Автор Тема: Тайните оръжия на Райха и алдебаранците  (Прочетена 8021 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Тайните оръжия на Райха и алдебаранците
« -: Септември 27, 2006, 12:00:30 pm »
Автор Емил БРАТАНОВ
Сп. Усури

Фашисткият възход и падение се радват на постоянен интерес, но все пак новост за нас беше, че и икономистите освен историците, скинарите и пацифистите взимат пряко отношение. Иде реч за стопанските идеи на Третия райх – прилагането им у нас беше подложено на обсъждане... Всъщност, в областта на обществения феномен много от тайните на могъщата хитлерова държава ще продължат да бъдат загадъчни. Не просто върху поколенията, чийто живот е бил подчинен или пък объркан от Фюрера, а май завинаги.

“Капсулата имала фашистки свастики...”
Ето нещо действително любопитно, спорно и шокиращо. Няколко книги. Един филм на БиБиСи. Една американска поредица. Едно неотречено, но потулено съобщение на Асошиейтед Прес.
Годината е 1994. Малко съобщение Асошиетед Пред звучи отвсякъде невероятно: американските ВВС са открили и прихванали летателен апарат, който се приводнил нейде по източното крайбрежие. Капсулата имала фашистки свастики, не изглеждала никак “очукана”, била оборудвана с животоподържащи системи… и две добре изглеждащи мъртви тела на борда, облечени в нацистки униформи!

Тогава работех в едно голямо радио и се обадихме на наш човек в Щатите да поразучи това-онова. Беше невъобразимо. Кореспонденцията идваше от световната информационна агенция, не от жълтата преса, но нови съобщения не последваха. Колегата ни там каза, че се чуло нещо подобно, но никой не може да даде никаква информация.

“Нацистката орбитална станция тежала 100 тона”
И се връщам към изследванията на английски и щатски телевизии в извадените на светло тайни архиви на Райха през 90-те години. Едно е да четеш хипотези, но съвсем друго е да видиш кадри и стари черно-бели снимки. Летяща чиния на фона на боен самолет и отворении врати на хангар, побиращ цепелини. Чертежи на електромагнитен междупланетен кораб с гравитационен двигател, кабини за спане, носещ в хангар няколко малки “чинии”. С прилежно нанесени данни: диаметър 25-30 м при височина в центъра над купола 9-10 м.; над 121 м и ок.70 м диаметър съответно за “Ханебио 3” /само в проект/ и “Ханебио 2” /изпитван – според документите/; развита скорост в земната атмосфера от 3200 възела в час. Или проектите за орбиталната станция “Машина Андромеда” с тегло 100 т, за която пише, че гравитационния двигател безпроблемно ще я издигне. Цялата тази “дейност” – с начало 1939 и непреставаща дори в самия край на войната през 1945 г.

Още смущаващи чувството за реалност данни, документи и снимки от архива на супер-секретния отдел SS-E4: разработки на летяща чиния и двигатели “Ханебио” и “Врил” /”Брюл”?/ в Пенемюнде /в чието небе много свидетелстващи офицери често виждали неиндефицирани летящи обекти с форма и вид – на които едва в последната от 50-те години на века един журналист, прелитащ над платото Рейниър, ще даде прословутото днес име/. Годината е 1943-а. В Пенемюнде текат разработки и изпитания на двигател “Врил 7”, предназначен за междупланетен кораб за полет до Алдебаран. Чинията с гигантски размери трябва да развива до 4022 км/ч., като вече са достигнати 1930 км/ч. в атмосферата. Паралелно се разработва лъчево оръдие, което пробива десетсантиметрова броня и дори се вижда на една снимка на летателен апарат пред хангар.

“Медиумите поддържали телепатична връзка с населени планети...”
По Коледа на същата година в Колберг се провежда тайна среща на Обществото “Туле”, на която се разисква “Опирация Алдебаран”. Медиумите Мария и Сибрун докладват за телепатична връзка с двете населени планети от тази звездна система, отстояща от Земята на 68 светлинни години. Говори се за тунел във времето и предадени телепатично иноземни технологии за строеж на кораба. През януари 1944-а Хитлер и Химлер на тайна среща дискутират именно полет дотам.

