Автор Тема: Уринотерапия  (Прочетена 45406 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mildo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 132
  • Thank You Buddy
Уринотерапия
« -: Юли 04, 2012, 15:06:49 pm »
Правя темата, защото мисля, че един от най-важните,свободно достъпни,лесни начини за лекуване на може би всичко.

КАК И ЗАЩО ЛЕКУВА УРИНАТА

 Извадки от "Уринотерапия", Алексей Сворцов, издателство ДАР

 Джон Армстронг: „Приетата вътрешно урина отначало очиства организма, след това отстранява всички препятствия и обструкции в него и накрая възстановява жизненоважните органи и съдове, разрушени от болестта. Тя възстановява не само функциите на белия дроб, задстомашната жлеза, черния дроб, мозъка, сърцето, но също и лигавицата и обвивката на органите. Това се наблюдава при лечение на много тежки заболявания като туберкулоза на червата и застарели злокачествени форми на колит. Уринотерапията помага да се постигне това, което никога не може да се постигне чрез гладуване или диета с вода и плодови сокове." Можете ли да назовете някое друго лекарство, някое друго средство, което едновременно да свърши цялата тази работа и това средство да е под ръка на всеки от нас? Но и казаното е капка в морето. Урината има още цял куп други лековити свойства, ефекти и качества, за които не е знаел дори този истински корифей на уринотерапията. Преди да разшифроваме споменатите свойства на урината, нека съвсем накратко си припомним как тя се образува в човешкото тяло.
Необходимо е добре да запомним, че урината се образува от кръвта, от нейната плазма. Оттук следва важно заключение: урината е такава, каквато е и кръвта. И ако урината не ни харесва по вид, цвят, вкус или мирис, със същото основание можем да сме недоволни и от нашата кръв Също така ще е мътна, гъста, ще дъха на гнило и развалено... Но за това сме виновни ние самите, качествата на кръвта и урината са следствие от начина ни на хранене, начина ни на живот. Още по-важно е обаче да знаем и друго: с помощта на същата тази урина и; промяната в начина ни на живот и хранене, ще получим ЧИСТА и СИЛНА КРЪВ, която на свой ред ще ни осигури по-чиста урина, а 1 тя от своя страна още повече ще прелисти кръвта. Такава е между другото урината на вегетарианците, да не говорим за светите хора, при тях тя се е превърнала в божествена напитка, за която говорят древните, и тя ухае на най-нежния парфюм. Това не е шега, а стопроцентова истина!
 Чистата и силна кръв ще ни даде здраво тяло - Божия храм за Духа.Урината, както и кръвта, е огледало за състоянието на нашия организъм, огледало на нашето здраве - физическо и духовно, а и то е следствие от нашия начин на живот, жизнена философия, ако щете. Не случайно лекарите първо искат да изследват кръвта и урината - отворената книга за състоянието на организма.

 Урината се образува в бъбреците на два етапа. През първия се образува първична урина, която отново се преработва и от 130 мл първична се отделя около 1 мл вторична урина, която ние познаваме м отделяме. А това означава, че урината е доста силен концентрат -130 пъти гао-концентриран от изходната суровина.
 Както всеки силен концентрат /например захарта, солта/ урината притежава свойството да привлича, да тегли вода към себе си, а и заедно с нея и шлаките. Тя преди всичко е солев концентрат; или с други думи, УРИНАТА Е ОТЛИЧНО СЛАБИТЕЛНО И ОЧИСТИТЕЛНО СРЕДСТВО /подобно е въздействието на приетата английска сол/, но купено не от аптеката, а „собствено производство", на самия организъм - гаранция за най-високо качество и безвредност. Ето основанието на Армстронг да твърди, че, изпита, тя отначало Очиства организма. Забележете - на клетъчно равнище! А това е първото и задължително условие за успех на всеки оздравителен процес.

