Автор Тема: Бивш губернатор призна за среща с извънземни  (Прочетена 5500 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Бившият губернатор на Аризона Файв Саймингтон потвърди, че загадъчните огньове, които се появиха в небето над Финикс на 13 март 1997 година, всъщност са били огньове от кораби на космически пришълци.

Корабът е бил огромен, по думите на Саймингтон. Просто почувствах, че е извънземен, обяснява той. Като летец, Самингтън твърди, че познава почти всяка летателна машина. А тази е била по-голяма от всички, които някога е виждал. Явлението си остава една голяма загадка, споделя бившият губернатор и се учудва защо някои се присмиват над този случай.

Саймингтон заемаше поста губернатор на Аризона от 1990 до септември 1997 година. По време на появата на необичайните огньове той опроверга и сам се присмя на слуховете за НЛО.

През юни 1997 година Саймингтон даде пресконференция, на която демонстрира пред журналистите арестуван "пришълец" с очи на насекомо. Когато Саймингтон свали маската от него, всички присъстващи видяха главата на шефа на администрацията на губернатора. Сега Саймингтон твърди, че е прикривал истината за пришълците, опасявайки се от паника сред населението.

Официална версия, обясняваща появяването на огньовете в небето над Финикс, предложиха американските военно-въздушни сили. По твърденията на военните, по време на тренировъчен полет самолет A-10 Warthog е пуснал сигнални ракети, които бавно са падали и изгаряли.

/БГНЕС

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Бивш губернатор призна за среща с извънземни
« Отговор #1 -: Март 25, 2007, 19:20:46 pm »
А ето и по подробна информация за самия случай в Аризона от статия във вестник Монитор


Дълго 3,2 км. НЛО летяло преди 10 г. над Аризона
Гигантският обект засенчил вечерта на 13 март 1997 г. звездното небе над града


Какво всъщност се случва на 13 март 1997 г. в небето над Финикс? Доста очевидци на тези събитията твърдят, че три дни преди тази дата са забелязали над Финикс и и околностите на града светещи обекти в нощното небе. Много голям странен обект се появява над въздушното пространство на аерогарата на Финикс в 18,55 минути. Огромното НЛО е забелязано първо от операторите в диспечерската кула на летището. Екипажът на готвещ се за излитане граждански самолет също докладва по радиостанцията, че е над машината им е преминало "нещо като огромен космически кораб". Летците попитали диспечерите що за обект е било това, но операторите не могли да им отговорят нищо смислено, тъй като те също видели през прозореца някакви светлини, но на екраните от радарите им не се виждало нищо.
Докато диспечерите и пилотите се дивели на летището обектът е забелязан и от група земемери, които се прибирали от полеви наблюдения на север от Финикс. С техните уреди за наблюдение и измерване експертите установили, че обектът е с размери 3,2 на 2,8 км. Освен светлините под ниско летящия гигантски обект някои от земемерите успели да забележат "редица светещи прозорци с някакви тъмни силуети". Малко по-късно "прозорците" изгаснали.

Една от многото снимки на очевидец от Финикс. Според повечето жители на града под гигантският обект светели от 5 до 7 светлини.
 
Седем часа по-късно на местен уфолог се обадил човек, който се представил само с името Люк. Той казал, че е летец от военно-въздушната база, която е разположена на 30 км западно от Финикс. Пилотът твърдял, че предишната вечер (13-и март) по тревога били вдигнати във въздуха два изтребителя F-15. Единият от прехващачите се доближил до гигантското НЛО, но в този момент бордовият радар отказал да работи. В същото време и светлините на обекта изгаснали и пилотът загубил "целта".
На следващия ден шефовете на авиобазата отговорили на атакуващите ги репортери, че не са получавали на 13 март никакви сведения от граждански лица за наличието на НЛО във въздушното пространство. Само че проверката в телекомуникационната компания ги уличила в чиста лъжа.
 "Хората ни наричат лъжци. Но ние нямаме какво да крием, тъй като не се занимаваме с изучаването на феномена НЛО" - така подполковник Майк Хаузер отговорил на въпросите на напористите журналисти. Той признал, че на 13-и вечерта е имало тренировъчни полети със самолети F-16, но те не са имали никакво отношение към НЛО-то.
Няколко дни след събитията от 13 март членът на градския съвет на кметството във Финикс Френсис Бервурд попитал на едно заседание своите колеги дали ще бъде направено някакво разследване по случая. Мистър Бервурд е всъщност и първото длъжностно лице, което публично поставя този въпрос. "Моментално бях потърсен от представители на пресата. Още същият ден получих 37 позвънявания от очевидци. След това имах още стотици разговори по темата. Търсеха ме лекари, адвокати, доста местни знаменитости. Повечето от тях искаха да запазя в тайна имената им, но всички питаха какво е това, което са видели вечерта на 13 март. По дяволите, ако и аз бях видял това нещо също щях да търся човек, който да ми обясни що за чудо е то", твърди съветникът Бервурд.  Независимо от всички тези въпроси властите във Финикс отказали да се заемат с разследването на случая, с аргумента, че не "разполагат със собствени военно-въздушни сили." Губернаторът на щата Аризона, чиято столица е Финикс, също отказал категорично да прави каквито и да било коментари по случая. По същия начин постъпили шефовете на Федералното управление на авиацията. Що се отнася до чиновниците от Министерството на ВВС те пък върнали топката на гражданските власти с формулировката, че "този въпрос е от компетенцията на местната юрисдикция".

