Автор Тема: "Децата на дявола"  (Прочетена 8273 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен vikingman

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
  • SHUMEN WEB SITE
"Децата на дявола"
« -: Декември 26, 2006, 19:12:31 pm »
Някой може ли да ми обясни нещо за тези откачалки?
Бях чел някаква статия в... май беше във в. Врачка.
От прочетеното останах потресен!
Ако може някой да ми даде няква статия (на бг защото английския ми не е на много добро ниво) или да ми обясни!
« Последна редакция: Декември 26, 2006, 21:17:53 pm от Horus »
БаУУ......

Неактивен vikingman

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
  • SHUMEN WEB SITE
Re: "Децата на дявола"
« Отговор #1 -: Януари 05, 2007, 01:25:31 am »
Аре ве никой ли не знае нищо по въпроса?
БаУУ......

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: "Децата на дявола"
« Отговор #2 -: Януари 05, 2007, 08:42:27 am »
Ми дай малко инфо де, какво си чел, какво пишеше в това вестниче? Аз например даже не съм и чувал за тези деца.
Не мисли като човек!-Крион

Eon

 • Гост
Re: "Децата на дявола"
« Отговор #3 -: Януари 05, 2007, 09:21:56 am »
Аре ве никой ли не знае нищо по въпроса?
Ами щом никой не ти отговаря, значи никой нищо не знае. Логично.

Неактивен vikingman

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
  • SHUMEN WEB SITE
Re: "Децата на дявола"
« Отговор #4 -: Януари 05, 2007, 14:39:22 pm »
Ми дай малко инфо де, какво си чел, какво пишеше в това вестниче? Аз например даже не съм и чувал за тези деца.
Пише за някаква жена която е българка и е влязла в тази секта след това искала да се махне но неможе!
Ако се махнеш повече не намираш семейството си и разни такива(жената е живеела в Полша от както се е измъкнала не е виждала съпруга си и детето си!).Ако направиш добри на някого те наказват(наказанията са групово изнасилване и бой с пръчка,ако жените забременеят след това....От сектата имало хора които пукали оплодения яйцеклетник с подострена дрянова сопичка)
И се някви такива глупости...
БаУУ......

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: "Децата на дявола"
« Отговор #5 -: Януари 05, 2007, 15:55:45 pm »
Вестник "Врачка"...Кво ти има за знаене?
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: "Децата на дявола"
« Отговор #6 -: Януари 05, 2007, 16:08:53 pm »
Да, наистина !!!
Незнам какво си имал да се забъркваш с този вестник, но врачките не са най-ползотворната част от обществото, казано меко... :P

Запомни - деца на дявола са всички онези, които си позволяват да говорят и бълват думи/писания относно
"Децата на Дявола"...!!!

Някой може ли да ми обясни нещо за тези откачалки?

Бях чел някаква статия в... май беше във в. Врачка.

От прочетеното останах потресен!

Ако може някой да ми даде няква статия (на бг защото английския ми не е на много добро ниво) или да ми обясни!
« Последна редакция: Януари 05, 2007, 16:26:01 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: "Децата на дявола"
« Отговор #7 -: Май 21, 2007, 19:21:58 pm »
Според мен за всички най-важното от конспиративните манипулации и номера е фактът, че те правят всичко възможно всички новородени деца или даже още в преди раждането им да предизвикат по изкуствен начин със силна или по-сокро непосилна болка разпарцелиране на мозъка. един вид изкуствена щизофрения.

Малко обяснение. Известно е в медицината, че при много силна болка, човешкия мозък нещо като реакция за  самосъхранение се разпада на хиляди частички, които след това се оказва, че са перфектни за програмиране и хората стават многолики и попадат под контрол без проблеми.

Не предендирам и дори не искам да обяснявам по научен начин този процес, защото си има професионалисти за това, които обясняват с всички подробности и научна терминология тези процеси. Аз само ви казвам изводите, защото само те ме интересуват и не обичам да се бутам там където не ми е работа.

Някой беше отворил една тема за децата на Сатаната и някаква секта в този форум.

