Автор Тема: Послания от китовете  (Прочетена 22685 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

milenski

 • Гост
Послания от китовете
« -: Октомври 21, 2006, 15:20:41 pm »
ПОСЛАНИЯ ОТ КИТОВЕТЕ
__________________________________________________Това са послания директно от китовете
към човешката раса на Земята:

Живеете във Вселена, обусловена от и центрирана около вашите възприятия и възгледи. Всички хора заедно създават съгласувания свят като една психическа холограма, триизмерна, изключително комплексна картина, плод на ума. Но сам никой не може да я създаде, тъй като това е групов проект.
Умът създава предметите, предметите създават Пространството, а промените в тези предмети създават Времето. Времето не е абсолютно, а само относително реално. Времето не отминава. В чистото Съзнание то дори не съществува. Воля, която е достатъчно силна, може да преодолее самото време, както са демонстрирали древните мъдреци от Изтока.

__________________________________________________

Вие непрекъснато създавате картини, които наричаме свят, Луна и звезди. Като казваме картини, нямаме предвид само онова, което наричате визуална картина. Имаме предвид картина, която е триизмерна и включва всичките ви познати сетива. Вие сте центърът на възприятие на цялата Вселена. Без вас цялата Вселена, каквато я познавате, не би съществувала.

__________________________________________________

Вие сте познали частиците на любовта, атомите на любовта, понякога и молекулите на любовта. Когато осъзнаете, че Любовта е океан и сте открили начини да се свържете с него и никога не се съпротивлявате, ще бъдете вечни същества, които са фотоморфни.
Ще се превърнете във великолепна светлина. Ще станете луминесцентни. Ще бъдете трансформирани. Това е бъдещето ви.
Ние сме тук, за да ускорим този процес във вас, както и в себе си.

__________________________________________________

Ние, китовете, знаем, че произходът ни е земен, в смисъл, че телата ни са създадени от земни прототипи. Като такива клетъчната ни обвивка не е избегнала напълно замърсяванията от земните експерименти. Но като Съзнание нашата памет е свързана в мрежа с нашите предци, които са Древните от центъра на галактиката, включващ звездите Зета от Микрометър и Тета от Дракон, които са домът на извънземните космически пътешественици до Земята.
__________________________________________________

Поддържайки разума си ясен и чист, можем да чуваме и изследваме посланията от по-висшата Вселена. По този начин можем да преформулираме, преизмислим и пресъздадем реалността. Това творение започва с чиста Светлина, вибрираща като музика. В нея има хармоничност, точно както в музиката, и, като китове, ние чуваме нейната песен. Материята се разтваря в октави от Светлината и от тази Светлина е създадено всичко.
Умовете на повечето хора са изпълнени с мисли. Непрестанното мислене е довело до объркване и е блокирало истинското състояние на блаженство. Ние не изпитваме това объркване. Ние оставаме в състояние на Любов. Тя е присъща и на вас.

__________________________________________________

Вие сте се изгубили и объркали от мисли за отделеност и дуализъм. От самото начало знаехме, че ще развиете технологията и тя ще се разрасне до чудовищни размери и ще ви завладее. Но нашите господари, учители, пророци и мъдреци мъдро ни посъветваха, че най-доброто, което можем да направим, е да развием собствено съзнание, което на свой ред ще допринесе за еволюцията ви като вид.
Този процес вече е започнал. В продължение на много години, още преди да дойдем на Земята, ние излъчвахме към вас. Сред вас открихме същества, възприемчиви към нашето излъчване. Във вашата култура те се превърнаха в някои от вашите учители, пророци, светци и мъдреци. Започнали сме да въздействаме върху развитието на културата ви, без да се намесваме в неприкосновената ви свобода. Излъчваме само към онези, които ще ни приемат. И това е така от десет хилядолетия.