 Какво представлява урината като цяло? На този въпрос отговор дава проф. Неумивакин:
 „Урината е резултат от огромната работа на цялата отделителна система на човека, представляваща най-сложна физико-химична лаборатория. Ако погледнем формулата на урината, то като цяло тя напомня добро укрепително средство. В норма тя съдържа около 200 вещества. Това са микроелементи - калций, натрий, калий, фосфор, желязо; аминокиселини - глутаминова, аспарагинова/ таурин, пронмн, глицин, метионин и т.н. това е комплекс от витамини -група В, аскорбинова, гипурова киселина; хормони, тоест вещества, без които е невъзможен нормалният окислително-вьзстановите-лен процес. Урината е вещество с голямо количество свободни електрони, които, встъпвайки в химическа реакция, усилват енергийните процеси. В урината е намерен ферментьт урокиназа, улесняващ притока на кръв към сърцето, напомнящ действието на нитроглицерина и разтварящ кръвните съсиреци /тромби/..."
 Следвайки логиката на този световноизвестен учен медик, можем да кажем, че урината е отличен, балансиран по състав ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ. В същото време е и уникално ВЪЗСТАНОВИТЕЛНО средство и представлява букет от хормони, регулиращи всички жизненоважни функции на организма, тоест е едно прекрасно ХОРМОНАЛНО ЛЕКАРСТВО, но без странични ефекти. Ще добавим:
 тя притежава уникални БАКТЕРИЦИДНИ свойства, познати и на нашите баби за обеззаразяване и епитализиране на пресните рани, ПИКОЧОГОННО действие, ФЕРМЕНТЕН ефект, ИМУНЕН ефект/ ПОДМЛАДЯВАЩ ефект и захранва ЕНЕРГИЙНО организма.Отново го изтъква проф. Неумивакин: „Главното действие на урината се заключава в следното. Преди всичко тя представлява структурирана вода, в която е закодирана дълговременна информационна памет. Попадайки в организма, такава вода благодарение на химическите си реакции съдържа цялата информация за състоянието на човека, в това число и за неговите заболявания. Известно е, че което и да е живо същество, човек или микроб има свое електромагнитно излъчване и, ако две излъчвания, имащи еднакви резонансни честоти, се срещнат едно с друго, те взаимно се поглъщат /унищожават/. Във физиката този процес се нарича интерференция. Докторът на техническите науки Г. Сергеев съобщава за устройства, които могат да определят честотата, на която работи болният орган, и ако в специално устройство се моделира същата честота и с нея се зареди обикновена вода м тя се изпие, то тя самата ще намери своята „посестрима", имаща същата честота, тоест болния орган, и благодарение на интерференцията ще разруши болното огнище. Тези устройства са много скъпи, а урината, обладаваща същите свойства, е под ръка и при това е без пари."
 С други думи, КЛИН КЛИН ИЗБИВА. Този оздравителен ефект на урината се проявява на квантово, полево равнище и е безпогрешен. За разлика от каквато и да е техника и устройства. Освен това като всяка структурирана вода урината има ПОДМЛАДЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ и затова е наречена още „ЖИВАТА ВОДА".Отново ще дадем думата на науката в лицето на проф. Неумивакин: „Същите свойства на урината притежава разтопената вода /снежната вода/. Тя е наситен воден разтвор на неорганични и органични соли, които благодарение на защитните колоиди, частици на органичните вещества, имащи отрицателен заряд, се намират в суспенцирано състояние. Ето защо повърхностното налягане на урината съставя 64-69 дин/см, докато при обикновената вода тази цифра е 75 дин/см. /С подобна благоприятна за организма характеристика на водата се слави изворът, от който пият най-дълголетните хора на Земята, племето хун-за - бел. а/ И най-главното. Организмът като саморегулираща се система постоянно поддържа алкално-киселинно равновесие, хомеостаза, на определено равнище, което рефлектира върху състоянието на урината. В зависимост от тежестта и спецификата на заболяването организмът мобилизира защитните си сили, които отделят не само хормони, ферменти, но и специфични вещества, антитела, срещу заболяването, което има болният. Максимално използвайки тези вещества, организмът в ослабено състояние ги извежда от организма заедно с урината. Възниква въпросът: възможно ли е тези вече отслабени след употребата вещества отново да се въведат в организма? Тук се сблъскваме с явление, напомнящо ваксинацията. Вероятно по този път е вървяла мисълта за използването на урината при различните заболявания. Не органът трябва да се лекува, което като правило вършат лекарите, а целият организъм."
 Ето как отново се свързва древното знание с постиженията на съвременната наука. Те не си противоречат, а взаимно се допълват. Впрочем това е философията на лечение и в здравен кабинет „Дар" от самото негово създаване през лятото на 1991 г. Смея да твърдя -първият кабинет у нас, съчетал ирисовата диагностика с КОМПЛЕКСНОТО природолечение, извършвано от лекари природолечители. Но да се върнем към урината. Излиза, че тя, освен всичко? друго, представлява цяла ПРИРОДНА АПТЕКА със знайни и незнайни още за науката лекарства/над 2000 вида/, които произвежда собственият ни организъм - това истинско чудо във Вселената. При това точно подбрани, точно дозирани, точно и на място приложени и съвършено безопасни. Още веднъж да признаем правото на древните мъдреци, които учат, че урината е ЛЕКАРСТВО НА ВСИЧКИ ЛЕКАРСТВА!На всеки човек му се случва да изпадне в беда, а да няма възможност да получи веднага медицинска помощ. В чужбина, високо в планината, на село, на море, на екскурзия, по време на поход или околосветско пътешествие. Нараняване, изгаряне, разстройство, простуда, инфекциозно заболяване /жълтеница!/ и какво ли не още може да ни изненада в най-неподходящия момент. В изброените, а и в много други случаи, лекарството е с нас - урината.
 Евреите, водени от Мойсей, прекосявали пустинята цели 40 години и оживяли, защото всеки е „пил от собствения си извор". Армстронг отбелязва, че известният алпинист Морис Уилсьн, предприел героичен опит да покори Еверест, е обяснявал своята устойчивост към всички заболявания и удивителната издръжливост на организма си във високопланински условия изключително с използването на урина. Опита почерпил от тибетските лами и йоги, които в трудните условия на планината достигат преклонна възраст благодарение на приема на урина.И така, в случай на спешна нужда, използвайте урината веднага, без да се замисляте и колебаете, докато получите възможност за квалифицирана медицинска помощ.
 Става дума за един много съществен, хамлетовски въпрос, който е основният препъни-камък в съзнанието на мнозина, които сега или в бъдеще ще се изправят пред избора „да пия или да не пия?" Да, става дума за отпадъчните токсични продукти, които също присъстват в урината. Няма ли те да ни отровят, да ни навредят? Няма ли урината да ни разболее още повече? Защо отново да приемаме токсините в себе си? Съмненията възникват, блокират съзнанието и дискредитират метода. Твърдението, че урината е отровна, може да дойде само от невежи. Ако урината беше отровна, то отдавна да ни е отровила, а тя през целия ни живот се пълни в пикочния мехур, като преминава след това през най-фини и деликатни тъкани - просто няма никакво основание да се твърди подобно нещо, макар че съм го чувал неведнъж. Освен ако не е отровена от злоба и гняв - но това е друга тема. Що се отнася до съдбата на отпадъчните вещества, които поглъщаме, отговор може да получите и от Библията:
 "Още ли не разбирате, че всичко, що влиза в устата, минава в корема и се изхвърля навън?"/Матея 15:17/.
 Казано иначе, всичко непотребно от организма, което влиза в устата с храната и водата, се задържа м се изхвърля по канален ред от дебелото черво, а онова, което е нужно на организма, се всмуква, резорбира и отива в кръвта. Ето как започва кръговратът на очистването с урина.
 И в заключение. Ако някъде от някого чуете, че собствената ви урина може с нещо да ви навреди, да ви отрови или да ви разболее, не му вярвайте. Защото на ваша страна ще бъдат провереният от хилядолетия опит, съвременните научни данни, практиката на хиляди излекувани хора с нито един негативен случай, когато се спазват правилата. И още. Попитайте и ще научите, че този някощ| НИКОГА не е прилагал върху себе си уринотерапията, иначе би! твърдял обратното. Незнанието може да бъде простено, невежеството - не.

