Автор Тема: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите  (Прочетена 27690 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
До всички сегашни и бъдещи:

членове, потребители, гости, модератори и администратори и агенти!

Приветствам ви, това е наистина последното ми обръщение към вас!

Става въпрос за следните много елементарни неща, приятели.


Концепциите в този форум са прости:

1) Чистота:
- на езика
- на мисленето
- в общуването между нас

2) Стремеж към светлина и определен тип самосъзнание, носещо такава

3) Истина


Започвам с тези Основни идеи, ползвайки ги като фар, който да освети по-долните редове, имащи претенцията да съдържат горните концепции. (Пре?)прочитайки тази публикация в нейната цялостност, предполагам, че някои ще бъдат възмутени и ще обявят настоящия текст като освободен от трите главни насочености, изложени по-горе. Затова умолявам и призовавам към съсредоточие, за да бъде схванат правилният импулс, заложен в написаното. Защото него го има.За Агентите


На първо място в това “експозе” (по тежест то е последно, започвам с него, именно поради неговата маловажност – нека се каже, мине и забрави. Нека се свърши веднъж завинаги с тази тема.) се обръщам към подставените лица пребиваващи тук. В нашия скъп форум фигурират два типа агенти:


1) Конвенционална агентура

От известно време форума е под “похлупака” на засиленото наблюдение на издънки на Шесто управление. Той е под обзор от самото му пре-създаване, казвам го сега, защото в момента има активизация. Това е така, колкото и да не се иска на някои хора от администрацията на форума. Казвам го на глас, тъй като аз никога няма да замълча, няма и да го кажа, ако не съм сигурен. Казвам го и за да са наясно най-вече бъдещите членове, които искат да бъдат тук. За разлика от едно време обаче (както някои от вас помнят), когато кажеше ли се “Шесто” и хората започваха да треперят, сега не е така. Безобидни са, повечето нямат нужното разбиране и знание. Страх не може да има и в никакъв случай не трябва да има. Ако се появи у някого, му препоръчвам да напусне незабавно и да се върне, когато е готов да пребивава на нужната вибрация. Xnetbg, ще продължава да бъде обект на атака, особено ако нивото на мисъл тук отново започне да се покачва. Сайтът и форумът се превърнаха в седянката на този тип хора в България, с този вид интереси. И ще продължава да бъде магнит номер 1 за не-роботизираните души, които търсят информация. Затова, господа наблюдаващи, вие не ни пречите. Знам кои сте - кои от вас пишат тук, кои само наблюдават и тъй като, за да ги има едни отношения, трябва да има взаимен интерес (какъвто тук е наличен само едноканално във ваше лице). Ние ви благодарим за вниманието, което ни обръщате, но ви каним любезно да натискате бутона “Изход” все по-често, отколкото неговата алтернатива. Не се нуждаем от анализите ви, нито от вашата критика. Каним ви отново, когато решите да преосмислите приоритетите си.


2) Не-конвенционална/Лостова агентура

За хората, които не вярват във финия свят около нас и същностната му роля за физическото проявление на нещата, ще помоля да се прескочи настоящия абзац и да се продължи нататък, бивайки спестени дебелашките шеги и скептицизъм. Благодаря.

