- Веднъж преди години, една сутрин към 5 часа чух навън, на улицата някой да вика, за секунди излетях на улицата, беше толкова бързо, че чак ми причерня пред очите, докато ми причерняваше бях отвън на улицата и докато ми се изясняваше за някакви стотни секунди ми се привидя човешки силует пред поляната срещу един орех.
- Понеже да не пиша в други теми, ще пиша тук за още една случка, по която с моите приятели все още се чудим как се е случило това - Бяхме много малки (към 4-5 годишни), родителите ни се бяха събрали, а ние с 3-4 приятелчета бяхме в коридора. Имаше един шкаф , на който бяха залепени някакви лепенки от дъвки, докато си стояхме изведнъж картинките започнаха да се местят

, направо се чудехме толкова много какво става и продължавахме да си ги гледаме, уплашихме се след време и отидохме да кажем на родителите си, но те не ни обърнаха внимание

, върнахме се при шкафа и картинките бяха спрели да се движат. Много е странно, това с приятелите ми все още го обсъждаме и до ден днешен, няма как това да не е истина, защото го видяхме всички, едновременно видяхме едно и също нещо.
- Последна история: Бяхме с един приятел у тях, докато гледахме изведнъж започна да се движи количка играчка, просто обикновена количка (не на батерии, нито навиваща се). Баба му тогава беше починала на скоро.