Автор Тема: Импланти, чакри, програми - "размяна на човешки души"  (Прочетена 8793 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 561
 Mанипулиране на човешкото тяло и манипулиране на душата са част от този форум.

 По отношение на отливки, импланти, чакри и програми, ще напиш, какво мисля и

какво ново има?

Важно е да се разбере, че  под имплантите и чакрите все още съществуват 4 основни енергийни програми,
 сред имплантите и чакрите , които имат различни задачи.
Така че тези четири основни програми, въздействуват върху всяка чакра.

Основните програми са :
 Коренна програма
 Програма за обвързване
 Програма за ефекти
 Целева програма


 Един имплант или чакра е енергично свързан към тези четири основни програми върху човешкото тяло.
Основната програма е отговорна за точното местоположение и енергийната връзка с подходящите органи.
Прикрепващата програма прави възможно имплантът или чакрата да задържат енергично човешкото тяло.
Програмата за удара позволява съответните операционни системи / програми на имплантите или чакрите да предават и информацията си в човешкото тяло.
Целевата програма контролира времето, т.е. от кога до кога даден имплант или чакра действа върху човешкото тяло, докато не достигне целта (например: бавно разрушаване на орган или бавно да полудее)ако просто отстраним импланта или чакрата, това е просто повърхностно и се извършва повторно инсталиране за негативните същества.
Тоест чрез премахването на четирите основни програми човешкото тяло има много по-дълго почивка, защото изглежда, че негативните същества вършат много работа, като преинсталират четирите основни програми.
Виждайки по този начин авансът, който нашата среда е открила тези основни програми, но в същото време и знак, колко е сложен труда по тялото ни и какво е необходимо за разходите, за да ни манипулирате изобщо.

 
Трябва да знаем, че тези същества не са примитивни и глупави.
Те са силно развити и способни да манипулират и манипулират нас в света, който не е видим за нас (астралната равнина).
Те ни носят енергични полета / програми и ни контролират, и ни унищожават.
В този смисъл е несправедливо да се борим за нещо, което не можем да видим.
Но ние знаем, че тези същества са там и че те ни използват и ни експлоатират.
Ние трябва да се борим срещу тях, дори ако на пръв поглед изглежда безнадеждно.
Само чрез това познание тук и чрез прогресивното осъзнаване и чрез взаимодействието със собствената ни душа можем да поемем борбата и в крайна сметка да спечелим.
Със сигурност ще отнеме време и всеки има свой собствен път пред тях, но човешкото тяло заедно със своята душа може да стане така, че никое чуждо същество на земята да не ни манипулира повече.
Тялото ни е създадено тук на Земята и имаме предимство за дома, но все още не сме много наясно с него.

Но нашата среда откри други интересни неща, които също искаме да наречем напредък. :)

- Земна матрица
- Матрица на околната среда
- матрица на тялото .

Всеки от нас познава матрицата, обикновено добре от известните 3 матрици, които създават впечатление за функционираща матрица, но иначе са далеч от реалността.
Нашата среда е установила, че съществуват различни матрици, които се създават от негативните същества.
Така че с матрица имам предвид невидими енергийни полета, мрежа или група от програми, които са взаимосвързани и имат програмирани задачи.
Матрицата обикновено са свързани и извънземни същества (пазители), които служат за наблюдение на матрицата.

 Матрицата на Земята
.
Тя е създадена от манипулативни негативни същества и има различни връзки с други измерения.

