Автор Тема: Клуб на астралните пътешественици  (Прочетена 5348 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Astraveller

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
Здравейте и от мен :). Виждам, че темата за Излизане от тялото и Осъзнатите сънища е малко мъртва и има 53 страници, което кара много хора да се откажат да я следят, мислейки, че имат 53 страници за наваксване, та затова създавам тази тема - да обсъждаме астралните си пътешествия, да си даваме съвети, предложения за техники и т.н.. По принцип не съм наясно до каква степен хората в този форум практикуват тези неща и дали повече си падат по конспирациите (въпреки, че всичко е свързано) - затова споделяйте и питайте каквото ви хрумне по темата. Аз лично се опитвам да намеря хора, които си падат по тези неща, тъй като приятелите ми не са заинтригувани особено по езотерика и т.н. изобщо и снова по англоговорящите форуми, където си чешам езика, но сега искам да намеря съмишленици и в България. Някой, който наскоро е имал осъзнато преживяване извън тялото, и как е протекло?  :)

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re: Клуб на астралните пътешественици
« Отговор #1 -: Май 17, 2013, 09:45:49 am »
Един ден /следобяд/ докато си почивах на дивана - "гледам", а по-точно възприемам странно пречупване на светлината във вид на човешко тяло - като много ефирен призрак. Просто някой ме е гледал /имам познати, които ги могат тези работи и доколкото са ми споделяли някои - обичат да си тренират с мен, защото знаят, че съм открит и нищо няма да им направя/. Макар, че е имало случаи в началото на заниманията ми с някои практики, когато имах и неособено приятни преживявания, по-скоро плашещи, отколкото реално неприятни всъщност.

Иначе аз самият имам малък опит и с ОС и с АП, но засега не мога да ги управлявам така както бих искал, понеже не съм се занимавал сериозно с тези неща, /само, когато са ми били реално необходими - примерно някой беше оставил информация някъде и можех да възприема тази информация само по името на мястото. Е, случи се, но възприемането не беше нито пълно, нито пък много точно, защото нямам опит. Всъщност, впоследствие се оказва, че на подсъзнателно ниво съм възприел всичко, но не ми стига енергията, за да го осъзная/.

Затова ще бъда благодарен ако споделиш реално работещи практики. Благодаря. :)

А, да и ако имаш реален опит - настрой се на мен - bofara и сподели какво виждаш. Това е елементарна, но много ефективна проверка за АП. А за ОС - можеш да ми се присъниш /ако можеш/ и да си "поговорим" /имам такъв опит - питаха ме разни неща на определени теми, беше нещо като конферентна връзка между питащия, мен и още други двама/. Повечето си сънища ги помня, така че със сигурност ще стопля, че си ти. :)
6285174923344176257

Неактивен Astraveller

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
Re: Клуб на астралните пътешественици
« Отговор #2 -: Май 17, 2013, 11:05:39 am »
За техники за излизане от тялото бих казал, че предложените от Михаил Радуга са най-лесни и ефективни като цяло. Проучи ги и се пробвай сутрин след ставане да ги приложиш. До 10-20 секунди след събуждане, ако не си мърдал (или си мърдал много малко) може да си излезнал от тялото си. Иначе добри техники за задълбочаване на 'фазата' (преживяването извън тялото) са: да си погледнеш дланите отблизо и да ги потъркаш една в друга - това стимулира себеусещането за астралното тяло. Ако усетиш, че губиш видимост пробвай да се завъртиш като пумпал на място или да зуум-ин-неш някой предмет или част от тялото си и да пипаш нещо, което също стимулира астралното тяло. Ако ти е кофти зрението, пробвай да гледаш и зуум-ин-неш само през едното око (това, с което смяташ, че имаш по-добра видимост). Ако ти замръзне зрението, си затвори очите и се метни надолу с главата и това може да те рестартира обратно в тялото и да излезнеш отново, този път дори по-лесно. Може и другаде да те рестартира с добро зрение. Пробвай като си извън тялото си да си концентриран и без мн странични мисли. Трябва да си хладнокръвен и да знаеш какво искаш да правиш, а не да си замислен за много време и да се чудиш 5 секунди какво искаш да правиш. Ако се чудиш нещо, си търкай ръцете през това време да стимулираш астралното си тяло.

