 г.:

"Тъкмо се завърнах от лагера FEMA..."

_____________________________________________________________________________________________________________________________________
Има над 600 затворнически лагери в Съединените Щати, напълно готови да приемат затворници. Във всички има персонал и дори ги охраняват, но са още празни. Те ще са под юрисдикцията на FEMA (Федерална Агенция по Аварийни ситуации) в случай, че бъде обявено Военно положение в страната.
Програмата Рекс 84 е установена заради масовата имиграция откъм границата с Мексико. Рекс 84 е причината много военни бази да бъдат превърнати в затвори.

Операциите "Cable Splicer" и "Garden Plot" са две суб-програми, които ще бъдат приложени веднага след като Програмата Рекс 84 влезе в сила. "Garden Plot" се отнася за контрол над населението, а "Cable Splicer" - за преврат в даден щат и поставянето му под контрола на федералното правителство. FEMA е изпълнителната ръка на бъдещата полицейска власт и ще контролира всички дейности. Президентските заповеди също са част от легалната работа на тази операция.

През всички лагери минават железопътни линии и пътища, водещи към и от военните затвори. Много от тях имат и летища. Голяма част от лагерите могат да задържат по 20 000 затворници. В момента най-големият от тези комплекси се намира извън Фейърбанкс, Аляска. Той може да побере 2 000 000 лагеристи.Човек, с името Тери Кингс написа сегмент за своите открития на лагери разположени в южна Калифорния. Неговите открития следват:


През последните два месеца неколцина от нас разследваха три затвора, които скоро ще работят в южна Калифорния. Бяхме чули за тях и искахме да се уверим.

Първият беше в Палмдейл, Калифорния. В момента не изпълнява функцият на затвор, а на водна станция. Защо ще има база в такъв вид посред нищото, без никакви затворници? Оградите, които обграждат тази огромна база са насочени навътре, и цялата тази мръсотия, която е в по-вътрешната част, пречи да се наблюдава вътрешността от пътя. Има 3 големи дока. Какво ли зареждат в тях?

Наблюдавахме бели микробуси, патрулиращи местността и изведнъж един излезе пред нас, а охранителите в него ни поздравиха. След това ни проследиха до излизането ни от охраняваната зона. Какво ли щеше да се случи, ако бяхме решили да влезем през отворените порти или задавахме въпроси?

Лагера е отвъд улицата на Palmdale Water Department. Пространството около The Water Department има огради, сочещи навън, за да държат хората настрана. Но от страната на улицата те сочат навътре. Защо? За да пазят хората вътре ли? Какви хора?

На всеки 16-18 метра има надписи: State of California Trespassing Loitering Forbidden By Law Section 555 California Penal Code.

Надписът на входа гласи: Pearblossom Operations and Maintenance Subcenter Receiving Department, 34534 116th Street East. Даже има пазач.

Не влязохме вътре, но обикаляхме около лагера, за да видим дали нещо се вижда от пътя. Виждахме огради, дълги километри, с върхове сочещи навътре. Има железопътни линии наблизо. Доковете са достатъчно големи да побират влакове.
Питам се за какво им трябва цялото това съоръжение? Могат лесно да натикат 100 000 души, но кои ще са те и защо?

Друга база се намира в Бранд Парк, Глендейл. Има нови огради (насочени навътре). Те обграждат сух резервоар. Има също така нови сгради в местността. И четирима души военен персонал, които се разхождат в парка. Откога обществен парк се нуждае от армия?

Третият е построен в долината на Сан Фернандо, близо до Water District. Отново, историята с оградите е същата. Интересното беше, че освен навътре гледащите огради, на върха имаше полицаи. Изградени са пътища, нови сиви военни бази и голяма площадка. За какво? Полицейски коли патрулират периметъра от няколко мили.

