Автор Тема: Новите хипотези и теории за извънземните богове.  (Прочетена 8382 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Анонимъс

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Здравейте, аз съм нов тук. Приятно ми е да се запозная с всички ви.

Това, което ми хвана окото са голям брой публикации в последната година за извънземни, които някои наричат спасители, други не знаят точно какво са и защо са тук и т.н.
Надявам се да ви повдигна интереса и да се поразтърсите ако още не сте го направили.

Ще споделя с вас това което аз успях да намеря, което ми се стори възможно най-далече от научна-фантастика.

Първото нещо, което ме накара да се разтърся беше следната публикация и то не за друго ами защото ми се стори като пълна фантасмагория:
http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/11/sananda-kakvo-e-sybitieto.html#sthash.E0nd22Pa.OvY0Belg.dpbs

Лично на мен ми се стори това като нещо, което някой е написал докато е бил напушен. На мен също ми излизат подобни идеи за книги, когато съм под ефекта на марихуана, обаче след като го изчетох цялото реших все пак да го взема на сериозно, колкото и комично да ми звучеше и намерих следните линкове за президент Обама и НАСА:

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread835791/pg1&mem=


Факта, че Анонимъс са публикували нещо от сорта и говорят, че извънземните идват да ни помогнат както пише в първият линк на сайта Самосъзнание, ме накара да се разтърся още повече и намерих интервю на умиращ бивш директор на ЦРУ:


Покрай него намерих и сведения от Канада за извънземни:

Намерих сведения за ''кораби,, които много ми припомниха за това което описват в първия сайт Самосъзнание:

Последното, което намерих, което пак потвърди за ,,кораби'', с L форма, идващи към нашата планета е това:
- 1-ва част
- 2-ра част


И сега докато го пишех това ми хвана видео от Wikileaks на тема: извънземните богове, конспирация в ООН:

Та, как ви се виждат на вас тези неща, споделете си мненията?
Можем ли да очакваме открита извънземна намеса скоро?
Някой има ли още информация?
Защо все още ни държат на тъмно за цялата истина?
Някой може ли да каже за нещо конкретно, че е пълна фантасмагория?

Неактивен Анонимъс

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Re: Новите хипотези и теории за извънземните богове.
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2013, 16:07:27 pm »
Този въпрос ме накара да си разшира знанията много. Дали вярвам в това, че ще дойдат извънземни или че, вече са дошли и се крият зад луната. Да вярвам и то не защото, съм намерил солидни доказателства, които не споделям с вас а защото, искренно се надявам да дойдат извънземни с намерения за мир и просветление.
Аз искам нов свят. Свят в който, технологията и духовността се развиват в един крак. Това, което пише в сайта ,,Самосъзнание'' ми прилича като възможен, динамичен скок от нашия дуален свят в който, хората живеят повече в физическата му част, към свят от друго измерение. Аз мисля, че този нов свят трябва да е с перфектен баланс между физическия и духовния свят. По този начин хората няма да са под такова силно влияние на чувства като омраза, завист и страх. Такъв свят, според моето виждане, няма да окрива информация, а ми ще я предоставя по начин достъпен за всички с цел да подсили живеещите в него. В ,,Самосъзнание'' се говори за някакви портали, които ще се отворят, които са свързани с промяна от царуване на мрака към царуването на светлина. Днес четох и нови статии в Xnetbg за жизнената енергия, Ци, Чи - която е открита и наименувана от учен - Оргон. За нея се вярва, че има тва типа - вреден и полезен оргон (ДОР и ПОР). Може би тези портали са свързани с излъчването на тези енергии в големи количества. Теориетично говорейки: преди години може да се е отворил портал, който да е изхвърлил голямо количество ДОР (вреден оргон) и за това умовете ни да са толкова замъглени с физическия свят. (Аз не казвам, че всичко свързано с физическия свят е вредно. От физическия свят идват всички емоции били то добри или лоши, но мисля, че света в който живеем, има повече от вредните / негативни чувства.) Можеби извънземните чакат зад луната за да се отвори новият портал, който ще изхвърли към нашия свят голямо количество ПОР и тогава ще се научим да се обичаме взаимно всички и ще се оттърсим от предрасъдаци и какво ли още, в други думи, страх, омраза и завист. Аз вярвам, че оргонът, Чи-то, както искате го наричайте, е истина и съществува и извънземните знаят за тази енергия и знаят как да я използват.
Нямам доказателства за да ЗНАМ, че извънземните са там, но искрено се надявам да са там, защото на човешката раса и' трябва просветление и развитие към нов свят.
В този сайт ,,Самосъзнание'' също така се говори и за смяна на валутата. Говори се, че ще се даде на всеки човек минимумът за оцеляване, ще се дадът нови стойностти на златото и други такива и на недвижимите имоти и т.н. и освен това извънземните също така ще прехвърлят каквито пари имаме в нашата валута към новата валута. Нещо ми говори, че цената на всичките неща, които притежаваме ще падне. Мисля, че заради това семейства и корпоративни лица като Ротшиълд, Опенхаймерс, Морган, Билгейтс и др. трупат и трупат безбожни суми от пари, за да като дойде моментът за обменяване на валута, те отново да излезът отгоре.
Също така тази енергия която ще се отпусне от портала, в сайта ,,Самосъзнание'' я наричат христова енергия и забелязах, че на скоро излизат много снимки в интернет за ангели пазители, които излизат на снимки. Можеби това е свързано някак? Вашите мнения какви са по цялата тема? Имате ли такива снимки на които, да се вижда пазителят ви? Имате ли още информация за извънземните, вярвате ли в това, какво мислите за моето мнение?
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 16:21:34 pm от Анонимъс »

