Автор Тема: Дростен и PCR пандемията  (Прочетена 5071 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Дростен и PCR пандемията
« -: Януари 09, 2021, 13:44:07 pm »
Смятам, че е  важно да се отдели специална тема за този човек и  за разработката на  PCR тестовете.

Ще започна с тези думи:

"Тестът, дизайнът и разработката на PCR covid 19  идват от Берлинския Университет  Charité.  И ако нямате този вирус, който първоначално е съществувал само в Ухан, можем да произведем синтетичен ген, който да симулира генома на вируса. Направихме това много бързо. ”В началото на коронарната криза Ланд и неговата берлинска биотехнологична компания  TIB Molbiol Syntheselabor GmbH, която произвежда Corona-PCR тестове.  произвеждаха комплекти за тестове за корона по 1 500 000 теста на седмица "

Източник на темат:

https://www.kla.tv/

Смятам, че важно да се разпространява информация за този монополен експеримент над човечеството.
Компютъра ми взе да забива, отвсякъде днес, като реших да пиша за този човек, но да си я има темата.

Досието на Christian Drosten (пазено в тайна) по  www.kla.tv/

Немският вирусолог професор д-р Кристиан Дростен е ЛИЦЕТО на настоящата коронарна криза!
Кристиан Дростен разработи PCR теста за корона през януари 2020 г., който от този момент нататък служи в целия свят като стандартен метод за откриване на коронавирус covid19. Като директор на Берлинския университет той е много влиятелен съветник на германското правителство и е участвал в много правителствени пресконференции като експерт. По този начин чрез своите оценки той повлиява значително на широкообхватни политически решения, като например задължението да се носи маска, спирането на редовните училищни уроци или затварянето на цели бизнеси и  държави в цял свят.

......


Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #1 -: Януари 09, 2021, 15:12:55 pm »

Продължавам със секретното Досие на Дростен, за което се говори в предаването.

Прогноза 1  на  Дорстен / 2003 / SARS

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D0%B6%D1%8A%D0%BA_%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80_%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%BC

Става  въпрос за синдрома( ТОРС)
Тежкият остър респираторен синдром (ТОРС) (на английски: Severe acute respiratory syndrome, SARS) е вирусно дихателно заболяване със зоонотичен произход, което се причинява от ТОРС коронавируса (SARS-CoV). Между ноември 2002 г. и юли 2003 г. избухва епидемия от тежък остър респираторен синдром в южните части на Китай, която води до заразяването на 8098 души, от които 775 души в 17 държави умират (9,6% леталност), като повечето случаи са в Китай и Хонконг. В края на 2017 г. китайските учени проследяват вируса чрез цивети до пещерните Подковоносови прилепи, живеещи в провинция Юнан. Няма докладвани случаи на SARS по света след 2004 г. Все пак, сродният вирус SARS-CoV-2 става причината за глобалната пандемия от коронавирус през 2019 – 2020 г.

/ Това от wikipedia/

Eто какво е открито в досието на Дростен / 2003....

 „Ако епидемията не може да бъде потушена в близко бъдеще, може да има нови случаи на ТОРС отново и отново. […] Ако белодробните заболявания от този тип се появяват редовно в някои страни, това може да има сериозни последици за тяхната икономика. Ефективна ваксина може да се очаква най-рано след една до две години. "
Действително развитие: Според СЗО има само 8 096 случая на ТОРС със 774 смъртни случая от началото на т.нар. Епидемия от ТОРС през 2003 г .; в Германия общо 9 заболявания и нито една смърт.

....


Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #2 -: Януари 09, 2021, 15:25:41 pm »
Отново от досието на вирусолога Дростен , прогнозата му за свинския грип / 2009/

Прогноза 2: 2009 / Свински грип

"Болестта е сериозна обща вирусна инфекция, която има много повече странични ефекти, отколкото някой може да си представи от най-лошото от ваксината."

