Автор Тема: Въглеродният Диоксид - 'Нищо общо с човешката дейност'!  (Прочетена 15362 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Altay

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Защо ООН използва тезата за C2О, за да увеличи своят контрол?
Защо Ал Гор говори глупости?

Новите научни открития показват че Въглеродният Диоксит, намиращ се нaвсякъде (дори и в телата ни), се покачва - с покачване на температурата.

С други думи температура се покачва, преди нивото на C2О - а не обратното!

Ето и филмът - http://video.google.com/videoplay?docid=9005566792811497638&q=global%2Bwarming%2Bswindle

Интересно ми е какво мислят другите съфорумници, по въпроса!?

Моето мнение е че Промяната на Климата, на Земята, се дължи на промяната на Електромагнитното Поле, на Земята

Според мен няма Глобално Затопляне, но наистина има промяна на Климата!


Изглежда обаче че световният Елит гони съобcтвени Цели
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предпо

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Ох хора, намирате конспирации под път и над път.  laugh

Първо, Алтай... Казва се не C2О а CO2. Второ има една планина от доказателства на учени, че глобалното затопляне се получава в следствие именно на високото съдържнаие на СО2 в атмосферата, поради което се задържат повече слънчеви лъчи и се предизвиква т.нар изукствено затопляне. От 1 година вече се занимавам с проблема и го изучавам много усилено. Говорил съм с професори от Техническия университет в Мюнхен - Уни номер 2 в Германия и 4 в Европа, където са измислени и били реализираи най-революционните начуни постижения някога. Говорил съм с хора, които са ходили в Антарктида и са участвали в извличането и изследването на лед от ледената покривка. Показвали са ми асистенти и тутори от университета в Щутгарт лични изследвания и съм видял симулации на бъдещото положение при това ускоряване на затоплянето. ВСИЧКИ тези дълбоко законспирирани учени работят за някого.... ДА... за вас. Да се опитат до прогнозират какво ще стане, за да се спасят повече и повече хора. НЕ мога да разбера как може винаги да стоите в крайно лявата крайност и да отричате 100% всичко... Ходете по средната струна, тя е най-звучна!

Айде стига с тия конспирации. Вие бялото изкарвате вече черно. Не е полезно, повярвайте ми.

Цитат
Защо Ал Гор говори глупости?

Кажи ми кое по точно е глупост. Не може да казваш глупост и да не се обосновяваш. Човекът се опитва да направи нещо хубаво. Да накара хората да се замислят, че тази Земя не е за еднократна употреба и че нищо не е даденост. Ако това да промениш варваското едностранчиво мислене на 99% от населението на ЗЕмята е конспирация, то ТОГАВА какво правим ние тук??? Стига с тази американска омраза, не всички американци са зли и прости! Както и не всички българи пръщят от интелигентност.

Цитат
С други думи температура се покачва, преди нивото на C2О - а не обратното!

Хехе. Е това ме развесели, вече. Сега ще ти кажа каква ти е логиката по много елементарен начин: "Карам си колата първо и чак тогава я зареждам с бензин...." - С тази разлика, че колата не може да тръгне без бензин  ???

Цитат
Ето и филмът - http://video.google.com/videoplay?docid=9005566792811497638&q=global%2Bwarming%2Bswindle

Ето това е вече конспирация. Плаща се на 20 скопени идиота да бръщолевят глупости и да карат хората да продължават да си използват бензиновите коли, за да може истинските конспиратори, които цели войни проведоха, да си продадат до край нефта, който си е техен. Е това е конспирация братче. Да държиш високите технологии далеч от хората, за да можеш да им пробутваш мухлясалия хляб, който си събрал в мазето, че да не отиде зян и да излезнеш с печалба. Знаеш ли кое е УЖСАНОТО - че има хора които въпреки тоновете написани доказателства, въпреки тежкия труд на много хора да се разпространи и да достигне до всички, съществуват такива, на които като им пуснат 2 филмчета с няколко смешника, които само могат да се подиграват и до осмиват работата на другите и те толкова се изкефват, че ще се напикаят в гащите от кеф. Е това е жалка картинка. Хората трябва да ги удари нещо, за да разберат че са сгазили лука!!!