__________________________________________________

Сега все повече хора приемат нас, китовете. Понастоящем сме много загрижени за екологията на планетата, защото разполагате със силата да унищожите Земята. Сред нас сега има специални същества, които не правят нищо друго, освен непрекъснато да излъчват към вас. Те излъчват към онези, които ще приемат знанието, че всички ние сме едно последователно взаимосвързано цяло. Нашият и вашият вид са свързани. Нашият вид е в опасност заради вашия и вашият вид също е в опасност. Излъчването ни се е усилило и степента ви на приемане също се е усилила. Искаме да бъдем част от освобождаването на планетата ви от собствената ви безпътица и злоупотребата с енергията и мисълта...Източник: http://www.joanocean.com/whalemessages.html

Съкратила съм текста само заради правилата на форума, но в никакъв случай не смятам, че съкратеното е по-маловажно от това, което публикувам като текст.

Пълният текст на български:
« Последна редакция: Октомври 21, 2006, 23:28:56 pm от Lampyridus photuris »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Послания от китовете
« Отговор #1 -: Октомври 21, 2006, 15:43:43 pm »
Lampyridus photuris, ти си злато! Благодарности! Ще те черпя една боза  :P
Не мисли като човек!-Крион

Дъвиан

 • Гост
Re: Послания от китовете
« Отговор #2 -: Октомври 22, 2006, 19:41:19 pm »
Приятно текстче, написано в лек, благоразполагащ тон, има си всичките съвременни думички за подобна литература: вселена, измерения, матрица, призиви за любов и светлина. Само това не ми хареса особено:

"По отношение на външни книги и ръкописи ние вече нямаме нужда от тях. Ние не ги считаме за святи по същество, защото писанието е в сърцата и умовете ни. По отношение на пророците, светците и мъдреците, всички ние се опитваме да бъдем такива."

Звучи ми малко нихилистично и горделиво, сякаш ни призовават нас хората да изгорим всичките си книги и да забравим всичките си големи личности. Странно иначе откъде щяхме да прочетем това съобщение на китовете.

Поздрави на Lampyridus за превода. :D

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: Послания от китовете
« Отговор #3 -: Октомври 22, 2006, 20:22:29 pm »
говорят за Библията. Аз също съм за изгарянето и.Колко проблеми с отоплението ще реши
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

milenski

 • Гост
Re: Послания от китовете
« Отговор #4 -: Октомври 22, 2006, 22:36:00 pm »
Аз не възприемам казаното точно по този начин. Те казват, че вече нямат нужда от писаните книги, защото имат пряк достъп до източника. При нас връзката е опосредствана все още. Именно тази опосредствана връзка ни дава възможност да тълкуваме посланията и да ги тълкуваме в повечето случаи неправилно. Библията е повече от красноречив пример за това. Всяка новоизлюпена секта си има собствен прочит на Библията и иди после доказвай кой прав, кой крив и какво е искал да каже Авторът  ;)

Неактивен Dina

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 11
Re: Послания от китовете
« Отговор #5 -: Октомври 23, 2006, 11:29:14 am »
 Много полезни послания-и ценни при това.Харесват ми и ми допадат определено.
            Благодаря за превода!!! :-*

Oberon

 • Гост
Re: Послания от китовете
« Отговор #6 -: Октомври 27, 2006, 14:47:04 pm »
Всичко е много добре, ама това не ми го побира Вселенския разум:

Без вас цялата Вселена, каквато я познавате, не би съществувала.

??? Що пък не би;:)?

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Послания от китовете
« Отговор #7 -: Октомври 27, 2006, 15:29:59 pm »
Може би:
1. Вселената е създадена заради нашето съществуване
2. Ако ние не съществуваме не можем да имаме каквато и да е визия
3. Ние сме си създали вселената(нали сме творци?), за да трупаме опит в 3Д

Може би...кой знае....  ::)
Не мисли като човек!-Крион

muhuhuha

 • Гост
Re: Послания от китовете
« Отговор #8 -: Ноември 10, 2006, 14:46:28 pm »
не че нещо,ама е направо смешно да вярвате,че китовете пращат послания на нас,хората.
Това е просто нелепо.

