Автор Тема: Масонство  (Прочетена 49985 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zahary

 • Гост
Масонство
« -: Март 20, 2007, 18:28:48 pm »
Цитат
Не съм съгласен,че масоните не са христяни или се кланят на друг бог...всички тяхни ритуали
имат много общо с христянството,има не една и две книги за това,при това много добре написани

Jokata, не съм съгласен с написаното от теб касаещо ритуалите на масоните. Може да има книги, но практиката е друга. По отношение на техническо изпълнение на  ритуалите ложите се делят на 2 основни вида:
Ложи, извършващи Кръвни ритуали- ложите са  финансирани и подкрепяни директно за сатанински цели. При тях е прието по време на ритуалните вечери да се извършва впръскване в храните  на новопосветените  членове на ритуална човешка кръв. Отговорни са  за кражбите на потири и др. свещени предмети от църквите , с чиято помощ се извършват т. нар. черни меси, пародии на християнските. Те са отговорни и за отвличанията /изчезванията/ на малки деца и жени за ритуални цели. Много от тези ложи имат сексуални окраски.
Ложи, извършващи Безкръвни ритуали- имащи много общо с еврейските, египетските  и еноховите ритуали.
Разбира се, че 90% от масоните не са наясно в какво членуват, но така или иначе  биоенергетиката  на организациите им се използва за користни цели.
Не е редно да се слага равенство между масони и евреи, това е груба грешка. В ложите има както еврейски представители, така и нееврейски, дори някои отделни ложи предпочитат арийската кръв като предимство за членството. Не стои по подобен начин Илюминатското членство, условие при което е пълното отричане на религията, която е  изповядвал до този момент новоприетия и приемането на новата такава- култа към Луцифер.
Друг е въпросът какво говорят пред обществото и как се държат. Познавам масони от много висок ранг, оглавяващи бордове, които демонстративно  показват себе си като праведни християни, на всичко отгоре членуват в епархийски църковни дружества като настоятели....
« Последна редакция: Юни 16, 2010, 09:33:10 am от ₪ Eon ₪ »

karutzar

 • Гост
Re: За масоните
« Отговор #1 -: Април 25, 2007, 00:29:24 am »
Цитат
Не е редно да се слага равенство между масони и евреи, това е груба грешка

Грешно от всякъде съждение. zahary попрочети това-онова преди да си изкажиш мнението. Масонството и ционизма (чифутсчината) не е кръв, а убеждение за вяра във власт. И доминация. И зомбиране. Души без дух и живот.
А живота се състои в Творчество. А Творчеството се оповава на Духа. И всичко идва от него.
Всички тези © са чифутска измислица...
Just take it for granted ;D
« Последна редакция: Април 25, 2007, 17:56:39 pm от H. »

stt

 • Гост
Re: За масоните
« Отговор #2 -: Април 29, 2007, 00:45:58 am »

Разбира се, че 90% от масоните не са наясно в какво членуват

Не ми се струва да са чак толкова тъпи :-\
Нали ложите подбират само хора с качества, с добро име в обществото, интелигентни, талантливи. А навсякъде има информация 'ЗА/ПРОТИВ' масонството. Те преди да влязат в ложата поне малко са понаучили за какво става въпрос. Ако не преди, то след това достъпът до тази информация си остава.
Работата ми се струва по-скоро като част от масовата промивка
-Ако си лекар - значи лекуваш всякъкви болести
-Ако си инжинер - поправяш всичко
-Ако си вишист - си по-умен от другите
.....

Ако си "забележим" - значи си масон!


Но не са невежи.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: За масоните
« Отговор #3 -: Април 30, 2007, 13:48:48 pm »
В момента масоните са мутрите :) Нова опаковка - съдържание с изтекъл срок. Тъпи като галоши са. Просто искат да са в Елита, да са около тях парите и колите. Изобщо не ги интересува къде са и какво правят. И това не само в България, въпреки че тук тъпоумието е в много по-голям процент. И заставам зад това твърдение 100% :D

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: За масоните
« Отговор #4 -: Май 23, 2007, 15:00:05 pm »
Не само са тъпи, но и кухи, както си се и полага на всички парцалени кукли вързани на фисели и превърнати в марионетки.

