Автор Тема: 556 A връзка "Orion - Сириус - Earth" 2 122  (Прочетена 5758 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен PUMATA

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
 • „Всичко, което освобождава нашия дух без да ни дад
  • http://www.fenomenibg.com/modules/news/
556 A връзка "Orion - Сириус - Earth" 2 122
« -: Септември 13, 2015, 09:48:54 am »
556 A връзка "Orion - Сириус - Earth"

2 122                                                                                                 http://www.dailymotion.com/video/x1fuez_pyramides-creation-provenance_tech

Защо те изглежда да почитат древните съзвездия, а не други? защо не го намери следи от тази приказна цивилизация, която изглежда, че са повлияни фараонски Египет? Изглежда, че всичко, което се появява, без да е имало предупредителни знаци, в определен момент в историята.


Защо тя избира Belt élâment NASA Orion за "декоративна" Лого на Apollo програма? Каква е символиката на това:

 
22222


Всичко това е в поредица от coéncidences Във всеки случай, геологията и сеизмографа Bauval не може да лъже, можем да бъдем сигурни. NASA не може да отрече интереса си в древен Египет. She няколко пъти, взеха снимки на сайта Гиза. Можем да предположим, че други имат също.

Откритие на кислородни молекули в мъглявината Орион

The Herschel Space Telescope на Европейската космическа агенция (ESA) наскоро открити кислородни молекули (О2) от мъглявината Орион. Безпрецедентната откритието, направено от изследователския екип на Paul Голдсмит беше предмет на доклад, публикуван в Astrophysical Journal.

Ако наличието на отделни кислородни атоми в пространството се яви отдавна, на лов за молекулярен кислород (O2) е обаче засега остава неуспешен. Но за първи път, на молекулата, което представлява около 20% от въздуха, който дишаме, е била открита от космическия телескоп Herschel в мъглявината Орион, регион, съставен от множество "формиращи звезди.
Хермес

Учените кислород се първоначално в капана на леда, който формира зърна междузвезден прах и затова е неоткриваем от измервателните устройства. При образуване на една звезда, светлината и топлината, излъчвана разтопи леда освобождаване потенциално откриваем молекулярен кислород.

Една молекула кислород от водород

В опит да се потвърди тази хипотеза, международен екип от астрономи от НАСА и ESA са започнали да търсят молекулярен кислород в образуване на звезди региони. Те правят това с помощта HIFI (хетеродинни инструмент за Далечния инфрачервена) на борда на космическия телескоп Herschel, висока спектрална резолюция спектрометър способен спазване молекулярни и атомни преходи, които се случват в момента инфрачервената. Инструментът, посочи Orion, е открил, че една молекула кислород (O2) сред милионите молекули водород.

В момента, операции по търсене продължават да се опитват да открият молекулярен кислород в други мъглявини. "Ние все още не са намерени големи количества от тази молекула, и ние също трябва да разберем особеностите на тези региони с кислород. Вселената все още има много тайни", заключава Paul Голдсмит, координатор на отбора Изследвания и водещ автор на публикацията.

Мистерията на Хуфу


Re Kheops представлява Бога на върха на пирамидата си
Очите му са на базата на épyramidion обърната, т.е. през 1000 000âme от разстоянието между Земята и Бог Re!

222


Re Kheops представлява Бога на върха на пирамидата му; ориентацията на последния към религиозен смисъл, ориентирани с доброволен забавяне поне 3 '06 "зенит, е установено, че Kheops представлява определен ден от годината!


Същото е и за KHEPHREN MYKERINOS (два дни); това е защо има три пирамиди в Гиза!


Операциите могат да произвеждат на 1000-та диаметъра на Sun 1395.1371


Radius 697.56855 архитекти свещеници са изчислили, на доказателствата!
Височина 69,79 m. Пирамида на Neferirkare най Абузир (десет хилядна от радиуса)


Това е един куб от 9 865 m, страна (3, 1412), което помогна нарязани в скалата, капачката на Сфинкса; сферата, която е "регистриран" около този куб, представлява Бог Re (Слънцето), на радиуса на сферата е 100 000âme дължината на радиуса на Слънцето, 6.9756 m


Пирамида на Kheops
2222


Дължината на второто заседание на 229.28 m. (на R.M. 57.32 X 4)


Първият е основа с височина 1 m 50 230.36 m


Височината (с отсъства pyramidion) е 146.62 m.


The изразена височина е 148.84 m. (1000-000-ия от разстоянието, на първите 5 цифри).


Пирамидите в KHEPHREN и MYKERINOS изразяват също, първите 5 цифри в два различни начина и умен! Те са построени с намаляване на височината, в зависимост от семейното дърво.


Обемът на първоначалната си камера позволява да се запознаят с 1000-та на разстоянието


Ориентацията е проведено със сянката на един прът лицето на Бога Re (Слънцето); този пост точно измерено 5.23 m! (10 царски лакътя).
6565

A религиозно вдъхновение е определил мястото на оригиналния стаята!