Нашата среда проследи някои съединения от матрицата на Земята и имаше няколко вериги размери, които енергично се подреждаха.
Така че, например, 8 измерения имат някаква енергийна връзка, която преминава точно през нашето измерение, точно до матрицата на Земята.
От измерение към измерение различни енергии / сили се предават на матрицата на Земята, така че матрицата на Земята може да съществува.
 Земната матрица тук на Земята може да съществува само чрез нас, защото ние човешките същества сме предпоставка за това.
Ние несъзнателно даваме нашата енергия, както и нашето заземяване, и по този начин създаваме възможността тези манипулативни същества да могат да изградят земна матрица тук, с чиято помощ тогава да манипулират цялата земя.
Докато хората несъзнателно даряват собствената си енергия на фалшиви богове и черната магия определя дейността на света, такава земна матрица ще продължи да съществува.
Ние, хората, сме създали условието, като позволим на различните религии да се развият в разделение, да се покланят ежедневно с лъжливите богове в тези религии, сега милиарди хора.
Във всички тези религии чрез молитва, ритуали и жертвоприношения хората освобождават различни енергии от себе си, които са хванати и използвани от негативните същества за изграждане на огромни енергийни полета / земна матрица срещу себе си.
Самите хора произвеждат енергията на Създателя и могат да правят чудеса с него, но именно тази енергия тези негативни същества извличат от манипулация и използват срещу нас.
И постепенно се унищожаваме чрез собствената си енергия и чрез невежеството си.
Матрицата на Земята  носи отговорност за факта, че собствената ни душа вече не е правилно свързана с източника на Твореца и може да бъде доставяна с източник на енергия от там.
Всеки сигнал или връзка, които душата ни иска да направи от земята, вероятно ще бъде задържана от тази Земна Матрица или дори ще бъде подправена.
Нашата среда вече има известен опит, защото всеки ден тя влиза в контакт със суперлугата си, която е извън земята
 Нашата среда или жилище се манипулират с програми.

Чрез многобройните изследвания и преследването на енергийни програми до техния произход, нашата среда сега е в състояние да разбере по-добре матрицата на околната среда.
Между другото, матрицата на околната среда на всяко човешко същество има връзка със Земната матрица!
Както изглежда понастоящем, можем да приемем, че във всяко човешко същество от раждането е създаден вид матрица на околната среда от негативните същества.
В зависимост от душата и нейната задача човешката среда е повече или по-малко манипулирана.
За важни хора, влияещи върху Земната програма  е валидна пълната програма, а за маловажни хора е използвана само стандартната програма.
в първарата програма се ползва т.н. правило "размяна на душите", където и Щайнер говори и Христос.

 :)
Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
Норис,
Цитат
     Трябва да знаем, че тези същества не са примитивни и глупави.
Те са силно развити и способни да манипулират и манипулират нас в света, който не е видим за нас (астралната равнина).       
Благодаря за споделената информация!
Единствено инфото в цитата ми се стори твърде повърхностно. Под негативни същности кого всъщност имаш предвид, след като научихме, че ебрите/паяците вече ги няма?(от 2009 - та година са премахнати) Демоните, "пуснати" тук от соломон, или някакъв неизвестен нам вид същности, за които Шкруднев си трае или не е наясно?  :writer:

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 561
paci 1, не знам кой е пуснал този слух за паяците, че са унищожени 2оо9 г., но това не е вярно.
 Основното което се знае за тях и се разпространява е че са проект на военната матрица , (което от части е също вярно), но нещата са много по дълбоки. Всеки който знае повече за мкultra и различни тайни проекти по един или друг начин е засегнат и посещаван от тях. Разликата е, че не всеки може да сънува осъзнато и вижда присъствието им и прякото им влияние, което оказват върху заспалото и  хипнотизирано съзнание на човека. Има и още нещо, че  над тази "милитарна матрица", има много повече неща които стоят и убягват да бъдат обяснени. Засягайки въпроса за чакрите, споделям мнението си което е и сбор - компилация от други такива на хора с опит и достъп до тези светове, с които съм обменяла информация.

Чакрите не принадлежат на човешкото тяло или на душата ни и  са изобретени от рептилоидите, известни на нас, които ръководят нашата земя и самите нас.  -Нага (змии)! Или това са т.н. змийски майстори .

Чакрите не са нищо повече от прикрепени енергийни полета , така че ученията за   Прана, Рейки, Йога,  които имат за цел  пробуждането на човека , могат да доведат  до мястото на зависимост, където те не могат да прогресират повече, защото неминуемо ще се срещнат с някой от змийските майстори.