Въпреки че няма надеждна информация за броя на заболяванията, Дростен спешно призова хората да бъдат ваксинирани срещу свински грип.

Действително развитие:

 Пророкуваната епидемия никога не е настъпила. Въпреки това, западните правителства поръчаха ваксини на стойност няколкостотин милиона евро, които по-голямата част от населението отказа, въпреки спешната препоръка на Дростен.
 Освен това ваксините причиниха много по-сериозни щети от самия свински грип.

Заключение:

 Плашещите прогнози на Дростен, които винаги са били насочени към „стандартното решение за ваксинация“, се оказаха фатални погрешни преценки, които доведоха до гигантски икономически щети.
Как е възможно Дростен с неговите повтарящи се ужасни прогнози да продължи да изглежда достоверен като спец съветник на правителството?

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #3 -: Януари 09, 2021, 16:08:04 pm »
Възможни ли са неутралността и безпристрастността на Дростен - предвид връзката му с Олферт Ландт?

Ландт е един от редовните съавтори на изследванията на Дростен - включително и настоящото проучване Corona. Освен това е собственик на берлинската биотехнологична компания TIB Molbiol Syntheselabor GmbH, която произвежда Corona-PCR тестове от Дростен  и Ландт са очевидно са открили успешен "бизнес модел": за пандемии и най-разнообразни вирусни огнища те съвместно разработват PCR тест за това:

 Такъв е случаят за ТОРС през 2002/2003 г., през 2011 г. за EHEC, 2012 г. за MERS и през 2016 г. за вируса Zika , 2017 г. за жълта треска. Винаги същия модел на плетене, който сега отново използваха за коронавируса.

 Ланд също призна това пред Berliner Zeitung: „Тестът, дизайнът и разработката идват от Charité. Току-що го превърнахме във формат на комплект. И ако нямате този вирус, който първоначално е съществувал само в Ухан, можем да произведем синтетичен ген, който да симулира генома на вируса. Направихме това много бързо. ”В началото на кризата с Корона, Ландт и неговата берлинска биотехнологична компания произвеждаха комплекти за тестване на корона за 1 500 000 теста на корона на седмица и вече утроиха продажбите си през февруари.

Междувременно трябваше да спечелят  гигантски печалби от тези тестове. Съмнително е, че Ландт е постигнал целия си икономически успех тук и че единствената репутация на Дростен остава.

Независимо от степента, до която Дростен се е възползвал лично от това, възниква въпросът как може да се развие развитието с публични пари и частните компании да се възползват от тях до такава степен?

 

" Ще се тествате ли още " ЗДРАВИ"?

Защото, правителствата наредили?
« Последна редакция: Януари 09, 2021, 16:12:35 pm от Noris »

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #4 -: Януари 09, 2021, 16:31:13 pm »
Предадох, нещата разказвателно от kla.tv, за тези, които не разбират немски, но знам че тук има достатъчно интелигентни читатели, които ще разпространят информацията в мрежата на езиците, които познават и съответно в страните, които живеят.

 ;)

Няма логика , в цялата PCR-test пандемия, създадена на базата на един " глупак - вирусолог" и приета от всички правителства, погранично да се ползва от неопитността на населението.

п.п.

Темата остава отворена!

Ако не ми баннат сървъра, както направиха с kla.tv  преди време ...има много неадекватни пасажи за обсъждане по темата
с
Тестовете .. :D

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #5 -: Януари 09, 2021, 17:53:23 pm »
https://www.otizvora.com/2021/01/12903/mutatsiyata-na-kovid-dokazva-che-lokdaunite-sthe-ostanat-zavinagi/

Тази статия, допада много на Дростен` есие с това, което до сега написах, че дроздовете и щамовете и локдауните , няма да имат край,
докато има мудно, а не будно население по Земята.

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2021, 21:16:51 pm »
Статията на Гери  :) ми допада и я публикувам.

