Автор Тема: Хора Сенки / Shadow People  (Прочетена 12870 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Amazon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
Хора Сенки / Shadow People
« -: Март 05, 2014, 16:39:34 pm »
Първо искам да се извиня ако вече има тема за "Хората Сенки" и нека бъде преместен post-а ми в нея.

Днес се сетих за неотдавнашна случка.
Рано сутрин, в просъница виждам черен сиует коленичал пред бюрото ми, все едно ровичка нещо там. Интересно е, че дори не се стреснах. Надихнах леко глава и си викам на ум "Кв'о правиш, бре?" и в този момент "сянката" се изправи на бързо и хукна към вратата, все едно си каза "Опа, хвана ме..."  :blush: :D

Другата случка е малко по-различна и не видях "сянка", но реших да я напиша и нея.
Седя си в... "белият дом"  :D :blush: (не се смейте :D ). В нашата къща сме свикнали да почукваме на вратата преди да нахлуем и да изненадаме човека вътре (ако има такъв). Та почуква ми се на вратата, аз отговарям също с почукване (демек - да, заето е ;D) и в този момент се сещам - "Чакай, аз съм сам в къщи?". Стана ми малко смешно тогава, направихме "контакт" с ...,който/каквото и да беше това и така.

Обикновено, когато имам подобни случки (не много често) не изпитвам страх или каквито и да са лоши емоции и чувства, което е добре.

Неактивен rorchach

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #1 -: Март 05, 2014, 22:48:02 pm »
Напоследък ми се случва няколко пъти. Нещо като сянка се появява. Спя и сякаш до като спя отварям очи, а в тъмната стая е сякаш осветено от пълна луна и се вижда всичко. Не знам защо, но почти винаги я заварвам до краката ми.
Както ти казваш "Надихнах леко глава и си викам" горе-долу е същото и при мен. Само последният път някак си не се чувствах като стреснат, защото няколко 2-3 пъти ми се присъни и се събуждах и посдния път " си викам" - все едно и го казвам, " ай стига вече де" и след това събуждане изкарах спокойно  съня до сутринта.

Забелязал ли си дали се случва по едно и също време или през определен период от време или дали е свързано с някакво значимо за теб събитие ?
« Последна редакция: Март 05, 2014, 23:08:36 pm от rorchach »

Неактивен Amazon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #2 -: Март 09, 2014, 15:01:35 pm »
Нямам спомени да се е случвало нещо важно тогава.  :nea: Иначе едната случка беше рано сутрин (9-10, може би), а другата следобед. И двата случая по светло, което също значи, че не е било с цел да ми изкарват ангелите.  :D :D
Честно казано, не съм навътре с нещата, но дори и хората, които са запознати могат само научкват защо се появяват.

Знам за друга случка на мой двама приятели. Тук става на въпрос, буквално за сянка на земята, а не тъмен сиует.По тъмно, вървейки из града усетили, че някой тича зад тях. Видяли сянката на човека как се приближава и те се мръднали в страни, за да направят път да мине. Човек така и не минал, а само сянката си продължила пътя напред.  :shok:

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #3 -: Март 09, 2014, 19:40:21 pm »
В структурата на човека /има се предвид не само физическо тяло/ съществува т.нар. 'сънувано тяло' /по Кастанеда примерно, но не само/, което 'отговаря' за сънищата. Съществува обаче и 'сенчесто тяло' /това е мой превод, основно литературата, която съм срещал е на руски и там се употребява: 'тело тени', 'делта тело' и други термини/. В някои източници 'сенчестото тяло' се свързва с вампиризма. Естествено има и други тела.
Помните, навярно, като деца как се обичали да си играете със сянката си, или ви е било интересно. Ами.. Тогава се възприемали малко повече неща, отколкото като когато сте порастнали. :) Примерно може да се изпрати сянката да свърши нещо някъде..
За Алистър Кроули съм чел /но не помня точно къде, иначе бих дал като линк/, че са го охарактеризирали като 'човек без сянка'.
В България доста хора имат силно развито 'сенчесто тяло', без обаче да го осъзнават напълно и да контролират тази си способност.
« Последна редакция: Март 09, 2014, 19:51:32 pm от bofara »
6285174923344176257

