Не зная къде точно да я постна темата, та за това реших в ''общи дикусии''. Днес се замислих за общото м/у нас хората и кучетата, които ''закусват'' с професори...Ето инфо по темата-http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-03-30&article=405194. Такааа....направих малко разследване и установих, че зад глутниците освирепяли кучета, които ни изяждат стои една фирма ли, фондация ли ....с името ''Екоравновесие''....Та зад тази фондация да я наречем, стоят глями пари, интереси и министри(миро найденов, като бивш нейн шеф) и съответното по нашите географски ширини - източване. Та идеята на спонсорите е била на кучетата да се осигурят нормални условия за съществуване...кастрация...храна...обезпаразитяване, но на практика това са били средства за източване и присвояване. Та тези кучета ''закусиха'' с професор, понеже нямаше какво да ядат.....Та мисълта ми е, че и ние хората сме като тях....ЕС ни осигурява фондове, за да правим бизнес и да си подобряваме стандарта на живот, но някой (политиците) ги крадат тези фондове и вместо по-добър стандарт на живот, ние се озоваваме в графата ''бездомни'', понеже с надеждата да започнем бизнес, теглим кредити от банки, залагаме си имота и се надяваме да започнем бизнес и да си изплатим дълга към банката....Да, да, ама не......Икономическите условия не ни го позволяват, както и спрените фондове.....и се озоваваме на улицата на равно с кучетата.....И ние и те сме освирепяли.....те ''закусват'' с професори, ние пък се избиваме и се хапем до кръв за да оцелеем....Та мисълта ми е, дали с тази онфанзива с кучетата не ни подготвят за нашето бъдеще? Защото индикацията банка-екоравновесие, е точно това. Едни източват екоравновесие, а други нас, чрез банките. Може и да ми се смеете, но връзката м/у нас и бездомните кучета е голяма. Вие как мислите? А също така, няма да се учудя, ако зад екоравновесие стои банката, която ни е взела дома и ни е изпратила на улицата при кучетата....яка конспирация ми се върти из главата.