Сега трябва да излизам, но после ще продължа мисълта си.
« Последна редакция: Април 15, 2007, 10:27:35 am от Admin »
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Цитат
Admin, ами мн ни лъжат, то вече не знаем на кое да вярваме. Как да не търсим конспирация във всичко? Пък и много революционно стана всичко. Толкова години се правеше всико против природата и в един момент голяма активизаци

Кое му е лошото веднъж повече хора да се обединят в нещо ДОБРО и полезно! Какво е лошото хората да се опомнят и да започнят да пестят малко енергията, която изразходват? Коринспирация ли е някой да ти даде съвет как хем да спестиш от месечните си разходи и как по този начин малко да допринесеш за намаляването на СО2? Какво лошо в разпространяването на модерни технологии, които да заменят старите и умрели и замърсяващи? Конспирация ли е да се опитваме да вкараме съвремменни технологии в колите си, екологично чисти и със същите, дори и по добри характеристики от старите? Какво лошо в създаването на ТВ предавания, на филми, на концерти в името на Глобалното затопляне, като те са с цел именно да стигнат и до по простичките хора на този свят. Какво лошо в един отчаян опит за спасяване на положението? Ако смяташ, че колите не замърсяват въздуха и си казваш, Е, какво толкова, това са няколко процента от общото замърсяване, тогава защо не застанеш пред нечий асупх и не започнеш да дишаш полезните изпарения? Знаеш ли всички тези газове, които се изкачват в атмосферата и после отново се изхвърлят на земята как добре влияят на горите? - Горите умират, заради все по нарастващата киселинност на дъждовете. Това - нормално ли ти звучи, или можеби лъжа? Аз не мисля, че ОЧЕВАДНИ неща могат да се нарекат лъжа!

Цитат
всичко живо стана виновно - та дори и животниките!

Животните не са виновни, хората са виновни, че ядат много месо!!! Едрият добитък така или иначе си изхвърля повече количество метан, но когато едрият добитък се увеличава, за да се задоволи нестихващата нужда от месо на хората, тогава става нещо наистина брутално! Няма нищо смешно тук, нищо конспиративно.

Цитат
Места, които примерно днес са пустини, преди не са били е имало буйна растителност и т.н.

Тук говорим за промени които стават не за 5 - 10 000 години, а промени които стават за по малко от 40 години. Това нормална промяна ли ти звучи? Говорим за безобразно изчезване на видове, за безобразно изчезване на цели екосистеми! Говорим за увеличаването на урагани, които унищожават океански и земни екосистеми. Как ще ми обяснищ научно, увеличаването на ураганите с преместването на полюсите на Земята??? ТОва е АБСУРД. Знаеш ли как се образуват въобще урагани и защо ураганите стават толкова силни? Явно не. Говорим за брутално топене на ледените шапки. Гренландия се топи с невероятна скорост. Последиците от разтопяването и са гигантски - цяла Холандия и големи части Германия ще бъдат част от световния океан. Милиони хора и животни ще загинат! Говорим тук за КОД - ЧЕРВЕНО!!! И ако имаме и минимален шанс да променим нещо, защо не го направим, ами се извиняваме: "Не сме ние виновни, Земята си е в цикъл" или "Ок, глобалното затопляне е виновно, ние и нашите родители сме го причинили, ама така или иначе има прекалено малък шанс да оправим нещата, така че за какво да се пъна, я да си карам кефа, докато мога." Последното приятели, за мен са мислите на един вирус! Колкото и да ме съдите като го казвам, но дори вируса се бори отчаяно, за да продължи съществуванието си в организма на хората. А ние какво правим? Философстваме над това как сме били невинни и само губим и последната глътка време, което ни е останало за действие.