 III. ВИДОВЕ УРИНА
 „Ние посочваме дарители на живот от растителното царство, но няма да пренебрегнем нищо от онова, което лежи скрито в нас самите.' Знаците на Агни Йога, параграф 426
 Трябва да спомена, че за лечебни цели се използва урината както на човека, така и на животните, които на свой ред също пият собствената си урина при болест, нараняване. От животинската особено популярна и изтъквана в древните източници и съвременна практика е урината на кравата. Тук обаче ще се ограничим само с употребата на човешка урина. Нека да приложим по-г простото, по-достьпното и тогава да се насочим към по-сложното.
 Урината бива прясна, стара, преварена /изпарена/, детска, старческа, мъжка, женска, на бременна жена, на новородено дете, сутрешна, дневна, нощна, но може и намагнитена, рязко изстудена! изпарена на слънце, във вид на билкова отвара и др. Всяка от тях, има своите качества, особености и показания.
 С оглед на по-разпространеното практическо приложение и ограниченото място ще се спра по-подробно само на най-използваните видове урина. Употребява се най-вече чрез пиене, масаж, компреси, клизми /най-добре комплексно!/ - за здрави и за болни. Най-ефективното й приложение е чрез кожата. /Същото важи и за билките/ През нея тя въздейства на целия организъм, най-пълно и цялостно проявява своите уникални свойства, а в същото време мъдрият организъм си взима само необходимото, а останалото, непотребното в момента или въобще, го оставя върху кожата. Втриване-то в кожата е и най-разпространеният начин, който са прилагали древните.ПРЯСНА е урината, отделена току-що, още топла или престояла известно време, най-много ден. С прясна урина не се масажира! Тя се употребява за пиене, за закапване в очите, ушите, за жабуркане или за промиване на носоглътката, за гаргара и пр.СТАРА е престоялата урина, придобила мириса на амоняк/лекото й помирисване от малко шишенце рязко стимулира ума за работа/, който се появява след повече или по-малко дни престой. Старата урина е било основното средство за масаж, с което си е служил Джон Армстронг в своята практика. Тази урина разширява порите на кожата и прониква по-дълбоко в нея. Може да се използва за компреси, когато трябва да се изтръгне ненужната, атрофиралата, чуждата тъкан. Не се ползва за пиене, за промивка на очите, защото може да ги изгори! Пречка за използването й е нейната миризма.ПРЕВАРЕНА урина се получава, когато събраната за ден или няколко дни и съхранявана в хладилник урина /тя може да бъде събирана през цялото денонощие, а в някои случаи да се използва донорска/ се слага в емайлиран или стъклен съд и се вари без похлупак, докато остане до 1/4 от първоначалния си обем. Например, ако се сложи в съда 1 л урина, тя трябва да ври, докато в съда остане до 250 мл преварена урина /под този термин ще я използваме и занапред/. Може да остане повече от една четвърт, до 500 мл или наполовина, без да губи кой-знае колко от свойствата си, но не и под 250 мл, защото вече е негодна и става само за сапун. Този вид урина е много силен солев разтвор! За да се увеличи количеството на свободни електрони в нея, по време на варенето в съда може да се сложи златен, сребърен или меден предмет, а най-практично -навита медна жица от мостови кабел, необработена с лак. За да се неутрализира миризмата при варене, в съда може да се сложат различни билки, мента, лавандула, маточина и др. Пробвайте, експериментирайте, мислете... Някои варят урината на балкона, на вилата, за да не пречат на близките в къщи.
 Прилага се за масаж или втриване в кожата, за компреси, най-вече за клизми и по-рядко за пиене. Тя дразни силно слизестите ципи, подобно на йод, и затова не се слага в очите, директно върху рани. Може да се разрежда в различни съотношения с прясна урина. С изключение на масажа, прилагането на преварената урина. винаги трябва да бъде предхождано от прилагане на прясна урина - от по-слабото към по-силното. Принципът на ПОСТЕПЕННОСТ е основен принцип в природолечението и в частност - при уринотерапията!
 Ако дълго се храните природосъобразно и се подложите от няколко дни до една седмица на динена или гроздова диета, преварената до една четвърт от първоначалния обем урина приятно ще ви изненада. Тя ще има не само фантастичен кехлибарен цвят, но и ще ухае на... роза. Опитайте и ще си спомните за тези думи.ДЕТСКАТА урина /на деца до 12 години/ се използва за подмладяване и енергийно зареждане на организма, за някои процедури, в рецепти срещу перде на очите, за козметични цели и др. Тя е наситена с вибрациите на жизнеността и младостта и ги отдава на друг, особено на по-възрастните