Призрачният вирус: В търсене на Sars-CoV-2

https://www.otizvora.com/2021/02/13027/prizrachniyat-virus-v-tursene-na-sars-cov-2/

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #7 -: Февруари 07, 2021, 03:56:32 am »
Ето два източника, в които се казва същото:

https://swaruu.org/transcripts/what-is-a-virus-extraterrestrial-pleiadian-communication-taygeta

Цитат
  Какво е вирус? Извънземна плеядианска комуникация (Тайгета)

Сваруу: Както знаете, със Сенетре прекарахме дни в лабораторията. Вече знаем как работи теста, който правят и какво виждат. Те не провеждат никакви тестове за откриване на вируса. Предполагаемият тест търси само низове от генетичен материал, които могат да дойдат от дълъг списък от фактори.

Така че, ако някой има тези генетични фактори, дава положителни. Ако някой умира от рак на панкреаса например или от инсулт от алтернативен хроничен проблем и той направи това изследване и се окаже, че има този генетичен материал, смъртта му е от covid-19. А лекарите в паника не мислят, а просто действат. Това вече е окончателно, нашите лабораторни тестове.

Но има и още. Повече от това, което пропуснах, защото е твърде много и отново е силно противоречиво от човешки ъгъл и е така, защото бяхме толкова сигурни, че преди повече от два месеца това не е вирус. Не знам дали това е прекалено много за човешкия ум, особено за медицинската наука, и предоставянето на тази информация може да бъде контрапродуктивно.

Госия: Няма значение дали е противоречиво за когото и да е, дали е истината.

Сваруу:Няма вируси, но имам предвид, че самите вируси не са това, което ви казват, че са. Вирусът е част от естествените механизми на клетките. Хората се разболяват от други фактори. По начина, по който ви казват, няма вирус. Оказва се, че е като гравитацията ... те имат всичко назад. Ако открият „вируси“, затова са се разболели. Те не виждат, че „вирусът“ е налице, защото са се разболели, а не защото това е, което е разболяло човека на първо място.

Вирусът или вирусите са част от комуникационните механизми между клетките, те съдържат генетичен материал в протеинова капсула и имат рецептори отгоре, които се свързват със следните клетки. Клетките го произвеждат, особено умиращите клетки, за да алармират други клетки, че има висока токсичност в околната среда и така че всички те да влязат в състояние на опазване на живота, следователно човек в това състояние ще влезе в този режим и това премахва цялата енергия от тялото създава дискомфорт. Така че клетка, която получава токсичен сигнал по каквато и да е причина, задейства алармата, като отделя това, което човешката наука нарича „вирус“. За да предупреди другите.

Ако токсичността е по-голяма от определен диапазон, тогава много клетки ще отделят това, което те наричат ​​вирус, който също е клетъчен механизъм за отделяне или избавяне от вътрешната токсичност. Така че човек с, да речем, грип, получава такъв заради енергиен колапс, причинен най-вече от продължителен стрес, така че тялото му изпада в шок, а други опортюнистични организми се възползват от слаба имунна система, имам предвид бактерии, стафилокок, откровен и т.н., които преди това са били в състояние на баланс с тялото. Тази допълнителна токсичност причинява отделянето на тази клетъчна екзосубстанция, която хората наричат ​​„вируси“.

Както казах, той има две основни функции. А. - Дайте алармата на други клетки, като също предавате генетична информация за естеството на алармата. Б. - Изхвърлете натрупаната токсичност вътре, за да се опитате да оцелеете.

Така че, ако клетката влезе в състояние на токсичност, подобно на гърлената клетка на човек, тъй като дълго време диша студен въздух в състояние на продължителен стрес, тогава бактериите в гърлото се изхвърлят от равновесие от стимула на студа и потиснатата или слабата имунна система. И клетките в гърлото ще започнат да отделят това, което хората наричат ​​грипен вирус.
     