Защо някои хора веднъж не могат да се научат да приемат вината си и не се поучат от грешките си, ами винаги ще се намери извинение за постъпките им!!!  :-X
« Последна редакция: Април 15, 2007, 10:21:54 am от Admin »
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Слава богу за разлика от България в Западна Европа и специално Германия хората работят по въпроса от доста време. Измислят се методи за ограничаването на пробема. Технологии се приемат от обществото и намаляват разходите на електроенергия в къщите, колите се заменят с екологично чисти или старите се модифицират да ползват екологично чисти горива. Хората помагат за рециклирането на отпадъчните продукти. В архитектурата се използват средства за намаляването на енергийните загуби и енергийната нужда на една сграда. Тук хората са измислили т.нар Пасивни къщи, чиито стаи спокойно могат да се утопляват с 4 свещи и 1 човек в стаята! ТОВА КОНСПИРАЦИЯ ЛИ Е, или хората са просто интелигентни и мислят с ПЕРСПЕКТИВА.
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Сейнт, не те нападам. Задавах само въпроси. Проблемът в България е много сериозен и той идва от невежеството и глупостта на хората. Твоят пример е един от хилядите срещани и съществуващи. За мен единствения начин това да се промени е да се разпространява информацията и да се говори на хората. Филмите и мултимедията са единствения доказан начин за промиване на мозъци. С тези средства трябва да се действа срещу тази маса от хора !!!

Сейнт, не казвам, че не мислиш за екологията, но съм несъгласен с мнението, че това е конспирация. И да става въпрос за много пари особено покрай реализирането и интегрирането на новите технологии - на кой му пука след като ще имаш бъдеще? В противен случай да седим в каменната ера и да не се развиваме. Всяка промяна е свързана с много пари и да за съжаление парите се взимат от джоба на средната класа и на бедните. Какво да ти кажа повече... не знам...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Altay

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Ето това е вече конспирация. Плаща се на 20 скопени идиота да бръщолевят глупости и да карат хората да продължават да си използват бензиновите коли, за да може истинските конспиратори, които цели войни проведоха, да си продадат до край нефта, който си е техен. Е това е конспирация братче.


Цитат
Когато официалната теория за глобално затопляне, бива поставена под въпрос, изниква обвинението че критикуващите са платени, от страна на Големите Бизнеси

Но ако това бе вярно, то тогава защо световният елит, чийто интереси биха били засегнати, най-много раздухва тезата за Глобално Затопляне

Тристранната Комисия (Трилатерал Commission), която рекламира Новият Световен Ред, заедно с Билдербергците и The Commission for Foreign Relations (CFR), се събраха миналата седмица, почти тайно, за да формулират резултатите, които страховитата теза за Глобално Затопляне може да донесе, по отношениe на контролът, който трите организации имат на Запад


Взето от
http://www.prisonplanet.com/articles/march2007/280307globalistslove.htm Глобалистите обичат Глобалното Затопляне, от 28. 03. 2007

« Последна редакция: Април 16, 2007, 19:09:32 pm от Altay »
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предпо

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Алтай, прочетох го и ти казвам: "Е, и?"

В същия дух мога да ти развия друга конспиративна теория - Билдербергерите, CFR и т.н са се усетили, че нещата не отиват на добре и сега се опитват да впрегнат нас обикновените хора в редица, за да оправим кашата, която всички ние сме забъркали.  Просто си спасяват задниците бе, нищо друго. Това не значи, че глобално затопляне няма! Уплашили са се хората, че няма повече да властват и още по-лошото, няма кой да им върши мръсната работа и да им върти бизнесите, докато си пекат дебелите свински задници по островите.

Но, какво да направим? Нима това не е така и иначе? Фактът си е Факт - Земята е в супер тежко състояние, което все още има шанс да се промени и някой е успял да влее малко разум в главите на дебелите владетели на този свят. Важното е, ти да бъдеш по високо извисен и да се опиташ да оправиш нещата НЕ ЗА ДА СПАСИШ ТЕХНИТЕ ЗАДНИЦИ, а за да помогнеш и излекуваш едно много висше създание - ГЕЯ, твоят дом.

