Здравейте , за последните 24 часа в д/г следната последователност изчетох от паралелна реалност статийте за Мк и Монарх , не се хокирах за Мк имам инфо за старите опити , за новите останах покрусен и по специално за монарх , НО чаша та ми прля след като на -Н , четях статията му за кулите дет едни луди им ебаха мамата
полудявам заради тези езотерични неща които -Н казва , че могат хората чрез ремоут дистат то хак май майнд ?
Та мили светнати и будни люде : НЕ МЕ СЪДЕТЕ ЗА ТОВА КОЕТО ЩЕ НАПИША :
Преди 24 ч. си нямах понятие за този контрол чрез ЕЛФ и чрезз псевдо хора който чрез някакви чакри могат да ме контролират мен и моиите 2197 кубчета в мен . Самоубуйството ли е начина да изляза от тази проклета система или трябва да почна да чета за екзотериката и да внимавам да не се самоубия от скука , че може в този времеви синхрон някой каот психо терминаторче да ме наблюдава .
Мили хора не се имам за тъп , а за адски объркан , след днескашния ден не съм мигнал цяла вечер, сам съм вкъщи и се побърквам , да и без това си имам проблемите на беден студент а сега на фона на това и параноята ми би рекордни стойности . МОЛЯ ЗАПОЗНАТИТЕ ДА МИ дадат АКЪЛ преди да взема да направя някоя глупост !