Този въпрос ме накара да си разшира знанията много. Дали вярвам в това, че ще дойдат извънземни или че, вече са дошли и се крият зад луната. Да вярвам и то не защото, съм намерил солидни доказателства, които не споделям с вас а защото, искренно се надявам да дойдат извънземни с намерения за мир и просветление.
Аз искам нов свят. Свят в който, технологията и духовността се развиват в един крак. Това, което пише в сайта ,,Самосъзнание'' ми прилича като възможен, динамичен скок от нашия дуален свят в който, хората живеят повече в физическата му част, към свят от друго измерение. Аз мисля, че този нов свят трябва да е с перфектен баланс между физическия и духовния свят. По този начин хората няма да са под такова силно влияние на чувства като омраза, завист и страх. Такъв свят, според моето виждане, няма да окрива информация, а ми ще я предоставя по начин достъпен за всички с цел да подсили живеещите в него. В ,,Самосъзнание'' се говори за някакви портали, които ще се отворят, които са свързани с промяна от царуване на мрака към царуването на светлина. Днес четох и нови статии в Xnetbg за жизнената енергия, Ци, Чи - която е открита и наименувана от учен - Оргон. За нея се вярва, че има тва типа - вреден и полезен оргон (ДОР и ПОР). Може би тези портали са свързани с излъчването на тези енергии в големи количества. Теориетично говорейки: преди години може да се е отворил портал, който да е изхвърлил голямо количество ДОР (вреден оргон) и за това умовете ни да са толкова замъглени с физическия свят. (Аз не казвам, че всичко свързано с физическия свят е вредно. От физическия свят идват всички емоции били то добри или лоши, но мисля, че света в който живеем, има повече от вредните / негативни чувства.) Можеби извънземните чакат зад луната за да се отвори новият портал, който ще изхвърли към нашия свят голямо количество ПОР и тогава ще се научим да се обичаме взаимно всички и ще се оттърсим от предрасъдаци и какво ли още, в други думи, страх, омраза и завист. Аз вярвам, че оргонът, Чи-то, както искате го наричайте, е истина и съществува и извънземните знаят за тази енергия и знаят как да я използват.
Нямам доказателства за да ЗНАМ, че извънземните са там, но искрено се надявам да са там, защото на човешката раса и' трябва просветление и развитие към нов свят.
В този сайт ,,Самосъзнание'' също така се говори и за смяна на валутата. Говори се, че ще се даде на всеки човек минимумът за оцеляване, ще се дадът нови стойностти на златото и други такива и на недвижимите имоти и т.н. и освен това извънземните също така ще прехвърлят каквито пари имаме в нашата валута към новата валута. Нещо ми говори, че цената на всичките неща, които притежаваме ще падне. Мисля, че заради това семейства и корпоративни лица като Ротшиълд, Опенхаймерс, Морган, Билгейтс и др. трупат и трупат безбожни суми от пари, за да като дойде моментът за обменяване на валута, те отново да излезът отгоре.
Също така тази енергия която ще се отпусне от портала, в сайта ,,Самосъзнание'' я наричат христова енергия и забелязах, че на скоро излизат много снимки в интернет за ангели пазители, които излизат на снимки. Можеби това е свързано някак? Вашите мнения какви са по цялата тема? Имате ли такива снимки на които, да се вижда пазителят ви? Имате ли още информация за извънземните, вярвате ли в това, какво мислите за моето мнение?