Oberon

 • Гост
Re: Послания от китовете
« Отговор #9 -: Ноември 10, 2006, 14:51:09 pm »
Не че нещо ама, това че още не са се свтрзали с теб, не означава, че не го правят с други хора:))) Не забравяй, че в миналото е имало посветени Адепти, които са можели да се разбират и да разбират езика на животните. А китовете определно има какво да ни кажат, щото са тука доста преди нас:)

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Re: Послания от китовете
« Отговор #10 -: Ноември 10, 2006, 15:15:13 pm »
Май всичко опира до степента на нашето, човешкото възприятие. Ако достигнем до възможността да улавяме тънките, фини излъчвания на сътвореното многообразие на заобикалящия ни свят не бихме се учудвали на всичко това. Аз съм убедена, че всяко живо създание, па макар и "безсловесно" има своите вложени възможности за послания, защото във всичко е вложена  първоначална заложена интелигентност /а възможно е и много повече/. Не само както ние я разбираме, а като проявление на целенасочен творчески акт. Така вярвам, че и земята има своето излъчване и ни "говори", камъните, скалите, дърветата ... ми нищо не е мъртво, те са живи, те са "свидетели", запечатали в себе се хилядолетна история.  Те всички  "живеят" с различен темп. Ние, хората сме глухите за този свят, защото сме егоцентрични и огрубели от разкъсването  на  връзките с нуждите на планетата на която живеем.
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Послания от китовете
« Отговор #11 -: Декември 11, 2006, 14:29:51 pm »
Гърбавите китове имат “човешки” тип нервни клетки

Гърбавите китове притежават вид нервни клетки, наблюдаван само при хора, човекоподобни маймуни и други морски бозайници като делфините, съобщиха американски учени. Това може да означава, че китовете са по-интелигентни отколкото се смята и предполага, че основата на мозъка е еволюирала поотделно или е останала неизползвана от повечето видове животни, смятат изследователите.

Откритията може да помогнат за обяснение на някои поведенчески прояви при китовете, като уменията за общуване, формирането на групи, сътрудничеството, културното унаследяване и употребата на помощни средства, пишат експертите в “Анатомични данни”. Въпреки че функцията на тези вретеновидни неврони не е добре изучена, те най-вероятно участват в когнитивните процеси – учене, запаметяване и разпознаване на заобикалящия свят. Същите клетки могат да бъдат увредени при Алцхаймер и други увреждащи мозъка заболявания като аутизъм и шизофрения. /БГНЕС

Fanta

 • Гост
Re: Послания от китовете
« Отговор #12 -: Февруари 13, 2007, 17:03:54 pm »
 Аз вярвам че китовете могат да се свързват с хората. Направо е нелепо да си помислим че има бозайници които да нямат някаква форма на общуване. Животните от един вид могат да общуват чрез звуци като нас хората. Ние използжаме свуци. А според мен за да общуват същества от различни видове те тябва да осъществят телепатична връзка. А колкото до китовете от много източници знам че те притейават голям интелект който надминава човешкия. Това се крие от хората защото от китовете и делфините може да се научат неща които са пазени в тайна. Затова от дълго време хората йивеят с илюзията че са единствения разум на планетата и още по-нелепото единствения разум в безкраината вселена. А посланието което са направили китовете е много хубаво и наистина не е лесно да се разгадае правилно но смятам че свеки човек в един момент става готов да осъзнае дадена информация. За някои просто не е дошъл момента. Аз не бих казал че знам много но мисля че Библията е замислена като свещена книга която да насочва хората. По-късно обаче са направени някои промени с нея за да може през средновековието тя да е средството на свещехиците за власт над хората.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Послания от китовете
« Отговор #13 -: Февруари 14, 2007, 02:22:21 am »
Делфини охраняват US-база

Десетки делфини и морски лъвове, обучени да откриват източници на опасност в морето, ще бъдат изпратени да патрулират край базите на американския военноморски флот в щата Вашингтон. Морските животни ще охраняват базата Китсап-Бангор, намираща се близо до Сиатъл, където са базирани кораби и подводници и също така се намират няколко лаборатории.  Според американското командване тази военноморска база е потенциална мишена на терористите и се нуждае от допълнителна защита.

 >:(

Fanta

 • Гост
Re: Послания от китовете
« Отговор #14 -: Февруари 14, 2007, 17:41:53 pm »
 Аз не се учудвам че военните са способни да използват живота на делфините и морските лъвове за техните низши цели. След като са способни дори да жертват живота на своите себеподобни. Положението в което се намира човечесвтовот в момента е трагично.
« Последна редакция: Февруари 14, 2007, 17:45:41 pm от Fanta »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27