« Последна редакция: Март 25, 2007, 19:29:10 pm от Alien »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Бивш губернатор призна за среща с извънземни
« Отговор #2 -: Март 25, 2007, 19:26:12 pm »
ОЧЕВИДЦИТЕ РАЗКАЗВАТ

Биол Грейв, диспечер в кулата на летището: "До ден днешен не зная какво да мисля за обектът, който видях. Даже не мога да си представя какво може да е било това. По всяка вероятност може да е нещо военно…"

Тим Лей, консултант по мениджмънт: "Това беше нещо учудващо грандиозно и леко плашещо. Над нас в абсолютна тишина прелетя нещо, което имаше формата на гигантска буква "V". Не успях да разгледам много добре обекта. Видях по-скоро неговите очертания и нещо, което заслони за малко звездите. Видях и някакви светлини, които приличаха повече на горящ газ, отколкото на фарове."

Макс Сарацен: "Заедно със съпругата ми пътувахме с кола, когато забелязахме светлините над тях. Този гигантски кораб засенчи звездите. Той бавно се плъзгаше безшумно по небосклона. На мен не ми е известен самолет с безшумни двигатели."

Бил Грейнър, шофьор на циментовоз: "Ако преди някой ми беше казал, че е видял НЛО, аз щях само да се изсмея. Сега гледам на тези неща съвсем различно. Онази вечер карах камиона в планината северно от Финикс, когато забелязах два ослепително бели кълба над мен. Те бяха почти изцяло бели, само по периметърът на кълбата се виждаше оранжево сияние, а в центъра пулсираше червено ядро. По едно време единият обект увисна точно над мен. В този момент видях как два самолета излетяха от близката авиобаза и се насочиха към него. Само че обектът угасна и просто изчезна преди изтребителите да го приближат. Сигурен съм, че пилотите видяха светлините и съм готов да се явя с тях на детектора на лъжата, ако изобщо се съгласят на теста."

На тази направена на 13 март 1997 г. доста отдалеч вечерна снимка се вижда V-образно наредените и свързани светлини.


« Последна редакция: Март 25, 2007, 19:27:27 pm от Alien »

Неактивен Altay

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
'Животът е не само по-странен, отколкото предполагаме - той е по-странен отколкото, можем, да предпо

anna

 • Гост
Re: Бивш губернатор призна за среща с извънземни
« Отговор #4 -: Март 31, 2007, 20:41:17 pm »
  Не  беше ли признал и един френски военен за присъствието на извънземни?
Признанието беше така кротко, сякаш е в реда на нормалните неща! Все едно обществото е малоумно и няма да се усъмни...впрочем, вероятно точно това ще се случи-кой обърна внимание? Никой!
  Откриха специално изложение за извънземните. ;D  >:(
Браво за признанието, че са виждали(вероято, дори сигурно повече от това!) извънземни! :-X

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
А ето и по подробна информация за самия случай в Аризона от статия във вестник Монитор


Дълго 3,2 км. НЛО
Уау, двойно по-дълъг от този кораб ---->
Да не са тествали новата асгардска холограмна технология ;D

А къде е бил Бил Клинтън, когато е ставало дума за национална сигурност >:( 

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
.
Просто почувствах, че е извънземенКакъв друг може да бъде освен да е извънземен, хмм? Ето не пряко потвърждение, че не само извънземните ползват такива.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Моето лично мнение е, че цялата тази конспирация с извънземните съществува само и само да запазят в тайна наличието на технологии, които биха елиминирали днешната петролна икономика - нещо, от което се страхуват световните господари в момента, защото биха изгубили контрол над нас!! Не може да се говори за 100 пъти по-бърз интернет, за не знам си колко ядрени процесори и свръхкомплексни GSM-и, пък в същото време да сме на нивото отпреди 50 г. по отношение на ракетостроенето! Просто и ясно господата от НАСА може да ни имат за елементарни, но определено не сме тъпи! Твърде ясно е, че през последния половин век са изляти стотици милиарди долари в разработките на така наречените "Черни Проекти"!.

Неактивен alexinvader

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Абсолутно - подкрепям тезатана Peacekeeper! Нелепо е все още да се използват бензинови двигатели! Всичко е до ПЕТРОЛА!!! Мръсните Господари-Евреи заедно с Араби и американци няма да позволят използването на откитите още преди 80-100г технологии да се използват дори и след 50г. Тесла е измислил всичко още ехееее! Всичко от двигатели на възобновяема енергия , анигравитация, прехварляне на ток на голями разстояния безжично и какво ли не! Но кой ще позволи ползването на всички тези открития масово!!! ДОЛНИТЕ ИЛЮМИНАТЕР ЛИ!! май май или юни!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) laugh

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27