Неактивен Uzumakito

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #4 -: Март 28, 2014, 19:00:59 pm »
- Веднъж преди години, една сутрин към 5 часа чух навън, на улицата някой да вика, за секунди излетях на улицата, беше толкова бързо, че чак ми причерня пред очите, докато ми причерняваше бях отвън на улицата и докато ми се изясняваше за някакви стотни секунди ми се привидя човешки силует пред поляната срещу един орех. :o
- Понеже да не пиша в други теми, ще пиша тук за още една случка, по която с моите приятели все още се чудим как се е случило това - Бяхме много малки (към 4-5 годишни), родителите ни се бяха събрали, а ние с 3-4 приятелчета бяхме в коридора. Имаше един шкаф , на който бяха залепени някакви лепенки от дъвки, докато си стояхме изведнъж картинките започнаха да се местят  :o, направо се чудехме толкова много какво става и продължавахме да си ги гледаме, уплашихме се след време и отидохме да кажем на родителите си, но те не ни обърнаха внимание  :mad:, върнахме се при шкафа и картинките бяха спрели да се движат. Много е странно, това с приятелите ми все още го обсъждаме и до ден днешен, няма как това да не е истина, защото го видяхме всички, едновременно видяхме едно и също нещо.
- Последна история: Бяхме с един приятел у тях, докато гледахме изведнъж започна да се движи количка играчка, просто обикновена количка (не на батерии, нито навиваща се). Баба му тогава беше починала на скоро.
« Последна редакция: Март 28, 2014, 19:09:54 pm от Uzumakito »

Неактивен ilianvs

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 116
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #5 -: Март 28, 2014, 21:52:37 pm »
Би ли обяснил, защо в 5 часа сутринта (когато вероятно си спал?), си излетял на улицата в полубудно състояние, вследствие на което ти е причерняло, защото си чул някой да вика (вика просто така или вика някой?)? 


Другите два случая не са за тази тема.
Във форума можеш да намериш достатъчно информация относно странни неща, случващи се скоро след смъртта на даден човек.
Свиквай  с 'необикновените' неща. Това, че не познаваш нещо, не значи, че то не съществува.

П.С. Разбира се, че си на доста крехка възраст, но все пак опитвай се да се изказваш кратко и ясно. ;)

 

Неактивен Uzumakito

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #6 -: Март 29, 2014, 09:30:38 am »
Би ли обяснил, защо в 5 часа сутринта (когато вероятно си спал?), си излетял на улицата в полубудно състояние, вследствие на което ти е причерняло, защото си чул някой да вика (вика просто така или вика някой?)? 
Защо ли - ами защото беше прекалено силен викът, все едно, че колят някого, а и прозореца ми беше отворен, затова го чух много ясно и ме събуди.   :)
Сори, ако съм прекалено подробен, ама исках да напиша всичко, както се случи. Ама съм претърсил форума, относно движещите се картинки, но нищо не намерих.

Неактивен вещичка

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 188
 • Виждам те!
  • Уникални подаръци за любими хора
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #7 -: Май 11, 2014, 10:34:11 am »
Хората-сенки ги виждам и с физическото си зрение вечерно време. Навсякъде ги има. Имам навика нощем да ставам по няколко пъти (кучето ме буди да му отворя терасата да пишка) и аз се мотая в едно такова хем будно състояние, но мозъка ми спи. Тогава най-добре ги фокусирам. Вече съм им свикнала и изобщо не им обръщам внимание. Не ги зная какво са или какви са, просто отчитам присъствието им. В началото като започнах да ги виждам се плашех, ама вече ми е все тая. Те са като мухите лятно време - навсякъде са  :D...
Отсъствието на доказателство не е доказателство за отсъствие!

Неактивен lowepro

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 7
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #8 -: Май 11, 2014, 11:08:57 am »
 вещичка това са духове нa умрели хора не намерили покой и отказващи да приемат че са мъртви има доста самоубийци сред тях. Може да се нарекат също демони защото демоните са духове на зли хора продължаващи да вършат зло дори и след смърта си . А не както е всеобщото схващане че демоните са паднали ангели .  Нито Луцифер нито който и да е наречен паднал ангел някога е бил ангел защото ако са били то преди да паднат на тяхно място трябва да е имало други иначе би се нарушил баланса на измеренията и вселената а баланса на вселената е ненарушим . Те винаги са си били там и винаги са си били демони . Казваш те са като мухите лятно време . Да така е ! Принципно защото като си зададеш въпроса  колко са хората  които си отиват с чиста съвест от този свят и намират покой след смърта си ще си дадеш отговор защо са толкова много .

