Автор Тема: Връзката на наркотиците, NWO, войната в Афганистан и тайните служби  (Прочетена 3988 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Antonium

  • Гост
Здравейте!
Понеже Флай търси връзка м/у наркотици и конспирация аз в заглавието леко го насочвам. Тъй като ние пенсионерите не употребяваме стоката предлагана и рекламирана от разни субекти тук, сме длъжни да потърсим на кого е угодно представянето на наркотиците, като безвредни и необходими.
Защо американците нападнаха Афганистан и производството на опиумен мак се вдигна до 95% от засетите площи???
Защо американците нападнаха Югославия и създадоха автономия на албанските наркотрафиканти???
Какво става в Колумбия, Перу и др. държави в Латинска Америка???
Каква е връзката с новия ред и защо напушения тъси само тревата и нища друго не може да го трогне???
:D :D :D :D :D
« Последна редакция: Ноември 17, 2006, 19:30:14 pm от Horus »

Oberon

  • Гост
Здрасти:) Пи ли кафенце днес:)?

Antonium

  • Гост
Здрасти:) Пи ли кафенце днес:)?
Вредна стока е кафето. :D :D :D :D

Eon

  • Гост
Ами нормална реакция. Забраняваш дадено нещо и само правителството го вкарва и оттова се печели маса пари за чернобюджетни проекти, които няма как да влязат в бюджета.

Oberon

  • Гост
Янките са загрижени за сигурността в региона:)))

Джордж Буш увери индийския премиер, че Вашингтон остава ангажиран със сделката за доставка на ядрено гориво за Индия

17.11.2006
Ханой. Американският президент Джордж Буш е уверил индийския премиер Манмохан Сингх, че Съединените щати остават ангажирани със сделката за доставка на ядрено гориво за граждански цели за Индия, предаде Ройтерс.

Говорителят на Белия дом Тони Сноу съобщи пред репортери на борда на президентския самолет Ей Форс уан, че президентът е имал късно снощи кратък телефонен разговор със Сингх от Сингапур, преди да отпътува за Ханой за участие в срещата на върха на 21-членната организация Азиатско-Тихоокеанско икономическо сътрудничество (АТИС).

По думите на Сноу американският държавен глава е уверил индийския премиер, че Белият дом остава решен да получи одобрение за сделката.

Снощи Сенатът на САЩ подкрепи с голямо мнозинство от 85 срещу 12 гласа плана за доставки на ядрено гориво за граждански цели за Индия.

Но преди да започне ядрената търговия с Индия, трябва да бъдат преодолени още няколко пречки. Депутатите от долната Камара на представителите, които през юли също приеха с преобладаващо мнозинство плана на Буш, трябва заедно със сенаторите да съгласуват своите варианти и да ги оформят в закон, който да бъде изпратен на президента за подпис.

За да влезе в сила, споразумението се нуждае и от одобрението на Международната агенция за атомната енергия /МААЕ/ и на Групата на ядрените доставчици, отбелязва Ройтерс.

Като оставим настрана новината, вижте как се казва президентският самолет:)))  laugh

Antonium

  • Гост
Някъде бях чел за една връзка между Аржентина, Афганистан и войната.
Та Афганистанките талибани, когато вече владеят страната правят търг за проучване, концесия и построяване на петролопровод за доста парички. Така нареченият Каспийски нефт. На търга се явяват основно една американска и една аржентинска фирма и безапелационно се печели от аржентинската. Оттук и започват проблемите на Аржентина и Афганистан. Ако някой помни как беше давана за пример Аржентина с техния валутен борд и какво стана после. Намеси се МВФ и доведе страната до  разруха, бунтове и връщане назад.
Изведнъж паднаха двете кули и войските на УСА бяха готови да нападнат Афганистан, малко хора се зачудиха откъде имаха тази готовност за нападението над Афганистан доста преди падането на кулите, но това вече се забравя.Така Американците освободиха Афганистан и вече контролират стратегическите петролопроводи, а аржентинците са доста назад.
Другото интересно и малко споменавано е производствоо на опиумен мак. По време на талибаните производството е спаднало до 5% от площта на Афганистан и то главно в районите на талибанската опозиция. След освобождението 95 % от насажденията са вече опиумен мак. В случая два заека - петролопровода и суровината за хероин.
Да не говорим за войната в Югославия, платена според някой от албанските наркокартели.
   

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27