Приемат ги като членове точно за това, да изпълняват срещу властта, която им дават и даже се прави всичко възможно да ги държат в това слабоумно състояние, като предварително са се постарали да им купят душите.

Това, че им остават в известна степен капацитета на специалисти и известен интелект за голямо съжарление но променя никак това им състояние на  същества, чиято прилика с човека е само ходенето им  на два крака.
Определението мутра е много меко за тези гадини, та те точно са децата на Сатаната и от тях се очаква да си играят ролята, като такива и си получава съответно наградата, но белите които вършат нямат граници и са чудовищни.
На всичкото отгоре те знаят много добре, че колкото по са чудовщитни и ужасни дейностте им под прякото ръководство на баш Илюминатите от върха на пирамидата, толкова по-малко рискуват паплачта да повярва и шпорат яко все по-открито с абсолютното чувство, че са ненаказуеми и поддържани от Елита, което им дава фалшивото чувство на абсолютна власт над хората. Това чувство на власт е всеизвестно като най-голямата дррога и е по-силно дори от желанието за пари и кариери.
За съжаление за тях самите, те рано или късно разбират, че са били лъгани и не рядко и те биват удряни от тежките лапи на своите господари. Нооо, кел файда, важното за Илюминатите е, че всеки следващ си живее с същите илюзии като своите предшественици и им върши черната работа за подчиняване и намаляването на човечеството, както и много други нещица като например тотален психотронен контрол над масите, както и тяхната протрамация и зомбация.

Прошка няма за никой освен за Елита. ;D
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

yakuzabg

 • Гост
Re: За масоните
« Отговор #5 -: Май 29, 2007, 01:43:10 am »
Опа, тука нещо не ми харесва.
Защо мислите, че масоните са тъпи, защо изобщо мислите че тези които мислим че са масони, а и те се мислят за такива са истинските масони.
Според мен, чисто мое мнение, просто на Масоните им трябват хора с пари дето да си плащат членския внос. В моята любима България хората с парите са мутрите. Но те изобщо не са тъпи нито глупави. Може да не са интелигентни нито с обноски, може да предпочитат пиянските сбивания вместо операта (апропо и аз предпочитам същото), но в никакъв случай не са глупави.
Преди време, когато бях по млад и ме влечеше всичко ново и непознато една девойка ме заведе на едно място, в началото си помислих, че е секта и ми стана много интересно, що за дръвници са там. Но останах потресен като разбрах каква е истината. Това беше някакъв вид учение което се базираше на основите на масонството.
Не знам някой от вас дали знае какво представлява пирамидата и хорицата вътре в нея и така загадъчното Око отгоре. Отговора е много интересен и определено има логика. (ще се радвам да го обсъдим)
За съжаление тогава нямах много пари, за да си го позволя да продължа, изкарах само 2 месеца там, защото изобщо не беше евтино.
Учат те на неща, който наистина са много по различни от нещата, които учим в университетите и които можем да научим от заобикалящия ни свят.
Също така никой не споменава още една масонска организация (ако съм я пропуснал съжалявам, вината е моя).
Става въпрос за така наречения Ротаряни клуб. (Младежкия Ротари клуб) Като изключим разни екземпляри като мен дето са ги завели там по случайност повечето бяха точно от този въпросен клуб.
Ако на някой му е интересно мога да разкажа още за тези 2 месеца и какво точно се изучава.
Тук, на това място се пише за какви ли не конспирации, съгласен съм, че сигурно поне част от всичко изписано е вярно, а може и всичко да е вярно. Но аз все още гледам на нещата с лек скептицизъм. Но пък и много харесвам израза: "Най-големия номер на Дявола е да заблуди хората, че не съществува."

