Автор Тема: Окултният характер на ООН  (Прочетена 8260 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Окултният характер на ООН
« -: Октомври 24, 2005, 03:30:54 am »
Много често се говори, че ОН са една организация в която са инфилтрирани множество окултисти и разпространители на т.нар. “Нова духовност” New age. В своята книга “Заговорът на Водолея” преведена на български като “Съзаклятието Водолей” от Мерелин Фергасън, един от Ню-Ейдж изследователите отбелязва, че водещо влияние в духовното разбуждане е изиграл Пиер Тейар де Шарден. В същото време окултистът и добре известният медиум и специалист по “ченалинг” доктор Робърт Мюлер, който до неотдавна бе помощник генерален секретар в ОН, пише в една от своите книги “Тейар Де Шарден винаги е гледал на ОН като на прогресивна институция, намираща се в съзвучие с неговата философия Робърт Мюлер, “Желанието да бъдеш човек глобално изследване на човешките перспективи в епохата на преход”, изд. Миранана, 1983 г.Тейар де Шарден строго прилага монистка еволюционна философия при разглеждането на световната политическа ситуация и в този дух защитата, която прави на “Новата Духовност” го води неизбежно до визията за някакъв вид Единно световно правителство. В своята книга “Бъдещето на човека” Харпър – Роу, 1955 г. той пише “Въпреки, че все още не може ясно да се очертае формата, човечеството е на път да се разбуди за един пан-организиран свят”.
ОН от дълго време играят ролята на предвестници на тази “Нова Духовност”, както и на един бъдещ “Нов Световен Ред”, изграден върху древните окултни и франкмасонски принципи. Седем години след раждането на ОН бе публикувана книга от теософа и основател на Луцис Тръст, Алис Бейли, твърдяща че “Очевидният ръст на човешкия интелект явяващ се подготовка за т.нар. Ню-Ейдж, може да бъде видян в планирането на различните нации, както и в усилията на ОН да изградят световно правителство…от самото начало, три окултни фактори са оказвали влияние върху тези планове.” Алис Бейли, “Ученичество в новата епоха”, Луцис Прес, 1955 г.
Въпреки че тя не формулира ясно тези три окултни фактора, всъщност тя разкрива пред своите ученици, че “В ОН лежи кълнът и семето на великата международна интелектуална и медитативна група от мислещи и информирани мъже и жени в чиито ръце сега лежи съдбата на човечеството. Разбира се това образование е под контрола на множество наставници, чиито гледна точка представлява медитативен фокус на интуитивният или логически план ниво или равнище на света под чиято йерархическа дейност се намира всичко.”
В наши дни Луцис Тръст по-рано известен като Луцифер Тръст, под водачеството на Фостър и Алис Бейли, започва организирането на групи – т.нар. световни служители. Това е една официална неправителствена организация, създадена в рамките на ОН. Целта на тези групи е да извърши коопериране на света и подготовка за новата поява на Христос Една Земя, списание на Фондация Финдхорн, октомври-ноември 1986г., бр.6. Читателите би трябвало да знаят, че “новата поява на Христос” известна като концепция в нео-гностичната литература, не бива да бъде смесвано с библейската концепция за Второто идване на Христос, но се отнася към т.нар. направление за “Мировия Учител”, който се очаква да поведе човечеството към предстоящата златна епоха на Земята.
Езотеричната работа вътре в ОН съвсем не се ограничава само с подобни окултни групи. Главният акцент бива поставен върху работата на двамата Генерални Секретари на ОН Дак Хемършоуд 1953-1961 и Ю Тант 1961-1971, както и работата на помощник генералния секретар д-р Робърт Мюлер. В книгата, написана за да се направи известна философията на Тейар Де Шарден и издадена от Робърт Мюлер се казва, че “Дак Хемършоуд, рационалистично настроеният нордически икономист накрая се превръща в мистик. Той самият в края на своя живот подържа твърдението, че духовността се явява крайна цел в нашата земна съдба ”Желанието да бъдеш човек“ от Робърт Мюлер.
В случая читателят би могъл да се учуди за какъв вид духовност пледира Дак Хемършоуд. Може би за духовност от типа на Медитативна стая под ръководството на мистър Хемършоуд, представляваща нещо като олтар в сградата на ОН, посветен на бог комуто хората се кланят под най-различни имена в различни форми. ”Култът на всевиждащото око” от Р. К. Спенсър.