Не-конвенционалната/Лостовата агентура е обслужващата низшия астрал.
Обяснявам.
По света и особено тук, в тази страна, в момента се изливат черни легиони, които да разрушават опитите за постройки на сакралност. Види ли се някъде светлинка, отгоре веднага се изливат самосвали с баласт. За да съществува едно такова място като нашето, трябва да съществува синкретичност. Именно тук ни бият по всички показатели и дишаме прах. Агент на низшия астрал е практически всеки един от нас (да – и аз самият също – за да изпреваря първия, който ще се опита да го натякне). Всяка една дрязга, всяка една обида, всяка една дума или действие, сътворяващи напрежение и конфликти, са чуждо-енергийни импулси, на които ние ставаме лостове! Каня всеки, който иска съзнателно да бъде проводник на чужда енергетика с деструктивна насоченост и ефект, да делегира това в темата по-долу, за да бъде наясно аудиторията с кого пребивава в избраното място на сакралност.
Ако няма съзнателно избрали този път, то тогава се самоупълномощявам да изработя твърдението, че тук е пълно с необразовани глупци и слепци, които въпреки заявената претенция за по-дълбочинно от материалистичното разбиране, се държат по абсурден начин (да – отново се вкарвам в списъка – за да изпреваря първия, който ще се опита да натяква високомерие в мое лице). Ползвам това за преамбюл, за да започна да говоря по същностната тема.За членовете и потребителите
Къде сме Ние?!

Глупец си ти, който си мислиш, че твоето мнение е по-важно от това на брата ти. Глупец си ти, ако мислиш, че ако си по-способен в процеса на обиждане на брата си, си по-достоен да бъдеш тук. Слепец си ти, ако мислиш, че твоето Его е по-значимо от това на брата ти. Слепец си ти ако мислиш, че всяка една деструктивна стъпка, която извършиш тук, е дело на Божествената искра в теб, а не на обслужващия лостови механизъм, целящ задушаването на същата тази искра.
Слепец и глупец си ти, ако не разбереш, че за да съградиш новия свят, за който пишеш, мечтаеш и сънуваш, трябва не да посочваш тъмното у другите, а да покажеш на всички тъмнината в себе си и да се смириш. Слепец и глупец си ти да имаш знания като тези и въпреки това да се държиш като обикновен чалга-фен, ядящ прасешка глава!
Колко призиви? Колко молби? Колко обяснения трябват, за да разберем, че тук има нарушаване на енерго-информационния поток, който иначе тече нормално?! Колко призиви, колко молби, колко обяснения трябват, колко неща още трябва да се случат, за да разберем, че това е целенасочена атака, за подтискането на сакралността, която се опитваме да съградим?! И още колко неща трябва да се случат, за да разберем, че отгоре на всичко не друг – а НИЕ САМИТЕ - сме инструментите за събарянето на вече изграденото от същите наши ръце?!! Докога ще продължава личностната изява, докога ще продължават тенденциозните просташки шеги, докога ще ползваме това място за кръчма, за тоалетна, за клюкарник, за козметичен салон “Интрига”, за клуб “Как може да мислиш така?!”, за сдружение “Раними души”? Докога?! На едно и също ли място вечеряме и ходим по нужда? Не? А защо го правим тук? Ако само ви се ходи по нужда – моля! – има хиляди други места – не точно тук... Ако тук вече не се храните със светлина – моля – има стотици козметични салони “Интрига”, където да задоволите нуждите си – не точно тук...

През тази една седмица се срещнах лично с много хора, разочаровани от това, което се случва с мястото ни за сакралност. Хора, които или не влизат вече, или влизат само като гости, за да видят дали няма лъч от време на време. Лично аз преосмислях приоритетите си. Разговорите, които проведох бяха еднородни. Има хора, на които им е много болно от случващото се тук. На мен ми е още по-тъжно, защото тук беше място, където се чувствах спокоен и ми бе някак чисто. Все пак аз и другата част от екипа го създадохме сами, коства ни труд и време, това бе дом. Вече не се чувствам така. Знам за твърде много интриги ставащи тук, за които дори не подозирате помежду си и за пръв път от 2 години насам, аз си зададох въпроса: “Какво правя тук?”
С този текст слагам началото на предполагаемия край. Пробвам за последен път. Не с вас и с xnetbg. Пробвам за последно със-себе-си-на-това-място. Нещо, което смятам, че трябва да направи всеки един от вас. Който чувства, че трябва разбира се...

