Автор Тема: Научния Филтър и Енергетиката  (Прочетена 6671 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Zikko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 95
 • The Sleeper must Wake Up
Научния Филтър и Енергетиката
« -: Септември 27, 2005, 12:56:20 pm »
Може би трябва да има някакъв суб-форум за научния филтър. Дали в секретните технологии или в историческите конспирации, щото много от нещата са доста възрастни. Поствам една статийка, която никак не показва нещата в цялостност, но дава ясна предства за мащабите на геноцита провеждан на Земята.

Май ще трябва да я постна на части....


Малко е дълго и отегчително, а и май мястото и не е тук а във файловете за сваляне, но тук се появяват и хорица - балансьори, които явно не четат където им е необходимо, а само във форума..... Та за това реших да я постна. Ако Админ сметне за правилно да я разкара - нищо против.
« Последна редакция: Септември 27, 2005, 13:06:09 pm от Zikko »
И сам войнът е войн!

Неактивен Zikko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 95
 • The Sleeper must Wake Up
Re: Научния Филтър и Енергетиката
« Отговор #1 -: Септември 27, 2005, 12:57:42 pm »
Къде се дяна безплатната енергия?

разпространението на технологиите с безплатна енергия (от 1879 насам) е било предотвратено от богатия елит, контролиращ правителствата, паричната система като цяло, заблудени изобретатели, подставени хора и безучастното ненастояващо общество
Страница с линкове за Безплатна Свободна Енергия

превод от http://www.nexusmagazine.com/freeenergy.html
©2001 by Peter Lindemann, DSc
Clear Tech, Inc.
PO Box 37
Metaline Falls, WA 99153, USA
Telephone: (509) 446 2353
Email: [email protected]
Website: http://www.free-energy.cc

in English

В края на 80-те, научните списания в областта на електротехниката предсказваха, че ще бъдем свидетели на “безплатно електричество” в близко бъдеще. Невероятни открития относно природата на електричествово ставаха ежедневно. Никола Тесла демонстрираше “безжични мълнии” и други чудеса, свързани с високочестотни токове. Както никога цареше една възбуда и вълнение за идното бъдеще.

В разстояние на 20 години щяха да се появят автомобили, самолети, филми, звукозапис, телефона, радиото и широкоизползваеми камери. Викторианската епоха отстъпваше пътя на нещо абсолютно ново. За първи път в познатата ни история, обикновения човек беше потикнат да съзре една утопийна визия на бъдеще, изпълнено изобилно с модерен транспорт, работа, дом и храна за всекиго. Болестите ще бъдат прогонени, също и беднотата. Животът ставаше по-добър и този път за всеки щеше да има “парче от тортата”.

Тогава, какво стана? Къде се дянаха тези революционни енергийни открития всред тази технологична експлозия? Нима цялото въодушевление за “безплатната енергия” в началото на миналия век беше отречено от “истинската наука”?
 
НИВО НА ТЕХНОЛОГИЯТА В ДНЕШНО ВРЕМЕ

Отговорът на този въпрос е “Не”. Всъщност, вярно е точно обратното. Впечатляващи енергийни технологии бяха разработени редом с другите открития. Оттогава насам, бяха създадени множество методи за произвеждане на енергия при невероятно ниска цена. Но нито една от тези технологии не бе “отворена” за открития пазар като продаваем артикул. Защо се получи така, ще разберем след малко.

Но първо, бих искал да ви опиша няколко от технологиите за “безплатна енергия”, които за момента познавам и които са доказани като съществуващи и работещи отвъд всякакви съмнения. Общото, свързващо всички тези открития е малкото количество енергия необходима за контрол или освобождаване на големи количества различен вид енергия. Много от тях някак “прихващат” невидимите етерни полета - източник на енергия, удобно игнориран от “модерната” наука.
 
1. Лъчиста Енергия

    Усилващият (Magnifying) предавател на Никола Тесла, Устройството за Лъчиста Енергия на Хенри Морей, ЕМА мотора на Едуин Грей, Testatika Machine на Пол Бауман - те всичките използват “лъчиста енергия”. Тази натурална енергия (по погрешка наричана “статично” електричество) може да бъде събрана направо от околната среда или извлечена от обикновено елетричество по метод, наречен “фракционация” (fractionation). Лъчистата енергия може да извършва същите чудеса, както обикновеното електричество, при цена по-малко от 1% от стойността му. Тя не се държи точно като електричеството и това е допринесло за неразбирането й сред научните среди.

    Комуната Methernitha в Швейцария понастоящем има шест работещи модела на безгоривни, самодвижещи се устройства, които прихващат тази енергия.