Към всяка чакра (енергийно поле) могат да бъдат прикрепени  допълнителни програми.
От раждането ние получаваме тези чакри или  (енергийни полета) -повтарям се в някой неща, но мисля че е важно да се разбере точно тази част.
Повечето чакри работят автоматично със стандартна програма и могат да се възприемат като неутрални енергийни полета.
Често има допълнителни знаци със специални програми пред тях, които можем да възприемем в различни цветове и модели.
Тези чакри или признаци влияят и манипулират нашите органи и предотвратяват свързването на тялото с душата.
Чакрите и техните допълнителни знаци не принадлежат на човешкото тяло или на душата. След раждането човешкото ни тяло е изпълнено с тези енергични предпрограмирани знаци (чакри), така че да не се развиваме твърде много духовно.

Целта на чакрите е да позволят на цялото ни тяло да бъде контролирано с всеки орган.

Напоследък се разпространяват твърде много фалшиви учения  на чийто връх стои - (гуру или пророк или някой Владика от братствата), който често се почита в курсове или практики.
Неговото място на върха разбира се не може да бъде постигнато, защото това е невъзможно. Хората учавстващи в такава пирамида несъзнателно дават голяма част от собствената си енергия на върха на пирамидата. Това означава загуба на жизнена енергия, която се извлича в сънно състояние, точно тогава може да бъде подменена и човешката душа или изместена от тялото ! За тези, които имат тази способност да виждат , се наблюдава едно 30 градусово изместване на едно от телата на човека, в страни от тялото, а на негово място е поставана  'чуждо тяло'. Чува ли сте когато някой говори, че сякаш живее в друг свят и живота му не е реален - или просто това е неговата реалност. Точно тогава се наблюдава това избутване и изместване на "истинската същност на човека". Като много от тези измествания и подмяна на душата може да се извърши и в детството по време на сън. Такива хора нямат пълна власт над себе си и мислите си, защото нямат и пряко наблюдение какво се е случило с тях, когато са изместили "тялото им', не усещат че са и под чуждо влияние, защото едната им програма, към истинската им същност е деактивирана - такива хора служат на илюзорни матрици , захранващи същества от тях и това изместване е свързано с ""матрицата на тялото''', или както споменах по горе ( повтарям се) зад всеки имплант(енергиен и чакра), има 4 под програми:

 Коренна програма
- Програма за обвързване
- програма за ефекти
- Целева програма

Това означава, че един имплант или чакра е енергично свързан към тези четири основни програми върху човешкото тяло.
Основната програма е отговорна за точното местоположение и енергийната връзка с подходящите органи.
Прикрепващата програма за обвързване прави възможно имплантът или чакрата да задържат енергично човешкото тяло.
Програмата за удара или ефекта  позволява съответните операционни системи / програми на имплантите или чакрите да предават  информацията си в човешкото тяло.
Целевата програма контролира времето, т.е. от кога до кога даден имплант или чакра действа върху човешкото тяло, докато не достигне целта (например: бавно разрушаване на орган или бавно полудяване). Също цялата тази инсталационна система има за цел, ако се ръководи добре от змийските майстори, в избраното лице да поддържа дадено фалшиво учение или религия за богове и богини, които се захранват от подобни източници, ако разбира се  не бъде изпусната от контрола на  'наблюдателите" - /целевата програма/ -тоест времето, през което може да действа даден имплант за изпълнение на плана. Иплантите си имат също годност на действие, виждала съм астрално  как се разпада и утънява, става като  зараждащо се растение наблюдавано под микроскоп, и точно тогава се намесват "наблюдателите" във възстановката да не изпуснат фронта или преинсталират "под програмата".

