asdfghjkl
))
Чети Библията - вникни зада написаното !
Чети Корана - вникни зада написаното !
Чети <нещо> - вникни зад написаното !
Ще ме застреляте ! Каде да чета и това което пише да е така
Ти защо не вникваш зад това, което пиша?
Първо, "сайта" им е нещастно некадърен. Второ, има посляния дето са си направо смешни.
Искам на всички тук да кажа, че съм запознат с много от нещата, за които пишете. Прекарвал съм безброй безсънни нощи. И накрая....
Оберон от Амбър. Защо "Амбър" ? Защото човека, мир на душата му си го казва 1:1 във "фентъзи" романа си: Света е такъв, какъвто си го направиш. Лошото е. че някой си мисли че нещо е така, и защитава тезата че е. Пример: Хор и манията му, че кръговете са от НЛО. Не споря бре, просто казвам че има начин да не бъде и от НЛО. Нали сме тук, за да търсим истината?? А ако не я намираме, защо си измисляме наша?
За вас няма ли гриф "Непознаваемо и неразрешимо за нас" ?? Уважавам всеки един член на този форум, дори един от вас любезно ме покани да дойда, но аз не идвам тук да казвам - Да, Хор е прав ( макар да мисля че не е), да еди си кой е прав, само защото той си мисли че е. Така де ! Извинявам се на всеки и най-вече на Атила за това което съм казал ( или пък той ме е разбрал погрешно ).
Някой неща, ще ме прощавате, ама не можем да разберем. А тоя сайт на хелиопол...но коммнет.
Изчезна ми чуството за хумор
Четете зад написаното, а не буквално, както ще го прочетете хаха
Валентин