2. Мотори с постоянни магнити

    Др. Роберт Адамс (Нова Зенландия) е разработил удивителни форми на електрически мотори, генератори и отоплители, които използват постоянни магнити. Едно такова устройство извлича 100 Вата електричество от източника, генерира 100 Вата за да презареди източника и произвежда 140 BTU топлина за две минути!

    Др. Том Бердън (САЩ) има два работещи модела на елетрически трансформатор захранен с постоянни магнити. Използва 6 Вата входно напрежение за контролиране пътя на магнетичното поле излизащо от постоянните магнити. Чрез прекарване на магнитното поле, първо през една бобина и после през втора, извършвайки това бързо напред-назад като “пинг-понг”, устройството може да произведе 96 Вата изходно напрежение без нито една движеща се част. Бердън нарича устройството Неподвижен Електромагнитен Генератор или НЕГ. Жан-Луй Наудин е пресъздал устройството на Бердън във Франция. Принципа на този вид устройство е бил първоначално открит от Франк Ричардсън (САЩ) през 1978г. Трой Риид (САЩ) има работещи модели на вентилатор с особена магнитна конструкция, който се нагрява, докато се върти. Нужно е точно същото количество енергия, с което се завърта и обикновен вентилатор. Отвъд тези разработки, множество откриватели съобщават за работещи механизми, които произвеждат въртеливо движение само с постоянни магнити.

3. Механични Отоплители

    Има два класа машини, които трансформират малки количества механична енергия в големи количества топлина.

    Най-доброто от тези напълно механични разработки е въртящата се цилиндрична система, разработена от Френет (САЩ) и Перкинс (САЩ). При тези машини един цилиндър се върти в друг с разстояние 1/8 инча разстояние между тях. Разстоянието между цилиндрите е изпълнено с течност, като вода или масло, и това е “работната течност”, която се нагрява, докато вътрешния цилиндър се върти. Друг метод използва магнити, монтирани на колело, които създават големи въртеливи течения в алуминиева плоскост, нагрявайки я. Тези магнетични отоплители са били демонстрирани от Мюлер (Канада), Адамс (НЗ) и Рийд (САЩ).

    Всичките системи отдават 10 пъти повече топлина от стандартните методи, използвайки същото количество входна енергия.

4. Супер Ефективна Електролиза

    Водата може да бъде разложена на водород и кислород с помоща на електричество. Познатите ни учебници по химия твърдят, че за този процес е нужна повече енергия, отколкото може да бъде покрита от пре-комбниниране на газовете. Това е вярно, но само при най-неефективното й използване.

    Когато водата бива бомбандирана със собствената си резонантна честота, използвайки система разработена от Стен Майер (САЩ) и отново, наскоро, от Ксоген Пауър Инк, тя се разпада на газовете водород и кислород с помоща на много малко електрическа енергия. Също, използването на различни електролити (добавки, които правят водата по-добър проводник на електричество) променя ефективността на процеса многократно. Знае се също, че дадени определени геометрични структури и повърхности работят по-добре от други. Приложена за задвижване на двигатели (като твоята кола) при цена, единствено за използваната вода.

    Още по-удивителен е факта, че през 1957г. специална метална сплав е била патентована от Фрийдман (САЩ), която спонтанно разлага водата на водород и кислород без нужда от външен електрически източник и без да предизвиква химически промени в самият метал. Това означва на практика, че тази специална смес може да произвежда водород от вода, безплатно, завинаги.

5. Имплозионни/Вихрови двигатели.

    Всички индустриално произведени двигатели използват отделянето на топлина за предизвикване на разширяване и налягане, за да извършат работа, както твоят автомобилен двигател. Природата, за да свърши работа, използва обратния процес на охлаждане за да предизвика всмукване и вакуум, както при торнадото.

    Виктор Шаубергер (Австрия) е първият построил работещи модели на Имплозионни двигатели през 1930 и 1940г. По-късно, Калум Коутс (Callum Coats) е писал нашироко върху работата на Шаубергер в книгата си Живи Енергии (Living Energies) и в последствие няколко учени са построили работещи модели на Имплозионно-Турбинни двигатели. Това са безгоривни двигатели, които произвеждат механична работа от енергия, извлечена от вакуума. Има също и по-прости модели, които използват вихрови движения за да прихванат комбинацията от гравитация и центробежна сила и произведат непрекъснато движение във флуиди.

6. Студен синтез (Cold Fusion)

    През март 1989 двама химици, Мартин Флайшман и Стенли Понс от университета Brigham Young, Юта (САЩ), съобщават че са възпроизвели синтез на атомно ниво с помоща на просто настолно устройство. Твърденията биват “развенчани” като несъстоятелни и шест месеца по-късно обществеността загубва интерес.

    Както и да е, студения синтез e реален. Не само неколкократно е било документирано излъчване на топлина в повече, но е била описана ниско-енергийна трансмутация на атомни елементи, причинявайки дузина най-различни реакции. Тази технология определено може да произведе евтина енергия.