И другият:

https://m.19min.bg/news/8/132838.html?page=4

Цитат
    Така отиваме към нещо друго, което Андрю Кауфман идентифицира и което е невероятен резултат от наблюдение и изследване. Можете да го видите в неговия видеоклип на сайта davidicke.com, когато приключим тук.


Когато клетката бъде отровена, тя освобождава нещо, наречено екзозоми. Това е част от ежедневния отговор на имунната система към отровените клетки и тези екзозоми, когато те бъдат освободени — а те се освобождават само когато клетката е отровена. Това може да се случи поради много, много различни причини. Може това да бъде токсичност, може да бъде отровена чрез страх и стрес. Представи си стреса и страха, които сега владеят света, по време на този затворнически режим. Отравянето може да бъде причинено от заболяване, инфекция и електромагнитни полета — това ще бъде много важно, когато говорим за 5G.


И така, екзозомите са освободени. Една от техните задачи — отровените клетки предупреждават другите клетки, докато се движат в междуклетъчното пространство: „Тук има проблем! Пригответе се! Вижте, тук има проблем!”. Всичко, което трябва да направите за да бъдат освободени екзозоми е да имате отровени клетки, поради различни причини.


Кауфман е започнал да наблюдава снимки на екзозоми под микроскопа, начинът, по който изглеждат. След това е погледнал снимка под микроскоп на това, за което се твърди, че е COVID-19. Двете са били напълно еднакви. Тогава той е изследвал генетичния състав на екзозомите, които могат да бъдат намерени в течността от белите дробове на хора, които имат проблеми с дробовете — защото проблемите причиняват освобождаването на екзозоми. След това е погледнал генетичния състав на това, за което се твърди, че е COVID-19. Те са напълно еднакви във всеки възможен аспект. Екзозомът и така нареченият COVID-19 дори се закачат за едни и същи клетъчни рецептори. Както Кауфман ясно показва, те са едно и също нещо!


И така, какво се случва: взели са естествения механизъм за имунен отговор на отровените клетки и са го прекръстили на COVID-19. Този генетичен материал, който са взели от белите дробове на хората и който е основата на този тест, ще съдържа екзозоми, поради самата си природа. По този начин намират естествен механизъм за имунен отговор, този секрет от отровените клетки, и го наричат COVID-19! И понеже всеки, който е изложен на каквото и да е ниво клетъчна токсичност ще произвежда тези екзозоми, потенциалът за положителни тестове е безкраен — „Да, COVID-19, имаме     

WTF!
Остава да се попитаме тогава с какво ТОЧНО се занимават т.н. вирусолози и институти по вирусология?
И на кого ТОЧНО служат?


Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #8 -: Февруари 19, 2021, 15:27:36 pm »
Сега погледнах, че има изместване на кодовете на предаването от първата ми публикация, като източник,  затова отново го публикувам, за немскоговорящите в оригинал.

Тайното Досие на Дростен

https://www.kla.tv/Dauerbrenner/17877&autoplay=true

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #9 -: Април 28, 2021, 17:38:11 pm »
Превод с транслатора от днес, да схванете накъде водят вирусите и "вирусулозите" в легитимните университети в ЕС...

Преди беше Ухан, сега " С  Индия се почват мутациите на вируса "
Които ще служат в бъдеще, като почва (2),

За Локдауните! Дори и да имате всички ваксини на континентите

https://k7ax7tqmrogybn3m6wg5ndhsra-ac5fdsxevxq4s5y-www-ndr-de.translate.goog/nachrichten/info/Drosten-Auffrisch-Impfungen-womoeglich-ab-Winter,coronavirusupdate182.html

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #10 -: Април 28, 2021, 17:59:02 pm »
Кратък превод от статията:

Вирусологът Кристиан Дростен посочва, че малко се знае колко дълго пълната ваксинация предпазва от коронавирусна инфекция. Вариантът на вируса в Индия обаче не го притеснява толкова много.

