Bleki,не им правя реклама.Просто споделям с хората.
Гледам няма мнения и отзиви,но все пак ще опитам..
За имплантните станции и капаните за души.
От къв зор им е да го правят?Не разбирам?Та нали ако се създава тяло,не е нужно вече съществуваща душа да се инкарнира за да живее това тяло?В смисъл..Планетарния Дух,както анимира животинския свят,така се фрагментира и в човешкия.Тогава защо?
Според мен Империите не "ловят" души, за да ги имплантират в хора, а понеже са разбрали че технологично създаден изкуствен интелект не може да се сравнява с душата, имплантират душата в различни машини. В книгата "2012-война за душите" на Уитли Стрийбър е обяснено подробно, макар и в "научнофантастичен" роман.
На друго място в книгите на Ажажа съм чел, че няколко човека са снимали един и същ НЛО, но на някои от снимките е излязло човешко лице, а на други - блестяща сфера.
От друга страна е възможно да се имплантира душа и в тяло. Тела с инкарнирани части от животинските души на Планетарния дух не могат да извършват сложни интелектуални операции, а на Империята са нужни и "административни управители", военни и въобще тела, способни на висши интелектуални функции, а за нисшите функции - човекоживотни колкото искаш.
Една Империя от такъв ранг според мен не разхищава ресурси.