7. Топлинни помпи използващи слънчева светлина

    Хладилникът в кухнята ти е единствената “машина за безплатна енергия”, която имаш. Това е топлинна помпа, задвижвана от електричество. Използва се една единица енергия (електричество), за да се придвижат три единици енергия (топлина). Това й дава Коефициент на Полезно действие (КПД) около три. Твоят хладилник използва една единица електричество за да изпомпа три единици топлина от вътрешната част на хладилника към външната. Това е обичайната употреба и е до момента възможно най-неефективният начин за използване на тази технология. Ето защо: топлинната помпа изкарва топлината от “източника” към “погасителя” на топлина или мястото, което абсорбира топлина. Източника на топлина очевидно трябва да е топъл и охладителя да е студен за да работи този процес максимално добре. В хладилника това е точно обратно. “Източника” на топлина е вътре в кутията, която е студена и охладителя на топлина е стайната температура на въздуха в кунята ти, който е по-топъл от източника. Ето защо КПД остава нисък за кухненския ти хладилник. Но това не се отнася за всички топлинни помпи.

    КПД 8 до 10 се достига лесно с помпи, използващи слънчева енергия. При подобно устройство, топлинната помпа извлича топлина от слънчевия колектор и я прекарва в голям подземен абсорбатор, който остава около 12.78°C; механична енергия бива извлечена при трансфера. Този процес е подобие на този на парния двигател, който извлича механична енергия между бойлера и кондензатора, с разликата, че използва течност, която “ври” при доста по-ниска температура от водната.

    Подобна система, тествана през 1970 г., произвеждала 350 hp, измерени с динамометер, в специално създаден двигател от само от 100 квадратни фута (100 фута = 30.48000 метра) слънчев колектор. Количеството енергия, необходимо за задвижване на компресора е било по-малко от 20 hp. Така тази система е произвела над 17 пъти повече енергия от входящата. Би могла да захрани малка къща, използвайки същата технология, която поддържа храната студена в кухнята ви.

    В момента съществува топлинна помпа с индустриални размери, построена на север от Кона, Хаваи, която генерира електричество от температурните разлики в окенската вода.

    Има десетки други системи, които не съм упоменал. Много от тях са работещи и добре тествани, също както гореспоменатите.

    Дори и този кратък списък е достатъчен за да ме разберете: безплатната енергия е тук и сега. Тя предлага на света екологически чиста енергия, в изобилие за всекиго, навсякъде.

    Днес е възможно да спрем продукцията на “парникови газове” и закрием всички атомни електростанции. Днес можем да обезсолим неограничено количество морска вода при допустима цена и доставим прясна вода и до най-отдалечените места на планетата. Цената за транспорт и производство на почти всичко познато може драматично да падне. Храна ще може да се отглежда в парници през зимата, във всяка точка на планетата.

    Всички тези чудеса на безплатната енергия, които могат да направят живота на планетата толкова по-лесен и по-добър за всекиго, са били отлагани от десетилетия. Защо? Кой е заинтересуван от това отлагане?
И сам войнът е войн!

Неактивен Zikko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 95
 • The Sleeper must Wake Up
Re: Научния Филтър и Енергетиката
« Отговор #2 -: Септември 27, 2005, 13:00:31 pm »
НЕВИДИМИТЕ ВРАГОВЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ
ЗА БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ

Съществуват четири гигантски сили, които заедно са работили създаването на тази ситуация. Ако речем да обвиним някаква “конспирация” за подтискането на тази технология, само ще създаде суеверно разбиране и ще прехвърли вината за това извън нас.

И така, освен “ненастояващото общество”, кои са другите три сили възпрепятстващи достъпността на технологиите за безплатна енергия?
 
1. Паричен монопол

    В общоприетата икономическа теория съществуват три класа индустрия: капитал, стоки и услуги. В първия клас, капитала, има също три подкласа: натурален капитал, валута и кредит. Натуралният капитал е свързан със сурови материали (като златни мини) и източници на енергия (като нефтени кладенци и водноелектрически централи). Валутата е свързана с печатането на книжни “пари” и сеченето на монети; тези неща обикновено са грижа на правителството. Кредита е свързан с отдаването на пари за лихви и увеличаване икономическата им стойност чрез кредитни сметки. Оттук можем да видим, че в една икономика енергията функционира по същия начин, както златото, печатането на пари от правителството или даване на кредити от банката.