Ами за съжаление тези неща не стават само в сектите, където обаче това става открито, но и с всички нас, като използват други такива "Деца на Сатаната" да свършат тази черна работа. Този процес на разпарцеляването на мозъка е много лесна работа. Едно време, когато нямаше толкова добри средства и хапчета, с които да правят това правеха операции без упойка, под претекст, че не те е хванала упойката, изваждаха зъби и после в дупката ти сложат малко прашец, който направо те изприщва от болка и безброй други, на пръв поглед съвсем невинни неща.

Този процес го упражняват и в по-зряла възраст, като видят, че при някой не е задействан процеса докрай. Има хора, които по природа издържат на доста силни болки и по този начин негативния ефектът при тях, не е толкова голям.
По този начин, хиляди, даже милиони  не знаят, че са програмирани, но биват задвижвани програмките им в определени моменти, според конкретните случаи и ситуации. Такива хора вършат коренно противоположни неща без никакъв проблем и винаги са много истински и искренни, но никога нямат чувството за единност на мисъл и действие, нито са в състояние да виждат глобално една картина от живота, съставена от много пъзели, защото и мозъчната им дейност не е вече единна. Винаги се губят в детайлите и в отделните моменти и пъзели, но им убягва цялостта. А това е и целта на заниманието на Илюминатите.

ТАКА КАКТО РАЗДЕЛЯТ ХОРАТА НА ГРУПИ, ПАРТИИ И РЕЛИГИИ, ЗА ДА ГИ ВЛАДЕЯТ, ПО СЪЩИЯ НАЧИН РАЗДЕЛЯТ И МОЗЪЧНАТА ВИ ДЕЙНОСТ И ВСЯКА ЧАСТ Я ВЛАДЕЯТ И Е ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ.
МНОГО Е ГАДНО, ЗНАМ, ЧОВЕК ДА ОСЪЗНАЕ ТОВА, НАПРАВО Е ПОДЛУДЯВАЩО, НО ПРОСТО СЕ НАЛАГА, АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СПАСИТЕ ПОНЕ ДУШИТЕ И ДА ПОМОГНЕТЕ СЪЩО И НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДА СЕ ПРЕБОРИ СЪС САТАНИТЕ.

Това са практически децата на Сатаната, които съответно се различават според природата си също повече или по-малко. Някои въпреки програмацията, не са в състояние да станат, така да се каже "палачи" на другите, но пък си остават винаги жертви на своите порграматори. Повечето, обаче биват без проблем изграждани едновременно като "палачи" и жертви, НЕИМИНУЕМО.
Без този начин на така да се каже зарибяване, Илюминатите трудно биха успяли да жънат толкова успехи и да влязат буквално във всяка къща.

За превръщането на горките ни деца, на нас самите и нашите родители са използвани в голяма степен медицинските работници, зъболекарите и фармацефтите, които омаловажават този процес, тъй като той не води до смърт никога, но последствията са повече от смърт - практически се ражда едно зомби - гледаш го уж ходи на два краска и мърда, но си е мъртво колкото си иска и прави всичко по команда.
ЕДНО ЗОМБИ КАКТО знаете не прави разлика и може да убие и детето си и майка си и баща си и който и да е, просто само защото са му подали такава команда.
Напоследък всички сме вече свидетели почти ежедневно на подомни ИСТОРИЙКИ ОТ ЗОМБАЖА но сякаш хората не могат да включат и сякаш не ги засяга и си остава неадекватни, което също е типично за зомбитата. Значи ясно е всички малко или много сме зомбирани. Да си затваряме очите и да си завираме главите в пясъците знаете, няма да ни помогне, даже напротив.

Не е нужно да ми вярвате просто така. Достатъчно ще е сами да се замислите и върнете живота си като филмова лента назад и разгледате от този ъгъл всичко, което ви се е случило и се случва. Със сигурно ще откриете неща, които може и да ви подскажат доста работи в тази връзка.