п.п. paci1, под негативни същества имам предвид всички обвързани със змийските майстори писах преди време някъде в онзи форум. Ставаше въпрос за обвързаната коалиция, между Майстор Змията - и останалите гросмайстори на паяците, малките сиви,демоните, дракони, много са йерархиите им - мантус -инсектоидите.
Разбрах обаче и нещо много важно във връзка с последните - мантус инсектоидите, с които имах доста астрални срещи, миналата година че те дефакто следват "група негативно насочени съзнания към теб" - и поглъщат енергията и злобата, която отделят срещу теб тези групи. Жалко, че тия "хора ",дето  изпускаха тази злоба срещу мен миналата година, не можеха да видят кого захранват и изобщо целия процес как става в астралната равнина
   :D

paci 1, пусни тази част от Шкруднев да я погледна и сравня с моя информация -" Лабораторна работа на паяците ".

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
http://neonula.blogspot.com/2017/10/1_30.html
Гал, давам линк с теми от който да почнеш да четеш. Преводите почват от тук. Лабораторната работа на паяците е в по-новите публикации. Отдясно в страницата на блога има хронология на публикациите. Погледни там, за по-лесна ориентация. Четеш в следната последователност:
1. Ниво на планетарна секретност, или операция "Разкритие".
2. Лабораторната работа на паяците.
3. Основи на строежа на материалният свят, и на формирането на мозъчните генотипи.
4. Основни функции на атмосферните слоеве, и формирането съзнанието на хората.
5. Съзнателното познание на непознатото.
6. Още подробности за контролната система на Паяците
Преводите продължават, така че следи блога.
Прави ми впечатление, че не се споменават нито демони, нито рептилии.
Споменава се, че преди интервенцията, Земята е била под "опеката" на Орион, и след време е трябвало да мине под опеката на Сириус.
Явно опекуните са имали подобни мераци като на паяците, обаче вторите са ги изпреварили/прецакали.
За контролните центрове говорят и други, примерно д-р Румен Стоилов. Лично аз съм леко скептичен към тази особа, понеже ми прилича на гей/двуполов. Но иначе е доста сладкодумен. :D

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 401
 • Мухата влиза само в отворена уста.
 :D
Цитат
Под негативни същности кого всъщност имаш предвид, след като научихме, че ебрите/паяците вече ги няма?(от 2009 - та година са премахнати) Демоните, "пуснати" тук от соломон, или някакъв неизвестен нам вид същности, за които Шкруднев си трае или не е наясно?
Ммммм.Май беше 2007 материално време.И не са унищожени а освободени,и си работят и живеят.
Демоните не са унищожени щото са троянски коне.
А правителството/кукловодите в сянка са във енергийното,както са я подкарали ще има "уволнения" поради неприсъствие.


https://nepoznato.energetika-bg.com/2018/07/konspiratsii-vselenskiyat-razvlekatelen-park-zemya-se-zakriva-i-nlo-speshno-napuskat-planetata-video/

 :-X

Както няма от утре съм нов човек ,така са и нещата при Гал.Ма може да е израснала в йерархията щото бая им оредя.Но магаре седяло магаре излязло,в случая магарица.
А иначе е милиони години пред другите ма пита раята да си сверяла.Мизерница.

Внимавайте какви мисли въртите в главата си.Небето "чува" мислите ни,и не пожелавайте.

 :hi:
« Последна редакция: Юли 02, 2018, 07:09:22 am от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
Меандре,
Цитат
   И не са унищожени а освободени,и си работят и живеят 
Тук леко ма вкарваш в размисъл. Освободени, викаш, и работят. Което би означавало, че и те са били прецакани/използвани от кукловодите. Демек, кукловодите учтиво са ги "помолили" да свършат някаква черна работа, като например промяна на атмосферните/енергийните решетки. Щото го могат/технолози. Били са им роби, очевидно.
Това променя бая неща с разбирането. Братушките излязоха лъжци, както и предполагах.(Шкруднев и компания)
Сега предполагам, паяците(не съм сигурен наименованието заради формата им ли е, или заради уменията? Вероятно второто.) са заети с поправка на стореното.(нова корона)
Остава да се изясни кукловодите кои/какво са. Имат ли си име, произход, местообитание? За антихриста/на Господ брат му ли става въпрос?
Бая приказка може да се отвори. Яз съм търпелив. :writer:

п.п.
Не знам защо Гал задава полицейски въпроси тук(ламбата ми относно нея свети от бая време).
Хрумна ми, че не търси отговора, а отговарящият.
 Нали, Гал?
Между другото Меандре в събота по обед да си имал птиченца/мараня пред очите? Щото аз имах.
Да са живи и здрави майките им!