От паркинга на Ресторанта Одисей можеше да се види повече, отколкото от магистралата. Имаше зона, в която се намираха 100 черни контейнера, които приличаха на вагони. Бяхме чули, че такива са произвеждани в Оргеон. Но от нашата позиция трудно можехме да определим какво виждаме.

В претърсване на Интернет, открих че има 600 от тези затвори в страната (и може би още). Те са оборудвани, но без затворници (все още). За какво са им всички тези лагери? Какво чакат? Постоянно чуваме, че обикновените затвори са претъпкани и че някои освобождават своите затворници, заради ситуацията. Има толкова много въпроси, на които не можем да си отговорим.

Какво събитие би довело до пълноценното използване на тези бази? Човешка или природна катастрофа? Земетресение, паника, масово отравяне, или масова психоза, причинена от нещо невиждано?


Когато се стигне до там (дали ще е истинско или симулирано събитие, не е от значение), да обявят Военно положение, FEMA ще бъдат нашите "закрилници". Но какво ще стане, когато започнем да питаме за тяхната власт и чия свобода ще отнемат? Ние ли ще сме лагеруващите? И кого ще затварят - тези с оръжията или тези, които задават въпроси? Тези, които искат да знаят какво става? Това включва ли всеки от нас - търсещите истината?

Когато се натъкнах на тази информация, беше отречено всичко, свързано с нея. Как може такова нещо? Мислех, че нашата страна е свободна. Третирахме всички с респект и уважавахме другите, надявайки се че ще отвърнат със същото.
Просто не се интересуваме достатъчно, за да намерим истината и се доверяваме на нещата, които ни сервират медиите. Вече е късно да се връщаме в дните на невидение и да си забиваме главите в пясъка, защото реалността е твърде жестока и ясна. Дните, когато ще питаме "Какво се случи със свободата ни, свободата на словото, правото да се защитаваме, да мислим индивидуално, да се изявяваме както пожелаем?" - наближават.

Веднъж на прага на загубата, ще разберем какво сме имали. Колко от нас са готови да поемат риска? Разбира се, много малко, иначе нямаше да се намираме в такова деликатно положение днес. Нямаше да оставим нещата да излязат извън контрол и да минат в ръцете на тези, които искат да ни държат здраво, без значение какво им коства, дори и използването на сила в случай, че се задават неудобни въпроси.

Питанията незаконни ли ще са утре? Зачестяха случаите, когато хора добрали се до истината не биват допускани до публични конференции, или биват премахвани от тях чрез сила. Това се отнася за всички тези, които са несправедливо осъдени, пратени в психиатрични клиники, осмивани или дискредитирани.

Защо отричат всичко това? Не сме ли чували за концентрационни лагери в Германия, дори и в САЩ по време на Втората световна война? Японци са малтретирани и заключвани в наши затвори по онова време.
Не мислите, че може да ви сполети същото? Така са мислили и убитите, преди съдбата да се отнесе така жестоко с тях. Как може уважавани хора да са станали неволни свидетели на такива неща и да не казват нищо? До къде се стигна със всичко това? Как можахме да го допуснем?!
Превод: Peacekeeper
Редакция: H.
« Последна редакция: Юни 15, 2008, 15:40:49 pm от H. »

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re:US Концентрационни Лагери
« Отговор #5 -: Април 27, 2009, 09:38:06 am »
Възможно ли е в най-демократичната страна в света - САЩ - да съществуват концентрационни лагери?


bg.altermedia.info

Впечатлението на обществото ни за всичко “американско” винаги се свързва със свободата на словото, а самите щати са приели образ на световен защитник на демокрацията.

Терористичните атентати на 11-ти септември бяха използвани като претекст за превантивна мярка срещу нов терористичен акт и така започна най-крупното следене на групи и отделни хора, познато някога на света.

Американски информационни агенции, позовавайки се на източници от администрацията на Буш, алармираха, че от известно време се наблюдава радвижване на разунавателни доклади из цялата страна с информация за модернизиране на празни неизползваеми затвори, преобразувани в концентрационни лагери.

