Ех Блеки, що тъй злобно се държиш?
Нищо аз пак си те обичкам
Чудя се кат си каниш гости така ли им говориш. Ще говорим за туй, ма да не съм чул дума за онуй.
Казвам го щото нали викате, че сме тук на гости.
Па ти си помолил, ма аз просто не прочетох какво си написал. Спеше ми се и си викам айде утре ще видя.
Няма как да не се коментира поне малко забраната. Все пак е част от темата.
Ето авторката какво е помолила:
И на последно място- но не и по значение- нека не дебатираме тук кой пуши и кой не, кой на кого накърнява правата. Нека дискутираме поредния план на ГЕРБ за разделянето на един народ и лобистките интереси на някои групи хора.
Мисля, че точно тази молба спазих. Не съм казала, че пуша. И всъщност се изказах точно за простотията на Герберите.
Хайде, kalan, като си 'мозъчна' ми обясни, с какво тютюнопушеното допринася за непромиването на мозъка ти? Щото явно е не промит, ами пресят и напълнен с нафталин!!!
Няма как мозъка ми да е пълен с нафталин.
Физически е невъзможно. Хубаво е да си припомниш по биология какво сте учили.
Това, че не ти аресва дадено мнение не е причина за такава злоба. Но явно имаш проблем. Със себе си всъщност мисля.
Значи според теб закона да не се пуши на обществени места е вреден за икономиката /щото производството и продажбата на тютюн в ЗАВЕДЕНИЯТА е най-голямото перо приходи в бюджета/? Ми да разрешим и пиенето на алкохол и каране на автомобил, нали мнозина затова на ходят на кръчми? Да премахнем Закона за Движение по пътищата?
Ако не си запознат ще ти кажа. Пиенето на алкохол е разрешено. Както и карането на автомобил.
Но тези неща също вредят. Особено гледката на някой клатещ ненормален алкохолик на улицата. То и алкохола е проблем и се чудя що не го забраняват.
Но алкохола също вреди да ти кажа ако не знаеш. И карането на автомобил също. Особено пък автомобилите.
Въздуха е толкова мръсен от автомобилите, ма те тутуна та тутуна. Ако на някой непушач му пушат може да излезе и да смени обстановката нали? Ама няма къде да се скрием от мръсния въздух.
Чудя се кого ли трябва да осъдя за мръсния въздух?
Ама какво обяснявам на такива като теб, те са си съставили мнение от журналистическите истерии добре подплатени от тъпите мазни мутри, наричащи се собственици на заведения.
А още по-забавното е, дори елементарна молба във форум не смятате за нужно да съблюдавате - ти и другите 'онеправдани' наркомани.
Все още смятам, че молбата съм я изпълнила. Просто имаш проблем Блеки. И се чудиш с кой да се заядеш. Виждам, че съм ти липсвала.
Ама защо така поставяш под един знаменател собствениците на заведения. Ти да не би да киснеш във всички заведения и да си наясно колко са мазни и тъпи. Може би завиждаш, че хората искат да правят бизнес. Типично българска черта. Оня има бизнес - значи е мутра. Аз пък съм беден - значи съм готин.
Да ти кажа, че между алкохолици и пушачи нема разлика. Все е порок.
Само че не забравяй, че тютюна е легален.
И да вреден е за икономиката закона. Мое мнение. Ако не ти харесва сори, ма не съм длъжна със всичко да се съгласявам с теб. Виж ако си способен на нормален диалог в който да няма злоба може и да поговорим. Обаче се съмнявам да си способен на това. Всъщност очаквам след като го прочетеш да получа постояно Бананче.
Доста заведения затвориха и това не го знам от журналята. И доста хора останаха без работа. И се чудя що непушачите искаха чист въздух в заведението, ма не препълниха заведенията с височайшото си присъствие.
Истината е, че такива тотални забрани са си безмозъчни. Това си е фашизъм. За "сух режим" да сте чували? И последствията от него.
Съгласна съм с авторката, че разделиха народа. Ма той като цяло си е тъп. От друга страна си мисля няма ли други по-важни неща за които да се протестира? Сякаш всичко ни е наред и цигарите са най-големия проблем.
Може би пък целта е отвличане на внимание от по-важни неща.
Не смятам, че на Герберите и сие им дреме за здравето на народа. Това е някъв привиден хуманизъм. Пък и на тях не им се мисли, че да измислят някво адекватно решение което да устройва и двете страни. От друга страна те губят от този закон. По-малко пари ще влязат. Та това е също странно. Може би насаждането на омраза м/у хората за тях е по-важно.