И така, книгата излезе успешно
Поклон пред всички, които помогнаха. Благодаря и на хората (
те си знаят кои са), с които два дни подред я разпространявахме из София по книжарниците. Благодаря за хубавите думи и отзиви, които получих в близките отминали часове. Не на последно място, благодаря на издателя ми, който на драго сърце се съгласи и пусна материала. Така тя има някакво лице и ще се забележи. Дано тази книга бъде един трамплин за нас и дейността ни.
Изначалното ми желание беше да се разпространява безплатно, след това се оказа, че печата много се оскъпи и трябва да сложа цена. Тиража е 1000 броя. Така или иначе, досега 1 лв. не съм спечелил, нямам и никакво желание и стремеж за това. Раздадох над 100 бройки. Казвам всичко това с идеята, че който иска книгата на хартия може да пише в темата или на лично, ще му пратя бройки да раздава на приятели и познати. Основни разпространителни точки - Пловдив и София. По книгоразпространителската мрежа ще я има, но слабо. Трудно ще я намерите, по много причини
Официална цена - 4 лв.
Цялата работа е в това, материала да се чете и нещата да се осмислят. До който трябва ще стигне. Да навреди - няма.
Това е приятели, да си пожелаем успех. Ако се наберат средства, те ще отидат за подръжка на сайта и за следващите печатни издания - повярвайте ми - интересното ти първа предстои
Напомням - електронния вариант на книгата, можете да свалите
оттук