Ще си запазим правото по-нататък да проясним как това синкретично понятие се явява фундаментално за развитието на Новата Духовност, Новия Световен Ред и Възраждането на Окултният Милениум тук на земята. През 1973г. ген. секретар на ОН Ю Тант, който е в същото време мистик, създава организацията “Граждани на планетата” с помощта на Ню-Ейдж активиста Доналд Кис. И така това се явява друга неправителствена организация под покрива на ОН посветена на разпространението на Новия Гностицизъм. В последствие това ще прерасне в глобална организация, имаща за задача подготовката на идването на Новата Култура. Доналд Кис по-късно бива въвлечен в Ню-Ейдж общността Финдхорн от Шотландия. Става активен дописник в списание Една Земя. В началото на 1980г. той пише “Ню-Ейдж групите подготвят влизането във фокуса на новия единен свят. Те все повече узряват, за да бъдат способни да носят товара на човечеството…Разпространението на Ню-Ейдж ценностите се явява като основен ингредиент за успешното проявление на бъдещата организация.” Една Земя, Финдхорн Фондация бр.1, февруари-март 1980г.
В същата статия Доналд Кис поставя въпроса “В каква степен Ню-Ейдж енергиите и ценностите участват върху човешката сцена на 80-те години”.
А ето и отговорът му “Без съмнение това има огромно въздействие за целия свят, върху начина на управление, както и върху начина на живот.”
А сега нека поговорим за Новия Световен Ред и за настоящия президент на най-влиятелната страна на света, един от най-симпатичните представители на новия гностицизъм, който може да бъде забелязан в Белия Дом. Алберт Гор е изцяло в съзвучие с амбициите на Новата Духовност. От особено значение е и факта, че Хавиер Перес Де Куелер, генерален секретар на ОН в периода 1982-1992г станал известен с това, че е бил отвлечен от извънземни на 30 ноември 1989г. Индипендант, 02.01.1994г. Перес Де Куелер упорито отказва да говори за случилото се. Все пак в отговор на едно запитване от страна на принца на Лихтенщайн той не отрича, че това се е случило. Но дали се е случило или не това събитие това очевидно няма значение относно публичната му изява пред международните медии, целяща да подготви хората за идеята относно сътрудничеството между извънземните от една страна и световните политически лидери от друга.
Нека се завърнем в т.нар. “Стая за Медитация” под покрива на ОН. В главната квартира в Ню Йорк би могло да се забележат признаците на антихристова атмосфера в лицето на духовната философия, отдавна вече овладяла същата тази организация. Стаята с изграденият в нея олтар, стенописите на Пикасо, вероятно символизиращи изпразненото от съдържание сърце посредством безбройните изотерични религиозни култове. Човек не би се учудил когато разбере, че инструкторът по медитация в самата сграда на ОН е индиец, Шри Чинмой, който провежда два пъти седмично медитативни сеанси със служителите на сградата и чиято специалност са музикалните сеанси. Всеки един от гостите би могъл да получи специални инструкции по медитативна техника от самият Шри Чинмой.
Д-р Робърт Мюлер хвърля известна светлина върху взаимоотношенията между ОН и “Новата Духовност”. Той се опитва да имитира написването на библейската книга “Битие”, описвайки зараждащите се процеси в рамките на ОН. Подзаглавието “Новото Битие” ето какво се вижда написано “И Бог видя, че всички нации на земята, бели и черни, бедни и богати, от север до юг, от изток до запад, от всякакви верски системи бяха изпратили свои емисари във високата стъклена сграда това е сградата на главната квартира на ОН на брега на реката на изгряващото слънце върху остров Манхатън, да се срещнат заедно по между си, да мислят заедно и да се погрижат заедно за света и своите народи. И тогава Бог каза “Това е добро”. И това бе първия ден на новата епоха върху земята” Робърт Мюлер “Желанието да бъдеш човек”.
В друга своя книга “Решението да бъдеш”, д-р Мюлер вижда Ню-Ейдж философията като бързо утвърждаваща се. В един от пасажите от книгата се поставя главното ударение върху ОН “Реши се да отвориш очи към бог, към света, към всички твои братя и сестри, към твоя вътрешен аз, към потенциала на човешката раса, и тогава ти ще станеш светът…ти ще се превърнеш в безкрайност, ще станеш едно безкрайно божествено аз”. Робърт Мюлер “Решението да бъдеш”.
