С тази подробност, че не изгрява от югозапад.....Надявам се си съгласен с това....По този път минавам почти всяка вечер и то по едно и също време.Това ми се случи преди въртенето на часовниците, което говори, че се е стъмнило към 20-30ч и нормалната позиция по това време на луната е в моят гръб( зад хотел SPS).......Плюс това пътят ми до вкъщи е 10мин. Не ми се вярва такъв генезис само за 10мин.......Сега като анализирам случката мисля, че най-интересният момент от нея е факта, че в момента в който осъзнах, че това не може да е луната и започнах да я търся с поглед, нея вече я нямаше...Този факт ми дава препратка към нещо, което бях прочел някъде, а именно, че малките деца, както и различни животни виждат неща от други реалности и че ние нормалните хора не сме способни да ги видим заради нашата нагласа и възпитанието ни- (Това е такова...Онова е онакова...Това е истинско...Онова не е)- което ние всички получаваме като деца.
п.п. Kolibar, eдва ли съм се регистрирал в този форум за да информирам хората тук, че съм видял изгряваща луна...Тук съм защото търся отговори...Моля преди да публикувате нещо по темата- прочетете внимателно темата и коментарите...Иначе, благодаря за наблюдателното съждение.. peace out