Говори се, че на дъното на Монзее в Горна Австрия е потопена една от “чиниите”. Но други – може би – са скрити в Антарктида в тайната немска база за НЛО в Швабенланд /Земята на Кралица Мадлен/. Две години след капитулацията, в един филм за войната, адмирал Бърд несловоохотливо говори за изчезването на 38 фашистки подводници, отклонени от Балтийския флот /снабдени с революционна система Валтер за въздух – способстваща за оставане под вода със седмици/. Победителите-съюзници организират потеря. Посоката е Антарктика. Адмиралите Бърд и Ууд отплуват с 4000 войници, самолетоносач, бойни кораби и поддръжка. И се връщат тихо и безславно след загуба на неизвестен брой самолети. Операцията е прекратена. Някъде в южния Атлантик ги е пресрещнал добре въоръжен враг, за който те не желаят да говорят. Дори години по-късно. С какво ги е разбил? Къде са отплувалите германски подводници? Какво са превозвали?

“В лагерите на смъртта се провеждали нечовешки генни експерименти...”
Ето това са – за мен – по-важните въпроси и темите, които търсят своите разяснения, твърдо разобличаване или потвърждение и днес. Ясно е, че германската военна машина, вдъхновена от тайните общества и /евентуално/ търсените “висши” познания, е провеждала експедиции в Тибет, Кашмир, към двата полюса /водени от известни тогава специалисти като Едмонд Кис и шведа Свен Хедин/. Говорело се е за срещи с пратеници на други светове, за “посещения” в древността и новоустановени телепатични контакти. Въпреки че заводите за тежка вода в Скандинавия са унищожени от Съпротивата, Хитлер до последно е крещял в речите си, че “ще подпалим света”. За другите “светове” пък се е разисквало в тези тайни общности и мистични кръгове /най-вече “Туле” и “Врил”/. Какво е имал той и учените му. Към какви оръжия и машини са се стремели учените му – извън нечовешките генно-расови и евгенистични експерименти в концлагерите?

Боя се, че никога няма да узнаем. Подозирам обаче, че историята на “Уфологията” трябва да започва не от Розуел, а от Пенемюнде, двайсетина години по-рано. Независимо дали Вернер Фон Браун – който даде тласък на американската ракетна програма, вече отвъд Океана, - е черпел проекти и технология от иноземци. Независимо дали “Стелт”-а е човешко творение или “повторение” на пленена “чиния” /или доброволно предадена?/… Но по времето на Втората световна война германците не само са искали, те са и имали нещо, което не се побира в канона на елементарното отрицание. А има вероятност никога да не узнаем истината, тъкмо защото не е измислена.
« Последна редакция: Октомври 05, 2006, 00:02:42 am от Horus »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Тайните оръжия на Райха и алдебаранците
« Отговор #1 -: Септември 27, 2006, 12:01:01 pm »
Усури Компас
ХИТЛЕР, ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА И ШАМБАЛА

на книга: “Окултната магия на Третия Райх”
Време беше за такава книга и още по-хубавото е, че е написана от руснак. Дебелото томче открива много любопитни тайни: окултните общества във фашистка Германия между двете войни и истинските водачи-адепти, които май наистина са стояли в дъното на чудовищната експанзия, разразила се сетне. “Арманеншафт” на Гвидо фон Лист, “Германенорден” на барон Зеботендорф, “Златна заря” на Самуел Мейтерс, “Туле” и “Врил” – в които Карл Хаусхофер играе голяма но невидима на “повърхността” роля… - мистичните общества, наели се да възкресят величието и властта на тевтонската сила, нордическите богове, арийското превъзходство. Да открият Шамбала, да се въоръжат с древните знания за да изковат съвременните оръжия, да достигнат… Алдебаран, където живеят Боговете, посетили навремето Вавилон, Шумер и Акад. Или да докажат /дочакат?/ теорията на Хербигер за съществуването тук на земята на вход към отвъдния свят, откъдето ще се завърнат “великите непознати”, които ще помогнат на… арийците да наложат волята, традициите и чистотата на расата над Света.

А националсоциализмът на върхушката около Адолф Шикългрубер се е оказал удобното средство за постигането на всичко преднарчетано (ИК “Персей”).