    В САЩ и в повечето страни по света, има наличие на “паричен монопол”. Аз съм “свободен” да спечеля колкото си искам “пари”, но ще ми бъде платено само в банкноти на Федералния Резерв. По никой начин, дори да искам, не може да ми бъде платено в златни сертификати или някаква друга форма на “пари”. Този паричен монопол е единствено в ръцете на малък брой частни стокови банки и тези банки са притежание на най-богатите фамилии в света. Техният план е евентуално да контролират 100% от всички капитални ресурси в света а оттам да контролират и живота на всеки един чрез достъпността (и недостъпността) на стоки и услуги. Един независим източник на богатство (устройство за безплатна енергия) в ръцете на всеки човек по света би съсипало техните планове за световна доминация, завинаги. А защо това е истина не е трудно да видим.

    Понастоящем икономиката на една нация може да бъде забавена или забързана с повишаване или занижаване на лихвените проценти. Но ако един независим източник на капитал (енергия) се появи в икономиката и всеки бизнесмен или човек може да увеличи капиталите си без да взима заем от банката, то централно управлявания контрол върху нивата на лихвите просто не би имал същия ефект. Технологията за безплатна енергия ще измени стойността на парите. Най-богатите фамилии и кредиторите не желаят каквато и да е конкуренция. Това е. Те искат контрола върху източника на пари да е в техни ръце. За тях безплатната енергия не е просто технология, която трябва да бъде крита. Тя трябва да бъде забранена завинаги!

    И така, най-богатите фамилии и централните банкови институции са първите, които работят по отлагане достъпността на безплатната енергия до обществото. Мотивацията им е въображаемото “божествено право да владеят”, алчност и ненаситната жажда за контрол върху всичко, освен себе си. Оръжието, което досега са използвали за това отлагане включва заплаха, “експерти” провокатори, изкупуване и погребване на технологии, убийства и опити за убийства на откривателите, смазване на личността, палеж и широк набор от финансови стимули и демотивация на възможнитте поддръжници. Те също подкрепят широкото приемане на научната теория, че безплатната енергия е невъзможна (законите на термодинамиката).

2. Национални правителства

    Втората сила, работеща за отлагане достъпността на безплатната енергия за обществото са националните правителства. Проблема в случая не е толкова свързан със съперничеството при печатане на валута, но с поддържането на “национална сигурност”.

    Според тях, света около нас е джунгла и от хората може да се очаква да бъдат жестоки, нечестни и подли. Работа на правителството е “да осигури сигурна защита”. За целта се използва “полицейска сила” от управляващия клон на правителството за да подсили “властта на закона”. Повечето от нас, които са съгласни с властта на закона го правят, защото вярват че това е правилният начин и е за наше добро да го следваме. Ала винаги има няколко индивида, които вярват, че е за тяхно добро, когато не се придържат доброволно към социалния ред. Такива хора правят избора да работят извън “властта на закона” и се смятат за аутсайдери, криминалисти, разрушители, изменници, революционери и терористи.

    По пътя на пробата и грешката повечето национални правителства са открили, че единствената външна политика, която работи е политиката наречена “каквото повикало такова се обадило”. Което означава за теб и мен, че тези правителства се третират едни-други по начина по който биват третирани. Съществува постоянна измамна игра за позиции, за влияние в световните афери, където “най-силната” партия печели. В икономиката това е наречено “Златното правило”, което заявява, че “този със златото съставя правилата”. Същото е и с политиците, но е в по-Дарвинов стил - “оцелява най-силния”.

    В политиката обаче “най-силния” е станал израз за най-могъщата партия, която иска да унищожи и най-мръсните. Абсолютно всеки достъпен метод се използва за изпреварване на “противника”, и всеки друг е “противник”, независимо дали се смята за приятел или враг. Това включва насилствено държане, лъжа, измама, шпионаж, кражба, убийство на световни лидери, скрити войни, съюзи и смяна на съюзника, договори, чуждестранна помощ и присъствието на военни сили където е възможно.

    Както и да ви харесва, това е психологическата и моментна площадка на която националните правителства оперират. Едно национално правителство никога няма да даде на противника предимство ей така безплатно. Никога! Това е национално самоубийство. Всяка индивидуална активност, вътре или вън от страната, която се интерпретира като даване на противниково превъзходство по който и да е начин, ще бъде третирана като заплаха за “националната сигурност”. Винаги!

    Технологията за безплатната енергия представлява кошмарът на националните правителства. В техните очи безплатната енергия ще даде неограниченна военна мощ в ръцете на всички правителства за един финален опит за абсолютно владичество и доминация. Помислете? Не мислите ли, че Япония ще се чувства заплашена, ако Китай притежава безплатна енергия? Как смятате, дали Израел ще си седи мирно и спокойно ако Ирак се добере до безплатна енергия? Смятате ли, че Индия ще разреши на Пакистан да разработи безплатна енергия? Не смятате ли, че САЩ ще се опита да спре Осама Бин Ладен ако той сполучи да си набави безплатна енергия?