В средата на 80-те се забелязваше една повишена активност в рамките на ОН от страна на Новата Духовност. Това пролича в поредицата от начинания “Медитация за мир”, дни спонсорирани от ОН в които участват различни знаменитости в подножието на главната квартира в Ню Йорк. Първата медитация за мир бе наречена “Зов за мир за 1млн минути”, докато втората бе именована “Миг на световно коопериране”.
Въпреки че бяха прикрити от широката общественост тези илюзорни събрания бяха направлявани от цяла една плеяда международни изотерични организации, работещи в съзвучие с ОН, чиито аспирации и принципи на работа изцяло отговарят на изискванията на Новата Духовност. За да се проведат тези събития естествено в основата им стоеше групата от четирма окултисти. Първо, Джон Рандолф Прайс, автор на множество нео-гностични книги, основател на Фондация в Тексас. Други които участваха в тази вътрешна четворка бяха Барбара Маркс Хабърт, станала известна с книгата “Откровението книга за съзиданието”. Третият бе Дейвид Гершам от Ню Йорк и четвъртият Йозеф Голдън. Поне двама от изброените четирма са активни участници в медиумични сеанси с духове. И за да продължим очертаването на палитрата на това окултно събрание нека представим и различните му спонсори между които бяха поддръжниците на “Ново планетарно съзнание” Далай Лама, Джеймс Калахан, Йяхуди Менухин, Ричард Леки, Тери Лайт, Доктор Линус Полинг, Майка Тереза, Доктор Робърт Мюлер, композиторът Филип Глас, комедианта Дъдли Мур, актьора Бен Кинксли, Пол Маккартни, Булотър Скот, Световен Духовен Университет Брама Кумарис, Фондация Ганди, Институт за човешко единство, Граждани на планетата.
Една от главните причини, поради която ОН станаха средоточие на толкова организации и индивиди, обединени под флага на един свят на политическо антихристиянство и религиозна съзнателност, това бе факта, че ОН имат изградена широка мрежа от множество инфилтрирани легални и нелегални служители. Още повече, че по този начин се осъществяваше подготвителния стадии за въвеждането на Новия Световен Ред. Първоначалната работа на ОН бе да се подготви населението за идеята на единно световно управление. Ето защо ОН започнаха да играят тази роля на главен полицай върху планетата в периода на 80-те 90-те години.
Всичко това разбира се не означаваше, че ОН и Съвета за взаимопомощ в тях непременно ще бъдат в ролята на Световно правителство. Напротив, всичко това беше само предварителен стадии и ОН трябваше да бъдат като един предвестник. В този процес на обединяване множество допълнителни фактори бяха намесени, вкл. внимателно контролираната ерозия върху концепцията за националната идентичност и суверенитет. И в края на този внимателно режисиран процес “желязната завеса” трябваше да бъде смъкната под звуците на една оркестрирана пиеса в която играеха различни правителства в сянка. Нека отбележим, че падането на “желязната завеса” беше пряко свързано със серия от независими спонтанни народни революции, режисирани на базата на наивност у хората. Събитията понастоящем доказват, че политическите структури в бившия СССР, както и неговите сателити в лицето на Източна Германия, Полша, Унгария, Румъния, Чехословакия систематично биваха демонтирани от същата тази тайна власт, която ги бе първоначално изградила. Бившият президент на Съветския Съюз Михаил Горбачов и понастоящем президент на международния Зелен кръст бе инструктиран и грижливо подготвен от своя предшественик Юрий Андропов. И като едно генерално доказателство за определящото влияние на окултистите в ОН нека прочетем един доклад относно визитата на една група от сподвижници на Новата Духовност, наричащи себе си “работници за светлината”, пребиваващи във Виена и играещи ролята на постоянни медиуми, участници в т.нар. ченалинг. Групата е основен източник на послания, идващи от сеансите на ченалинг. Настоящата статия “Работници на светлината в ОН”, аргументирано показва какво представляват Стив Ротър и групата към ОН във Виена, занимаваща се с ченалинг, 20 май 1999 г. Стив и Барбара Ротър представят живо представяне на “ченалинг” на едно събрание на работници на светлината на ОН във Виена. Следва статия на журналист, описващ една изотерична група, занимаваща се с т.нар. високи вибрации на нашата планета, една от многото групи, претендиращи, че поддържат контакт с представители на вселената посредством т.нар. ченалинг. В статията се прокарват внушения за бъдещото устройство на нашата планета под флага на групата от служители на организацията на ОН.

