Точно това "изключение" е най-тревожния аргумент, който притеснява всички. Проблема е че изключението е във всеки един от нас. Понякога то е по-силно изразено, друг път е претъпено. При един хора се вижда много ясно, а при други е прикрито. Ние все още не може да си обясним какво е това. Какво представлява това изключение. Истината е че 100 велики математика, които никога не са се познавали и срещали, могат да решат една задача по един и същ начин, но един от тях ще открие нещо, което другите не са забелязали и ще изведе нова формула, чрез която да реши задачата.
От това можем да заключим нещо много важно. Това е и центъра на всичко. Това е по-важно дори и от самата Вселена. Нещо велико, което един ден всички хора ще разберат. Това е по-важно от всеки един човек. Става дума не толкова за изключение, а за... СЕТИХТЕ ЛИ СЕ? Ако все още не сте загряли, много трудно ще ми бъде да Ви обясни. Затова ще го кажа ясно - "От многообразие към синхронност".
Много дълъг път ще извървим, докато разберем това. Извънземните, ако ги има са запознати с този проблем, но за наша радост това, вече е техен проблем, а не наш.
Сами може да се досетите, кой седи зад това изключение
Ние сме такива благодарение на планктона в океаните, но за много хора някакъв си планктон е без значение. По-същия начин, нещо толкова дребно и маловажно, като това "изключение" ще ни помогне. Българката с най-високия коефициент на интелигентност казва, че умните хора по-бързо надушват лошите. За голямо съжаление лошите хора в нашия свят са най-прикритите хора. Проблема не е в лошите хора, а в "организираните лоши и прикрити хора". Няма как човек да се пребори. Вече толкова години не успяхме. "НО ПЛАНКТОНА Е НА ДРУГО МНЕНИЕ". Благодарение на "изключението" накрая истината ще бъде напълно разкрита.
Не забравяйте, че в този момента детето Ви гледа Дисни. Дават поредната анимация, в която главния герой убива с камшик лошия, кръв се лее, а детето е затаило поглед в телевизора...
Човече, ясна е идеята ти за планктона и М-полето.Защо толкова тайнственост, кажи направо.Всички го знаят със сърцето си,благодаря че го казваш! Ам май трябва да е извършена "революцията в главата" на всеки българин,щото ние малко сме, .не ни вкарвай никъде..."не съм нихилист, не съм анархист, не съм....-ист", какво съм? БГ-нещо си, дали пък не съм нищо...
Наистина ми вдъхна кураж, за което благодаря! Знам, че каквито и средства за какъвто и да е проект да се вложат-подслушване,вмешателство, отвличане да се ползват,вътре В НАС си имаме много по-силни устройства. Дали са от ума или от сърцето-няма значение, важно е да сме в контакт с тях,ресурсите-на нас си да вярваме.
Винаги съм си знаелО,че ако имам силна дисциплина/що не и вяра и интуиция/ никоя напреднала техника не може ми прочете мислите,нито да ме манипулира.
Като доказателство ще дам един пример. Под хипноза/експеримент/ казват на едно лице-сега ще допра огън до ръката ти, в действителност не го правят, но лицето излиза от хипноза с мехури на ръката. В рамките на същия експеримент казват на друг-имаш финансови трудности, този ти взе парите, ето -няма никой-открадни ги. Но СВръхаза,който остава действащ и под хипноза на работилите върху себе си,казва-Не,това е кражба, няма да го направя.
Така че ,ние сме си достатъчно силни ама не че не го знаем, ами не го вярваме ,защото сме БГ и не вярваме на нищо. Това е отбранителна философия, дуплика, не е инициатива, сигурно заради робството е дошло като наша национална черта. АЗ кво съм-не знам кво съм, ама и туй не съм...