Автор Тема: Затвор за контакт с извънземни!  (Прочетена 10383 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Затвор за контакт с извънземни!
« -: Септември 26, 2006, 18:15:45 pm »
Законът за излагане на извънземен  досег успешно минава  в Конгреса на САЩ на 5 Октомври 1982г. Следва пресконференция на която Д-р Brain T. Clifford от Пентагона обявява , че контактът между американски граждани  и извънземни или техни превозни средства е строго забранен и незаконен!

Според друг закон отдавана вече приет (Глава 14 , Параграф 1211 на Кодекса за Федерална Регулация, приет на 16 юли 1969г. преди полета на Аполо за Луната), всеки който е виновен за подобен контакт автоматично се превръща в издирван престъпник и подлежи на затвор от 1 година и глоба от $5 000 . Ръководителят на НАСА е упълномощен да определи с или без възможност за защита на обвиняемия че даден човек или предмет е бил „изложен на  досег с извънземни” и да му наложи неопределено дълга карантина под въоръжена охрана, което действие не може да бъде отменено дори и със съдебна заповед!

 

Няма никакво ограничение на броя на хората, които по този начин да бъдат своеволно поставени под карантина.

Определението на „изложен на  досег с извънземни” е оставено изцяло на  ръководителя НАСА, който по този начин се сдобива с тотална диктаторска власт,която може да упражнява  и което е напълно противоположно на Конституцията на САЩ.

Според Д-р Clifford, (чиито по-старши офицери уверяваха населението през последните 39 години че НЛО тата са нищо друго освен шеги и измами , за които  трябва да се говори със снизходителна усмивка) „Това наистина не е шега а много сериозна материя.”

Тези текстове от закона  са забутани в 1211 подпараграф на 14 параграф на един куп от наредби , които много малко членове на правителството са си играли да прочетат изцяло – пословичната игла в купа сено- и са били вкарани там без публичен дебат.

Така без да информира обществото за един ден с безграничната си мъдрост правителството на САЩ създава цяла нова криминална класа:Контактуващи с НЛО!

Незадоволителното извинение предложено от НАСА като бонбонче за горчиво лекарство e че  извънземните могат да имат вирус който да ликвидира цялата човешка раса. Това наистина е една от многото вероятности , която може да се осъществи при подобен контакт, но със сигурност не е единствената такава. И само по себе си това не е основание да се изкарат всички  контакти нелегални или да се обяват контактуващите за криминални престъпници които подлежат на затвор и глоби незабавно.

Изглежда  основния ефект от подобен закон е не да се предотврати извънземен контакт а да се накарат свидетелите да замълчат. Ако се приложи строго законът би предотвратил публикации за контактуващи с извънземни  освен ако те не са анонимни  и би отприщил модерна инквизиция в „земята на свободните”.

Според говорителя на НАСА Fletcher Reel закона, както той сам гласи не е незабавно приложим , но в случай на нужда може бързо да бъде направен такъв. Това е определено двусмислие , което може да бъде интерпретирано по всякакъв начин от правителството.

Със сигурност не е съвпадение че Д-р Clifford прави своята прес конферанция  в периода в който филма”ИЗВЪНЗЕМНОТО – ET”  е на върха на класациите. Тъй като  филма представя тип извънземни, които са доброжелателни и любящи извода е че прес конференцията е с цел да обезсърчи опитите за общуване или побратимяване с извънземни представители. Обаче вместо да осъществи набелязания ефект , конференцията дава обратни резултати като предизвиква публичен фурор.Може да има някаква връзка между това фиаско  и следващия полу-официален опит да се третира проблема с извънземните – тв филмът “V”.На този филм е отделено специално място с много повторения и максимална публичност от големите тв мрежи по света. Извънземните представени в „V”  са най-ужасяващите  и отблъскващи  възможни кошмари! Те са победени от благодарение на агент на ЦРУ специализиращ в скрити операции, здравенякът със златно сърце който спасява човешката раса!Това е очевидна и прозрачна пропаганда проектирана да направи това, което широкомащабната дезинформация на правителството и  прес конференцията на Д-р Clifford за абсурдния закон не успяват да направят – да смажат опитите да се комуникира с извънземни!

Един от начините да се избегне  масовата паника при анонсирането на новината че сме под наблюдението на нечовешки интелигентни същества с технология много по-сложна от наща е да се отбележи че тази ситуация не е нова а буквално продължава хилядолетия.