ООН

Това име е възприето през Втората световна война, за да означи държавите, съюзени в опозиция на силите, влизащи в т.нар. Ос- Германия, Италия и Япония.(Следва да се спомене подписаната от Чърчил и Рузвелт Атлантическа харта, предхождаща от Декларацията на ООН). Декларацията на Обединените нации, подписана на 1 януари 1942 г. от 26 държави, получава много голяма известност. На 26 юни 1945 г. в Сан Франциско по предложение на Китай, СССР, Великобритания и САЩ е подписан Уставът на Обединените нации, който влиза в сила на 24 октомври 1945 г. след ратифицирането му от държавите-участнички. На конференцията в Сан Франциско участват 46 държави, които са подписалите дотогава Декларацията на Обединените нации, а биват приети за членове още Украйна, Белорусия, Аржентина и Дания.
Всички документи на тази организация се издават на пет официално приети езика: английски,френски, руски, испански и китайски. Решенията в различните комитети се вземат с мнозинство 2/3. Главните органи на ООН са:

1.Общо събрание
2.Съвет за сигурност
3.Икономически и социален съвет
4.Съвет за попечителство
5.Международен съд
6.Секретариат

Освен тях съществуват още безброй най-различни отдели и комитети.На конференцията в Сан Франциско била назначена специална комисия за да подготви и състави структурата на Организацията на обединените нации. Най-съществения въпрос е бил дали уставът на организацията да разкрива, че ще бъде конструирана като "Световно управление". Решили, че ще е "по-разумно" това да не стои в устава. Само 3 месеца, след като американският Сенат ратифицира Устава, тези, които измислиха създаването на ООН- Комитетът за международни връзки ( CFR ) се събират тайно в Лондон и я пресъздават в това, което днес наричаме Обединените нации. Както при създаването на ООН в Сан Франциско, и в Лондон комитетът осъществява пълният контрол при трансформиране на структурата. Тук е взето решение военният институт на ООН да бъде оглавяван постоянно от представител на Съветския съюз- тайно решение със съгласието на Алжер Хис, лице, чиято роля по-късно се изяснява.
Длъжностите и постовете в ООН са конструирани по подобие на американските. Длъжността на Генералния секретар на ООН е замислена като президент на световно управление по подобие на президентската в САЩ. Общото събрание на ООН действа по същия начин, както американския Конгрес. Съветът за сигурност е конструиран по начина, по който и Американския сенат. Секретариатът на ООН оперира както Кабинетът на министрите на САЩ, и ръководи Световното управление точно така, както американският министерски кабинет управлява американската администрация.
Много важен отдел на Обединените нации е ЮНЕСКО, която е натоварена с контрола на цялата образователна система в света, като се започне от детското образование и се стигне до университета.
Накратко казано, ООН имат най- специализирани отдели, които обхващат всяка страна от живота на света. Техният Международен валутен фонд не представлява нищо повече от американския известен и нелегален "Федерален резерв".
ООН притежава своя собствена армия, своя униформа, свой флаг, специални привилегии и пълен имунитет във всички държави-членки, които са задължени да приемат и изпълняват директивите и политиката на това Световно управление. ООН се е оторизирала да окупира всяка държава-членка, за да провери дали се изпълняват директивите й.
С влизането си в централната сграда но ООН в Ню Йорк човек вижда отляво на входа импозантната статуя на старогръдския бог Зевс. Озадачаващо е защо е избран именно богът Зевс. Тук недвосмислено е изразена езическата насоченост на ООН. В митологията Зевс е описан като участник във всевъзможни оргии и приключения. За разлика от другите богове той е роден в тъмна и невзрачна нощ. Имал е близки сношения с много смъртни, което е в противовес с божиите закони. Изнасилва майка си, от която се ражда дъщеря Персефона, която по-късно също е прелъстил. Ето такива деяния има Богът, на когото е дадено единственото признание в главната квартира на Организацията на Обединените нации.
