Автор Тема: Звук от пискаща гумена играчка  (Прочетена 4098 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен equinox

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Звук от пискаща гумена играчка
« -: Август 13, 2017, 20:32:54 pm »
Здравейте
 Не знам дали мястото на тази тема е тук или в "Контрол над съзнанието" но нямам никакво обяснение за това явление и затова смятам, че е паранормално.
 От малко повече от година със семейството ми живеем в ново жилище, апартамент в столичен квартал. Купихме го от хора които са имали доста нещастен живот. Те също така имаха и куче.
 След като купихме жилището скоро почина детето на собствениците, което също живееше в това жилище. Започнахме да чуваме странни звуци, в кухнята все едно се търкаляха пластмасови купи, стъпки в коридора и подобни. Всичките тези странни звуци изчезнаха след четиридесетия ден от смъртта му. Със съпругата ми ги приехме като "нормални" защото то е живяло тук от раждането си.
 Преди няколко месеца съпругата ми ми каза, че чува звук подобен на пискане от гумена бебешка или кучешка играчка на различни места в апартамента. След седмица и аз го чух а също и котката ни, която тръгна в посоката му. Децата също го чуха няколко пъти и питаха какво е. От тогава се чува от време на време, без никаква логика или редовна последователност. Чува се само едно, единично пискане всеки път.Все едно куче захапва пискащата си играчка. Появява се на различни места в дома ни, обикновено в ъглите, но не винаги. Веднъж писна на жена ми до ухото.
  Най-странно беше, че чухме същия звук в къщата на роднини извън България. Аз направо настръхнах и реших да се поровя в нета. Оказа се, че има доста хора които чуват същия звук, само по веднъж, без някаква логична последователност, в продължение на месеци или години. Намерих теми с подобни явления главно в американски форуми, на български не открих нищо по въпроса.
 Интересно ми е дали има подобно явление и при други хора в България. И само да уточня: нямаме датчици за дим; нямаме гризачи, защото апартамента е ремонтиран скоро и е няма мебели във всички стаи от където се чува звука; не е от телефоните, защото звукът не идва от тази посока; не е от водопровода и нямаме куче и пискащи играчки в дома ни. Това са обикновено логичните обяснения :)
 

Неактивен equinox

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Re: Звук от пискаща гумена играчка
« Отговор #1 -: Август 24, 2017, 00:49:56 am »
Здравейте отново.
Явно, това явление не е характерно за България, тъй като не можах да намеря никаква информация по българските сайтове и форуми.
Но, то има интересно развитие и бих искал да го споделя. След като пуснах темата във форума звукът се чува все по-често. Установихме, че винаги се появява когато съпругата ми присъства. Явно е насочен към нея, но всички останали го чуваме. Все едно иска да й подскаже за неговото присъствие.
Направихме си експеримент, когато се обади да го игнорираме. Интересното е, че когато се обади и никой не му обърне внимание обажда се отново след половин минута. Преди го чувахме само по веднъж.
Оказа се също, че преследва съпругата ми навсякъде. Чухме го в един магазин, вървейки по улицата и както споменах преди, в къщата на роднини в чужбина.
Иначе освен звука не сме забелязали други странни неща, освен че обича да се забавлява с дистанционно управляемата кола на сина ми :). Случва се да тръгне сама, без никой да е докоснал дистанционното. Това е само предположение, защото е възможно да се активира и от други радиовълни на същата честота.
Забравих да спомена също, че след като бяхме свидетели на някои странни явления в нашия дом се обадихме на приятел свещеник който освети дома ни. Но, и това не нямаше ефект.
Моля, ако някой има предположения за това явление да сподели. Моите опити да седнем на маса и да разясним какво е и какво иска нямат резултат :).

