Понеже смятам, че доказвайки един на друг неща които вече знаем не помагаме на никого да ги разбере, искам да направим следното.
Да се напънем и да изровим ЕДНО доказателство, че темата СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ не е измислица!!!
Ако продължаваме така, с извинение, всеки "кон с капаци" ще продължава да мисли че това са измислици.
Трябва да се докаже не на 1,2 или 10има, а на ВСИЧКИ, че това е сериозно и хиляди хора умират поради това че света неможе и дори не иска да се събуди от тази илюзия!
КАК ДА ДОКАЖЕШ НА ЧОВЕК ЗА КОЙТО - конспирация НЯМА ("ти луд ли си уе?"), манипулация чрез медии НЯМА (как ша ми вкарат мисли чрез TV ве, ти луд ли си къв си?") , пренаписвана и подправяна история НЯМА (то е доказано уе ти не си ли чел ко пише ?!") , древни религии НЯМА ("тез езичници са приказки и са изчезнали вече), символи ("ко е тва пък?!" или "е ко кат ги има те не ми влияят щото незнам ко значат!"), принизяване на елементарната култура до минимум НЯМА ("вари в лудница уе чалгата си е съупер ша прая кот си искам, ша са напивам секи ден щото 1 път се живее!!!")
Това според мен е завесата която трябва да се вдигне!
Очаквам идеи!