Архитектурата на сградите, в които се помещава ООН, е импозантна по големина и структура. Три грамандни сгради са разположени върху 112 декара площ в Ню Йорк.За построяването на трите сгради са изразходвани 76 милиона долара, за реконструиране на улиците и площадите наоколо общината на Ню Йорк изразходва други 26 милиона долара. Сградите имат 5 400 прозореца, само за почистването на които се грижат постоянно четиредесет работници.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #1 -: Октомври 24, 2005, 03:31:30 am »
Навремето строителите на Вавилонската кула са казвали: "Искаме да построим един град и една кула, чийто връх да достигне до небесата, и да си създадем име, което да се разчуе по цялата земя." Тези, които издигнаха импозантната сграда в Ню Йорк, показаха същото изсилване, като копираха Вавилон, и не се опитаха да прикрият идеите си, поставяйки акцента с голата фигура на Зевс. Пропагандаторите на Организацията на Обединените нации подчертават организацията си като еволюционна. Започват с Атлантическата харта (1941), минават през Вашингтонската декларация на 26-те държави (1942), Московската декларация (1942), Дъмбъртънокското предложение (1944), Ялтенската конференция (1945), Комитета на юристите (1945) и стигат до Санфранциската конференция (1945). А през цялото време зад всички външни събития здраво функционираше група от непоколебими и решителни хора, много внимателно разположени и прикрити, които тайно придвижваха напред условията за създаване на една световна система, контролирана от самите тях. Как го направиха?
На срещата между Рузвелт и Чърчил на 14 август 1941 г. се решава да бъдат дадени на Съветския съюз 11 милиарда долара за въоръжаване и за спасяването му от Германия. С тази крупна сума бившият Съветски Съюз построи военната си машина и мощ, с която застраши цялата западна цивилизация.
На 1 януари 1942 г. изразът "Обединени народи" беше употребен за пръв път, когато Рузвелт, Чърчил, Латвинов и Сунг подписаха изложение, наречено Декларация на обединените народи. Още на следващия ден то бе подписано от двадесет и двама представители на други държави. Всички подписали се задължаваха да не сключват сеперативен мир с нито една от силите на Оста.
На 30 октомври 1942 г. се състоя конференцията в Ялта между Рузвелт, Чърчил и Сталин. Тя завършва с решението да се свика конференция на Обединените нации в Сан Франциско на 25 април същата година. Водач на американската делегация и съставител на всички подписани документи е Алжер Хис, по-късно осъден като шпионин. Името Ялта е символ на трагедия не само за американските държавни работи, но и за живота на много други страни. Китайската държава беше излъгана с Манджурия, Корея и Монголия, които по споразумението се предоставяха на разположение на Москва.
На 9 април 1945 г. група юристи, представляващи 44 държави, се срещна във Вашингтон, и след многодневни умувания представи статут за образуването на Международен съд.
Зародишът на ООН произхожда от международното комунистическо движение. Показателна за основната същност на тази организация, е Корейската война. От името на ООН се водеше войната, в която бе направено всичко необходимо, за да се спаси Червената армия от разгром, като още от самото начало на войната Аркадий Соболев държеше един от най-важните и силни постове в ООН, равен на министър на войната, съобщенията и информацията. Всяко движение на войски и материали е трябвало да бъде предварително съобщавано на него, а командващия войските генерал Маккартър, поставил си за цел да ликвидира съветските сили за няколко седмици беше незабавно премахнат.
