Автор Тема: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”  (Прочетена 14290 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

stiver

 • Гост
Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
класифициран "SECRETUM OMEGA". Първи косвени потвърждения
От Luca Scantamburlo, http://www.ufodigest.com, 9 Ноември, 2006

След публикуването на спорните документи "MJ-12" и документите в Guardian от анонимно лице, вероятно за първи път в историята, един член на уфоложкото общество, италиански писател и изследовател на свободна практика, успява да провери достоверността на анонимния вътрешен човек, който тогава все още е работил за разузнаването и още не е бил уволняван или пенсиониран. Този мистериозен човек е отговорен за пускането на горепосочения секретен материал, бил е вътрешен човек във Ватиканската Разузнавателна Служба и действията му са били подкрепени от колеги му. Но преди всичко, нека да ви разкажа за този журналист на свободна практика – Кристофоро Барбато (Cristoforo Barbato).

Роден в Неапол през 1972 година, Барбато е независим НЛО изследовател. През последните 7 години той работи и пише за за няколко НЛО списания и научни издания в Италия, например в Notiziario UFO и Dossier Alieni. От много години Барбато е член на C.U.N. (Centro Ufologico Nazionale), главната италианска уфоложка асоциация. Освен това е сътрудничил в написването на две италиански енциклопедии за  НЛО, озаглавени UFO Dossier X, публикувана от Fabbri Edizioni и Stargate - Enigmi dal Cosmo, от Curcio Editore. Също така Барбато е участвал като говорител в национални НЛО конгреси, където е имал възможността да се среща с различни значими италиански и чуждестранни  НЛО изследователи, сред които и Полк. Филип Корсо, американски офицер в пенсия.

През годините, когато Барбато е бил главен редактор на няколко италиански списания в Рим, като Stargate, Extra Terrestrial и Stargate Magazine, той написва множество репортажи за Виденията на Фатима и за знаменитата „Трета тайна”. След публикуването на тези статии, през 2000 година, той получава няколко е-мейла от личност, която се представя за вътрешен човек във Ватикана. От тези е-мейли започва да се разнищва историята за едно предполагаемо Ватиканско Бюро за Разследване, чийто код е S.I.V.: "Servizio Informazioni del Vaticano", което на италиански означава Ватикански Информационни Служби. Накратко – Ватикански Секретни Служби.

В началото Барбато се отнася много скептично и не разчита особено на този източник. След една година кореспонденция, през която вътрешният човек се разкрива пред него като член на S.I.V, принадлежащ на Йезуитския Орден и работещ за епархията в Рим, италианският изследовател настоява за среща като необходимо условие да се продължат контактите. Въпреки рисковете, Ватиканският служител приема условието. Предплагам, че той е разбирал необходимостта му, имайки пред вид колко озадачаващи са разкритията му. Две срещи се осъществяват на публично място в Рим, през 2001 г. След тях се изяснява поне самоличността на информатора. Той не е маниак на тема митове, той наистина е йезуит работещ за епархията. Разбира се, италианският журналист предпазва източника си, като отбягва да разпространява името му, тъй като много скоро разбира, че йезуитът знае всъщност много повече от това, което му е казал в е-мейлите. Освен това Ватиканският служител изпраща по пощата на Барбато видео-касета (показана за първи път на среща в Pescara, Италия, на 30 Април 2005 г.), съдържаща 2 минутен филм за наблюдения над планетоид в космическото пространство (предполагаемата десета планета, Планетата Х), приближаваща се към Слънчевата система. Видеото, което започва с въведение от класификацирани надписи е заснето от тайна космическа станция наречена "Siloe".  Ватиканският информатор казал на Барбато, че космическата станция е екипирана със сложно устроена инфрачервена камера и двигател, задвижван от електромагнитни импулси, сглобена е в Зона 51 (Невада) и е изведена в орбита от летателен апарат от типа "Aurora", секретен свръхзвуков самолет. Космическата станция Siloe изпратила снимките на планетоида през октомври 1995 г. след като се е приближила максимално до границите на Слънчевата система (за по силен сигнал) до таен радио телескоп, скрит в неизползваема нефтена рафинерия в Аляска, изцяло контролирана от йезуитите на S.I.V. Радиотелескопът, добавил информаторът, е построен през 1990 г. за наблюдение на космически тела, приближаващи Слънчевата система.

Аз интервюирах Барбато за италианското двумесечно списание UFO Notiziario (НЛО Новини) бр, 62, Април-Май, 2006 г., където публикувах някои кадри от видеото и много интересно изображение (доставено с почти пълна сигурност от йезуита на Барбато) на фантома "Aurora", до днес отричан от американските служби, американски голям свръхзвуков самолет, способен да достигне скорост Mach 6. На фотографията, заснета от секретен сателит през 2002 г., може да се види целият самолет (черен триъгълник) напускащ земната атмосфера и навлизащ в космоса.