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: За масоните
« Отговор #6 -: Май 29, 2007, 01:46:38 am »
Сигурен съм, че всички искат да ни разкажеш за преживяванията си :)

Поздрави :)

Неактивен Ashaman

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 816
Re: За масоните
« Отговор #7 -: Май 30, 2007, 11:30:10 am »
Масоните са една модерна секта, която следва древни предписания, нагодени към съвремието.В древността множеството секти рядко са се разминавали по основни въпроси, така е, защото основно техниете идеи имат общ корен.
Например ръкостисканията, назареите са имали подобни системи. Не съм много запознат, но има различни видове масони, дори и сега. От някои неща, които съм слушал останах с впечатлението че франкмасоните и свободните масони много не се обичат и имат различни подходи.
След това, изследователи и посветени твърдят, че древни знания, например като кабалата, още в древността, не са правилно разбирани от тези, които ги практикуват.

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Re: За масоните
« Отговор #8 -: Май 31, 2007, 00:13:27 am »
едно е общото между всички тях, всички твърдят, че без пари нищо не става и за най-малката услуга искат и дават пари. до каква невъобразима степен това ги привързва към материята мога само да гадая

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: За масоните
« Отговор #9 -: Май 31, 2007, 12:29:10 pm »
Ами да, те искат материята във всичките и форми да победи изцяло духът и почти са успяли :-\.
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Ashaman

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 816
Re: За масоните
« Отговор #10 -: Юни 12, 2007, 18:11:03 pm »
Да ви кажа лошите чичковци, може би не не са били толкова лоши, преди. Нали все пак първият конгрес, който ги организира и юдеомасонизира е в началото на миналия век. А всъщност сега мисля, че не е от голямо значение религията. В модерният свят се свежда до власт и пари.
Мисля, че масонството много се е променило. Може би е наивно но вярвам, че някога сред тайните общества е имало и благородни организации. А може и сега да има.
« Последна редакция: Юни 12, 2007, 18:12:20 pm от Ashaman »


Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: За масоните
« Отговор #12 -: Юли 02, 2007, 21:56:50 pm »
"ГОЛЯМИТЕ КОНСПИРАЦИИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ"  от Нолан Реми

http://conspiration.ca/conspir/les_conspirations_de_notre_temps_nolan_romy.pdf :-\


http://www.conspiration.cc/ :-*
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен lubarski

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 254
Re: За масоните
« Отговор #13 -: Юли 03, 2007, 13:37:04 pm »
"ГОЛЯМИТЕ КОНСПИРАЦИИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ"  от Нолан Реми

http://conspiration.ca/conspir/les_conspirations_de_notre_temps_nolan_romy.pdf :-\


http://www.conspiration.cc/ :-*
Дали може да се намери някъде на български ???
It' oil stupid.

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: За масоните
« Отговор #14 -: Юли 03, 2007, 14:07:14 pm »
 :-\Не мисля, защото книгата точно сега е излезла и ще трябва да я копирам на листове, за да я прочета на спокойствие, защото 440 страници на екран да се четат е направо гадотия.

Ако си преведеш на автоматичните преводачи на интернет последните 20-30 страници, които са най-важните като изводи, пак ще е добре, докато евентуално се появи на български, но сигурно няма да е скоро.

http://webtrance.skycode.com/online.asp?lang=fr-ch

Тук може да си правиш преводи от английски или френски на български, но ако имаш по добър сит може и там, но аз не съм намерила друг. Естествено за толкова страници е трудно, но за последните не е непосилно и най-важното си заслужава труда. Точно там има много добре разяснено също, защо хамериканците изоставиха шаха на Иран да падне и последвалите от това събития, което е доста актуално на предстоящата война с Иран.

Това е, приятно превеждане и четене, евентуално. :-*
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27