За имплантите има много теории за какво служат... аз имам също няколко теории но може да е всичко. или комбинация от много неща...
(Отклонение от темата. Моля администраторите да го изтрият или преместят, ако се налага.)
Разбирам това. След като човек се инжектира с тонове противоречива информация, накрая не знае кое е истина и кое е измислица. Не знае дори дали и мислите му са негови собствени. Затова аз от години вече не гледам телевизия и не чета произволно всичко, което ми попадне. Но никой няма да дойде с пакета документи и да каже - ето това е истината - вземи я и прави с нея каквото искаш. Налага се да я търсим, кой както може. Затова, мисля, че е нужно човек да си изгради железни критерии за нещата да мисли логично и винаги държа лампичката на съмнението запалена. Да, истината сигурно е комбинация от много неща, но би трябвало да има една проста логическа връзка между тях. Аз виждам нещата така: Вероятните хипотези за същността на едно явление може да са безкрайно много, но всички те, освен единици, няма да издържат сериозна критика. Според мен тези, единиците, ще се намират най-близо до истината. Един човек не може да обхване всички вероятни теории. За това има форуми например, където хората могат да обменят мисли, факти, новини, да критикуват идеите си или да ги комбинират в една обща, докато стигнат до един добър резултат, от който да продължат нататък. Наречи го алхимия на човешката мисъл ако щеш. Ако човек иска да бъде част от тази лаборатория, трябва не само да умее да дава обосновани доводи, но и да бъде готов да бъде неправ, да бъде критикуван, лъган, манипулиран. Това не е форум "Разбито сърце", нали?. Имаш много теории - кажи ги, колкото и странни да са. Ще ги разкъсаме със зъби ако не струват, но поне ще знаеш че са погрешни и няма да си губиш времето повече с тях. Ще вървиш напред, а и другите с теб