от Марк-Оливър Рерман

С оглед на настоящите дискусии в политиката и в медиите относно по-нататъшния курс на действие при пандемията, вирусологът от Берлинския Шарите счита, че е важно да бъде ясно за следното: Настоящите познания за ефекта от короналната ваксинация не са но много обширен, особено що се отнася до гражданската защита. „Това, което знаем, е, че ваксинациите са много ефективни срещу болестта, 90 процента и повече“, казва Дростен. "Освен това имаме усещането, че ваксинацията предпазва в голяма степен от инфекция, включително незабелязана инфекция. Трябва обаче да осъзнаем, че тези високи стойности са регистрирани няколко седмици след ваксинацията."

Защитата на лигавицата не остава за цял живот“
Тази картина от проучванията ще се промени, ако се разгледа период от няколко месеца след втората ваксинационна доза. "Тогава ваксините вече няма да изглеждат толкова устойчиви по отношение на предаването на вируса", казва Дростен. „Това трябва да се вземе предвид публично.“ По-конкретно, става дума за IgA антитела върху лигавицата в орофаринкса, които предпазват от коронавирусна инфекция. „Защитата на лигавицата не остава цял живот след две ваксинации“, обяснява вирусологът. "Защитата на лигавицата вече ще бъде намалена през следващата зима." Но това не означава, че ще бъде напълно загубено. Независимо от това: "Въпреки ваксинацията, тези хора отново ще бъдат сред тези, които могат да предадат вируса след инфекция"

П.п.

Това дано прочетат журналята, самия Дростен ,  който дигтува на Бундестага и ЕС правилата, сам признава, че ваксинираните ще могат да предават вируса.

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #11 -: Април 28, 2021, 20:06:17 pm »
https://www-bgonair-bg.cdn.ampproject.org/v/s/www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/225015-zapochva-imunizatsiyata-s-vaksinata-na-janssen-u-nas/amp?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQHKAFQArABIA%3D%3D#aoh=16196293928066&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=%D0%9E%D1%82%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.bgonair.bg%2Fa%2F2-bulgaria%2F225015-zapochva-imunizatsiyata-s-vaksinata-na-janssen-u-nas

 :D...Вижте това..


Първите дози от Janssen ще бъдат разпределени през днешния ден, когато идва още една пратка от 12 000 ваксини.
Janssen няма да се прилага в зелените коридори. Идеята е първо време да се използва за заетите в туризма, както и на хора от малцинствата.


Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #12 -: Април 28, 2021, 21:02:39 pm »
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/224993-d-r-mindov-ne-se-biem-biyat-ni-za-vaksini-tryabva-da-se-sazdade-red


Д-р Миндов: Бият ни за ваксини, трябва да се създаде ред
"Няма дори телефон, на който да..

  ....

Д-р Миндов, ваксини не се бият, а поставят
.


Оправете си граматиката.Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #13 -: Април 28, 2021, 21:13:07 pm »
Цитат
  Днес започва имунизацията с четвъртия вид ваксина, достъпна у нас – тази на Janssen. Векторната ваксина, която се поставя в една доза, ще се прилага у нас без ограничения, обявиха здравните власти преди дни.


Да не откланям темата.

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 569
Re: Дростен и PCR пандемията
« Отговор #14 -: Април 28, 2021, 21:41:25 pm »
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/224951-naprezhenie-i-sporove-lichni-lekari-v-sofiya-stoyat-s-chasove-na-opashka-za-da-poluchat-vaksini

Цитат
Напрежение и спорове: Лични лекари стоят с часове на опашка за ваксини
Още преди дни проф. Костадин Ангелов заяви, че е дал указания да бъде изготвен график

Това също е ужасно !
Аз, нямам личен лекар.
Костадинчо кво ще каже за графика.
« Последна редакция: Април 28, 2021, 21:52:14 pm от Noris »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27