Автор Тема: Символични пигментни образувания след раждане  (Прочетена 6219 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен HristoBG

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 25
Здравейте.

Не мисля, че темата е точно за тук, но това ми се стори най-правилното място насред всички дргуи, все пак говорим за лични преживявания. В семейството ми вече 2-3 поколение се забелязва нещо интересно. Не съм го виждал при други да се случва, изглежда е или рядко или още по-рядко (затворено само в нашата рода :D ). Историята е следната: докато майка ми е била бременна със сестра ми, която е по-голяма от мен, била на работа в някаква стая и ядяла маслини (които не знам дали са били позволени по време на бременност, но защо да не). Шефът й влязъл в стаята неочаквано, майка ми се стреснала и изтървала една от маслините в устата си на дясното коляно. Сестра ми се ражда с ясна изобразена маслина на същото място. Самата пигментация на кожата е по-тъмна. Аз също имам на дясното си коляно по-тъмно петно, но майка ми не помни нищо да е изтървала този път, пък и фигурата не бие на нищо. По-голямо е и малко по-незабележимо (онова на сестра ми си е направо черно, докато моето е по-мътно). Леля ми (по майчина линия) пък има цял букет цветя на гърба си. По време на бременността с нея, баба ми е държала букет цветя и дядо ми я стреснал (както по принцип прави този изкуфял човек - пърди публично и вика, хвърля пиратки и вика, много забавни, но и странни хора), та букетът някак си изглежда е ударил гърба на баба ми или нещо подобно и се е "отпечатал" върху гърба на бебе-леля ми.  :D

P.S. В нашето семейство има хора с различен цвят на кожата. Аз съм жълтеникав и имам близко-до азиатски очи, никой в семейството я няма тази черта. Майка ми е бяла, сестра й с цветята на гърба е черна, дядо ми е бял, а баба ми - черна. По-нагоре в поколението не ги знам какви са, едната бабичка била бяла като платно според майка ми. Баща ми пък незнайно откъде е мургав, аз как съм се пръкнал такъв. Но това е генетика и все отнякъде и моите белези водят началото си отнякъде. Много често съм питал дали съм осиновен, но съм бил единственото бебе в болницата, едва ли... Майка ми също е питала това, защото нейната майка и сестра й били черни като циганки, а тя е изключително бяла. Weird, huh...

P.S. 2. Извън темата - много често имам една странна липса на загубен човек. Продължавам да мисля от време на време, че имам близнак. Дано не е проблем на психиката, защото ме кара до полуда. Но наистина е странно да ти липсва някой, който може и да не съществува. Или пък може би... просто ми се иска да имам близнак.
« Последна редакция: Май 03, 2013, 12:48:11 pm от HristoBG »

Неактивен ranilota

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 113
Това, което пишеш е абсолютен факт. Аз съм човек на логиката,но и на мен се случи. Бях бременна, когато ме стресна кварталния агресивен ненормалник и нямаше къде да бягам, че вече бях като галера голяма. Инстинктивно се хванах за бедрото, с раждането на детето откриха червено петно на неговото бедро. Викат му хемангиом. Искаха операция, понеже имаше и кръвоносни съдове на повърхността . През цялото време се молех, накрая изчезна. Добре,че имам снимки...
Предполагам, че майката  и детето на астрално ниво са едно по време на бременността, сигурна съм от опита си. Но как точно се отпечатва, по-скоро запечатва като информация по тялото не знам.
Друг доказан случай на близки, майката от уплах се хванала за слабините, момчето е бяло с черни тестиси...

Неактивен Агнес

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Здравей! Това с тези петна наистина е много интересно и изглежда се появяват по един и същ начин. Приятелят ми има подобно петно под лявата си мишница. Когато майка му била бременна случайно си изгорила палеца на дясната си ръка докато махала някаква тенджера от котлона и инстинктивно си го мушнала под лявата мишница. Той ми обясни, че така става поради някакви отделени хормони в този момент, които оказват влияние върху бебето, чрез кръвообращението на майката.

Неактивен Kolibar

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 28
Аз също съм чувал за тия петна и мисля, че е вярно. Аз съм чувал пък, че ако бременна жена открадне нещо (например си откъсне някакъв плод или цвете) и после където се пипне остава родилен белег на бебето. А за това че семейството автора на темата са с различни черти са виновни алелите на гените, едни са доминантни а други рецесивни. Има доста информация в нета, можеш да прочетеш а и е интересно :)

Неактивен forcomnet

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 113
HristoBG, може би ще ти е интересно да се запознаеш и да понаучиш нещо за телегонията. Това във връзка с различния цвят на кожата и други белези. Не знам защо тази материя се държи в девета глуха. Освен това което ще ти каже чичко Гугъл, може да погледнеш и филма "Код мужчины. Зачатие вне закона." от който излизат интересни факти около нашето ДНК. Оказва се, че то функционира и се държи като вълнова структура. Генетична информацията може да се обменя и дистанционно. Може да се поинтересуваш и от "Вълнова генетика".

Агнес, не знам как хормоните ще въздействат на генетичната информация? По-скоро е нещо друго, което не е изяснено до сега. Генетиката е нещо голямо и необятно. Въпреки, че днес сме понаучили нещо и имаме смелостта да пипаме там където не ни е работа, материята е все още почти неизучена.

Аз не изключвам да е напълно възможно в момент на силна емоция, чисто енергийно да се въздейства на ДНК структурата. Това по отношение и на петната.

Филма „Код мужчины. Зачатие вне закона.”
http://treasure.kolibka.com/users2/vanyo/movie/SI.Kod.mujchina.Zachatie.vne.zakona.avi
http://kolibka.com/bg_sub/SI.Kod.mujchina.Zachatie.vne.zakona.rar

Свързана по темата статия в БГ Наука „Тайни на сътворението и на живота”
http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=4016

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27