Много благодаря за изчерпалтелния отговор Black Adder.
Исках да сравня информация, каква точно роля играят в матрицата и защо точно Spiders им е името?. Тъй като ги засичам от доста време астрално и знам някой неща за тях. И понеже им е дадено същото име Spider- си правя извод, че са свързани и се ползват точно за точене на информация, и разпространение, но в много от случаите разпространяват лъжлива такава.
Изглеждат доста сложно конструирани и могат да бъдат, както супер интелигентни, така и доста коварни и лъжливи, но формата им е точно Spiders. (Говоря за тия, които плетат мрежите в 4D , но смятам че са вързани и със съзнанието на компютъра)
Ползват ги като излъчватели на сънища и залагане на програми в съзнанията на хората, чрез съня. Прожектират мисли и сънища, с невидимите си нишки и мрежи, точно като паяците, затова и така са ги нарекли. Всъщност могат да променят формата си, като ги засечеш, но Spiders е оригиналната
им форма.
Могат да бъдат изпращани и като агенти диктуващи мисли на определен човек, както и за изграждане на енергийни връзки и мрежи.
Хората, които могат да сънуват осъзнато и да прекъснат съня си по всяко време, както и да виждат астрално могат да ги засекат - ако сетивата им различават и усещат чуждата намеса. В противен случай попадат под тяхно влияние.
Интересно ми беше, по какъв начин могат да влият примерно на един форум, след като са ми ясни как въздействуват върху хората? И мисля, че разбрах след едно мое скорошно преживяване. Оказа се, че са част от едно свръх - саморазвило се съзнание изглеждащо, като човешкия мозък и то си ги пускаше и прибираше обратно с определени цели.