Честно казано не се изненадвам. Не мога да повярвам, че още хора които са толкова зомбирани, че не могат да разберат, че всичко е театър и продължават да вярват на амеркиканските и въобще световните простотии.
Ами то, койте не желае да мисли и винаги го е "боляло" като го прави-на него и допълнително му се помага я ХААРП я друго...
Има една опция на ума-Щайнер го нарича-"пазителят на прага", това, за което не си готов да чуеш и ще изживееш интелектуален шок, някаква друга част от свръхсъзнателното му слага игнор.Та и разни хора-любимци, страхливи, или пък тези, дето се вкопчват в ТВ и друго от страх да не би си чуят собствените мисли например, ако ги имат...
Имам близка приятелка, живееща в Щатите от 15 г, общуваме си веднъж седмично по час тя казва, че тея-американците в болшинство така не искат да мислят, стига има материалния стандарт, че ако по ТВ има кажат, че ЛАЙН-Т- съдържат витамини, сигурно ще ги ядат. Друго-всеки път твърди, че дезинформацията ТАМ е по-силна от нашата в БГ по време на Желязната завеса. Понякога ме пита за външни новини за Там, които аз знам от Тук. Добре ли е? -питам.
Така че, не се чуди, ами си върви по твоя път и твоите търсения.