Ако вашата майки, например, си спомня, че като малки сте имали 6-8 часа страхотни болки и после са отминали као дим или близки медицински кадри, които да подразпитате, може и да понаучите нещичко. Днес всеки обаче може да даде малко прашец на бебето и без да има медицинска подготовка, да не говориме за психотропните вещества, които пъхат вече навсякъде в питието ти иш по ресторанти, и по барове, и по дискотеки и даже самолети, коит поддържат зомбите във вечно кофузно и неадекватно състояние на духа, ако може въобще тук да се говори за дух, по-скоро за психично състояние.

Според моите лични проучвания, този процес върви още от началото на 50-те години, но имам съмнения, че е от по-рано, но нямам доказателства.

Ще ви дам един малък пример, за да стане по-ясно, а иначе може да си намерите специализирана литература по интернет, където в най-голями подробности се описва този процес на разцпарзцеелиране на съзнанието и съответните парцели биват програмирани, според програмата, която е  предвидена точно за дадения човек. Получават се многоличностно същество, което действа според съответно задвижената му програма.
Политиците задължително са минали всичките през този процес, без изключение. Не е задължинтелно програмата да е много лоша за него самия, даже за някои са много добри, но проблемът е, че във всеки един момент, може да го обърнат на 360 градуса, ако се наложи и винаги в услуга директно или индиректно на Илюминатите.
От тук вече не е много чудно, че цялото човечество вече е шизофренично и това вече си личи дори и за най-голямите наивници или дебили.

Един пример: имате си например един човек, който ви раздува най-искренно и в това не може да  дори да се съмнявате срещу илюминатите, защото той наистина е искрен и дори инстинктивно се бори срещу тези, които са му програмирали мозъка, може би още в утробата на майка му.

 Но същия този човек, който дори не подозира, че има парцели в мозъка му, които са програмирани по начин, който ако знае, никак няма да му хареса. Да, но обикновенно никой не знае. Та този човек му задвижат една от програмките в един момент, особено ако почне да става неудобен за Илюминатите срещу които раздува напоразия и той ще бъде способен 0да извърши нещо, което е в пълен противовест на това, което говори и мрази. Ако е изключително лошо и той е склонен по природа да се чувствува виновен и има повече отколкото е предвидено малко съвест, може и да му изчистят от паметта това, което са го накарали да извърши. Най-гадното е, че такива хора, дори не знаят, че са управляеми и си мислят че те са извършителите и вината си тегне единствено върху тях и тя може да има катастрофални последици за него.
Въобще всичко е много сатанинско наистина и се получава така, както и винаги се получава при всички манипулатори- ВИНАГИ ЖЕРТВАТА ДА ИЗЛЕЗЕ ВИНОВНА, ОСОБЕНО ПРЕД ХОРАТА.
Въобще манипулацията и психоконтрола над личността са най-гадното и най-сатанинското нещо, което някога е съществувало на земята и основния извор на нещастията на хората.

Малцина са тези, които се успели да се преборят.

По моите лични наблюдения в България всички горе долу са в това положение. Различават се само по различните програми, които са им предвидили.

Всъщност не е много трудно, особено като го знаете вече и сами да се уверите, стига да гледате по прецизно наоколо  и най-вече тръгнете от самите вас като се анализирате смело и тогава няма да има никакво място за съмнение.

Това е реалността по-страшна и от най-песимистичните анализатори.
Реалността, такава каквато повечето си я представяме, но както казва някой по горе и тя не е точно такава, но това вече е друга и много дълга тема.

За да се излезе от състоянието на зомбация НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, преди всичко първо вие самите трябва да излезете от нея с огромни усилия на волята и с огромно желание и съзнанието, че само така ще може да помогнете не само на себе си, но и на целия си народ.

Това е голямата борба да надвиете чудовището първо в самите себе си, а после няма да има проблем нататък да помогнете и на другите да го направят.

В противен случай не само българския народ, но и човечеството са обречени и това даже само инстинктивно се чувствува вече от всички. За съжаление еденици са тези, които повеждат борбата, но почвайки от себе си. Докато сте програмирани, никога няма да доведете нищо докрай, нито наистина ще успеете да помогнете на себе си и на другите и ще си останете в тяхния плен.

Този форум е също тяхното дело и те знаят, че нищо не рискуват, защото във всеки един момент, могат да интервенират и спрат каквито и да се по-опасни евентуални завои и действия.

