Ами да - ние хората предизвикваме страшна регресия на Земята.....
Аз съм се обкръжила с интересни материали които намерих вследствие на "грешката" с амплитудата и на честотата и ги прехвърлям с възхищение... Ей - няма нищо случайно на този свят!
Особено единия материал ми даде отговор на въпрос, за които си пиша с хора от Щатите, Европа и Африка и никой не можа да ми помогне....А тук - черно на бяло всичко за което загубих толкова дни търсене СВЪРЗАНО С РЕЗОНАНСА НА ШУМАН! Ама, че история!
Сега трябва да го систематизирам....
Другото, което открих е закона за живота на Никола Тесла:
"Прогреса на живота зависи от масата и скоростта. Масата е физическата маса на хората, а скоростта се изразява с духовната енергия, която колкото е по-качествена дава по-голямо ускорение. Формулата е (не мога да я напиша с математически символи
)) 1/2 МV на квадрат = 1/2 МV х V където М е масата на човека, а V e душевната и интелектуална сила. V с други думи е измеряемата енергия на хората, която има много нива, но се включва във видимия и невидимия енергиен спектър на енергийните вълни (светлината).
За съжаление съвременната наука знае само, че движението на масата предизвиква обратно-пропорционално движение. Аз ще нарека това движение - деградиращо. И така - колкото повече се увеличава масата на хората (населението на планетата) толкова повече се увеличава деградиращата противоположна сила. Единствения начин за напредък на човечеството е да се увеличи неговата духовна и интелектуална енергия. Ако това не стане, или се намали, човечесвото ще деградира, но ще се увеличава за да противостои на първичната противопоставяща се деградираща сила...."
Или с други думи: Ако човечеството е увеличило енергията си неимоверно през ренесанса при население 2 билиона и е нараснало до 6.5 билиона без да увеличава или дори е намалило духовната си енергия, то човечеството е в процес на деградация.
(Това разбира се е видимо и при планетните измервания, защото ние сме едно.) По-нататък Тесла говори за повдигане енергията на увеличаващото се човечество чрез вегетарианство, свестни училища, чиста вода и финансиране на научни проекти, защото колкото повече се увеличаваме, но нашата бройка се попълва с неуки и душевни изроди, толкова по забавяме прогреса си както и на планетата с която сме ЕДНА СИСТЕМА. В останалата част от материалите Тесла доказва, че Земята откликва на нашата енергия и специално на "инжекции" от енергия, която неговите уреди могат безжично да изпратят в атмосферата на Земята.
И тук забележете какво става вероятно с откраднатите разработки на Тесла: Той съветва да се транслира безжично слънчева енергия, както и високо-спектърните енергийни енергии в атмосферата като виолетова, синя, жълта и зелена (каквато би трябвало да е планетата), но какво излиза? - Някой някъде изпраща в атмосферата ниско-честотни сигнали и вибрации, които само увеличават масата на планетата (населението), както и вирусите и микробите, но подтискат духовната и интелектуална енергия на човечеството.
Не е ли така, драги съ-форумци?
Поклон пред Тесла и малките разлики между честота и амплитуда!