Неактивен radon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 171
Re: Новите хипотези и теории за извънземните богове.
« Отговор #2 -: Януари 09, 2014, 23:41:53 pm »
Цитат
Аз искам нов свят. Свят в който, технологията и духовността се развиват в един крак.
Туй просто няма как да стане. Единия крак, все ще е водещ. Ти избираш кой.

Неактивен zlobjul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Новите хипотези и теории за извънземните богове.
« Отговор #3 -: Януари 10, 2014, 08:08:23 am »
Туй просто няма как да стане. Единия крак, все ще е водещ. Ти избираш кой.

Това в случай, че искаш да ходиш напред. Фактите доказват, че ходенето напред е пагубно за нас самите. Колкото повече се развиваме толкова повече изоставаме - като пиле в калчища сме , колкото повече мърдаме , толкова повече се омотаваме.

Неактивен zlobjul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Новите хипотези и теории за извънземните богове.
« Отговор #4 -: Януари 10, 2014, 08:13:34 am »
Относно НЛО-тата , мисля , че тези свръх-бързи летящи чинии си се возим ние в тях. Ето една интересна тема :
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,2400.135.html

А за извънземни, че си има си - някои вярват в ангели и бог и демони ( като мен ) - други в зелени човечета, трети в сиви , рептили и тн .  Темата е интересна , разгледах клипчетата .

Неактивен radon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 171
Re: Новите хипотези и теории за извънземните богове.
« Отговор #5 -: Януари 10, 2014, 11:39:13 am »
Това в случай, че искаш да ходиш напред

Няма напред, назад. Има нагоре, надолу.

Неактивен zlobjul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re: Новите хипотези и теории за извънземните богове.
« Отговор #6 -: Януари 11, 2014, 10:26:24 am »
Този въпрос ме накара да си разшира знанията много. Дали вярвам в това, че ще дойдат извънземни или че, вече са дошли и се крият зад луната. Да вярвам и то не защото, съм намерил солидни доказателства, които не споделям с вас а защото, искренно се надявам да дойдат извънземни с намерения за мир и просветление.
....

Ама няма как, някой да дойде да и да ни донесе мир и просветление просто така. Ние трябва сами да си минем по пътя. Също като децата. Можеш ли да научиш 2 годишното си дете да смята квадратни уравнения или да му обясниш, че не трябва да яде пясък ? То просто трябва да мине през този път. Така сме и ние , не може някой да кацне и да ни "отвори очите", просто защото не сме дорасли за това. Ние сами трябва да го разберем и преминем, преди товя няма как да стане - както в "Един есенен ден по шосето".  А начина по който ние все очакваме промяна и спасение и рязка промяна от лошо към добро, като с вълшебна пръчка - няма как да стане - нещата във вселената не се случват по този начин - промените или траят изключително дълго време или са свързани с катаклизми и разруха. Така, че моето виждане е - дерзайте и променяйте своята вътрешна вселена, ако не успеете да свършите всичко сега и в този живот , убеден съм, че ще имате още възможности - няма как да е другояче , всичко във вселената е основано на цикличен принцип - защо нашият живот да е изключение?

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
Re: Новите хипотези и теории за извънземните богове.
« Отговор #7 -: Януари 11, 2014, 13:23:21 pm »
Клипа с "кораба 26 мили", мога и аз да ти го направя. Хъбъл прави перфектни снимки на галактики на няколко милиарда години от нас, тия с тоя голям рефрактор не могат една сносна снимка на тяло с диаметър 40 км..

Всичко ми е ясно, ама поне да не правят смешни клипове.
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27