След конференцията в Pescara, Барбато разпространява публикация, според която йезуитската информация потвърждава също и историята за секретна среща, за първият контакт, състоял се по време на странното отсъствие на президента Айзенхауер през една февруарска вечер на 1954 г. По това време президентът е бил на почивка в Палм Спрингс, Калифорния. Официално, отсъствието му е оправдано с внезапно посещение при зъболекаря. Фактически, в събота вечер, секретарят на Айзенхауер обявява, че на президента била паднала пломба докато ядял пържено пиле и трябвало спешно да отиде при местния зъболекар. (източник: Michael Salla, PhD, http://www.exopolitics.org/Study-Paper-8.htm) Ето и извадка от публикацията на Барбато: "(...) срещата с извънземна делегация във военновъздушната база Мърок през Февруари 1954 г., в присъствието на президент Дуайт Айзенхауер и Джеймс Франсис МакИнтайър, епископ на Лос Анджелис. След това забележително събитие МакИнтайър отлетя за Рим да докладва всичко на Папа Пиус XII, който реши да създаде S.I.V с цел да събира всяка възможна частица информация за извънземни и как те взаимодействат с Американското Правителство. От тогава епископ МакИнтайър и Детройтският архиепископ Едуард Мууни станаха главните съ-координатори между САЩ и Ватикана. Забележително е това, че по-късно е имало директни лични срещи между членове на S.I.V и нордическата раса на извънземни идващи от Плеядите. Предполага се, че тези извънземни са предупредили хората за друга извънземна раса която се е срещала с американците в калифорнийската пустиня. Тези срещи между S.I.V и извънземните са се състояли предимно на американска територия, но два пъти са се срещали и във Ватикана и по-точно във Ватиканските градини при Папската Академия на Науките, в присъствието на Папа Пиус XII. Моят йезуитски контакт потвърди пред мен и истинността на срещата между Джордж Адамски и Джон XXIII и разказа някои много интересни подробности за нея. Също така, той назова "Secretum Omega" най-високата степен на секретеност в S.I.V, еквивалентна на CTS (Cosmic Top Secret) на НАТО."

Друга подробна информация е представена на уеб-сайта на Барбато (www.secretum-omega.com), където през Септември, миналата година италианският журналист публикува интервю с неговия информатор, състояло се през 2001 г. в Рим. Йезуитският член на S.I.V казал на Барбато, че на тайна среща във военновъздушната база Мърок, през 1954 г., военен оператор е заснел изключителния случай с „три военни камери (16 мм), закрепени на различни места, заредени с цветна лента и работещи с пружинен механизъм – последното, по-скоро неудобно решение, защото е принуждавало операторите да сменят ролките на всеки 3 минути. Това било необходимо, защото в присъствието на извънземните и техния летателен апарат електрическите двигатели на по-големите кино-камери не работели. Заснели са 7 ролки от 30 метра, общо 20 минути филмов материал.” Сред йезуитските разкрития две от тях са поразителни: за Планетата Х (Шумерската Нибиру) и за "Guardian Files", за които йезуитът му е признал, че са „драматична истина”, отделно от кадрите на E.B.E (извънземни биологически същества).

Разследванията на Барбато ме шокираха и като журналист ме възбудиха да започна разследвне по загадката "Secretum Omega". От 2005 г. до сега, в някои списания, уебсайтове и очерци намерих някои странични доказателства, които изглежда че доказват съществуването на S.I.V. и на най-висока им инстанция "Secretum Omega". Барбато преди мен е успял да открие най-важното и категорично от тези доказателства в историческо есе, книга, написана от Марк Аарънс и Джон Лофтъс наречена "Ratlines" (Стъпала на въжена стълба). Преди всичко, заради мълчанието на медиите, реших да кръстя видеото на Барбато „Йезуитският Филмов Материал”, за да привлека общественото внимание върху него. И най-накрая намерих забележително косвено потвърждение на показанията на Барбато. Д-р Стивън М. Гриър, в своята последна книга „Скрита Истина – Забранено Знание”  (Hidden Truth - Forbidden Knowledge) разкрива в глава 16 (част от нея са публикувани от списанието Nexus New Times, бр. 64, в рубриката "Twilight Zone", Окт.-Ноември 2006 г.), че през 1994 г. във Финикс, клуба Wrigley Mansion, по времето на среща, с някои разбунтували се вътрешни хора, един от тях е признал, че определени йезуити контролират технологии за НЛО информация и контакти с извънземни. Така се убедих, че обезпокоителните сведения изнесени от Барбато заслужават максималното ни внимание и че е особено важно да се разбере колко истина има в тях за пристигането на Планетата Х.