За да го бъде този последен опит, обявявам отсега предстоящото ми поведение. Ще бъда абсолютно безкомпромисен в триенето и отстраняването под каквато и да е форма на всякакъв род глупости в мястото ни за сакралност. Тук или ще бъде едно чисто място с осъзнати хора или няма да бъде. Ако “няма да бъде”, ще бъде, но без човека Horus. При евентуално такова положение, ще сформирам собствен екип за една седмица, без водач и без организация за надслов, ще се съгради нов сайт и ще се започне една стройна социална дейност. Хора, с които знам, че мога да работя, които предявиха и имат желание за дела, а не за приказки. Хора, които не обичат да ходят до тоалетна, там, където искат да усвояват светлина. Хора, с които говорих и чакат само една дума. Казвам всичко това, за да не бъда обвинен (което разбирам, че е неминуемо) в егоцентричен анализ на нещата. Говоря от името на поне 10 човека в момента. 10 сериозни човека. Достатъчни, за да почне процес по монтиране и демонтиране на планини за много по-кратък период от този, който ще е нужен тук.
И така.
Всякакъв оф-топик ще бъде трит. Всякаква “дискусия” на ниво лични нападки тип “Oberon-flyDragon”, ще бъдат трити, а потребителите – отстранявани безапелационно, в началото да кажем за по една седмица. Ако това се повтаря с едни и същи хора, ще има бан за постоянно. Приказки зад гърба на хората пречат на проникването на светлина на това място. Ако бъдат засечени, ще бъдат трити, а “собственикът” им – предупреден. Всякакви нецензурни думи ще се трият. Лиготиите също. Никакви раздели “Разни”, никакви глупости. За тези неща, инак така практичният човешки разум е измислил чатове, лични съобщения, ICQ-та, микрофони, камери, а има и една опция създадена от Бога, наречена “контакт наживо”, чийто софтуер явно е твърде сложен за усвояване, тъй като почти не се ползва. Определено я препоръчвам. “Какво пих и ядох в кръчмата!”, “Каква мадама видях!”, “Айде да пием!” – ако се наложи ще се направи бан-лист на определени изрази. Тези, които имат повърхностно мислене, ще ме обявят за диктатор (не се съмнявам, че това се е случило доста преди тези редове), тези които разбират новото мислене, изискващо чистота на вибрацията и словото, ще ме разберат. Не бъдете паразити! Ако не можете да направите нещо за развитието на това място, направете нещо за развитието на себе си! Така вече ще сте направили нещо И за това място. То има претенцията да е И училище. Има потребители с по 2000 поста, които паразитират. Ако имах права, които явно заради идеята какво ще стане ако имам, нямам, оттук веднага щяха да изчезнат поне 5-6 човека. Лично аз не желая 5000 потребителя. Искам 5 сериозни човека. Ако за други нещата стоят по друг начин – да го кажат. Има добри хора, но които просто нямат място тук. Има и потребители с по 2000 поста, които са любознателни, не пречат, питат и искат да знаят. Не се правят на интересни и помагат, когато могат. Такъв пример са Mirotvorec, asdfghjkl – ползвам случая да ги поздравя. Те 2ра година не губят хъса си и не ни изоставят и помагат за цялостното присъствие на форума. От другата страна стоят потребители като stiver, Lampyridus photuris и т.н., да не изброявам, все ще пропусна някой, които за 2 месеца са демонстрирали желание и са направили и помогнали повече, отколкото някой с 3000 поста. Нито искам да обидя някой, нито имам персонално отношение! Идеята е поне да не се сваля енергетиката на това място, ако не намираш определен “отрасъл”, в който да се включиш! Всички са добре дошли, разбира се!!! Сега и завинаги! Замисълът, който явно неумело се опитвам да представя, е вечер, преди да легнеш и натиснеш “Изход”, да излезеш с мисълта, че ти не си замърсил средата, която си заварил! Идеята е да я оставиш такава, каквато е била създавана цял ден, ако не и по-добра! Няма друго по този въпрос.До Администраторите и Модераторите