А иначе, да дойда до теб ще ми е малко трудно. Първо, че в последно време имам здравословни проблеми и не се пробвам да излизам от тялото си и второ, че физическата реалност не ми е толкова интересна. Като си оправя здравето и почна пак да излизам, ми се иска да отида в астралния свят и да общувам с различни възвишени духове и т.н. Ако излизах почти всеки ден, вече сигурно щях да имам време и търпение за всичко да пробвам, но като цяло  повече от няколко пъти на месец не мога да излизам. Има още хляб да ям :).

Неактивен HristoBG

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 25
Re: Клуб на астралните пътешественици
« Отговор #3 -: Май 17, 2013, 21:43:33 pm »
Имам голямо желание да "практикувам" това, но просто още явно нямам достатъчно време и търпение, за да започна. Макар че, не знам... може да не е било НАЧАЛО на астрално пътуване, но сега като такова си го обяснявам - един случай преди около 2 години. Бяхме от училище пратени по проект в Италия през януари 2011 и смяната на климата на третия ден ме блъсна като трактор. Не издържах, разболях се изключително много. Колко много - една досадна хрема, която ме мъчи ожесточено първите няколко дена. Събудих се една вечер, чувствах се странно. Имах усещането, че спа, но и че е прекалено реално, защото усещах, можех да се огледам къде-ли не - бях си в стаята. Но не си усещах тялото (може да е просто от високата температура). Реших да се ощипя - никакво усещане почти, започнах да си движа ръцете пред очите ми - бе не ги усещах като мои просто. Все едно, че цялата ми нервна система беше откъсната и бях в чуждо тяло. Да... успях да навигирам ръцете до гащите си, не знам защо исках да си бръкна в гащите :D , за да проверя всичко наред ли е - отново усещането, че не е мой... След това се чувствах... лек, много лек. Бях сякаш на няколко сантиметра над тялото си, но ми беше толкова уморено, че исках да заспа. Обяснявам си го с температурата (чувство на отпадналост, може би), но ми харесва да си мисля, че е неуспешен опит и за астрално пътуване.

Неактивен Astraveller

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
Re: Клуб на астралните пътешественици
« Отговор #4 -: Май 17, 2013, 22:10:43 pm »
Това, което описваш, е много често срещано. Много вероятно е да си имал sleep paralysis, което е общо взето състояние, в което умът ти е буден, а тялото ти спи. Това състояние е предвестник на излизането от тялото. Когато боледуваш и си с температура много лесно се излиза, защото сънят е неспокоен и повърхностен, умът трудно заспива дълбоко, а тялото е изморено от болестта и много по-лесно се трупясва :). Аз съм излизал не малко пъти, когато съм бил с настинка или грип. А иначе, за да излезнеш от тялото ти има много лесни и много трудни начини. Ако се будиш без аларма, използвай техниките на Радуга, който има мн добри техники и съвети, но е с доста затворено мислене и предразсъдъци на тази тема. Материалистичен експерт по излизане от тялото, което си е парадокс от всякъде, но техниките му са много добри. Събуждаш се, не мърдаш много, няколко секунди прилагаш техника и си излезнал от тялото си. Много малко усилие, но трябва да е точният вид усилие. :)

Неактивен на коне спиратор

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 7
Re: Клуб на астралните пътешественици
« Отговор #5 -: Май 22, 2013, 18:44:04 pm »
Как се нарича състоянието, когато си полузаспал и изведнъж почувстваш, че не можеш да си движиш никоя част от тялото и те полазват тръпки? Отнема много воля да преместиш някой пръст, но веднъж като си го направил, това състояние веднага изчезва. Също се случва често след събуждане от (до някаква степен) осъзнат сън. Какви са причините за него?

Неактивен Astraveller

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
Re: Клуб на астралните пътешественици
« Отговор #6 -: Май 23, 2013, 10:01:59 am »
Sleep paralysis (Спална/Сънна парализа) се нарича. Това е естествен механизъм на организма, при който съзнанието се отделя от тялото. Обикновено сме заспали, когато се случва този процес. Целта е мисловните ни команди докато спим да не влияят на тялото ни. Ако бягаме на сън би било кофти да бягаме в леглото и да се блъснем в стената :). Ако успееш да се задържиш в това състояние и да приложиш техника за излизане имаш голям шанс наистина да излезеш.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27