На снимките:

1. Планета Х
2. Близък план на обект заснет от дясната страна на Планета Х. Обектът е увеличен и му е добавен филтър.
3. Непознат летателен апарат, вероятно Аурора, напускащ земната атмосфера.
_____________________________

Имената на някои личности, места, издания и фрази са оставени в оригиналния им вид, на италиански или английски език, защото не знам как се произнасят или как се превеждат.
« Последна редакция: Ноември 26, 2006, 17:47:21 pm от stiver »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #1 -: Ноември 23, 2006, 07:58:21 am »
stiver, благодаря за желанието и прекрасния превод!

Това само ми напомня колко малко знам за Ватикана, както споменах в една друга тема :P

Oberon

 • Гост
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #2 -: Ноември 23, 2006, 09:49:37 am »
Благодаря, stiver. Статията е яка, ама имам няколко забележки:

1. Как така светещото тяло от Снимка 1, е засечено само с тази секретна летяща станция? След като имаме достатъчно мощни телескопи, и то не само във видимия спектър.
2. Черният триъгълник на Снимка 3 лети над Земята. Тази снимка съм я виждал и преди, заснета е от совалка.

Иначе самата статия доста ми хареса. Благодаря пак:)
Очаквайте скоро СЕРПО Проджект, и там има шокиращи неща:) :P

Eon

 • Гост
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #3 -: Ноември 23, 2006, 10:02:58 am »
Мен ме притесни коментара на снимката на триъгълния апарат над планетата. Хем в статията се твърди, че това е Аврора над Земята, хем като обяснение отдолу е казано непознат обект над непозната планета.

Да, и тук историята с Айзенхауер се потвърждава. Другия източник май беше Купър?!...

Формата на предполагаемата планета Х също малко ме озадачава.... Леко сплескана ми се вижда.

@Оберон -> Има мощни телескопи, но там не всеки може да гледа каквото си иска. Плановете и списъците за гледане на нещо в небето са подготвени с месеци напред. Не може да гледаш каквото си искаш.

Интересно е, положението и властта на йезуитите в днешна Ватикана.

Неактивен Rapsio

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 399
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #4 -: Ноември 23, 2006, 13:44:05 pm »
Как така черния триъгълник е над непозната планета, след като на снимката ясно се вижда отражението на вътрешноста на совалката/космическия кораб/станцията? Иначе може да е Аврора - описанието пасва. И е доста хубаво ако е истинско.

stiver

 • Гост
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #5 -: Ноември 23, 2006, 21:27:51 pm »
Как така черния триъгълник е над непозната планета, след като на снимката ясно се вижда отражението на вътрешноста на совалката/космическия кораб/станцията? Иначе може да е Аврора - описанието пасва. И е доста хубаво ако е истинско.

Нищо не убягва от зорките очи   :)    Да, има грешка в надписа под снимката. Всъщност историята е такава. Снимките в сайта са две. Едната е тази, а другата е много силно увеличение на черния триъгълник. Надписът е всъщност под увеличената снимка. Но това пак не променя нещата. И аз мисля, че това не е непозната планета. Може би тук има редакторска грешка, или авторът на статията не е разбрал нещо. Не намерих тази снимка на личния сайт на Барбато.

Но там намерих нещо друго, което ме развесели :-) Тази снимка е логото на NASA PDS (Planetary Data System). На мен ли ми се привижда, или на това лого са изобразени 10 планети? И изобщо, какво става сега, когато уволниха Плутон от длъжност? Ако евентуално Нибиру е 10-тата планета, коя е 9-тата? Тотално се обърках.

 П.С. Благодаря на администраторите за публикуването на статията на сайта. Това беше една много приятна изненада. Благодаря и на Хорус за редакцията. Нямаше никакъв шанс да се досетя как се произнася името на МакИнтайър  :)

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #6 -: Ноември 23, 2006, 21:44:03 pm »
Тази планета Х, както е показана на снимката-като изкуствена ми се вижда  :-\    Равна, гладка, почти никакви светлосенки... Възможно ли е да е планета-кораб?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Rapsio

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 399
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #7 -: Ноември 23, 2006, 21:56:05 pm »
Снимката на "планетата" ми се струва леко пипната. В долната част се виждат кратери докато останалата видима повърхност изглежда размазана с фотошоп. И отделно няколко мм от долната част на снимката изглеждат видимо не на място.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #8 -: Ноември 23, 2006, 23:27:32 pm »
Тази планета Х, както е показана на снимката-като изкуствена ми се вижда  :-\    Равна, гладка, почти никакви светлосенки... Възможно ли е да е планета-кораб?