Може да се убедите от статистиката, че броят им непрекъснато расте из цялата страна:
Алабама, Аляска, Аризона, Арканзас, Калифорния, Колорадо, Флорида, Джорджия, Хавай, Айдахо, Илинойс, Айова, Кентъки, Луизиана, Мериленд и окръг Колумбия, Масачузетс, Мичиган, Минесота, Мисисипи, Мисури, Монтана, Небраска, Невада, Ню Хемпшир / Върмонт, Ню Джърси, Ню Мексико, Ню Йорк, Северна Каролина, Северна Дакота, Охайо, Оклахома, Орегон, Пенсилвания, Южна Каролина, Южна Дакота, Тенеси, Тексас, Юта, Вирджиния, Западна Вирджиния, ВАШИНГТОН, Уисконсин, Уайоминг.
Информация има на сайта http://www.libertyforlife.com/ . Той периодично бива спиран от служителите на свободата на словото в администрацията на Белия Дом.
Сами можете да се убедите за броя на приготвените затвори. Засега са над 800 и чакат своите нови стопани и  гости.

Построени за какво? Поддържане на какво? За всички не политкоректно мислещи?  :-\

Тези съоръжения, които са разпръснати из целите САЩ, по мнение на информационния портал “FEMA” са идеалните концентрационни лагери. Нещо, което авторите естествено веднага свързват с времето на национал-социализма. Те търсят сведения за “обгазявания”, които да дадат връзка с дядото на Буш - Прескот, който финансирал Хитлер, както и останалите “реакционери” от американската централна банка - Ротшилдови, които на свой ред финансирали Сталин и Хитлер.
Според авторите на изследването служителите на тези лагери ще бъдат настоящи или бивши надзиратели от лагерите и затворите от Гуантанамера, Пуерто Рико, Гуантанамо Бей, както и Афганистан и Ирак. Хора с дългогодишен опит в мъченията, насилието и убийствата на затворници.


musica universalis

Неактивен A познай кой

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Re:US Концентрационни Лагери
« Отговор #6 -: Април 27, 2009, 12:42:44 pm »
Нищо ново под слънцето ,това се знае от отдавна.Това е един от многото моменти ,в който се радвам ,че съм българин. ;)
...и нека Силата бъде с теб. Аз ще се завърна ;) Дано през 2012 всички умрем.