Неактивен ranilota

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 113
Re: Звук от пискаща гумена играчка
« Отговор #2 -: Август 28, 2017, 02:51:46 am »
 Животните ядат трева и други видове-хищници. Ние ядем животни и треви. С нашите емоции се хранят други същности. СТранно ли е? Оставете страха. Понякога нисши извънземни ни източват енергията по този начин, защото сме все едно рядка кръвна група. Имам астрални нападения от години, имам и страх. Никога не ме нападат ако няма страх. Нужно е да произведа за тях тази емоция , с това се хранят. Влизат в съня ми, имам видения понякога. Вече се ограждам с молитва към архангел Михаил, помага. Не бъдете така страхливо суеверни както в средновековието, обаче и не се блещете на тези същности.както казва един Учител- Не се бори с дявола, просто не купувай неговата стока.
Ако си мислите, че сме сами във Вселената и в часност на земята и не сте чели Кастанеда и други, значи проблемът е голям.
Игнор пълен-беземоционален на тези същности. Защо при жената се случва? Тя е по-силно енергийно същество, донор е.
На човек е дадено колкото може да изтърпи. Ако в договора на висшия аз няма записани такива неща, няма и да се случат. Ако ги има-значи ще се справите.Всичко е опит.
Аз все към светлата полярност бия, но живеем на дуална планета. Предполагам заради това са инвазиите в полусъзнаваното, насън.Трябва да преживея и такъв опит. Ако го приемете за нещо обикновено то ще се изчезне,сигурна съм

Неактивен equinox

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Re: Звук от пискаща гумена играчка
« Отговор #3 -: Септември 06, 2017, 22:25:04 pm »
Много благодаря за отговора.
Съгласен съм с вас, че това е най-вероятно някакво низше същество, лутащо между измеренията. Както казахте, пълния игнор помага. Ноооо, не съвсем.
Реших да изгоня това нематериално копеленце от семейството ми и дома ми, като му покажа че не го искам наблизо и го игнорирам. То явно почувства намеренията ми, и вече не го чувам. Всички около мен го чуват но аз не. Продължава да се обажда на жена ми и децата ми само когато не съм до тях. Случва се да вървим заедно с жена ми и само тя да го чуе. Тя, в началото беше със смесени чувства към него защото мислеше , че не е зло същество. Но в един момент реши, че е време да го изгони защото децата почнаха да се притесняват. Тогава се случи нещо много интересно.
Този духовен боклук започна да тормози тригодишната ми дъщеря на сън. Появява се като зелен дух който иска да я вземе, според нейните обяснения. Не иска да спи сама и с отворена врата към терасата защото то влизало от там от другата стая. Много е уплашена!
Полудях!!! Мразя го това долно и мизерно копеле и искам да го махна от семейството ми! При мен явно няма особен успех, но търси най-подходящия човек в семейството за да задоволи нуждите си.
Моля, ако някой има идея как да я разкарам тази напаст да пише, ще съм много благодарен. Молитви на свещеник, отче наш, кръстове по стените, светена вода и подобни православни глупости, не помагат. Обадих се на попа за рекламации но той ми каза, че масата не била подредена както трябва!!!!! Представяте ли си наглостта на нашите духовни водачи!!!

Неактивен anonimov

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Re: Звук от пискаща гумена играчка
« Отговор #4 -: Ноември 03, 2017, 00:04:47 am »
Здравей
И ние чуваме същата играчка, свързана е с жена пак, но я чуваме и ние. Не сме я гонили, почна да се чува година преди да се роди дъщерята и сега след 2 години и 7 месеца все още се чува от време на време, днес пак я чухме.

Неактивен equinox

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Re: Звук от пискаща гумена играчка
« Отговор #5 -: Ноември 09, 2017, 20:41:45 pm »
Здравей
Радвам се че, най-после намерих някой който има същия опит.
Ние го чуваме и извън дома ни. Следи ни навсякъде където ходим. След като писах последния път спря да се появява в мое присъствие, май може да чете :). Съпругата ми го чува по временно и казва че, я успокоява когато се появи. Това ме накара да променя и моето отношение към това "явление" и да изключа връзката с кошмарите на дъщеря ми. От тогава се появява и когато аз съм наблизо. Последния път беше отново, в дома на роднини, в друг град.
Интересно е че, много често се чува когато имаме проблем в семейството или говорим за такъв. Все едно казва "тук съм".
Реших да върна лентата назад. Имахме куче преди 10 години което имаше любима пискаща мечка. Когато почина го погребахме с нея. След няколко дни чухме играчката но решихме че, си внушаваме защото бяхме свикнали с този звук. И, след 10 години се появи пак.
Може би кучетата остават верни на стопанина си и след смъртта, знам ли...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27