Нюйоркската Вавилонска кула от самото си начало е направена за гнездо на шпиони и комунистическо убежище. В началото е било запланувано главната квартира на ООн да се разположи в Женева, Швейцария, на мястото на предишното Общество на народите. Москва се противопоставя на това намерение и Алжер Хис прави предложение за Ню Йорк, което всички приемат. Москва налага за генерален секретар норвежеца Трингве Ли, официално водещ се като социалист, въпреки че разбиранията му от много години са комунистически. Цялата Втора световна война Трингве Ли е прекарал в Москва.
Човекът, написал първият проект за Хартата на ООН, беше роденият в Русия ционист Лео Паволски. По това време той заема висок пост в американското Външно министерство, където работи в близост с Алжер Хис, който е началник на отдела за специални и политически въпроси. Проекто-планът на Паволски е точен паралел на Съветската конституция! Прецизното сравняване на членовете от проекта и от Съветската конституция довежда до заключение, че единствената цел на този план е да въведе всяко човешко същество на земното кълбо в една единствена система на контрол.
Досега ООН не е защитила правата на нито една потърпевша държава в света. Организацията защищава интересите само на тези, които я управляват и в чиято услуга е сформирана. През 1950г. Тибет, зает насилствено от комунистически Китай, потърси помощ от Съвета за сигурност, но и до ден днешен си остава част от Китай. Непрестанните апели на Далайлама до световното съзнание остават нечути и тук личи открито вулгарното надмощие на силния над слабия. Избити бяха над 80 000 тибетци и бяха разрушени повече от хиляда манастира. ООН дори не повдигна пръст срещу СССР през 1956г. за бруталната му агресия против Унгария и репресиите в Източна Германия, Полша и Чехословакия. ООН не се намеси да спре убийствата и на 30-40 милиона християни в самия Съветски съюз. Не направи нищо, за да помогне на 800 000 араби при ционисткото насилие над Палестина. По време на "културната революция" на Мао Дзе Дун повече от 20 милиона китайци бяха избити вътре в самата страна, а ООН не предприе нищо да спре геноцида. Разбира се, нищо- защото ООН е инструмент на международния социализъм, а той е изобретен от същата сила, която стои и зад ООН- световната финансова сила.
"Очаква се, че с напредъка на физиологията и психологията управленията ще добият много по-голям контрол върху индивида, по-голям дори отколкото в тоталитарните държави... Диета, инжекции, заповеди и забрани ще комбинират от ранна възраст един характер на вяра и страхопочитание пред властта и всякаква сериозна критика на властта ще стане психологически невъзможна. Дори всички да са подтиснати и в окаяно състояние, ще се чувстват щастливи, защото управлението им казва, че са такива". (Russel I, B. The Impact of Science ou Society. New York)
Дийн Ачесън, бивш министър на външните работи на САЩ, многократно подчертава, че обсегът на ООН е неограничен по всякакви национални и интернационални въпроси на държавните управления... Той продължава: "Правата на човека във всяка държава принадлежат на ООН".
Много от посветените в манипулациите не могат да приемат ООН като международна организация, защищаваща еднакво интересите на големите и малките държави. Нейният произход почива върху една несправедливост и корупция. ООН по начало се оформи, за да замести Обществото на народите. И двете се издигат от постановките на Комунистическия манифест; и двете са продължение на Световната революция, която трябваше да е уводът, въведението към едно световно управлени