Конспиративни теории могат да се пишат много приятелю, мога да ти извъртя още 10 други теории за участието на глобалистите в инициативите срещу глобалното затопляне. Въпросът е обаче, не да пишеш сценарии за Холивуд, а да мислиш с главата си и да отсъждаш със сърцето си.
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Цитат
Ами не е нужно друго да казваш, трябва да направим нещо, по - дообре, отколкото и аз и няколко човека да си говорим. Може да направим нещо, да разпространяваме брошури, нз и аз. То има организации, но според мен, тук поне, не си вършат работата. Азсъм отоврена за идеи, нека мислим, нека действаме, инача казаното дотук си остава просто като приказка  Smiley Админе, ак одойдеш в Пд и видиш квартал Изгрев, река Марица, какво са я направили циганите пък и не само те. Имам снимки и ще ги пусна, само да си ги намеря, че преинсталирах Ундоуса. Ще припаднете. "Растителност" от боклуци.  Sad

Сейнт, какво да ти кажа. Ние вече правим, или поне се опитваме да правим. Българските организации са под всякаква критика. Сайтове и организации като www.gorichka.com толкова са си вирнали носовете нагоре, че не искат да си кооперират с никого и са толкова смешни в това отношение, че няма накъде. Казват, че се борят за някаква цел и уж го правят, а не се обединяват с други, защото искат да изпъкнат САМИ пред обществото. Сякаш сами ще спасят света!!! Смешни детски работи. Съдрах се пиша на тези от gorichka.com на нито един мейл не ми отговориха. Остави, че са смешни, защото си противоречат на целите, ами и никаква култура нямат, та да отговорят на писмата. За пример казвам хората на Ал гор и по точно тези които работят в SOS, хора с които се свързах, говорих дори лично по телефон, които се съгласиха на нашата помощ, макар и малка, и какво да ти кажа, просто човещина. Виждаш как тези хора наистина искат да направят нещо и всички за тях са равни и са достойни кооператори в една обща, глобална цел.

Какво можем да направим. Да организираме кампании, да работим заедно с малцината организации в България, организации на млади и интелигентни хора, да осведомяваме хората, да им показваме какво е грешно и какво е правилно. Трябват много хора, не само аз ти, стефани, която супер много уважавам за труда, който положи по грийн сайта на хнет, Еон, Ейлиън, Хорус и т.н и т.н (да не изреждам всички хора, които правят нещо). Трябва да се жертва личното свободно време и да се вложи в някаква цел.

Ще ти разкажа пример за една кампания, която може да се проведе - много интересна и наистина набиваща се на око и вземаща вниманието на обществото. Дочух от брат ми, (театрален режисьор) за едно младо момче, което организирало приятели да проведат из улиците на София следното: В продължение на 1 месец, преоблечени хора с  различни маски ще се разхождат из улиците на София и ще привличат вниманието на хората, ще правят пантомима и т.н, ще събират народ около себе си, след това внезапно ще си тръгват оставяйки хората в шах и карайки средно-статистическия българин да си мисли, че са ЛУДИ. (Разбира се какво ли друго може да си помисли....ноу комент) На края на месеца ще организират изложение и всички маски ще бъдат изложени за продажба в някоя галерия. Ще се извикат репортери и медии и така ще се разкаже каква е била идеята на цялото това нещо. Маските ще се продават и ще се предложат на богати бизнесмени на гала коктейл, а парите ще отидат за организиране на друго такова мероприятие.

До колкото знам, това момче все още не е провело кампанията си. Но ето ти пример за това какво може да се направи, за да спечели вниманието на хората. Срещу определено заплащане (ако се съберат пари) може да се плати на професионалисти да изнесат малки пърформанси из градовете на България. Всяко представление ще има заложен мотива за състоянието на планетата ни и въпросът: Накъде отиваме? и Защо не направим навреме нещо?

Всеки от нас тук в този сайт може да направи нещо. Ако не знае нищо по темата, да се информира, ако не е креативен да измисли сам нещо по въпроса, да участва в някаква подета кампания и т.н и т.н Въпросът е че всеки от нас има различни способности и обединени тези способности може да направят нещо наистина значимо.

Флайъри и плакати няма да помогнат много, могат да допълнят една кампания, но не и да я запълнят. За такова нещо, ни трябва нещо което да разтърси хората, нещо брутално, което да ги замисли. Театъра и хората на изкуството са едно такова средство. Другото са думите, за тези които обичат да четат. Третото са филмите, за тези, които обичат само филми да гледат. И т.н И т.н
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
100% те разбирам и съм съгласен с теб. Аз самият супер много се дразня на простотията на хората, но трябва устойчиво на тяхната простотия да се работи. Не знам. Някак си вярвам, че ако хората се съберат и им се обясни простичко, те ще разберат. Въпросът е после да се научат на ред и да променят битето си. Това е по сложната част. (Аз например още не мога да се отуча да не си слагам компютрите на стенд бай, просто от мързел. Това е лошо и плащам за ток, макар и стотинки да са на месец, пак е изгорено излишна енергия. Всеки се бори с навиците си и трябва да се бори. Никой не казва, че от днес за утре ще стане и ще свикнем, но с постоянство се постига.)