п.п.2
Този разправя интересни неща:

И тук:

п.п.3 Полекичка с квалификациите, щото нали....
 :-X


« Последна редакция: Юли 02, 2018, 11:29:06 am от paci1 »

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 561
paci 1
Цитат
Не знам защо Гал задава полицейски въпроси тук(ламбата ми относно нея свети от бая време).
Хрумна ми, че не търси отговора, а отговарящият.
 Нали, Гал?

Ами да това е истината, разбрал си ме много добре и затова са тези полицейски въпроси, които имат за цел не да потвърдят моята истина, а тази на този който е решил да пише по въпросите и темите от личен опит, а не от това, което е прочел и чул. Затова и винаги съм държала на личното мнение получено от опита, обосновано и разбрано от самия човек. А аз си имам за себе си отговорите, подкрепени именно с факти от преживяното с подобни същества и потвърдено ми в реалния живот. Винаги правя тази проверка, дори и куп доказателства да имам. При меандер положението не е така и има много объркване от непроверена информация, някъде пише и истини, но специално при него енергийните връзки  са много разкъсани и заплетени "наблюдателите " му  го ползват с "лъжи" понякога да разсейва и заблуждава и отклонява. Това установих от нещата, за които е писал за мен в онзи форум, под влияние на фалшиви астрални същества. Никога не съм го срещала и виждала в енергийното, а е изписал от свое име абсурдни неща по мой адрес. Че съм групен фюрер на сатанистите, че моята рода в миналото избила всички българи, че съм пращала тибетски лами, да го нападат....Ами давам го за пример, че нищо вярно няма от това, което е писали и никого не съм му пращала.
Но пък паяците точно с това се занимават.  :D Мрежата им бълва от фалшива информация, която се предоставя между сън и будност. Виждала съм точно как става. Как изпуска вълни, които стигат до фонтанелата ми и ми изпраща абсолютно неадкватен сън, чрез който се опитва да предизвика - емоция, страх, или загуба от нещо.
Виждала съм как и внушава мисли за болест и самоубйство на човек, след като прекъсна вълновите му функции - прехвърля се върху други.
Според Щайнер , тези паяци са обитатели на Осмата сфера и са наследници на старата земя и луна. Претърпяли са метаморфоза в развитието си след унищожението на старата Луна и Земя и в момента служат на луциферианските и ариманските (технолозите), духове, защото са изгубили индивидуалността и аза си, след унищожението на старата Луна.
Не обичат обаче, окупаторите си и сега се опитват да се присъединят към осъзнати хора с чисто съзнание.
Забелязах, че когато съм извън "Европа и технологичната система " в чиста среда, стават бели и такива декори и изображения ми рисуват по тавана, че няма как да им не им  се възхитя на интелекта и знанието, което притежават за универсума. Целта им е човека да им помогне и освободи от "технологичното бреме " на цивилизацията в която са ги впрегнали самите 'луцифериански духове' и самия човек да поеме първа стъпка към освобождението си, излизайки от технологиите (това искат)-коалиция, за да бъдат освободени и те самите, както е било преди.

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 561
Paci 1 ,
изгледах видеото за манастира " Света Катерина", под Синай, построен от Юстиниан първи!

 https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80
  :D
А и на мен лично, Египет ми е  любима дистинация, съвкупност от уникални рифофе - и по 5 -6 пъти в годината съм там.

Да те питам , защо са отцепили част от Scharm El Scheik в пустинята и защо се сражават за Синай?

