Не останах с впечатлението ,че филмчето е детско,когато го гледах,нищо че е анимация.Не само тази реплека ами целият сюжет и герои са показателни,и банката и персоналната власт на героите,безскруполноста и отношението към хората,линк към повечето масонски или илюминатски конспирации и проекти,като луната и смяната на власта и приоритетите само защото така им е хрумнало.Ако го гледам сега ,може и да открия подробности.Последният Шерлок Холмс ми направи впечатление с идеята да се правят атентати в различни части на европа за да се всява смут и да се продадът множество оръжия,от някой ,който имаше положителен обществен рейтинг,има много препратки към сходни исторически събитие,и накрая,че всички обществени политици,вземащи важни решения, не са тези които изглеждат като тях,но това бяха най-очевидните послания.
В „Аз Проклетникът„ и „Мега Ум„ ми направи впечатление,как променят парадигмата за добро и лошо,като за персонално качество,и изкарват всичко размито и някак в позиция на добър = умен и лош = глупав,което е безумна промивка,защото тези качества нямаг нищо общо,и много глупави хора не са лоши,а комбинацията от умен и лош е....Пошъл опит за смяна на парадигмата,да се надяваме неуспешен.