 УПОТРЕБЯВА СЕ:
 * При различни ставни /ревматични и др. / и костни заболявания на крайниците. Глината с урината се загрява в подходящ съд и докато е още поносимо гореща, се налага на болното място. Компресът се държи, докато изсъхне.
 * При радикулит, ишиас. Компресът се налага-върху кръста откъм гърба.
 * При различни гнойни или доброкачествени туморни образование бучки и др. В този случай най-често се използва стара урина /с дъх на амоняк/, която има свойството да очиства и изтръгва умъртвената или негодна тъкан, поразена от гангрена, тумор или друго.
 * При зъбен гранулом. Глиненият компрес се налага върху бузата или челюстта в областта, където е грануломът. В този случай компресът се съчетава сжабуркане на прясна или преварена урина, разредена наполовина или в друго съотношение с прясна урина.
 ЗАБЕЛЕЖКА. Използваната глина за компрес след употреба се изхвърля на боклука, а платът много добре се издира или също се изхвърля - те са наситени с токсини.
 Помнете, че много от ефектите както на хумата, глината, така и на урината се проявяват на вълново равнище /хумата е радиоктивна/ и затова съчетанието им е много ефикасно. Въздействието им ще се увеличи още повече, ако включите и съзнанието, въображението, самовнушението - ясната представа, образ, мисъл, че болното място /орган/ се изчиства от ненужното, възста- новява се и оздравява.
 Д. ЗА КОЗМЕТИЧНИ ЦЕЛИ. Не познавам по-добро средство за кожата. Достатъчно е всяка сутрин кожата на лицето да се обработва с прясна урина и да се държи, докато изсъхне. След това лицето може да се измие спокойно с хладка вода без сапун, тъй като урината си е свършила работата. Кожата на лицето е подхранена с всичко необходимо, почистена е, дезинфекцирана е /мъжете да знаят с какво да я обработват след бръснене!/ и постепенно става мека, бархетна, еластична, без да лъщи и без да се изсушава. В банята обмиването може да се прави по-дълго време.
 Урината - преварена, стара, прясна - е ненадминато средство за подхранване на косата, ликвидиране на пърхота. Пробвайте коя ви пасва най-добре и прилайгайте