На ромите, трябва да им се говори и за да се вслушат в думите ти роми трябва да стоят зад теб. Въобще на по простичките трябва да им се говори в очите, да им се обяснява елементарно, за да те разберат. На средно интелигентните трябва да им се говори не толкова просто и задължително в снимки и филмови кадри. Тях това им хваща съзнанието и окото. На интелигентните трябва да им се доказва, на тях трябва да им се показват факти, да им се дават източници. Интелигентните само с филмчета няма да се задоволят, освен ако филмчето не е базирано изцяло на факти и доказателства.

Това земно общество трябва да еволюира малко в мисленето си и в начина си на живот. Някои стари разбирания и илюзии трябва да бъдат разбити и да се покаже на хората правилния път или по точно пътя към бъдещето на всички, защото колкото и да сме всички против глобализацията, успех и еволюция има единствено и само в обединението. Тук нямам предвид дребнавите, комерсиални и материални цели на някои индивиди в костюми, които искат да се постигнат посредством това обединяване и глобализиране. Но това за глобализирането е съвсем друга тема и въпреки някои преки моменти с глобалното затопляне, не е мястото и да я обсъждаме тук.
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
'Нищо общо с човешката дейност'!
« Отговор #9 -: Април 17, 2007, 16:15:39 pm »
Промяната, в действителност,
е в собствената ти глава!
За конспиративното
в затоплянето - тук!
Благодарен съм за откритата от вас дискусия по въпроса за това какво можем да направим. Аз мисля, че промяната трябва да започне от собствената мисъл и формирането на един вид екологично мислене. Това мислене трябва да бъде отпуснато по благотворен медитативен начин, като не излъчва стрес, нито завист, нито раздразнение... Поддържането на една вдъхновена вибрация на съзнание ще бъде съзидателната сфера, в която всяко едно усилие за спасяване на Земята ни ще намери плодородната почва на едно божествено осъществяване!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Altay

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Re: 'Нищо общо с човешката дейност'!
« Отговор #10 -: Април 23, 2007, 17:17:23 pm »
Аз също обичам природата

Но не и решенията които ЕС/Ционистите/Илюминатите предлагат

Цитат
"Търсейки нов враг който да ни обедини измислихме идеята че ... заплахата от глобално затопляне,... ще свърши добра работа"

Елитният Римски Клуб, съдружник на ООН

"Ние трябва да предложим страховити сценарии, прости но драматични становища и да не споменавам за  каквито и да е било съмнения

Всеки трябва да решава какъв баланс да има между ефект и откровенност "

Професор Стивън Шнаидер
http://rense.com/general76/nego.htm
« Последна редакция: Април 23, 2007, 21:48:32 pm от Altay »
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предпо

Неактивен spirit17

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
хората сме боклуци кво са качва пурво и кво второ е само маска за истината че сме боклуци и земята трябва да ни зарови на далбоко като такива.....амин

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Аз пък не съм боклук, и не искам никой да ме заравя!

Амин!
 >:( :P
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Disinfo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 114
 • Дисинформатор
Тва глобално затопляне ако ме питате мен е много относително дали наистина го има, и да го има не се знае дали е причинено от човешката дейност... До скоро не обръщах много внимание, но медиите бяха запоянали да приканват по едно време хората да ядат по малко, да не ядат много месо за да издишват по-малко CO2 :-\ това ме навежда на мисълта че има нещо гнило в цялата работа и някой има някаква полза  "глобалното затопляне" да е в главите на хората но незнам каква. Междувременно други хора говорят за глобално застудяване  :D

cdms

 • Гост
Направо да вадят "секретните" разработки за космически кораби и да се преселваме на г..а на географията. Ако тука ,то някъде ще е рай.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27