Здравейте !
Става въпрос за това, че утре пускам сайт с кауза, която е да има повече и
по-добра енергия на този свят, защото така или иначе - както и да го погледнете – хората отвсякъде са затрупани с емоционални товари ежедневно. До толкова са заровени в проблемите си, че много от тях са забравили за прекрасния живот, в който живеем, и че им е даден шанса да се насладят на всякакви видове преживявания.
Главната ми идея е чрез флаери, снимки с текст и други подобни материали да разпространявам позитивни послания по целия свят в различни сфери от живота. Ще има един главен текст, който ще е на изображение. Той е написан и сглобен графично от мен. Текстовете/посланията и снимките ще бъдат на различни езици и ще се споделят в повече от 10 социални мрежи. Хората, които вече са се включили в проекта официално и го подкрепят са различни видове артисти: графични дизайнери, фотографи, модели, певци, заведения и известни личности, както и хора от много други сфери. Можете да разберете повече за цялата идея на http://-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/ThankYouBuddy .
Официалния сайт ще бъде пуснат утре вечер на 31ви Януари срещу 1ви Февруари. Хората, които се включват в проекта със свои художествени, графични, фотографски или литературни творения, които се ползват за каузата и се използват в сайта ще бъдат отбелязани в различните социални мрежи и портфолиота с цялата информация към тях. Не търся финансова печалба и не предлагам такава, когато правя запитванията към различни хора. Всичко правя сам, защото това е мой личен проект за внасяне на позитивно настроение в уеб-пространството, рефлектирайки и в реалността. Знам, че сайтът ще има много посещения и файловете ще бъдат споделяни между много хора , така че това би било много добър PR за някои от вас.
Ако желаете да се включите в този усмихнат проект, можете да се свържете с мен по и-мейл, във фейсбук, или тук.
Благодаря за отделеното внимание, желая Ви прекрасен ден!