 Извадки от "Уринотерапия", Алексей Сворцов, издателство ДАР
Майката на приятелката ми преди години след 2-3 месечно приемане на урина получава криза ( за хората които не знаят криза се нарича момента в който тялото се възстановя в период на прочистване. Криза защото се чувствате много зле, като болни и т.н. ) при която 2 дена не може да стане от леглото,много тежко състояние и на третия ден никой не може да я познае, подмладена, склерата на окото става снежно бяла и се е чувствала както никога до тогава.
Аз прилагам метода повече от месец и всекидневно отделям слуз и всякакви гадости от тялото си. На втората седмица след приемането започнах да спя само по 5-6 часа, понякога 4, като се има на предвид, че работя нощем, лягам си късно и съм доста изморен. А преди това спях между 8-10 часа. Метаболизма ми е много по бърз от преди и като цяло се чувствам много по добре и с нетарпение чакам кризите... макар да знам, че няма да са много приятни.

п.с. Не се употребява ако сте приемали алкохол.
други източници по темата:
http://shop.pingvinite.bg/?cid=3&pid=7208
http://swrubberdoll.cosmopolitan.bg/blogpost_275_0.html
http://www.lekar.bg/news-126/info-799/Подробно.за.уринотерапията/

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Re: Уринотерапия
« Отговор #1 -: Юли 05, 2012, 07:54:56 am »
Смята се,че урната на възрастни хора е пододяща за лечение и корекция на функциите на организма само на човек на възраст от 35 до 60 г.. За лечение на заболявания трябва да се използва само собствена урина.

Може ли малко повече на тази тема?

Неактивен Mildo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 132
  • Thank You Buddy
Re: Уринотерапия
« Отговор #2 -: Юли 05, 2012, 09:04:16 am »
Ми то като цяло идеята е да се ползва собствена урина. На други хора може да се ползва или на деца или на по млади и на различни видове животни. Казвали са ми че не  е хубаво мъж да пие женска и обратното. Иначе при приемане на собствена тя винаги си коригира всичко което е за коригиране в тялото.

Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 848
Re: Уринотерапия
« Отговор #3 -: Юли 05, 2012, 10:48:04 am »
Генадий Малахов е писал книга за уринотерапията. Но незнам дали я има някъде в нета.
Познавам хора, които практикуват уринотерапия. Живи и здрави са. Аз също чат пат си правя клизми. Обтриването на тялото с урина също съм го правила и после се чувствам много добре. Но не мога да се насиля да я пия като моите познати.