Постъпвам в този разговор с идеята, че аз съм никой, защото наистина е така. Няма лично отношение, няма негативизъм, няма неприязън. В момента съм потребител, който говори от името, както вече споменах на не малко хора, които осъзнават за какво става дума. В този ред на мисли идеята на цялата тази тема е градивна и искам това да се разбере от всички хора, които четат. Това не е тема за изтъкване на Его, не е тема на себичността и високомерието. Това е тема, създадена с идеята за растеж.
Критиката ми е насочена към нас четиримата. Admin, Eon, Alien и аз. Не се стараем достатъчно. Вършат се половинчати неща. Не сме започнали, камо ли преполовили нещо и започваме друго. В една работа е нужна главно последователност. Липсва. Координацията е под всякаква критика – не липсва, ами нямаме дори концепция за нея. Eon и Alien не ползват дадените им права. Не знам от страх ли, за да не се вкарват в спорове и обяснения ли – нямам представа. Не одобрявам. Неща не се трият, камо ли да се редактират. Одеве кирилизирах пост на 3 дни. Трябва ли? Защо сме модератори, като не вършим нищо? Стига се дотам, че се пращат лични съобщения на хората, на които са им трити изказванията – пълни с глупости! Моля? Ъ? Айде няма нужда... Стига вече. Трябва вече малко твърда ръка, несериозността ни до известна степен дава на някои хора поводи да продължават с недостойното си поведение! Много често съм се чувствал сам, когато твърдя някои неща публично, с които Eon и Alien на чата са съгласни, но трябва ли да сме екип и да се подкрепяме, за да имаме авторитет – мълчат! И мен просто не ме зачитат, защото веднага се индикира пасивност от другото крило! Малко мисъл за тези неща! Повече смелост и твърдост при отстраняването на порцията ненужности дневно!
Admin е добър човек, който иска да прави добро на хората, но липсва. Липсва като присъствие, липсва и като основател на сайта. Хората го виждат. На мен ми липсва и като личен контакт и сработка. Трудно ми е да работя с човек, когото не виждам и не познавам лично. Дано скоро това се промени, ако нещата изобщо тръгнат.
Admin търпи критика и от други хора, с които говорих. Има много предложения, които могат да се превърнат в продукт, ако мога да се изразя така, без да звучи твърде материалистично, но които не се случват. Липса на координация, възможност за отделяне на време и т.н. Аз лично също мога да се развивам автономно, да си правя срещи с хора, с които мога да върша нещо, да си чета книжки и да си се извисявам. Но въпреки това избирам да стоя тук и да се опитвам да правя нещо по xnetbg. Не можем да започваме нещо и да го оставяме по средата. Молбата ми е повече присъствие на Admin, повече координация и взимане на разумни решения, които да носят максимален процент ефективност, предвид обстоятелствата, които така или иначе се менят всяка минута. Има много предложения и има хора, които да сформират екип. Време е за нещо сериозно. Има хиляди неща за правене – възможностите плуват около нас, приятели, нямате представа какво чудо пропускаме с всяко вдишване! Зова ви!Заключителни думи

Повтарям своята скоропоговорка. Няма ли самосъзнание тук, няма да стигнат и 100 модератора. Лудост е в тези времена сами да си причиняваме беди, вместо да се прегърнем, да забравим противоречията си и да развием това, което ни обединява. Колкото по-бързо разберем за какво иде реч на реално ниво, толкова по-бързо ЩЕ БЪДЕМ! Нека xnetbg се превърне в едно наистина уникално място – по брой посещения, по брой участници, по качествено мислене, поведение и вибрации и най-вече – КАЧЕСТВЕНО САМОСЪЗНАНИЕ И СЕБЕКОНТРОЛ!!! Нека наистина сме различни, защото сега се превръщаме в dir.bg!