на кино: “Крахът на Третия Райх”
Тук няма нищо паранормално. Има само ужас и витаеща смърт. Има предопределеност и невъобразима маниакална обреченост. Майки тровят децата си, офицери се самоубиват…, само Фюрерът вярва, че някакви дивизии ще се върнат към Берлин в необходимото време и ще изтласкат съюзниците. Липсват налудничавите /но реални от ония дни/ закани, че “ще подпалим света”; липсват намеци за атомно или водородно оръжие, за летящи чинии, в полезрението ни не се мяркат закачулени адепти и арийски мистици – вещаещи стария нов ред под върховенството на Один, Тор и другите нордически богове. Напротив – Ева Браун подготвя сватбата им…, малко преди да се самоубият и те и есесовците да изпълнят заповедта да запалят телата им после.
Това е филмът на Хиршбигел – едно действително спорно и разтърсващо изследване в трудно обяснимите /и днес/ дебри на съзнанието, мотивацията, вътрешния свят на фашистките водачи в последните им дни. Той също е част от мозайката. Добавям фантастичната игра на Бруно Ганц (“Про Филмс”).

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Re: Тайните оръжия на Райха и алдебаранците
« Отговор #2 -: Октомври 05, 2006, 13:04:52 pm »
Днес, да се говори за Хитлер с добро, е табу. Да се съмняваш в Холокоста е престъпление, сравнимо със самия Холокост. Да твърдиш, че идеите на Третия райх са били велики, свръх-човешки, е опасно. Днешната "християн-демократическа" аксиома постановява като абсолютно задължителни и неотменими масонските безмислени принципи "свобода, равенство, братство", които на практика не утвърждават нищо друго, освен едно легално реабилитирано невежество, в чиито ръце да бъде поставена цялата власт "над реалността".

Самият факт, че се пропука изследване, в което се установява, че Холокост всъщност не е имало или, поне не е имало в ТАКИВА размери, показва, че днешната официална версия около Хитлеровите идеи служи на съвсем други цели от това да се установи историята. Това, че един от учените, които започнаха да оспорват Холокоста, беше осъден на затвор, показва и още едно положение. Около ситуацията с Третия райх съществува една плътна завеса, която грижливо се поддържа. Не е нова идеята, че Втората световна война била издействана от ционистки вдъхновители, които искали да инсцинират един Холокост спрямо някои по-незналителни свои "събратя" и върху гребена на международното възмущение да си издействат правото едно парче земя да бъде отхапано от местните народи в Палестина, за да си инсталират държавата Израел. Фактът, че се разправиха толкова гневно с идеята Хитлер и Райха да бъдат третирани и по по-различен начин означава, че може би има някакво основание да погледнем на националсоциализма от онова време и с друг поглед.

Като възпитаници на съветската пропаганда, а сега - и на американската, някак си е много лесно да приемем с лека ръка и едностранчиво идеята, че Хитлер е лош, безразсъден, маниакален, терористичен, антихуманен, чудовищен, кървав, разрушителен, демоничен; сам той и без ничия чужда помощ разпалил цяла световна война и организирал смъртта на множество милиони хора, опустошил безбрежни земи разорил множество от най-богатите народи на Земята. Такива действия не са по силите на отделен човек - дори Христос сам не е извършил толкова много материални преобразования и ЯВНО в случая говорим за известно съизвършителство; като че ли някой е спомогнал всичко това да се случи или... или то не се е случило в мащабите и в качеството, които грозните бомбардирани снимки от учебниците и от Discovery ни показват.

Същевременно, нито една официална дума не излиза на повърхността относно "специалните козове" в ръкава на Хитлер, които един толкова мащабно-уродлив тиранин би трябвало да си е подготвил, когато се ориентира към завладяване на целия свят, към изтребване на цели нации и към постановяване на качествено нов световен ред. Тук има най-малко две съображения: първо, тези "специални козове" са специални и за последващия наследник, който е взел каквото може да вземе от тях и второ, самият факт на вземането на нещо от един толкова уродлив тиранин, какъвто е Хитлер, е срамно и следва да се потули. С недомлъвки до нас достига идеята, че САЩ са се сдобили с атомно оръжие главно чрез подкрепата на немски (уродливи) учени, които са били изтеглени отвъд Атлантида към края на войната. Говори се също така (но с още повече недомлъвки), за вълнови и честотни технологии, които да манипулират съзнанието, а също така и за антигравитационни двигатели, които да са способни да пренасят с голяма скорост големи товари. Тези технологии, също и други, за които до нас не достигат дори недомлъвки, са били жадно изсмукани в САЩ и веднага след това - забравени, а Хитлер е един мащабно-уродлив тиранин и е организирал Холокост; нито дума за нравствения идеал по отношение на свръх-човека, нито дума за идеите за нова държавност, нито дума за духовното оправдание, което този човек е трябвало да поднесе пред народа си, за да го ангажира с такава мащабна мобилизация.