Неактивен Mildo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 132
  • Thank You Buddy
Re: Уринотерапия
« Отговор #4 -: Юли 05, 2012, 13:26:44 pm »
Ми в началото е доста трудно и гадно... поне при мен беше така първите 10тина пъти... Сега нямам проблеми.
Бях споменал,че не се пие ако сте употребявали алкохол, същото се отнася и за кафе.


Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 848
Re: Уринотерапия
« Отговор #5 -: Юли 05, 2012, 13:31:50 pm »
А без кафе не мога :nea:. Какво му е лошото на едно кафенце на ден а?
Иначе алкохол пия при събирания и то в малки количества.
То за да пиеш трябва да имаш психологическа нагласа. Е сори, но не мога.
Обтриването също е вариант. Да не забравяме, че и кожата е орган и то най-големия.

Неактивен Mildo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 132
  • Thank You Buddy
Re: Уринотерапия
« Отговор #6 -: Юли 05, 2012, 13:56:57 pm »
Ми има лошо, как да ти кажа ако си чела книги за пречистване на организма, вегетарянство и т.н. ще си срещнала неща, които са вредни. Все едно да ме питаш кое му е лошото на месото,кашкавала,млякото, цигарите, соковете от кутии и т.н. :) Нека аз те попитам нещо кое не му е лошото на кафето ? И кое въобще му е добрето ?!

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 164
Re: Уринотерапия
« Отговор #7 -: Юли 05, 2012, 14:20:43 pm »
За кафето има цяла тема. Просто я намерете и прочетете.

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 256
Re: Уринотерапия
« Отговор #8 -: Юли 05, 2012, 19:42:21 pm »
Ми има лошо, как да ти кажа ако си чела книги за пречистване на организма, вегетарянство и т.н. ще си срещнала неща, които са вредни. Все едно да ме питаш кое му е лошото на месото,кашкавала,млякото, цигарите, соковете от кутии и т.н. :) Нека аз те попитам нещо кое не му е лошото на кафето ? И кое въобще му е добрето ?!
И кое му лошото на месото(млечните продукти)ако са истински,а не хормонални  бомби или тебешир?

Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 848
Re: Уринотерапия
« Отговор #9 -: Юли 05, 2012, 20:36:59 pm »
Mildo едно кафе на ден не вреди. Докажи ми обратното. Има хора прекаляват, но това си е техен проблем. Онова било вредно, това било вредно. Ми то и въздуха вече е вреден. И сега да спра да го дишам ли?
Пак питам. Обясни подробно защо не можело да се пие кафе и да се практикува уринотерапия.
Пък да ти кажа аз като съм я практикувала и съм сръбвала по едно кафенце на ден не видях отрицателен ефект.
Лично аз съм си фен на плодове и зеленчуци, но не се лишавам и от останалите животински продукти. Но ги консумирам рядко. Месо ям един или най-много два пъти в месеца. А понякога и два месеца мога да не ям, просто защото не се се сещам. Останалите неща като сирене, кашкавал, мляко не са ми в менюто всеки ден. Не виждам смисъл да си тормозя психиката и да се ограничавам до живот. Който му харесва да го прави.
Напълно достатъчно ми един ден в седмицата на плодове. Останалото е мания.

Иначе който реши да я практикува уринотерапията да си купи книга по темата и да я изчете внимателно, а не да кара по - разни откъси из нета.

Неактивен Mildo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 132
  • Thank You Buddy
Re: Уринотерапия
« Отговор #10 -: Юли 06, 2012, 10:31:01 am »
Константин започвам съвсем друга тема . Квито и да са едно животно в момента,в който бъде убито месото му се зарежда със страх и отрацетелни емоции,токсини и т.н.
За кафето, абе ваш си е проблем не съм тука да ви казвам НЕ ПИЙТЕ КАФЕ ?!?! WTF прайте квото си искате,щом така приемате света и мислите ок,аз нямам проблем. Щом си мислиш, че не е вредно ми ок, твоя си работа. Защо не може ми чел съм две три книги за уринотерапия ако се сетя в коя го пишеше ще я отворя и ще ти цитирам. А тва последното са глупости за книгата, който реши просто да си практикува, не му трябват книги. В някой от тях се разпават напразно локуми.. Като цяло има няколко основни и важни неща, които трябва да се знаят и това е.