Отворен съм и търпящ критика по ясно формулираните тезиси. Не приемам критика на лично ниво, тъй като не влагам такова в този текст. Ако имаше – щях да търпя и такава. Ако започна да бъда обявяван за диктатор или “Horus вече съвсем изпуши и се вживя” – то нека тези, които имат капка уважение към мен, да го правят на лични съобщения. Тук коментирайте темата, която отделих цял ден за да напиша и да изясня сам за себе си. Когато всеки преодолее своята индивидуалност, ще имаме напредък като група.

Благодаря на всички, аз искрено ви обичам и уважавам!


Horus

IYI

 • Гост
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #1 -: Декември 03, 2006, 02:50:47 am »
Чух призив за Свещенност и Святост!

Всичко ново е добро забравено старо, този повик съм го чувал и в Древността!Време е!Който знае разбира!

Видях мощен енергиен тласък за път към Светлината, време е намерението ти да си свърши работата, тази Свещенна сила на намерението е намерението на Древните изречена през теб!

Виждам постлан път към Светлината, видях Свещенност и Святост, но видях и другата крайност тук!

Виждам, че си и сам Хорус в отношение, което не се отняся до нищо, което би си помислил!Сам си, но ще те последват себеподобните ти, защото така е речено!

Днес видях забравеният пъ към Древността, която е Бъдещето!Днес видях Светлина и я приемам, защото знам за нея и много тук също знаят, речено бе:

"Погледни Света в себе си, защото Светът ти е такъв, какъвто си и ти."- а нашият Свят в тази реалност е изпълнена с неща, които не са в действията, желанията и намеренията на нашите Богове, които са горе!Време е да поемем по свещенният път на Светлината, там от където идваме!

Нека повика ти достигне до всички и нека да изпълни Древният завет оставен и забравен!

Благодаря Хорус, излишно е да  пожелавам Светлина, когато повикът за нея пробужда !
Що се отняся до Агентите, за които сетивността ми ги разкрива ще им кажа:

Знаете  и цялата ВИ душа крещи, че Светлината и Хармонията са в основата на Света и живота и че всичко извън това е противоестествено, знаете го, но затвора на разума Ви е непосилен, искате, но вече е ксъно да бъдете човеци, защото се продадохте и много злини извършихте, собствената Ви съвест, няма да Ви позволи да преминете в спокойствието на Свободата и добротата и за вас няма да има хармония и Божия синовна обич, а остава мъката, че вече не можете да бъдете Божии  деца и за това предизвиквате злини, защото това е единственото отречено взаимодействие със Света на Светлината!

НЕка всяко същество бъде совободно и щастливо!
Нека всеки, който причини вреда на живо същество да отвърне поглед от светлината и да поеме по пътя на Агентите
!


Верен от Бога пратен Воин на Духовността и Светлината!

Отворете съзнанието и погледите към Светлината, днешният повик, който видях бе неимоветно чист и много силен!
« Последна редакция: Декември 03, 2006, 03:06:23 am от IYI »

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #2 -: Декември 03, 2006, 07:03:17 am »
Mатурата за духовната зрялост е осъзнатата и градяща любов, а израза и е единството, единенивто в добрата обща цел, това е великото изпитание на духовното ученичество. Ние сме изразители на чистата и свята всемирна любов точно толкова, колкото обичаме човека когото ...най- малко обичаме /а, трябва ли да има такъв?/. Заслужава си да се замислим над думата "Събрат", а тази думичка заслужава да бъде с голяма буква в нашите съзнания...
Подкрепям апела на Хорус за чистота на всяко ниво - у нас и във форума. Подкрепям зова за осъзнато и плодоносно присъствие във форума. Ние всички тук обичаме това място и ако желаем то да е носител на истинска светлина, да е духовно кътче с разнообразни източници на познание, ще се обединим в тази насока. Този свят, времето в което живеем,  всичко около нас по видим и невидим начин ни говори, че сега има нужда от истинско обединение на добрите намерения, превръщайки ги от намерения в действия довеждащи до присъединяване и на други търсещи път в мрака на суетата души.