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
А да си подочула нещичко за Армира - сферата? Ако имаш спомен, де.
Едно видео за "опресняване" на паметта.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=v02Tc4Ky_A8


« Последна редакция: Юли 04, 2018, 12:47:57 pm от paci1 »

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
Наскоро открих "случайно" един рускоезичен сайт, или нещо като блог с много добре "развит" форум.
https://www.as-gard.com/
Владелеца на блога/форума е някакъв пич от сорта на наш Меандър(онзи е доста активен във форума, и "местните" жив ще го изядат за инфо), и темите обсъждани там са доста сходни с темите, разисквани наскоро тук. Информацията според мен е доста интригуваща(рядко откривам такива места в мрежата). И понеже тук нещо местните се дърпат да общуват, напоследък си чета там.
Извинявам се, ако съм настъпил някого по мазола, но такива са фактите.
Има интересни неща там, които може да обсъдим тук, стига да има желание от страна на колегите.
 :hi:

П.п.
И за да съм напълно прям, декларирам че не се вързвам/доверявам на "братушката", а че ми е интересно това, което пише.
Четете, но не се доверявайте на всичко, което сте прочели. Малката тенекийка е голяма работа. :writer:
« Последна редакция: Юли 06, 2018, 12:07:50 pm от paci1 »

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
Ето един текст/цитат, който би дал някаква представа какво се обсъжда там:
Цитат
Игра так устроена, что ваш окружающий мир является точнейшим отражением вашего мира внутреннего. Я понимаю, что этой фразой вас уже задолбали шизотерики, но я объясню её смысл по-драгому.

Вы никогда не проснётесь на чистых простынях, если в ваше ПО залиты файлы грязнули и неряхи. По правилам игры вы всегда соответствуете сценарию, в котором оказались.
 


Който може, да си го превежда. Напомня за пичовете от "паралелна реалност", кой от кого е "взаимствал", не се знае.  :D


« Последна редакция: Юли 07, 2018, 11:16:28 am от Black Adder »

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 561
Ето един текст/цитат, който би дал някаква представа какво се обсъжда там:
Цитат
Игра так устроена, что ваш окружающий мир является точнейшим отражением вашего мира внутреннего. Я понимаю, что этой фразой вас уже задолбали шизотерики, но я объясню её смысл по-драгому.

Вы никогда не проснётесь на чистых простынях, если в ваше ПО залиты файлы грязнули и неряхи. По правилам игры вы всегда соответствуете сценарию, в котором оказались.
 


Който може, да си го превежда.
Пуснах умишлено гуглето от руски и ето какво излезе:

Превод: 
Играта е така подредена, че заобикалящият ви свят е най-точното отражение на вашия вътрешен свят. Разбирам, че тази фраза вече сте заобиколили шизотерапия, но ще обясня значението й в дракон.

Никога няма да се събудите на чисти листове, ако вашите файлове са пълни с мръсни и небрежни. Съгласно правилата на играта винаги отговаряте на сценария, в който се оказа.

п.п.

( Подреди се по добре, отколкото аз си го преведох в оригинал, без гуглето - липсваше дракона  :D)...

''''''''''''''''''''''

Така е! Колкото повече се втъкаваш в тази мръсотия, толкова повече се срастваш с главата на Дракона. Не можеш да излезеш на светло. Забелязах го в последните години, че вече не ми е интересно да следя конспирацията, главата на дракона или илюминатските линии, а да се наслаждавам на живота и творението. Отегчавам се от подобна информация, която те залива с кръв и драконови линии, змии.
Пресен пример: http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=337.15#msg2727
Това е заслепението, булото, сатанизма на живота, във всичко да виждаш собственото си унищожение, защото не си способен да излезеш от него. Има го обсебването и ако не излезеш и се осъзнаеш на време се срастваш с него и въвличаш наивници след теб. Ако си далеко от тези неща, няма да те притесняват престоли и власт.

