Да, чел съм за граф Сен Жермен, но не мисля, че Хелзинг е прав за пътешествията във времето. По-скоро мисля, че и той е извънземен, но се е отклонил от мисията си, заради което е станал по-известен. А те не търсят това. Човекът от моята история също бе на крачка да се отклони от мисията си, той със сигурност може да стане президент, министър-председател, шеф на Фейсбук или нещо подобно, но мисията на тези същества на Земята не е такава.
Arcane, забавна история за този сладкодумеца, радвам се, че проявяваш интерес към темата ми, приятелю. Все пак си мисля, че този твой приятел е бил просто налудничав и забавен, докато моята среща беше астрално преживяване. Няма как да се опише, затова питах дали някой друг е чувал или участвал в подобна случка. Близо месец след това се въртях около Оражевото, до НАТФИЗ, за да го търся, но повече не се появи.
Гален, приятелю, аз също съм го гледал този филм, хубав е, макар да има някои логически пропуски. Но човекът от моята случка нямаше за цел да ми разказва историята си, просто се отплесваше от нормалния разговор в спомени. Не знам защо не си плати сметката, сигурно беше много разстроен, че се е разкрил. За мен беше удоволствие да му я платя, не всеки ден имам възможността да се срещна с хилядогодишен човек.