Благодаря ти Хорус! Благодаря за смелостта,  за труда ти,  всеотдайността  и за усилията да бъдеш полезен  на бъдещето, което чука на вратата ни.
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Xpuctoc Muxaul

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 447
 • Виждам мислите ти!
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #3 -: Декември 03, 2006, 10:08:45 am »
«Терминът „втора реалност” дълго не излизаше от зоната на първоначалното хрумване, докато накрая откриха псивълните. Излъчванията им успешно прекрояваха всеки човешки мозък, въздействаха и на тълпите, и нямаше преграда, която да ги спре. Освен, може би, нещото, което една жена хвърли в публичното пространство.
Като откриваше подкрепа в древни текстове и в наблюденията си върху онези, които напускаха живота, тя твърдеше, че разширяващото се съзнание, високата енергийна вълна на мотивация и оптимизъм, може да противостои на всяко влияние — дори на катаклизъм. Тогава противодействаща вълна от позитивното, едновременно мозъчно излъчване на десетина човека се изправяше като стена срещу започващия катаклизъм и го неутрализираше. Излъчващата вълна на човешкия мозък следователно можеше да прекроява, изтласка и неутрализира онова, което т. н. реалност изпращаше срещу него.
Това бе изключително опасно твърдение, защото изцяло отговаряше на истината. Неудобно, да, за тези, които не биха искали човешката личност да повярва, че притежава тази сила. Все някога те щяха да започнат създаването на нов и различен от досегашния свят, в който нямаше да допуснат онова, с което ги принуждаваха да живеят. Повечето от революциите в човешката история бяха важни, но тази бе трансформиращата.»


Откъс от несъществуваща книга с неизвестен автор и невярно съдържание, по която всички сме скроени.

milenski

 • Гост
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #4 -: Декември 03, 2006, 10:36:04 am »
Сега ни се дава нещо, което, ако сме достатъчно разумни, ще оползотворим, ако не - ще подминем или унищожим.
Всичко се свежда до лично самосъзнание, култура на общуване и самодисциплина. Дали ще вървим заедно нагоре или ще се разпилеем в ненужни посоки, зависи само от нас. Присъединявам се към Хорус и всички, за които този форум е нещо различно от поредната клюкарска говорилня във виртуалното пространство. Ако не сме в състояние да градим, то тогава поне нека се стремим да не съсипваме нещо, създадено с толкова усилия и любов.
Случилото се в последно време е важен повратен момент, да се възползваме от него!

Мир, Любов и Светлина!

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #5 -: Декември 03, 2006, 13:42:09 pm »
Хор, ще се постарая да съм по-често онлайн. Знаеш каквото мога, правя и знаеш, че се мъчим нещо да правим, но просто с 4ма не се получава...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Eon

 • Гост
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #6 -: Декември 03, 2006, 13:45:58 pm »
Малко сме да.

Неактивен AU

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 851
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #7 -: Декември 03, 2006, 14:39:39 pm »
 аз само ще добавя за агентите , вече това място се наблюдава от САТАНИСТИТЕ които обслужват БГ и световната Медия с които вече имах честа да се бия по НЕТА веднъж. ВОЙНАТА е СЕРИОЗНА и няма майтап никакъв  >:(
« Последна редакция: Декември 03, 2006, 14:52:17 pm от esoundc »

Bell

 • Гост
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #8 -: Декември 03, 2006, 15:47:04 pm »
Цитат
преди да легнеш и натиснеш “Изход”, да излезеш с мисълта, че ти не си замърсил средата, която си заварил!

