Автор Тема: Арийците и ... тайните общества  (Прочетена 7171 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Princess_Deja

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 600
Арийците и ... тайните общества
« -: Април 02, 2012, 22:20:46 pm »
Попаднах на нещо, което ми се струва интересно.
Споделям, просто, нямам въпроси. Ако някой знае подробности или подобна информация свързана с темата е поканен да сподели  :hi:
 
Все още е много спорна идеята кои са арийски народи и кои-не. Древен Египет, Гърция, Викингите, Келтите, индоевропей-ците, тракийците, славяните, ние болг-ариите-всички те спадат към семейството на арийските народи, а от Азия това са японците. Много психолози,историци и социолози спорят над темата, доколко всички (големи) култури произхождат от една такава,древна и отдавна изгубена.Атлантида наистина може да се яви пресечена точка на много от тях.

Има други източници,в които се споменава за арийци и арийска раса.В  Бхагавад Гита, Бог Кришна отправя критика към Арджуна  казвайки: “От къде се взе у теб това униние и колебание, Арджуна, несвойствено за Ариеца и затварящо ти пътя към небето?”. В този смисъл ариец означава “два пъти роден” или посветен.

Твърди се,че арийската раса може да си върне "някогашната слава"и да достигне нивото на Свръх-човека. Когато това се случи, материалния свят ще се подчинява според волята на арийците и те ще могат да му влияят,т.е. да реализират психически феномени на материално ниво,които не се ограничават до прости ефекти като телекинеза,пирокинеза,а да контролират физическите процеси с ментална сила.Дали това не означава пресъздаване във онази степен на развитие,която са имали атлантите,но в някакъв по-особен,по-нов вариант,който успява да надмогне техните недостатъци,които са ги довели до катастрофа?

Идеята за превъзходството на расите е въведена от един френски лекар на име Алфред Дьо Гебелин.Той е разглеждал черепите на представители на различните раси и е открил че определени размери при различните раси са различни.Което го карало да смята,че определени мозъчни центрове могат да бъдат по-силно развити при представителите с по-големи размери на черепа.

Ариецът е горд,има големи стремежи и мечти.За стадото само е характерно да смята,че оцеляването е най-висш идеал,както и оставянето на собствената ДНК,..."другото са глупости".

Арийската раса,разгледана отново в езотеричен контекст е свързана с т.нар. Златен космически лъч. Атлантската,респ,арийската духовност са под влияние изцяло на соларните въздействия.Кроули я описва много добре в своята Книга на Закона. Виждаме едно съчетание на хедонистичното,езическото със космическото,духовното.Кроули
 говори за арийците като за "царе"-отново препратка към Слънце-то и Тифарет,точката,която ръководи всички влияния на дървото на живота.Следователно,думата "цар" има значение на човек,достигнал такава степен на духовност и сила,комуто всички свръхестествени сили се подчиняват.

Един от водещите атлантски и арийски символи е Драконът.Много показателен архетип за арийската духовност.Други такива са руната Одал,руната Зиег,келтския кръст,темплиерския кръст,орелът и др...

 
ОБЩЕСТВО ВРИЛ


Думата "Врил" е взаимствана от една научно-фантастична новела на име "Врил-силата на идната раса" от Едуард Литън.Публи-кувана е 1890г.В нея се разказва са една раса,която живее под земята и владее осовен вид енергия. Думата "Врил" има шумерски корен и означава "като боговете".Врил е система,много подобна на Рейки,но може да действа добре както за "доброто",така и за "злото".

Кога точно се е появило на бял свят това братство,на мен лично не ми е известно.Според някои то е било нещо като вътрешен
кръг на Туле.Други казват,че е поддържало връзки с Херметичния Орден на Златната Зора,но не са намерени някакви конкретни доказателства за това.

Що за сила е Врил все пак и с какво е грабнала вниманието на тия тайни общества? В цитат от една книга за нацисткия окултизъм, в която се казваше,че в центъра на земята има "имплантиран" къс от прима материя(или частица от т.нар.философски камък),към когото Древните Атланти са били свързани и са черпили сила. Този къс някои го оприличават на нещо като суперкомпютър или енергиен източник.

Това много ме оздачи,тъй като имах доста странни преживявания като бях малък.Изпадах в състояния на спонтанна астрална проекция и пътувах към ядрото на земята.Минах през една завеса от разни образувания като чернилки,като сажди,които се разсейваха колкото повече отивах към центъра, накрая изчезнаха и се откри една огромна златиста кристална сфера,от която бликаше много мощна енергия , подобна на слънцето. Вибрацията й беше някак си...като драконова. Други хора са ми споделяли същото преживя-ване,  което е било още по-учудващо. (Между другото можете да
видите текста на песента на Терион "Спусни се Врил-я"
(Enter Vril-Ya).)

