Разбира се, че България не фигурира в списъка на проблемните. Проблемни са им арабите. Нали ги гледам тук как непрекъснато следят арабските студенти дали се прибират в общежитието дали ходят на университет... с кого се срещат и т.н. Още повече като влезнем в ЕС би трябвало да се водим с преференции и 7 000 евро ще отменят и работните дни ще увеличат и ще е по добре. С годините ще получаваме все повече и повече възможности и все по лесно ще можеш да останеш в чужбина стига да поискаш. ВЪПРОСЪТ е дали е нужно да ГО ПРАВИШ...За мен единствените уредени държави в ЕВропа с европейски стандарт на живот това са - Германия (в частност говоря само за Бавария и по точно Мюнхен), Австрия (Виена) и Швейцария (Цюрих) Всичко останало е много зле. На много места съм бил и по добро място от тях няма(говорим за големи градове).... Скоро ще ви пусна брутални снимки от Милано, Неапол и други градове из Европа, които направо ще ви разбият илюзията, че на ЗАПАД е по хубаво и всичко е уредено и подредено. Да не говорим, че самият Брюксел, като СТОЛИЦА на Европа е затънал до шия в боклуци, просяци и като цяло градския транспорт е супер зле. Метрото на София (факт е, че е ново де) е хиляди пъти по красиво и по чисто от тяхното... И самият град София на определени моменти е по подреден от Брюксел. Не знам дали знаете, но София е изграждана по пример на Брюксел едно време и като ходите по Брюкселските улици и изведнъж усещате, че всичко ви е някак супер познато. Не ви трябва карта за там, аз само където си дадох 4те евро за нея...
Ако българите са малко по дисциплинирани като австрийците и баварците, София като цяло може да стане следващият красив град на Европа...Но затова се изисква малко УМ и МНОГО желание за ПРОМЯНА....