Със същия дъх, едно друго място за мини тайна стая в пирамидата му е постижимо; тя трябва да се "затваря" липсващия капак и отсъства pyramidion е логическо мислене! Kheops присъедини ATOUM е причината, той е цитиран: "Kheops представлява хоризонта"


Как да се повиши 40т pyramidion. до 144.40 m високо, без усилия! Изчисленията показват, че има съмнение, неговия обем (14,61 m3) представлява 100 от 1461 дни!

Кръст Анкх
11


Произходът на египетския кръста също е в комбинацията от pyramidion с обратна pyrarnidion. Намираме обиколката половината от кръга представлява бог Re, слънцето, с част от две наклонени страни на равностранен триъгълник и AW AX, тогава "спящите" разположени на диаметъра на YZ, височината на pyramidion е количеството , Кръстът също се нарича "кръст на живота", Анкх.


На някои египетски гравюри, ние откриваме, че Бог на мъртвите Анубис, възстановява живота в Kings Cross, злато, този кръст на живота беше представен на самото устие на последното!


Не виждаме тук, за произхода на причастие?


Нещо повече, това е Бог Re която бе "доставен" да кралете, защото Бог Анубис държи кръста на живота със сумата от него!

Свещен бик
111


И все пак в същия "комбинация", ние откриваме произхода на свещения бик Апис между рогата, ние RE / Kheops както върху стела на Мемфис; в последното, има само един кръг между рогата на АПИС; бикът е напълно гравиран профил.


6 6 6 - Броят нарича слънчева.


Този номер трябва да представляват по-голямата полукръг. В действителност "свещен формулата" осигурява малък половин обиколка с диаметър 5,23 м. (10 пъти кралското лакът), с реално време 12 часа. 17/100, получаваме радиус на земята, (LE100 душата)


5.23 X 12, 17 = 63,70 (разлика от едва 7 км).


666 х 2 = 1,332 Great обиколка


The корен квадратен дава време на революцията на Земята около Слънцето = 36.496 (10 от 365 дни по подразбиране).

Търсене допотопни цивилизация отчаяно ...
Дали West, Bauval, Hancock и други, всички те са убедени в съществуването на цивилизацията далеч по-рано от египтяните и, освен това, чието технологично и научно-рано би било равностойно или дори по-голяма Dow се! Сфинксът е остатък от тази приказна цивилизация, за която съзвездието Орион и звездата Сириус изглежда да има огромно значение.


Египет тя ще бъде единствената страна, където тези показатели, удостоверяващи владеенето на техника за малко анахронизъм, ще бъдат осезаеми да Не, има много други елементи, които говорят в полза на наличието на Земята на съвременни технологии докато за официална история, все още сме в Ege Pierree Южна Америка също така притежава много далеч оставени без отговор въпроси.


Но египтолозите, историци и археолози имат въпроси, които изглеждат подходящи: "Защо е не откри керамика, няма и следа, няма и следа от тази цивилизация, когато градовете са, отрасли и обекти?"


Факт е, за сега, никой не е открил останки от фабрика или екипировка, датираща от 11,000 години преди нашата ера. Някои ще кажат, че ние търсим на грешното място. Те ще ни посъветва да отида копаят през леда на полюсите, до 1500 метра дълбочина или сондиране Сахара. Други ще ни казват, Атлантическия океан и бездънен. Сегашната технология (сателити) ни позволи да направим. Ние знаем, че военните великите сили имат много подробни карти на океанското дъно (релеф и т.н.) към съответните им подводници могат да се движат по-лесно и дискретно, колкото е възможно.
1

Не е тайна, че САЩ е в състояние да се вълни, сателитни, бункери, балистични ракети силози и други лаборатории понякога погребани няколко стотин метра в земята.


Така, наскоро Лабораторията за реактивни двигатели (NASA) на Pasadena е в състояние да открие древен религиозен обект в камбоджанската джунгла.


Така че, защо е направил някога е констатирала значителни следи ли, удостоверяващи наличието на земна цивилизация допотопни D'OE от технологията за изграждането на пирамидите следната математическа схема, като геометрична и точен астрономически D ' OE от астрономически познания на догоните племето на Мали от Африка, които се идентифицират звездата Сириус А и Б, много преди всички, на стотици години, може би хиляди. Те също се предположи, някои експерти и етнолози вероятно са емигранти saharae За догоните, това е Сириус амфибийни хора дойдоха да посетят хората на Земята, много отдавна, в началото на времето , Тези жители на звездите ще направят своя реч и знания. Това е тяхната религия.