Неактивен balar

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 212
Re: Уринотерапия
« Отговор #11 -: Юли 06, 2012, 23:26:50 pm »
А какви химични вещества съдържа урината по принцип и какво действие има всяко едно от тях?

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Re: Уринотерапия
« Отговор #12 -: Юли 07, 2012, 04:51:49 am »
Ами аз съм нещо лаик, майка ми беше химик.
Чувал съм от нея, че в урината се съдържа амоняк. Който не само е отровен, но буквално може да ти разгради хранопровода. Или го бъркам със солната киселина.
Та силно отровна е.
И аз се чудя тия хора как я пият, и как научно се обяснява нейната полезност. Ще се радвам да науча.
Само не примайте поста ми като заяждане. Отнасям се най-уважително. Просто си казвам, което знам.

Предполагам на базата на храните които ядем, видът на урината би бил различен. Съотвено (май!) ако се ядат повече меса и храни, предизвикващи кислинна стомашна среда, може би урината ще е малко по-отровна.

Сега се сещам за случаи на хора, които са пили урина и са умрели!
Наистина, някакво противоречие се получава. Аз лично ще си спестя пиенето. А също и мазането.
Но има хора - ескпериментатори. Да им е сладко ...  :D
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 848
Re: Уринотерапия
« Отговор #13 -: Юли 07, 2012, 10:32:17 am »
Тангра какво да ти кажа. За съжаление не мога да ти отговоря. Имам две книги и там си е обяснено, но не мога да ги намеря. Чела съм ги преди 4 години и няма как по спомен да възтановя прочетеното. Но там си е обяснено.
Mildo твърди, че не е необходимо да се четат разни книжки, а са били достатъчни две три статийки от нета.  Лично мое мнение че човек за да предприеме дадено лечение е длъжен да се запознае подробно с метода.
От три години я практикувам обикновено лятото за една седмица. Честно казано ми трябваше време психологически да се настроя да започна лечението. Леля ми  я практикува от много дълго време. На 55 години е. Изглежда на 25. Тя ми помогна да започна. Знам, че я пие от много време. Жива си е. Но и тя се храни много здравословно.
Но урината е това което сме яли. И ако сме се тъпкали безразборно хич не препоръчвам да се използва нито за клизми, нито за обтриване или пиене. Мисля, че в книгата е обяснено преди процедурите поне седмица човек да мине на растителна храна.
В темата за ваксините споменах че от херпес зостер се излекувах с мазане на урина. Преди две седмици срещнах една позната лекарка и и казах. Тя ми вика "браво че си се сетила. Малко са тези дето експериментират с алтернативни методи"
Но нали е лекар ми обясни по научно защо урината ме излекувала. Та много не го запомних.  :blush: Бяхме и на улицата тя говореше бързо и т.н. Спомена нещо, че в урината е имало всъщност от вируса или някакви антитела. Абе не я разбрах.
Чела съм и за хора, които с уринотерапия са победили СПИН. Но също така някой от болните от СПИН с този метод не са успяли. Та все пак не е панацея.

Неактивен Mildo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 132
  • Thank You Buddy
Re: Уринотерапия
« Отговор #14 -: Юли 07, 2012, 11:04:43 am »
За амоняка си права тангра ! Но той се появявя и усеща когато престои по дълго време. Солна киселина може би или нещо подобно защото в 98% от случаите когато я пия е солена,като понякога е силно солена.(според зависи какви продукти съм приемал)Отровна е ако се приемат определени продукти както споменах алкохол,кафе и др. Иначе аз повече от месец пия и не съм умрял. Сега това което ще обесня няма да е точно и няма да е по научен начин,а до колкото помня и с мои си думи. Когато урината се създава бъбреците отделят всички гадости в организма към нея. Когато я приемаме помага защото се получава нещо като клин клин избива. Ако си болен то при създаването си тя съдържа вещества на проблема (ака антитела за премахването му) Диапазона на нещата които лекува е гигантски, като се почне от болки зъбите,проблемна кожа,изкревени пръсти,недъзи и се стигне до сериозни болести като диабет и рак.  В древни времена когато са имали общи тоалетни урината се е събирала в големи контейнери и са я ползвали за лечение, дори е в днешно време мнгоо фармацевтични компании я ползват в създаването на лекарствата си. Ммм имаше и още инфо, което исках да споделя, но нещо ми избяга, ако се сетя по късно ще добавя.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27