Приложимост на закона – или къде е тънката уловка!


1211.101  Приложимост. Положенията в тази част се отнасят за всички мисии на НАСА – независмо дали са с хора или не.

Аз бих прекратил цялата дискусия по този въпрос като буря в чаша вода ако горният пасаж съдържаше думата „САМО” така че да се чете „Положенията в тази част се отнасят САМО за всички мисии на НАСА – независмо дали са с хора или не. Само че тази думичка я няма а тя би направила разликата огромна! Обаче тази думичка я няма  и ако изведнъж правителството се изправи пред  явно и неопровержимо появяване на извънземни , този закон би бил тълкуван като приложим за всички космически мисии на НАСА или не на НАСА независимо дали са с земен или извънземен произход. Както е написан законът е приложим за НЛО контакт. Значението може да бъде разширено и вратичката в закона съществува.

1211.102 Определения: Докоснат директно или бил в близост до (или бил изложен непряко до)... Дори без пряко участие в близка среща с НЛО някой може да бъде избран за неопределено дълга карантина под въоръжена охрана според горното писание. Като се включва непряк контакт ръководителя на НАСА може да направи така че дефиницията може да означава всичко, което той иска! Пример за непряко илзагане е даден но примера не е дефиниция!Ако непрякото излагане  не е определено прецизно  то може да означава почти всичко!Така че има възможност други видове непряко излагане  извън примера да се счетат за валидни  така че гражданин или група от граждани да бъдат поставени под карантина.

Според мен е много важно да се атакува валидността на този закон защото хора контактуващи с НЛО или изследователи може да се окажат заедно зад решетки и въоръжена охрана в Аляска. Силно препоръчвам всеки, който прочете закона да го изпрати на своя конгресмен с искане да бъде анулиран този абсурден и потенциално смъртоносен закон.

Превод: Alien

 


 

 
« Последна редакция: Септември 26, 2006, 23:34:45 pm от Alien »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #1 -: Септември 26, 2006, 18:23:09 pm »
Ама това сериозно ли е? Наистина ли е приет този закон?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #2 -: Септември 26, 2006, 18:27:43 pm »
Аха, добре че в България за сега няма подобни простотии,но  при първа възможност не биха се замисляли да ни "предпазят" от извънземните

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #3 -: Септември 26, 2006, 18:43:07 pm »
Тия верно са надминали и руснаците по полицейщина.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен GNOSTIC

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 255
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #4 -: Септември 26, 2006, 18:49:24 pm »
КАКТО СЕ КАЗВА - АМЕРИКАНСКА РАБОТА!!!! ;D

Antonium

 • Гост
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #5 -: Септември 26, 2006, 22:13:34 pm »
Имам една книга "Безкрайността на човешката простотия", доста е поучителна :P

milenski

 • Гост
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #6 -: Септември 26, 2006, 23:12:49 pm »
Ако не беше толкова идиотско и абсурдно, щеше да е смешно.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #7 -: Септември 27, 2006, 00:33:48 am »
Майкооо,тея са толкова зле,че за тях правилото за безкрайната простотия не важи
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #8 -: Септември 27, 2006, 12:48:50 pm »
Създаването на такъв закон и неговото легално прокарване като правоопределяща норма на държавата е само една малка брънка от неопровержимия факт, че ИЗВЪНЗЕМЕН РАЗУМ СЪЩЕСТВУВА и, че ЗЕМНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТОВА. Фактът, че такъв закон е влязъл в сила, не влошава значително положението на гражданите, а за нас е полезен преди всичко като информация. Той не влошава положението, поради простата причина, че карантини, репресии и дори държавно проведено унищожение може свободно да бъде осъществявано от земните правителства без необходимостта от какъвто и да било закон. Всеизвестно е, че боравенето с материята около извънземен контакт и съществуването на подобни алтернативни форми на съзнание, е строго засекретена от материалистическата власт и се третира по конспиративен път: никакви общодостъпни и задължителни регламенти, никакви обяснения, никакви разрешаващи заповеди и правоохранители процедури! Така че, появата на такъв закон за нас е ценна като средство за информиране и като средство за доказване пред очите на тези, които твърдят, че подобни явления (извънземни контакти) не съществуват и мисленето за тях е несериозно; законът не е нещо несериозно и такъв се приема за неща, които са от особена важност за всички. Така че...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #9 -: Септември 27, 2006, 19:13:09 pm »
Аха, добре че в България за сега няма подобни простотии,но  при първа възможност не биха се замисляли да ни "предпазят" от извънземните