    Наличието на неограничено количество енергия при сегашното положение на нещата върху планетата ни ще доведе до незибежно “пренареждане” на “баланса на силите”. Би могла да възникне глобална война за отнемане на предимствата на неограничената енергия от “другите”. Всеки ще я иска и в същото време ще гледа да направи така, че никой да не се добере до нея.

    И така, националните правителства са втората сила, работеща в насока потискане на безплатната енергия като публично достояние. Мотивацията им е “самосъхранение”. Това самосъхранение работи на три нива: първо, чрез лишаване на външни врагове от уникално преимущество; второ, чрез предотвратяване на индивидуализирани действия (анархия), които могат ефективно да предизвикат официалните власти в страната; и трето, чрез съхраняване на притока на доходи, добит от таксация на енергийните източници, които се използват в момента.

    Техните оръжия включват възпрепятстването на пуабликуване на патенти в името на “националната сигурност”, легални и нелегални нападки с криминални обвинения, ревизии, заплахи, подслушване на телефона, арести, палежи, кражби на собственост по време на доставка и редица други заплахи, които правят невъзможно построяването и разпространението на машина за безплатна енергия.

3. Заблуда и непочтеност в движението за Безплатна Енергия

    Третата сила, работеща в полза на забавяне достъпа на безплатна енергия до масите се състои от заблудени изобретатели, шарлатани и опозитори. По периферията на извънредните научни открития, които съпътствуват истинските технологии за безплатна енергия, лежи един призрачен свят от необясними аномалии, несигурни изобретатели и безскрупулни рекламодатели. Първите две сили непрекъснато използват медиите за да рекламират най-лошите примери от тази група, да отклоняват общественото внимание и да компрометират истинските открития, асоциирайки ги ги с явни измами.

    През последните 100 години се появиха десетки истории за необикновни открития. Някои от тях дотолкова плениха въображението на хората, че и до днес се носят митове за тези системи. В съзнанието ни изплуват имена като Кели, Хубард, Кулер, Хендершот. Зад тези имена може да стои реална технология, но просто липсва достатъчно техническа информация за да може обществото да реши. Тези имена остават свързани с митологията за безплатната енергия и биват успешно използвани от провокатори като примери за мошеничество. Но идеята за безплатна енергия се е запечатала дълбоко в човешкото подсъзнание.

    Също така, няколко изобретатели с неясни технологии, които показват често срещани аномалии, по погрешка преувеличават личната си важност като изобретатели. Комбинацията от “златна треска” и/или “комплекса Месия” при тях напълно изопачава всякакъв бъдещ принос, който те могат да направят. Дори и изследователския път, който те следват, да е многообещаващ, в момента в който започнат да заменят ентусиазма с факти, стойността на научната им работа в голяма степен се омаловажава. Това е могъща, при това неуловима съблазан, която може да изкриви личността, ако последната повярва, че “света лежи на раменете им” или че те са световни “спасители”.

    Странни неща се случват и с хората, които смятата че всеки момент ще станат невероятно богати. Изисква се невероятна духовна дисциплина за да остане човек обективен и смирен в присъствието на работеща машина за безплатна енергия. Самата вяра, че имат в ръцете си машина за безплатна енергия е достатъчна да разбалансира психиката на някои изобретатели. Други пък развиват “комплекс за преследване”, който ги прави много отбранителни и недостъпни. Това от една страна ги възпрепятства в пътя на доразвиване на технологията за безплатна машина а от друга налива масло в огъня на измамите и митологиите.

    На ред идват и безскрупулните мошенници. За последните 15 години един единствен човек от САЩ е успял да събере повече от $100,000,000 долара използвайки безплатната енергия като примамка. Въпреки, че му е забранено извършването на бизнесс в щата Вашингтон и е престоял в затвор в Калифорния, той не се отказва от безскрупулната си идея. Той винаги използва като примамка една от реалните системи за безплатна енергия, убеждава хората, че ще получат тази система много скоро, но в крайна сметка им продава рекламна информация, която не съдържа реална информация за самата система. Ограбил е по този дори начин христиански и патриотични комуни в САЩ и продължава да трупа средства.

    Измамата, която този човек използва е, записването на стотици хиляди хора по места, където той ще инсталира машината за безплатна енергия. Така те не само ще получат машината за безплатна енергия в дома си, но и ще продават излишното електричество на местната енергийна компания. След като се убедят, че ще получат безплатно електричество доживот без допълнителни разходи, хората с радост купуват видеокасетата, която им помага да въвлечат в измамата и техните близки. Веднъж като разберем силата и мотивациите на първите две сили, явно е, че “бизнес плана” на този човек не може да се осъществи. Този един единствен човек вероятно е нанесъл повече вреда на движението за безплатна енергия в САЩ, отколкото всяка друга сила, унищожавайки доверието на хората в тази технология.