 

« Последна редакция: Юли 07, 2018, 18:54:46 pm от Black Adder »

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
Ми те русите се имат за богоизбрани/наследници на драконите. Ас гард/драг ас, като думата дракон произлиза от драг.(ДРАКон, DRAGon)
Всъщност основните теми в сайта са свързани с матрицата. Произход, състояние, управление, функции и начини за "излизане" от нея. Питах знаеш ли нещо за кристалните сфери(луна) около СОЛАР/Слънчица? Открих намеци, че хората сами са ги построили, поради това че някой ги е подвел/измамил да го сторят.
Планетите в СС са портали към съответните "небеса", като Месеца е първия. Пътя до последното "небе" е през лабиринта на минотавъра.
Та такива неща обсъждат в тоя сайт и ми стана интересно.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
Примерна структура на Земята/мирозданието според братушките:


Схематично и логически подредбата/структурата е вярна според мен.
Струва ми се чевреите(като червеи) са "прокопали" дупчица през златното покритие (минуса), и така са влезли тук.
"Изпълзяли" са изпод Земята точно като червеи, а не са дошли "отгоре" , както се твърди. Вероятно става дума за употреба на някакъв така да го наречем "портал". Старгейт. Справка -Сирия. Очевидно е, че имат някакъв зор там. Имат проблем с портала, и май не могат да излязат.
Само не ми стана ясно как са ни подлъгали да изолираме Слънчица/Солар?
Вероятно с рефрена: вземете срочно мерки за Баба си, за да не пострада като с Майка ви!
Който обича семейството си, би направил всичко, за да го защити, нали?
Другата версия е :
Направете ни като вас (одухотворяване), и ние ще ви защитим!
Вероятно сме го направили, и те съответно така са ни защитили, че ни държи влага и до днес!
Примери в нашето битие - колкото щеш.....
Нали?

П.п.
Слънцето като "светило" е едно, отделно за затопляне се ползват 17 топлинни генератора, от които единият е извън строя. Чрез тази схема се поддържат четирите  годишни времена, като мощността през зимата е на минимум.(или нещо такова)
Ние обитаваме биосферата на планетата, известна като Мидгард/Средната Земя/лунния свят.
На схемата биосферата е подземния свят.(автора на рисунката леко се е объркал според собственика на сайта. Не е мое мнение.)
Източник:
http://2112.forumgrad.com/t186-topic


« Последна редакция: Юли 09, 2018, 13:29:27 pm от paci1 »

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
 :D
Цитат
    Само не ми стана ясно как са ни подлъгали да изолираме Слънчица/Солар?     
Е, признавам си, че се вързах на братушката като шаран на бастун! Без малко да му повярвам. Много са добри, признавам.
Не е така, както го описва, и не знам поради незнание ли го прави или поради друга причина(умишлено).
След дълго почесване установих, че схемата може би е вярна, но измамата е кой обитава сферите.
Струва ми се от лунната сфера(месеца)/астрала, нагоре всичките са ни РОДнини. Просто са ни отрязали връзката с тях. Ако все пак съществува такова нещо като Солар/Душа/Женско начало/Женска енергия/Майка, логично е връзката с Нея да е прекъсната също.(Сърцето ни е "омотано" от черна змия/енергия)
Има рисунка на Солар - а в центъра на меркаба.
Това не беше ли символа на двуполовите?
Нашият си е канатица.

п.п.
Подозирам също така, че сайтът му е вид капан(матрица в матрицата), а той самият се крие зад червен щит с кръстосани мечове(вижте аватара). Четеш, натискаш разни Хапчета/бутони, и чак после те уведомява че си сключил договор с него, защото си натиснал бутона/хапчето.
Явно в нета е пълно с такива сайтове, заради това - умната!
 :hi:

« Последна редакция: Юли 12, 2018, 12:23:45 pm от paci1 »

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
51 Отговора
46629 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
1 Отговора
13125 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2008, 23:31:38 pm
от Peacekeeper
7 Отговора
18282 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 02:21:19 am
от Peacekeeper
0 Отговора
10418 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2010, 12:42:15 pm
от Astronomer
4 Отговора
12429 Прегледи
Последна публикация Октомври 04, 2010, 21:53:13 pm
от Unlock_the_Light

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27