Да, хубаво ще е, ако може, също така да излезнеш с усещането, че не си бил замърсен ти самия...
Знаете, аз влизам от съвсем скоро и когато съм се включвала в някоя тема то е било или за да изразя някаква идея и мисъл или за да попитам за мнение...доста често обаче ответът беше такъв, че съм съжалила, че съм се включила и съм споделила някаква мисъл...и съответно съм излизала от този сайт с негативно усещане....  Знаете ли кое е абсурдното в цялото това нещо? Абсурдното е, че не съм го приела за чак толкова ненормално, че приемам за даденост грубостите и съперничеството царящи навсякъде, че гледам да не очаквам друго....
Това си е направо деформация! Ето защо, когато стана тази "инсценировка" се почудих какво толкова е станало, че да се вдига такава врява.... След прочитането на този постинг ми присветна, че нормата на общуване, в която живеем, и която възпроизвеждаме и ние, ни поглъща и забравяме, че всъщност вътрешно протестираме точно срещу този абсурд!!! Просто забравяме първоначалната си мотивация...

Една много добра фраза ми казаха наскоро (от някакъв сериял) - "Нищо не очаквам и пак съм разочарован". Ето това важи с пълна сила за мен.....  Наистина, ако има шанс да надскочим себе си и да си позвулим да живеем в позитивна среда, това би било направо невероятно...

Доста съм песимистична и скептична в някои мои наблюдения, но съм отворена за промяна...надявам се всичко това да не си останат просто приказки (както винаги - навсякъде) и всеки да успее да даде малко от себе си...

Аз също не съм цвете за мирисане, признавам пред себе си своите слабостите и се опитвам да се преборя с тях, макар че ми е трудно...Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #9 -: Декември 03, 2006, 16:31:01 pm »
Много важно и точно на място. Забелязвам, че и аз постоянно се поддавам на този процес. Привидно съвсем незначително и докато се усетиш...След прочитането на този постинг ми присветна, че нормата на общуване, в която живеем, и която възпроизвеждаме и ние, ни поглъща и забравяме, че всъщност вътрешно протестираме точно срещу този абсурд!!! Просто забравяме първоначалната си мотивация...

Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #10 -: Декември 03, 2006, 17:38:25 pm »
Абсурдното е, че не съм го приела за чак толкова ненормално, че приемам за даденост грубостите и съперничеството царящи навсякъде, че гледам да не очаквам друго....

Една много добра фраза ми казаха наскоро (от някакъв сериял) - "Нищо не очаквам и пак съм разочарован". Ето това важи с пълна сила за мен.....  Наистина, ако има шанс да надскочим себе си и да си позволим да живеем в позитивна среда, това би било направо невероятно...


Не е толкова трудно да "надскочиш себе си", но твърде дълго сме били възпитавани, че не е добре това/така да се прави - човек да се мисли за чак пък толкова... Очакването на желанията и разочарованията, които следват от неочакваното някакси затварят умовете и сърцата на хората в зловещи капани.  ::)
Всъщност обаче, именно вътрешната светлина, импулсът отвътре, е който ни издига отвъд границите на илюзиите. И именно този импулс ще "отвърже" дълго пазените в тайна чудни способности на хората - да живеят заедно във вътрешен  мир, могъщо  вдъхновение, интуитивно разбирателство, и усилващо енергията си общуване...   

 :) :) ;)


« Последна редакция: Декември 03, 2006, 17:39:11 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен Xpuctoc Muxaul

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 447
 • Виждам мислите ти!
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #11 -: Декември 03, 2006, 18:01:15 pm »
След прочитането на този постинг ми присветна, че нормата на общуване, в която живеем, и която възпроизвеждаме и ние, ни поглъща и забравяме, че всъщност вътрешно протестираме точно срещу този абсурд!!! Просто забравяме първоначалната си мотивация...