    И така, третата сила отлагаща публичната наличност на безплатната енергия е заблудата и безчестието вътре в самото движение. Мотивациите са алчност, желание за власт над други и фалшиво чувство за себезначимост. Оръжията, които те използват са лъжа, измама, самозаблуждение, арогантност, комбинирани с половинчата наука.

4. Ненастояващо общество

    Четвъртата сила, която работи за отлагане публичната достъпност на технологиите за безплатна енергия сме всички ние. Лесно е да се види колко тесногръди и презряни са мотивациите на другите сили, но във всъщност, тези мотивации са не по-малко живи в нас.

    Подобно на богатите фамилии, не се ли таи чувство във всеки от нас за фалшиво превъзходство и желанието да контролираме другите, вместо нас. Също не бихме ли се продали още днес, заедно с откритието ни, ако цената не беше достатъчно висока, $1 милион долара? Или подобно на правителствата, не иска ли всеки от нас да подсигури личното си оцеляване? Ако се окажем в средата на препълнен горящ театър, не се ли паникьосваме, избутваме и стъпкваме всички по-слаби в лудия устрем към изхода? Или подобно на заблудения изобретател, не разменяме ли понякога удобната илюзия за неудобия факт? И не се ли възвеличаваме в очите си повече от другите? Не се ли страхуваме от непознатото, дори ако обещава голяма възвръщаемост?

    Така че, виждате ли, всичките четири сили са просто различни аспекти на един и същ процес, работещ на различни нива в обществото. Всъщност силата, предотвратяваща публичната поява на безплатната енергия, е бездуховно мотивираните действия на човека-животно. В един по-дълбок анализ безплатната енергия е една външна манифестация на Божествено Изобилие. Това е двигателят на икономиката на едно просветлено общество - където хората доброволно се отнасят едни с други по респектиращ и цивилизован начин; където войната и физическото насилие са социално недопустими действия; и където разликите между хората поне се толерират.

    Появата на технология за безплатна енергия в публични ръце е зората на една истински цивилизована епоха. Това е епохално събитие в човешката история. Никой не може да си я припише. Никой не може да забогатее от нея. Никой не може да управлява света с нея. Това е просто подарък от Твореца. Тя ни задължава да приемем отговорността за собствените си действия и да бъдем самодисциплинирани и самокритични, когато трябва. Днешното царство на силата не може да има безплатна енергия без тотално да я изроди в нещо друго. Тази “цивилизация” е достигнала ръба на своето развитие, понеже е зародила семената на собствената си трансформация. Безплатната енергия не може да се повери на неудохотворените хора-животни. Те ще сторят с нея, това, което винаги са правели - да се устремят към безпощадно преимущество над всеки и да се убиват едни-други в процеса.

    Ако се върнем назад и прочетем Ayn Rand's Atlas Shrugged (1957) или доклада на Club of Rome, Ограничаване на Растежа (The Limits To Growth, 1972) става ясно, че най-богатите фамилии са разбрали това преди десетилетия. Планът им е да живеят в “света на безплатната енергия” но завинаги да я “отрежат” за останалите си събратя. Но в това няма нищо ново. Управляващите винаги са смятали масите за техни подчинени. Новото е, че сега ти и аз имаме могъществото на Интернет в наши ръце и можем да комуникираме по-добре от всякога. Интернета ни предлага четвъртата сила, шанса да преодолеем общите усилия на другите сили, които предотвратяват разпространението на технологията за безплатна енергия.
И сам войнът е войн!

Неактивен Zikko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 95
 • The Sleeper must Wake Up
Re: Научния Филтър и Енергетиката
« Отговор #3 -: Септември 27, 2005, 13:02:17 pm »
ШАНС ЗА ЕДНО СПРАВЕДЛИВО ОБЩЕСТВО

Едно събитие на което всички ние ставаме свидетели днес е, че изобретателите започват да публикуват работата си вместо да я патентоват и държат в тайна. Повече и повече хората “раздават” информация за тези технологии чрез книги, видео и уебсайтове. Въпреки, че на Интернет все още има голямо количество безплодна информация относно безплатната енергия, наличието на добра информация е все по-голямо. Погледни сам за себе си списъка от сайтове в края на този материал.

Належащо е ти самият да започнеш да събираш информация за истински системи за безплатна енергия. Причината е проста. Първите две сили никога няма да допуснат изобретател или компания да построи и продаде такава машина. Единственият начин по който можеш да получиш такава е да я построиш сам или с приятели. Това е и което хората тихомълком започват да правят. Дори да се чувстваш неспособен за тази задача поне събери информацията. Кой знае, може би ти ще си просто брънката от една верига от събития в края на която е успеха. Фокусирай се върху това, което можеш да извършиш сега, не в това, което остава да се извърши. В момента, в който ти четеш този материал, малки изследователски групички работят върху детайлите. Много от тях ще публикуват резултатите си на Интернет.