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Re:US Концентрационни Лагери
« Отговор #7 -: Април 27, 2009, 18:45:23 pm »
Нищо ново под слънцето ,това се знае от отдавна.Това е един от многото моменти ,в който се радвам ,че съм българин. ;)
...Как няма нищо ново...  :(...Ново е името АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ....
Подписахме базите за 5 минути
Церемонията бе скромна, шампанско нямаше, но елитът ни сияеше от радостВицепремиерът и външен министър Ивайло Калфин и държавният секретар на САЩ Кондолиза Райс подписаха Споразумението за военно сътрудничество за 5 минути             По-малко от 5 минути трябваха на България и САЩ за финализиране на преговорите за щатски бази у нас, продължили повече от година и половина. Кратка, стегната церемония в Министерски съвет ознаменува събитието, което наши дипломати нарекоха "историческо". . Присъстваха министърът на отбраната Веселин Близнаков, малцина дипломати, работили по договарянето на споразумението, и стотина журналисти и фоторепортери. Шампанско нямаше. Този пожелан от американската страна аскетизъм контрастираше с иначе приповдигнатото настроение на висшите български дипломати след вчерашните срещи на държавния секретар Райс с президента Георги Първанов и премиера Сергей Станишев. Вицепремиерът и външен министър Ивайло Калфин изглеждаше изключително доволен. Посланикът ни в САЩ Елена Поптодорова, която дойде от САЩ специално за събитието, беше в прекрасно настроение. Имам "усещане на гордост" от това, че България е преговаряла като равна със САЩ и е постигнала максимално добър договор, каза Поптодорова. В кулоарите дипломати споделиха, че Кондолиза Райс е проявила много добро разбиране за тежненията на България. Според тях САЩ добре осъзнават, че са на ход, след като България изпълни двете искания на Вашингтон. Първото беше за продължаване на българското военно присъствие в Ирак, а второто - за разполагане на американски бази у нас, които официално се наричат "военни съоръжения за съвместно ползване".  В замяна САЩ обещават да окажат решителна подкрепа за решаването на две български искания. Първото е завръщането у дома на петте български медицински сестри, които седма година са в либийски затвор.  Втората тема е преодоляването на настроенията в Еврокомисията, които незаслужено сочат България като изоставаща в реформите, необходими за еврочленството. САЩ критикуват София по същите параграфи като ЕС - най-вече в областта на слабия отпор на организираната престъпност и неефективната съдебна система. Въпреки това Вашингтон е на мнение, че България е на правия път, за да бъде приета в ЕС на 1 януари 2007 г. Дипломати припомниха, че САЩ имат отлични контакти с председателя на Еврокомисията Жозе Мануел Дурау Барозу. От бившия португалски премиер, който беше верен съюзник на САЩ в началото на иракската криза, зависи какви ще бъдат основните препоръки в доклада на Еврокомисията за България, който ще бъде обявен на 16 май в Страсбург. Според посланик Поптодорова няма опасност този натиск да се окаже с обратен ефект.
 Георги Готев

1.P.S.Няма да се изненадам ако един ден бъдещата ни Армия се състои от Сиви хибридчета с кошерно съзнание :(....  :-[...и на тях не им е лесно.

2.P.S.Доколкото ми е известно Сивите  са  за Исляма,тъй като исляма е една от религиите спираща човешкото познание и развитие на духовно ниво и себепознание....така човек ще придобие кошерно съзнание и няма да бъде заплаха за тях т.е.ще сме квит ;)....,няма да им се налага да ни слагат чипове и импланти-това ще го направи религията им...Забележете само ...от...1992г. насам,тоест от както се продадохме на Турция и Америка...изграждането на джамии не е преставало...около 300 незавършени към днешна дата..от 1992г..и всичко се спонсорира от разни неправителствени организации и американски фондации пледиращи за Мир и щастливи семейства,а същевременно разполагащи Американски Военни Бази на територията на страната ни ПОД ЕГИДАТА ЗА МИР свалети си очилата  8).... пона Вие които все още не станали Зомбета като нашите политици
Вярно е ,че Комунизмът също беше една религия с тази разлика,че бившите не строяха църкви и джамии,а паметници и летящи  чинии :)/ТАЗИ НА БУЗЛУДЖА НАПРИМЕР/КАКВО ЛИ СА ИСКАЛИ ДА НИ КАЖАТ ??? с тази символика и с комунистическата им притча,,Религиите са утопия за народите,,....или..какво биха казали нашите бъдещи поколения след 300-400г.... ???...някога са ни управлявали извънземните.....
Отклоних се много от темата...извинявам се....,но за какво са им наистина тези толкова секретни американски бази и за какво ли ще ги ползуват :-\

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Re:US Концентрационни Лагери
« Отговор #8 -: Април 27, 2009, 19:26:54 pm »
СТАТИЯТА ПО–ГОРЕ СЪС ЗАГЛАВИЕ,,ПОДПИСАХМЕ БАЗИТЕ ЗА 5 МИНУТИ–ЦЕРЕМОНИЯТА БЕ СКРОМНА,ШАМПАНСКО НЯМАШЕ,НО ЕЛИТЪТ НИ СИЯЕШЕ ОТ РАДОСТ С КОНДОЛИЗА РАЙС,,
е от вестник Стандарт/29.04.2006-събота

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27