А дали я чуваш тази своя мотивация достатъчно ясно, за да не я забравиш секунди след като влезеш тук и да можеш да я изразиш? Ако трябва да се мотивираш защо влизаш тук, какво търсиш, влизаш за да дадеш или за да получиш... или за да си в атмосферата, която не можеш да си обясниш защо те връща отново тук... А според мен ако има вътрешен протест то той се поражда от факта, че всички сме еднакви, а се опитваме да сме различни, и че ако някой си позволи нещо, което в момента не ни харесва, ние го осъждаме много по-бързо, отколкото намираме същото това нещо някъде залежало дълбоко в самите нас до следващия път, когато успее да победи и излезе наяве. Проблемът не е ли в самото осъждане на другия или на нормата на общуване? Проблемът не е ли в осъждането на нещо, вместо да се опитаме да го разберем на какво се дължи? Не сме ли научени да възприемаме реалността чрез сравняване и анализиране с образи и съпоставки? А не мога ли да съм тук без да осъждам никого и нищо и без да хваля никого и нищо, чувайки вътрешния си глас и мъчейки се да го изразя, ако той иска това, въпреки всичко останало?

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #12 -: Декември 03, 2006, 18:36:09 pm »
Добре, добре и сега както всички сте съгласни с Хор и сте ЗА това да се направи нещо и да се върви напред, и да се следва Светлият път, някой готов ли е да предприеме конкретни действия или си оставаме с жарките думи и моментен импулс? Ако някой е готов да работи, нека пише лично съобщение на Еон, Алиен, Хорус или на мен и работа ще му се намери... :) По малко думи, повече действия...

:) :) :)

Ето ви примерно нещо, което трябва да се направи до края на месеца - Английската версия...Трябват ни статии, трябват ни хора, които да се научат как да ги публикуват онлайн, трябват ни хора, които да установят връзка с колегите из Европа и да ги съберем във форума, който предстои да се изгради в английската версия...Ето..вижте колко много работа...и все за една добра кауза - Обединение на хората като нас в Източна и Западна Европа...

мога да продължа:

Енциклопедията - трябват ни хора, които да вписват в нея термини от уфологията, езотериката, конспирациите, геополитиката...

и още: Сегашният сайт: Трябват ни хора да превеждат. Това ни е най-основното начинание...

и още: Графични дизайнери и хора с компютърни умения... Тук съм сам и изнемогвам... Трябва ми подкрепа...

и още и още...мога да си изреждам до посред нощ...
« Последна редакция: Декември 03, 2006, 18:43:40 pm от Admin »
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #13 -: Декември 03, 2006, 19:27:31 pm »
И още нещо, което пропуснах вчера. Моля ви не пускайте безсмислени постове - какъвто е и подписа на Galadh... Не пишете някъде само за да присъствате. Като нямате какво да пишете по дадена тема, просто не пишете - не пускайте глупости, само за да растат постовете вляво... Само когато има да се каже нещо стойностно по темата или да се зададе въпрос...

Antonium

 • Гост
Re: Обръщение към Членовете, Администраторите и Агентите
« Отговор #14 -: Декември 04, 2006, 12:55:30 pm »
Нещо не вдявам в тази прокламация. Честно.
Значи ли това, Аз, който съм завършил Физика, прочел съм доста повече книги от доста хора тук и когато прочета някоя според мен откровенна глупост написана някъде във форума показваща елементарно незнание на заобикалящия ни свят, а претендиращ знание във финния, Аз, трябва да замълча и така  да се съглася с профанията. Ако обаче напиша нещо, което за другия би било леко обидно или засегна неговото его, ставам ли директно от Шесто главно или Черните легиони.
Преди време аз бях един от най-редовните посетители на Стармен.орг и сайта на Еон. Еон успя да спечели уважението ми и аз, когато разбрах, че е от хората списващи този сайт с удоволствие се регистрирах и започнах да пиша.
Сега стоя и се чудя, това Форум ли е или се изгражда едно общество, което трябва да вярва във водачите си. Добре че не сме други времена, та сега можете само да ме баннете, а не да ме обявите за  агент-провокатор и до стената. Ако тук се изгражда една Давидова клонка или някой си мисли че е Чарлз Менсън, аз нямам място тук.
Дано да греша.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27