Всички от нас съставят четвъртата сила. Ако застанем твърдо на краката си и откажем да бъдем невежи и безучастни, ние можем да променим курса на историята. Това, което ще извърши промяната е съвкупността на нашите комбинирани действия. Само масови акции, които представляват взаимното ни съгласие могат да създадат света, който желаем. Останалите три сили няма да ни помогнат да поставим безгоривен енергиен генератор в мазетата ни. Те няма да ни помогнат да се освоботим от техните манипулации.

Едно е важно: безплатната енергия е тук. Тя е реална и ще промени начина, по който живеем, работим и отношенията ни един с друг. Още повече, че безплатната енергия ще направи алчността и страха за оцеляване остарели и ненужни. Но, както всички духовни упражнения, ние трябва първо да манифестираме щедрост и доверие в нашия собствен живот.

Източникът на безплатна енергия е вътре в нас. Това е вълнението от свободната ни изява. Това е нашата духовно потиквана интуиция да се изявим без разсейване, заплахи и манипулации. Това е в отворените ни сърца. В идеалния вариант, безплатната енергия ще е в основата на едно общество, където всеки има достатъчно храна, дрехи, подслон, себестойност и собствено време да съзерцава по-висшето значение на живота. Нима не дължим достатъчно един на друг, за да премахнем страха си и да предприемем действие за сътворяването на това бъдеще за децата ни? Вероятно не съм аз единственият чакащ да работи за по-висша Истина.

Безплатната енергия е тук. Тя е била тук от десетилетия. Комуникационните технологии и Интернет раздраха тайнственото було, покриващо този забележителен факт. Хора от целия свят започват да изграждат устройства за безплатна енергия за собствена употреба. Банекрите и правителствата не желаят това да се случи, но нямат контрол над него. Големи икономически сътресения и войни ще бъдат използвани в близкото бъдеще, за да се отклони съзнанието на хората от присъединяване на движението за безплатна енергия. Никои от големите информационни медии няма да покаже този аспект на събитията. Това ще бъде посочено като войни и размирици навсякъде, докарващо окупацията на все-повече страни от ОН “миротворци”.

Западната цивилизация се спуска стремглаво по спиралата на самоунищожението - ефект от дълго продължилите алчност и корупция. Всеобщото разпространение на безплатната енергия не може да спре тази тенденция. То само ще я засили. При все това, ако имаш машина за безплатна енергия, избери си по-добро местоживеене, където ще оцелееш политическите/социални/икономически трансформации, които са на път да станат. Нито едно национално правителство няма да оцелее по време на процеса. Въпроса е, кой ще контролира надигащото се Световно Правителство: първата сила или четвъртата сила?

Последната Велика Война е почти над главите ни. Семената са посяти. След нея ще дойде началото на истинска цивилизация. Някои от нас, които ще се откажат да се бият, ще оцелеят, за да видят зората на света на безплатната енергия. Предизвиквам те ТИ да бъдеш един от тях!
 
Сайтове:

http://www.Fortunecity.com/greenfield/bp/16/
Създадена от Geoff Egel от Австралия. Най-добрата на Нет-а!

www.free-energy.cc
Създадена от Clear Tech, Inc. и Д-р. Peter Lindemann.

http://jnaudin.free.fr/
Създадена от JLN Labs във Франция.

www.1dove.com/fe/index.html
Страницата за Безплатна Енергия на Jim (САЩ).

www.keelynet.com
Създадена от Jerry Decker (САЩ).

www.xogen.com
Страница посветена на технологията за супер-електролиза.

www.rumormillnews.com
Добър сайт с най-различни видове алтернативни новини и много връзки.

Патенти:
Повечето от тези патенти могат да бъдат видяни на www.delphion.com. Това са примери от изобретения, които произвеждат безплатна енергия:

Tesla: USP #685,957 (1901)
Freedman: USP #2,796,345 (1957)
Richardson: USP #4,077,001 (1978)
Frenette: USP #4,143,639 (1979)
Perkins: USP #4,424,797 (1984)
Gray: USP #4,595,975 (1986)
Meyer: USP #4,936,961 (1990)
Chambers (Xogen): USP #6,126,794 (1998).
И сам войнът е войн!