То това са основните теории за Нибиру ;)

Изяснете кои надписи и кои снимки са верните, за да ги оправя и на сайта да не заблуждаваме хората.

stiver

 • Гост
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #9 -: Ноември 24, 2006, 11:30:58 am »
Изяснете кои надписи и кои снимки са верните, за да ги оправя и на сайта да не заблуждаваме хората.

Следният надпис се отнася и за двете снимки по-долу.

Closeup of triangle object traveling over unknown planet.

Близкият план е 800% увеличение на общия. След малко ще пиша на автора на статията и до сайта за да ги помоля да пояснят.

stiver

 • Гост
Re: "Планета Х ..." - отговор на автора
« Отговор #10 -: Ноември 25, 2006, 10:26:55 am »
Вчера изпратих е-мейл на автора на статията с молба да поясни противоречието в надписа под снимката. По-долу е отговорът му, преведен на български. Под него е оригиналният текст на е-майла му на английски. При желание мога да публикувам и текста на моето писмо до него.

Скъпи stiver и мои български читатели
Вие сте много интелигантни и внимателни в детайлите.
Да, вие сте прави: това е грешка, направена от уебмастера.
Това беше редакторска грешка. Аз съм автор на текста, но не и на обясненията към кадрите и на снимките.
Планетата на снимката не е непозната планета: неизвестният самолет (Аурора?) напуска земната атмосфера. Така че планетата със сигурност е Земята.
Снимката е направена от СТС мисия през декември 2002 по времето на тайна мисия(непланирана официално). СТС означава мисия на Совалкова Транспортна Система.
Благодаря за любезната подкрепа и за писмото.
Искрено

Лука Скантамбурло, БА,
Независим журналист и писател. Италия
www.angelismarriti.it
------------------------------------------------------------------------------------

Dear, Stiver and my Bulgarian readers.
you are very smart and very careful to the details.
Yes, you are right: it was a mistake done by the webmaster.
It was an editorial error. I am the author of the text, but not of the captions of the frames and of the pictures.
 That planet on the picture it is not an unknown planet: the unknown spacecraft (the Aurora?) is escaping from the earthly atmosphere. So that planet is the Earth, for sure.
The picture was taken from a STS
mission in December 2002 during a classified mission (officially not scheduled), ; STS means Shuttle Transportation System mission.
Thanks a lot for kind support and letter.
Sincerely

Luca Scantamburlo, B.A.,
freelance and writer, ITALY
www.angelismarriti.itНеактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #11 -: Ноември 25, 2006, 10:51:27 am »
stiver, благодаря приятелю, респект!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #12 -: Ноември 25, 2006, 11:02:23 am »
Прикачвам статията във вид готов за разпространение :)

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 759
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Re: Планета Х и „Йезуитският Филмов Материал”
« Отговор #13 -: Ноември 25, 2006, 11:38:28 am »
Stiver, свалям ти шапка. Статията е много интересна и мога само да кажа БРАВО и продължавай все така...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

stiver

 • Гост
To my Bulgarian readers from LUCA, Italy
« Отговор #14 -: Ноември 26, 2006, 00:48:23 am »
Току що получих още един е-мейл от Лука Скантамбурло, автора на статията:

Subject: To my Bulgarian readers from LUCA, Italy

-----Original Message-----
From: Luca Scantamburlo [mailto:[email protected]]
Sent: Saturday, November 25, 2006 11:37 PM
To: [email protected]
Subject: To my Bulgarian readers from LUCA, Italy

Dear Bulgarian readers,
I wrote to the webmaster of UFODIGEST.com. about the editorial mistake you found out.
Now you can check the link: he made the right statement in the caption of the picture:
http://www.ufodigest.com/news/1106/jesuitfootage.html
Thanks again for your attention
Sincerely
Luca Scantamburlo, B.A.,
freelance and writer, ITALY
www.angelismarriti.it

----------------------------------------------
Превод:

Скъпи български читатели,

Аз писах до уебмастера на UFODIGEST.com за редакторската грешка, която открихте.
Сега можете да проверите линка: той направи правилния надпис на снимката:
http://www.ufodigest.com/news/1106/jesuitfootage.html
Благодаря ви отново за вниманието.
Искрено
Luca Scantamburlo, B.A.,
freelance and writer, ITALY
www.angelismarriti.it

Аз също благодаря на всички, които харесаха статията и сигнализираха за грешката. Мисля, че няма да имате нищо против да благодаря на мистър Scantamburlo от името на всички, да му изпратя пожелания за успех и уверението, че ще очакваме да чуем още за неговите и тези на Барбато разследвания. Аз ще му отговоря утре по обяд. Междувременно, ако някой иска да добави нещо към писмото (в рамките на разумното), моля да пише тук.

Хей, XNETBG май има един нов приятел в Италия  :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27