Един ден /следобяд/ докато си почивах на дивана - "гледам", а по-точно възприемам странно пречупване на светлината във вид на човешко тяло - като много ефирен призрак. Просто някой ме е гледал /имам познати, които ги могат тези работи и доколкото са ми споделяли някои - обичат да си тренират с мен, защото знаят, че съм открит и нищо няма да им направя/. Макар, че е имало случаи в началото на заниманията ми с някои практики, когато имах и неособено приятни преживявания, по-скоро плашещи, отколкото реално неприятни всъщност.
Иначе аз самият имам малък опит и с ОС и с АП, но засега не мога да ги управлявам така както бих искал, понеже не съм се занимавал сериозно с тези неща, /само, когато са ми били реално необходими - примерно някой беше оставил информация някъде и можех да възприема тази информация само по името на мястото. Е, случи се, но възприемането не беше нито пълно, нито пък много точно, защото нямам опит. Всъщност, впоследствие се оказва, че на подсъзнателно ниво съм възприел всичко, но не ми стига енергията, за да го осъзная/.
Затова ще бъда благодарен ако споделиш реално работещи практики. Благодаря.
А, да и ако имаш реален опит - настрой се на мен -
bofara и сподели какво виждаш. Това е елементарна, но много ефективна проверка за АП. А за ОС - можеш да ми се присъниш /ако можеш/ и да си "поговорим" /имам такъв опит - питаха ме разни неща на определени теми, беше нещо като конферентна връзка между питащия, мен и още други двама/. Повечето си сънища ги помня, така че със сигурност ще стопля, че си ти.