Това е от един сайт, който незнайно защо бе свален от Интернет. Адреса вече не мога да си го спомня, но се надявам, че никой няма да има нещо против ако го кача на нашия сървър.:)

от Алън Морисън

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #2 -: Октомври 24, 2005, 16:57:32 pm »
Много знам кога е била срещата в Ялта :P

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 885
 • Атила - бич божи
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #3 -: Октомври 24, 2005, 17:23:15 pm »
Много знам кога е била срещата в Ялта :P
е как бе човек - товага са си разделили света Хамериканците и Руснаците. Англичаните май са го духали щото имало избори и Чърчил не са го избрали отново  8)
България е била 90% под влиание на Русия и 10% на американците. Май обаче през последните 20г. напата територия е била отнова изтъргувана ама кой ни е "купил" и на каква "цена" не се знае.

Има една приказка - трябва да знаеш кой си и откъде идваш за да можеш да стигнеш там за където си тръгнал ... иначе вървиш и не знаеш на каде отиваш. Аз затова се интерсувам най-вече от история и развитие на държавите и не толкова от религия, нло, извънземни и др. - те са ми много "хвърчащи"

Поздрави
Атила
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #4 -: Октомври 24, 2005, 17:37:21 pm »
Аз с история съм много зле. Пък и какво да се интересувам, като знам, че е 80 % фалшименто... Пък години? За какво? С какво те обогатяват??? Хващам гуугъл-а и правя справка за 30 секунди... Защо трябва да се обременява човек с излишества?...

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #5 -: Октомври 25, 2005, 02:02:37 am »
Е, хубаво е да ги знаеш поне основните дати, така, де да не станеш за смях в определена ситуация.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #6 -: Октомври 26, 2005, 02:36:37 am »
Ти знаеш ли кога е основана българската държава например???

Eon

 • Гост
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #7 -: Октомври 26, 2005, 10:59:01 am »
ако съдим по естеството на форума 681г. ще се окаже най-малко вероятна  ;D

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #8 -: Октомври 26, 2005, 11:15:34 am »
Hahah ми 681 е подписано примирието с Константин 4-ти Погонат и това се счита за признаване на българската държава официално от Византийците иначе си е създадена преди тва  :P :P :P

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #9 -: Октомври 26, 2005, 21:53:58 pm »
За това говоря. Защо да уча години ми кажи?

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #10 -: Октомври 27, 2005, 01:28:14 am »
Има някои години които са задължителни да ги знаеш. Примерно кога ти е рождения ден, кога са родени родителте ти. Хахаха  ;D
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 885
 • Атила - бич божи
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #11 -: Октомври 27, 2005, 11:38:34 am »
Цитат
Пък години? За какво? С какво те обогатяват??? ... Защо трябва да се обременява човек с излишества?...
Прав си напълно, то и аз години не помня ама знам че тази среща е била веднага след войната което ще рече 1942 не може да е вярна - войната е била още в разгара си.

... абе това са подробности които нямат в случая никакво значение  8)

Поздрави
Атила
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Окултният характер на ООН
« Отговор #12 -: Октомври 27, 2005, 17:53:05 pm »
Цитат
Пък години? За какво? С какво те обогатяват??? ... Защо трябва да се обременява човек с излишества?...
Прав си напълно, то и аз години не помня ама знам че тази среща е била веднага след войната което ще рече 1942 не може да е вярна - войната е била още в разгара си.


Атила

Всъщност срещата е била още преди войната да приключи и на нея са взети много важни решения както за хода на войната така и за след нея  :P

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27