А колко у нас са заявили, че имат контакт с инвънземни? Убедена съм, че не са малко, но инстинкта за самосъхранение/ или нещо друго/ им подсказва, че не е дошло времето за разкриване на тези контакти.
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 769
 • Your personal geopolitical therapist.
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #10 -: Септември 27, 2006, 19:43:32 pm »
Подкрепям становището на колегата flyDragon. Но смея да добавя и още нещо.

В закона от `69та пише: "всеки който е виновен за подобен контакт автоматично се превръща в издирван престъпник", а през `82-а: "контактът между американски граждани  и извънземни или техни превозни средства е строго забранен и незаконен".

Сега не е ясно, дали закона от `82а заменя или само допълва закона от `69-та, но едно нещо ми прави впечатление. Разликата между двата текста е, че през 69-а явно са си мислили, че хората може би умишлено биха влезли в контакт с извънземни и са инициирали такива срещи. От това излиза, че този закон е насочен единствено и само срещу хората. От това следва, че ако срещата между инопланетяните и хората е по инициация на сивите, да речем, то тя е законна. (Сега, трябва обаче преди всичко да се прочете и оригиналния текст, защото за мен "виновен" го превеждам като "отговорен" (responsible), а не "guilty", заради което правя заключението, че човека може би инициира тази среща).

От друга страна, текста от `82-а е доста по-общ. Начина по който бих го тълкувал е, че без значение кой го е инициирал- дали извънземния или човека- този контакт е напълно незаконен. От това следва, че този закон е насочен и срещу извънзмните. Но може би така излгежда. От този закон също излиза, че ако си нападнат от извънземни то дори и да си жертва, няма значение и ти на никого не можеш да се оплачеш, защото, по смисъла на този закон, ти си вече престъпник, понеже си бил най-малкото изложен на влиянието на извънземните.

Честно казано- голяма глупост. От това излиза, че американсктие власти или са изтървали ситуацията извън контрол и немогат да предотвратят отвличанията, камо ли да се погрижат за жертвите от контактите (Тук презюмпцията е, че сивите ще са най-активната ИЗ раса), или ще правят шантаж, защото от този закон не може да се направи заключението, че има реално проблем между сивите и амерякнските власти. Според мен последното е така, защото от една страна ще се сивите- от другата "властите или НСР?" и хората ще гледат как сякаш властите се борят срещу сивите, докато зад кулисите двете групи ще си сътрудничат.

Браво на Алиен за статията.
« Последна редакция: Септември 27, 2006, 19:44:39 pm от RedGuy »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #11 -: Септември 27, 2006, 20:41:57 pm »
 "guilty" e в оригиналния текст на статията  :P

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 769
 • Your personal geopolitical therapist.
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #12 -: Септември 27, 2006, 20:51:53 pm »
"guilty" e в оригиналния текст на статията  :P
Ех. Къде е линка към статията?

Не мога да разбера. Как някой ще е виновен преди да е съден? До доказване на противното лицето е най-много заподозрян. Трябва да видим оригиналния текст.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #13 -: Септември 27, 2006, 23:09:25 pm »

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Отг: Затвор за контакт с извънземни!
« Отговор #14 -: Септември 28, 2006, 12:03:29 pm »
Не мога да разбера. Как някой ще е виновен преди да е съден? До доказване на противното лицето е най-много заподозрян. Трябва да видим оригиналния текст.

...карантини, репресии и дори държавно проведено унищожение може свободно да бъде осъществявано от земните правителства без необходимостта от какъвто и да било закон. Всеизвестно е, че боравенето с материята около извънземен контакт и съществуването на подобни алтернативни форми на съзнание, е строго засекретена от материалистическата власт и се третира по конспиративен път: никакви общодостъпни и задължителни регламенти, никакви обяснения, никакви разрешаващи заповеди и правоохранители процедури!

Това за американските ченгета "Имате право да мълчите и всичко, което кажете, може да се използва срещу Вас в съда!" е и-лю-зи-я...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27