Общество Туле наред с всичко, се е занимавала с нещо, което някои наричат разширена технология, други презрително биха го нарекли псевдонаука. Както стана ясно, те са вярвали, че Арийската раса произхожда от Алдебаран-звезда от съзвездието Козирог.С помощта на Врил, която те активирали с помощта на медитативни упражнения, се задвижвали специални съоражения, летателни апарати, които съществували по времето на Атлантида. Целта им била да достигнат Алдебаран. Работили са съвместно с още едно от тайните общества в Германия, казвало се е "Хората на Черния Камък" или DHvSS. Твърди се,че са получили схеми за машина за пътуване в космоса и между измеренията от "хората от Алдебаран".

Видни членове на Врил са били Адолф Хитлер, Хайнрих Химлер, Рудолф Хес, Алфред Розенберг, Херман Гьоринг и др...

Туле и Врил са били подкрепяни и подпомагани от един специален отдел на СС, известен като Е4.Търсили са алтернативни енергии и технологии-леталтени апарати и евентуално оръжия. Имало е проекти да се произвеждат такива серийно. Първите проекти били за...летателни дискове или т.нар.Рундфлугцойг. Едно от най-големите постижения на Туле бил електромагнитногравитационния двигател на име Тахионатор 7. Използвали т.нар. "апарат на насочен магнитен поток" , съчетан с динамо на Маркони(въртящ се резервоар, който съдържа сгорещен живак)  и генератор на Ван Де Грааф.
Въртящите се полета включвали динамото и това водело до редукция на маса.

През 1941 Хитлер забранява тайните общества и Туле и Врил, които били под егидата на СС и Е4 минали в нелегалност и се преименували на "Веригата". Твърди се,че членовете имали телепатичен контакт помежду си. Врил са пазили тесни връзки с Аненербе-бюрото за окултни изследвания на СС.

Туле и Врил продължили да развиват своите технологии и 1939-1945 създали първите летателни дискове. Туле се заели с разработки на широки летателни дискове Ханебу 1-3, докато Врил са искали да се сдобият с машини за дълги полети.
През 1944 бил създаден един огромен летателен диск на име Врил 7 Гайст(или Дух). Друг такъв апарат бил Апаратът Андромеда-широк около 139  м цилиндър.

Специален модул на име Зондербюро(Спешно бюро) 13 било създадено от ВВС за да изследва странни феномени като "летящи дискове" и летящи "цигари". През септември, 1944 един пилот на МЕ-262 пилот забелязва един от летящите дискове на Андромеда и се обажда в Зондербюро 13, а те побързали да покажат абсолютно невежество за тия феномени.

"Магическото око на Врил" е било митичен апарат за нацистки шпионаж, който е бил направен с електромагнитно-гравитационен апарат, поставен в кълбовидно тяло, не по-голямо от диня и било снабдено с малка камера и микрофон, както и предавателна антена.

Най-мощното съоражение,което Врил се е опитало да конструира било машина за пътуване в други измерения или Jenseitsflugmaschi-ne. Научния свят ще протестира,че такива прототипи въобще не са били открити.

Известно е също така, че Врил са искали да евакуират всичките си технологии далеч от Европа в една секретна база на Антарктида, База 211. Там са искали да отворят портал към Андромеда и да извършат верижен полет. През 1944 те напускат Германия и след това никой не им открива следите...

ЧЕРНО СЛЪНЦЕhttp://images.google.bg/images?q=tbn:TJ ... mail24.jpg


Изображение

[align=justify]Черното Слънце е точно тази енергоструктура от прима материя, която се намира в ядрото на Земята и зарежда арийската раса с нейната мощ. Тя е подобна на Чи,Оргон,Астралната Светлина и т.н.

По време на една дискусия на 28мата степен на Шотландския масонски ритуал, Албърт Пайк казва:"в природата съществува
мощен енергоизточник, който може да даде сила на един човек сам да промени лицето на света".

Точно това са търсили и нацистите. Искали са да обучат една определена група хора, които да са елитарни,"най-добрите
 от най-добрите".

Черното Слънце освен това символизира и Върховното Божество, най-висшия порядък на Вселената, който да може да бъде достигнат.То е един безкраен лъч от светлина,който е невидим за човешкото око, но носи неограничена сила.Черното Слънце се е срещало във вавилонски и асирийски изображения.То е Слънце-то на Новия Еон, за когото е писал Кроули.

« Последна редакция: Април 02, 2012, 22:26:15 pm от Princess_Deja »
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 321
Re: Арийците и ... тайните общества
« Отговор #1 -: Април 02, 2012, 23:00:16 pm »
Може ли източника на инфото?

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 516
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Арийците и ... тайните общества
« Отговор #3 -: Април 02, 2012, 23:57:42 pm »
ПРАВИЛА ВЪВ ФОРУМА В СИЛА ОТ 05.05.2011 Г.


6. При публикуване на новина или не-авторска тема, моля всеки да посочва източника на информацията.

Princess_Deja, иронията ти е неуместна, съобразявай се с правилата на форума!
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 321
Re: Арийците и ... тайните общества
« Отговор #4 -: Април 03, 2012, 00:02:46 am »
http://occultall.7.forumer.com/viewtopic.php?t=185

А..гледам,че и АRRI не спи :drinks:
« Последна редакция: Април 03, 2012, 11:52:56 am от Mirotvorec »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27