Неактивен Atlantis

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #9 -: Юни 19, 2014, 13:59:19 pm »
А какво правят тези "хора сенки"? Имам предвид, могат ли да те наранят физически или психически, опасни ли са като цяло?

Досега никога не съм се сблъсквала с тях, но приятеля ми е. Една вечер след като бяхме заспали той стана,а след малко чух че говори с някой. Извиках му, за да видя какво стана, а той дотича в спалнята с ейййй такива ококорени очи  :o . Каза ми, че в хола е имало някакъв черен силует и първоначално е помисли, че съм аз. Питал ме какво правя и защо стоя там и се опитал да ме хване за рамото, но ръката му буквално е преминала през силуета.

Той не е човек който вярва в паранормалното, тази тематика му е толкова безинтересна, че даже не би се сетил да си направи шега с нещо такова. Доста се беше поизплашил, което ме кара да мисля, че това което му се е случило е истина. Сега понякога ми става страшно ако ми се наложи да ставам вечер.

Неактивен lowepro

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 7
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #10 -: Юли 20, 2014, 01:01:15 am »
А какво правят тези "хора сенки"? Имам предвид, могат ли да те наранят физически или психически, опасни ли са като цяло?

Досега никога не съм се сблъсквала с тях, но приятеля ми е. Една вечер след като бяхме заспали той стана,а след малко чух че говори с някой. Извиках му, за да видя какво стана, а той дотича в спалнята с ейййй такива ококорени очи  :o . Каза ми, че в хола е имало някакъв черен силует и първоначално е помисли, че съм аз. Питал ме какво правя и защо стоя там и се опитал да ме хване за рамото, но ръката му буквално е преминала през силуета.

Той не е човек който вярва в паранормалното, тази тематика му е толкова безинтересна, че даже не би се сетил да си направи шега с нещо такова. Доста се беше поизплашил, което ме кара да мисля, че това което му се е случило е истина. Сега понякога ми става страшно ако ми се наложи да ставам вечер.

 Не бих искал да те плаша но Да ! Може да ти се навреди и са опасни като цяло но не във измерението в което сме. Затова нетрябва да те е страх от тях докато си будна, а докато спиш защото принципно тогава сме в състояние което им дава възможност да ни се повлиае пряко. Принципно те не са плашила на които основната цел е да плашат хората. Напротив повлиаването става чрез сприятеляване а не чрез плашене което най-често се случва в състояние на осъзнат сън и напускане на тялото. Затова аз лично съм малко скептично настроен към конкретната случка. Приателя ти знае ли че се интересуваш от паранормални явления и дали не е използвал това за да прикрие някой разговор по телефона.  :D Казвам го това защото за да разговаря човек с тях и да ги вижда в будно състояние трябва да е надарен със способности и голяма чувствителност. 

Неактивен Енот

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #11 -: Май 02, 2016, 17:00:01 pm »
Ами и аз се бях позаинтересувала покрай няколко случки
Казаха ми, че като цяло напоследък е мн тясна преградата между този и какъвто и да е друг свят.
Някои от тъмните сенки, които ВСИЧКИ виждат (кълна се, навсякъде чувам за тях) са сравнително слаби, но идват да смучат енергия, главно докато човек спи
Като цяло ми дадоха препоръка да спя на някаква светлина близо до мен

Неактивен equinox

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Re: Хора Сенки / Shadow People
« Отговор #12 -: Септември 07, 2017, 00:11:22 am »
Преди няколко години пътувахме с жена ми от София към Варна през нощта. На десетина километра преди разклона за Ловеч и Троян, преди завой виждам фигура в работнически сини дрехи да пресича и се скрива в храстите край пътя. Нормално, забавям за да не го блъсна. След него, още един, изглеждащ като предишния. Аз съм готов да спра, когато се задава трети, изглеждащ като предишните двама. В този момент излиза ТИР от завоя, в насрещната лента, и минава през него. Фигурата изчезна.
Попитах жена ми: Видя ли го това?
Тя каза: Видях го.
И тогава ме побиха тръпки :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27