Неактивен BloodMaster

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 95
Re: Научния Филтър и Енергетиката
« Отговор #4 -: Септември 27, 2005, 14:42:18 pm »
Zikko имаше и един българин. Беше правил една система за евтина енергия даже е качил цялата схема и сичко за изделието. Ама понеже не съм много запознат с физиката ....... та не мога да вдена много много. Със сигорност повечето тука сте го виждали.
Сега или никога

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re: Научния Филтър и Енергетиката
« Отговор #5 -: Септември 28, 2005, 00:13:38 am »
Ммм, много е хубав този "Nexus Magazine", аз от няколко години слушам за него. Жалко, че не се издава тук, а няма и да се издаде :( Такова списание няма да може да се развие в България :'( Освен ако LM не види дали няма германски вариант, да го купува и да ни го превежда - хахаха. Ех какъв добър човек е той. Благодарим предварително - ахехахеха :P

По темата. Дайте форумците да си спретнем едно еко-селище бря :P Ще си работим на фрий енерджи и ще садим домати и картофи! Живот!
Сериозен съм, въпреки че не изглежда така :P

Eon

 • Гост
Re: Научния Филтър и Енергетиката
« Отговор #6 -: Септември 28, 2005, 16:57:56 pm »
Първо: поздрави на Зикко за брилятната тема!!!!
Страхотна е....

Аз също съм чувал за гореспоменатите разработки...
Зикко не мислиш ли, че лека полека човечеството се насочва към безплатните източници на енергия...
давам пример със слънчевите колектори инсталирани на покривите....
вярно скъпички са, но във времето си оправдават разходите и след 1-2-3 години излизаш на печалба....
друг е въпросът, че коспираторите и големите компании пак може да се наместят в тази пазарна ниша
и там пак да си продължат монопола, но вече в друга форма... (а и сигурно тези колектори се амортизират)...
виж има ги много из щатите... там са и вятърните централи....
а за колд фюжъна чувам все повече и повече информация, не съм сигурен но сигурно се разраства лека полека...
изследванията и опитите....
а и преди 40 години беше пика в откриването на залежи на петрол....днес е пика в изпомпваните обеми....
така че според специалисти в областта (петрол) след 40-50 години петролните залежи ще се изчерпят...
затова хамериканците яко точат петрола на близкия изток и складират своя в подземни хранилища/бази/градове/ под Скалистите планини и Средния запад. За да може след 50 години като се свърши петрола, да изкарат своя и да се правят на мъже.... с по сигурно 150-200$ за барел....
друг е въпроса колко има Русия....
A Exxon Mobil са зверове... (2-3 място по-големина компания в света по-балансово число)...

regards!

Неактивен Zikko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 95
 • The Sleeper must Wake Up
Re: Научния Филтър и Енергетиката
« Отговор #7 -: Септември 28, 2005, 17:31:29 pm »
Благодаря, Еон.

Мисля, че бавния ход към тези технологии се дължи на това, че банкстерите, след като изпускат енергийния контрол се опитват да запазят монопол над средствата на производство за тези "машинки". И после да ги пускат "под наем", като мисля новата стратегия на майкрософт. Мисля, че основният им проблем е, че повечето технологии са разработени в миналото. Следователно масовото производството на "машинките" е сравнително просто, лесно и евтино от гледна точка на настоящите технологии.
И сам войнът е войн!

Неактивен hakama

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Re: Научния Филтър и Енергетиката
« Отговор #8 -: Ноември 28, 2006, 19:18:36 pm »
Първо: поздрави на Зикко за брилятната тема!!!!
Страхотна е....

Аз също съм чувал за гореспоменатите разработки...
Зикко не мислиш ли, че лека полека човечеството се насочва към безплатните източници на енергия...
давам пример със слънчевите колектори инсталирани на покривите....
вярно скъпички са, но във времето си оправдават разходите и след 1-2-3 години излизаш на печалба....
друг е въпросът, че коспираторите и големите компании пак може да се наместят в тази пазарна ниша
и там пак да си продължат монопола, но вече в друга форма... (а и сигурно тези колектори се амортизират)...
виж има ги много из щатите... там са и вятърните централи....
а за колд фюжъна чувам все повече и повече информация, не съм сигурен но сигурно се разраства лека полека...
изследванията и опитите....
а и преди 40 години беше пика в откриването на залежи на петрол....днес е пика в изпомпваните обеми....
така че според специалисти в областта (петрол) след 40-50 години петролните залежи ще се изчерпят...
затова хамериканците яко точат петрола на близкия изток и складират своя в подземни хранилища/бази/градове/ под Скалистите планини и Средния запад. За да може след 50 години като се свърши петрола, да изкарат своя и да се правят на мъже.... с по сигурно 150-200$ за барел....
друг е въпроса колко има Русия....
A Exxon Mobil са зверове... (2-3 място по-големина компания в света по-балансово число)...

regards!
Не знам кога японците така са складирали на изкуствен остров (май) пак изчезваща суровина* ,от цял свят са изкупували и после са я продавали на баснословни суми:)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27