Дълбочинното разбиране на цялостната дейност на Илюминатите и пълното ви противопоставяне не е гаранция, че няма и не работите за тях, за голямо съжаление. Колко лесно щеше да бъде, ако това беше така.

Някъде имам копие на психокартинките на Първанов и Сидеров, където ясно личи, че са написани от личните им програматори и колко са лесни за манипулация, като въпреки всичко си остават и жертви и то не малки, но биват използувани за деструкцията на българската нация по един много сатаниски перфиден и перверзен начин.

За съжаление в тези психоанализи могат по принцип всички да се разпознаят, стига да имат все още желание и малко съзнание да видят поне относителната реалност.

Ами това е положението.
Този процес ви заобикаля и децата на Сатаната са навсякъде и ние всичките  сме част от тях и много от тях отдавна умряха, а други просто остаряха.


Та всъщност, какви са комунистите, ако не деца на Сатаната, едно говорят винаги и съвсем друго вършат, без да имат никакви проблеми със съзнанието и съвестта си, които не са предвидени в програмките им.
За голямо съжаление, те направиха всички като тях през последните 60-те години и това беше целта на Илюминатите като създаде комунизма. Да им свърши тази работа в тази част на света.
Както е известно на всички ви, те винаги си служат с маши и не обичат да си цапас сами ръцете освен когато трябва да се кльопат ритуалните жертвички и им пият кръвта.

Пак да повторя, според мен това е най-важния, жизнено важен момент да се схване точно този процес на изкуствено шизофрениране на хората още от деца и съответното им програмиране.

Ако всеки успее по някакъв начин да го спре или най-малкото да не участвува в него, пак няма да е малко. В тази връзка да ви кажа само, че познавам баща, който даде на собственото си дете хапчета, които му раздираха вътрешностите и се дра цели осем часа умирайки от болка, след което уж всичко се размина.

Да, ама, не !!! И този баща си беше зомбиран пък от собствения баща зъболекар и така си върви по веригата. Иначе той си претендира, че много си обича детето, но продължава да го манипулира мазно и гадно и практически се явява най-голямия му враг на земята. За съжаление детето, вече порасло  не е в състояние въобще да разбере какво става все още и дори не се знае как ще свърши тази работа.
Естествено това не е единственият пример, койтио бих могла да ви дам, но стига ви засега.
Освен това съм убедена, че всеки около вас има много такива, ако не и той самия.


За още по-голямо съжаление това е положението навсякъде горе долу с малки разнообразия и изключения.

За всичко, което пиша тук се подписвам самолично и си залагам главата срещу верността на нещагта. Аз по природа съм Тома неверни и, когато започна да твърдя нещо и особено да го пиша и да го споделям с голям кръг от хора, значи, че съм го не само проверила и съм сигурна поне 200 процентта, но даже и сама съм го изживела.

Това е картинката изключително нерадостна, но мисля, че тепърва резултатите ще бъдат още по нерадостни, даже дяволски ужасяващи. То и до сега бяха, но нямахме очи да ги видиме и се криехме зад илюзиите, които ни пъхат в главите. Но просто идва краят и на илюзиите, защото си има космически закони и всичко си има край. Според мен имаме щастието да живееме в този край, който ще бъде много вълнуващ и интересен особено за праведните.

Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

Неактивен Scorpion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: "Децата на дявола"
« Отговор #8 -: Май 21, 2007, 20:31:56 pm »
http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-18_02.html

Нещо интересно за мозъка и неговите функции.
Danko http://enkade.blogspot.com/  Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
31 Отговора
26753 Прегледи
Последна публикация Октомври 30, 2012, 11:37:01 am
от Гален
THE "ELITE"

Започната от fisk Тайни общества

6 Отговора
14072 Прегледи
Последна публикация Май 22, 2009, 00:03:17 am
от vallex
0 Отговора
8431 Прегледи
Последна публикация Май 01, 2006, 17:33:08 pm
от fisk
51 Отговора
41907 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
14 Отговора
16512 Прегледи
Последна публикация Декември 19, 2006, 03:33:03 am
от Ford_Prefect

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27