Автор Тема: Vlog  (Прочетена 6265 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен buden

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 28
Vlog
« -: Май 18, 2012, 22:39:07 pm »
Не влог, а видео блог.
Тази практика съществува от години, лично съм загатвал, че имам подобно желание в други теми преди. Пиша много рядко последните 2 години (създадох си нов профил), но преди това бях по-активен (ползвах същия никнейм и публикациите ми могат да бъдат намерени ако някой поиска).

В този ред на мисли, никога не съм изявявал желание за срещи, въпреки любопитството си, просто защото ми се е струвало, че в крайна сметка ще са безцелни философски дрънканици. Вярно е, че тук съм срещал много интересни хора, с които сме събеседвали по какви ли не теми, но на живо с бира в ръка нещата биха се опорочили. :) Защото съгласете се "Да направим света едно по-добро място" не е никаква цел, а по-скоро утопия. В раздела срещи, никога не съм случвал да се споменава някаква конкретна цел, освен "да обиколим подземията"  :) или да види къщата на "баба Яга". Не искам някой да се обижда, но това е прекалено тийн. Обръщам се към всички разбира се, без значение възрастта, по-важното е да имат идеи.

Относно влогът, не е нещо което ми се върти в главата от "вчера", нито пък защото е модерно, наканих се отново да повдигна темата, защото ми се намира малко свободно време лятото. Самият сайт ако не се лъжа е изявявал подобни желания преди години още, а хората които посещават сайта имат навика да събират информация от непопулярни медии (каквито се водят и влоговете), така че това предполагам не е само мое желание.

Разберете, че това би било просто едно хоби, което обаче не между другото може да стане много успешно. Някои хора правят кариера с подобни неща. Не искам да звучи като заяждане, но Еленко е пример за това. Тази практика е по-успешна на запад, но и тук има интерес. А още повече ако целта ни не е кариера, а го приемем като нещо лежерно - просто хоби, каквото е и писането тук.

Идеята ми е да се съберем няколко човека които да отсяваме информация (каквато и да е тя) и след това да я представяме през нашия поглед. Нямам желание да стоя пред камера, но все някой би имал. Теми които да биват осмивани(като нашите политици или медии) или пък други които нарочно биват прикривани(пак от медиите и политиците) бол, така че материал има. Другото са подробности. Помислете. Помислете, че това в един хубав момент може да се превърне и в доста сериозен коректив на българската действителност, а това вече е цел, реална цел която може поне да пробваме.

Преди съм искал някой от админите или модовете да поемат инициативата, но те са достатъчно заети и със самия сайт. Сега също би било добре някой от тях да прояви интерес, защото това ще сплоти останалите и недоверието би било по-малко. Но по-същата логика с какво потребителите са заслужили доверието им за да се занимават с това :) .. Така че, нека който има желание да пише и след време може да направим някоя среща.


Неактивен hobbs

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 121
Re: Vlog
« Отговор #1 -: Май 19, 2012, 02:18:57 am »
Идеята е страхотна   само да има хора които да я подкрепят

Неактивен blade

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 467
Re: Vlog
« Отговор #2 -: Май 19, 2012, 19:30:16 pm »
Преди време аз и още 2-3 имахме идея да правим клипчета(сериалче) свързани за българската конспирация и как влияе световната върху българската. За жалост пропадна. Бих помогнал ако има нужда,но не разбирам много от програми за правене на клипове. Основно мога да помагам с търсене на инфо.
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен buden

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 28
Re: Vlog
« Отговор #3 -: Май 19, 2012, 23:22:58 pm »
Аз съм от Варна между другото.
Ако се съберем няколко души все ще измислим нещо. Може да е 5-10 минути крайния продукт, важното е да е качествен. Не е нужно да задълбаваме много, защото ще ни помислят за чисто луди (все пак е добре да се придържаме към факти ако разполагаме с такива) а и просто е трудно да задържиш нечии интерес в днешно време. Може да иронизираме медиите и политиците колкото си искаме, почти всеки път когато се загледам в предаване или новини виждам неща които си плачат за коментар. Но не държа да е нещо единствено усмиващо действителността и "елита", държа и на сериозни теми които може да обсъждаме, стига да не се прекалява.

Неактивен buden

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 28
Re: Vlog
« Отговор #4 -: Юли 06, 2012, 11:12:51 am »

Съжелявам, ако ви създавам работа да местите и триете(към модераторите). Не искам да правя сайт в сайта или нещо подобно. Просто видеото ми се стори подходящо за един такъв бъдещ проект (без значение аз или някой друг се реши да го направи).
Между другото може да се ползва и кукла, както едно време Ку-Ку (ако има заинтересовани да ме имате предвид) ))

Единственото което е сгрешено е заглавието на клипа, защото нищо не е свършило... Просто е "забавно" как едва ли не става все по-известно и очевидно, че почти всички по върховете са корумпирани и мръсни, а почти всички хора с принципи и морал - тъпкани и използвани.
Никой от нашите медии не се сеща, че животът поскъпва и заради спасителните планове на банките. Защо България да страда заради другите? И ние искаме заеми, които никога няма да връщаме.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27