Стигаме до това, че не просто технологии са забранени и засекретени, като същевременно бурно се разработват в извънзаконови лаборатории из САЩ. Забранен и засекретен е един цял модус на мислене, който може да допусне, че Хитлер е имал да каже на хората нещо Голямо, Значимо и Велико, или може да се усъмни, че Холокоста е Най-голямата трагедия на ХХ век. (Аз пък си мисля например, че Хирошима въобще не е по-малка трагедия, нито пък превръщаните в затвори манастири из СССР и ползваните като стрелбища за разстрели техни черкви!) Сега усилено се утвърждава модус на мислене, който да поддържа състрадателно отношение към еврейската кауза (Те са безмилостно избивани, заслужават едно малко парченце земя в пустинята :() и такъв модус, който изключва от себе си всякаква възможност за поставяне на привилегироващи скали (свобода, равенство, братство - всички сме еднакви лумпени и нямаме право да не сме еднакви лумпени :().

Паралелът с Оруел и неговите лозунги "Свободата е робство!", "Войната е мир!" и "Невежеството е сила!", са много близки до тези, специално неформулирани принципи на християндемократическото общество на ХХ-ХХІ век. Налагането на общозадължителни модуси за мислене и поведение и обвързването на вашата способност да живеете в реалността с плътното ви преклонение пред тях е много близко до същата тази чудовищност, която не по-малко общозадължително се приписва на Хитлер и неговия Райх. И за да заключим - щом са толкова гневни, когато ние се усъмним, значи има за какво да се усъмняваме...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Тайните оръжия на Райха и алдебаранците
« Отговор #3 -: Октомври 05, 2006, 16:53:47 pm »
Езотерично погледнато може да се окаже, че Хитлер е един високо еволюирал дух от нивото на духовните учители, например  ::)   Някъде съм чел, че душата му не е посетила ада след неговата смърт, а се радва  в духовните сфери на почит и уважение.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Re: Тайните оръжия на Райха и алдебаранците
« Отговор #4 -: Октомври 05, 2006, 17:34:23 pm »
Не знам дали е така, но мисля, че неговият отрицателен портрет е прекомерно засилен, за да се налеят основания в демократичния, овчеблеещ модел на
свобода равенство братство
под покровителството на грижовното масонско паство... Има един систематически стремеж да бъдат изстръгнати всичките "екстремистки" идеи от съзнанията на хората и заменени от пластмасови конструкции с гумирани ъгълчета... Вижте например новия модел детски площадки - там играчките вече не са така твърди и категорични, с намек за ОФеПе от социалистическата военна стратегия, а стават все по-инфантилни, улеснени и закърняващи... Това се случва и в социално-идеен план...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: Тайните оръжия на Райха и алдебаранците
« Отговор #5 -: Октомври 05, 2006, 17:43:19 pm »
браво Флай,отдавна не съм чел нещо толкова добро
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен lubarski

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 254
Re: Тайните оръжия на Райха и алдебаранците
« Отговор #6 -: Октомври 08, 2006, 23:46:12 pm »
flyDragon ти си гениален бате евала много ме заинтригува. Бях чел някъде че това с газовите камери е пълна измислица заради това че се казва че се използва газ Циклон-Б който е токсичен газ и предизвиква ужасни поражения по кожата. А на снимките телата са без такива поражения както и войниците не са с защитна екипировка с каквато трябва да са за да не пострадат и те. Работата с Холокос много намирисва и защото споменават такива големи цифри на загинали а никаде няма имена.
It' oil stupid.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Тайните оръжия на Райха и алдебаранците
« Отговор #7 -: Октомври 09, 2006, 18:15:07 pm »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Относно: Тайните оръжия на Райха и алдебаранците
« Отговор #8 -: Септември 12, 2008, 21:57:34 pm »
Ей това е нещо интересно! Хубаво, че погледнах един гост къде се рови :P

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27