Пирамидите и звездна конфигурация

Bauval и Hancock вярваме, че Сфинксът е част от преднамерен план, който също ще участва пирамидите на Хеопс, Chephren и Mykerinos. Египтяните отдават голямо значение на звездите. Както видяхме, Озирис, бог фараон, се символизира от съзвездието Орион. Isis, съпругата му, от Сириус.Например, състав на Великата пирамида на краля и неговите две "отвори". Тази стая, разположена в сърцето на структурата, оставяйки два вида тунелни които досега бяха peréus като вентилационна система. И все пак зарове 1964 Badawy и Trimble астрономи ще покажат, че тези кладенци в 2,500 преди нашата ера, сочещи към точно определени артисти: към Thuban, а другият към Orion (Озирис) .The позицията на звездите в небето не се е променило от древни времена и това е феномен, наречен умре "прецесия" земята прави едно завъртане на самата всеки 24 часа, но в допълнение, неговите ос се върти и люлки всички 26000 години. На земята, това бавно трептене създава впечатлението, че мигрират съзвездията в небето. Bauval обяснява, че все още не знаят египтолози на този феномен на прецесия но че той е ключът към "тайната" на пирамидите ...

565


Това е от съществено значение, за да учат днес, което някои наричат ​​археоастрономия. След това забелязах, че ако Bauval южната кладенеца на краля състав е Orion, на север и на камера на кралицата, по-долу, е Сириус, звездата представляващи Изида, съпруга на Озирис.

Bauval и Hancock вярвам, че всичко това е част от по-общ план, където Сфинкса трябваше да вземе роля. Bauval чуди какво би било астралното конфигурация над пирамидите, има дванадесет хиляди години. Отговорът е доста учудващо. Това, което е в небето е точно проектирана върху платото Гиза! Трите пирамидите са подредени в перфектно линия, с изключение на най-малката, че на Menkaure което е малко компенсира наляво. Разстоянията между тях също са много важни. Ако летите над пирамидите, това е, което ние виждаме: те са позиционирани точно както са звездите на пояса на Орион!

222222222


Дори по-добре! Това е не само най-доброто проекцията на група от звезди на земята, но е важна част от небето, който се отразява и представляван. Наистина, ние виждаме, че на Нил, в ляво на пирамидите, се отразява и върху небесната voéte защото неговата позиция съответства на тази на Млечния път над пояса на Орион. Всичко това идва като съзвездието Орион пресича оста север - юг, няма да изненада никого. Магически време заедно всички тези coéncidences: 10,500 BC. J.C.
« Последна редакция: Септември 13, 2015, 10:06:41 am от PUMATA »
Като вишнев цвят е човешкият живот. Отронва се  и при лек ветрец. Но нали отново пак ще дойде пролет

Неактивен jekky62

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 13
Re: 556 A връзка "Orion - Сириус - Earth" 2 122
« Отговор #1 -: Септември 28, 2015, 18:36:38 pm »
 :DМного е      несвързано и объркано като  изявление.Доста се понапрегнах да го разбера  :DОбщо взето   не ми носи информация :boredom:

Неактивен Schicksal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 96
 • "Летящата чиния" на тевтонския орден :) .
Re: 556 A връзка "Orion - Сириус - Earth" 2 122
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2015, 22:18:06 pm »
Намерете книгата "Произход и (развитие?) на империите Орион и Сириус" на Р Морнинг Скай, ако не се лъжа
Im Namen unserer gemeinsamen Taten!

Неактивен jekky62

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 13
Re: 556 A връзка "Orion - Сириус - Earth" 2 122
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2015, 18:58:58 pm »
Намерете книгата "Произход и (развитие?) на империите Орион и Сириус" на Р Морнинг Скай, ако не се лъжа


Намерихме ,прочетохме и сега какво :D :D :D :D :D
« Последна редакция: Октомври 11, 2015, 16:48:19 pm от Black Adder »

Неактивен PUMATA

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
 • „Всичко, което освобождава нашия дух без да ни дад
  • http://www.fenomenibg.com/modules/news/
Re: 556 A връзка "Orion - Сириус - Earth" 2 122
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2015, 21:36:29 pm »

Намерихме ,прочетохме и сега какво :D :D :D :D :D
     
Намерете книгата "Произход и (развитие?) на империите Орион и Сириус" на Р Морнинг Скай, ако не се лъжа
        Прочетена е тази книга и много подобни
Като вишнев цвят е човешкият живот. Отронва се  и при лек ветрец. Но нали отново пак ще дойде пролет

Неактивен miglena.alexandrova

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re: 556 A връзка "Orion - Сириус - Earth" 2 122
« Отговор #5 -: Декември 02, 2015, 18:10:27 pm »
Има ли някъде информация относно текста копиран тук на английски език? Много е нечетливо, благодаря.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
Water "Crop" Circles

Започната от H. НЛО

4 Отговора
6020 Прегледи
Последна публикация Юли 06, 2011, 12:41:54 pm
от Hacko
1 Отговора
4339 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2008, 23:31:38 pm
от Peacekeeper
7 Отговора
6551 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 02:21:19 am
от Peacekeeper
0 Отговора
2715 Прегледи
Последна публикация Февруари 05, 2010, 12:42:15 pm
от Astronomer
4 Отговора
3779 Прегледи
Последна публикация Октомври 04, 2010, 21:53:13 pm
от Unlock_the_Light

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27