Автор Тема: Мултиизмерните негативни извънземни  (Прочетена 13756 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Мултиизмерните негативни извънземни
« -: Август 19, 2006, 15:53:04 pm »
Мултиизмерните негативни извънземниТези които наричаме „извънземни” са хиперизмерни същества. Те се крият зад завесата на нашите възприятия и могат да се проектират в нашата видима реалност по тяхно желание. Те не са посетили Земята наскоро, а са били тук стотици хиляди години и продължават да живеят тук, най- вече в подземни бази. Някои „извънземни” са помогнали генетично да се инжинира човешката раса, докато други фракции осакатяват човешките гени за да превърнат човека в крайна сметка  в нещо което е малко повече от физическа и етерена храна! Днес тези, които контактуват с човечеството чрез отвличания имат негативна ориентация и намерение да създадат раса от човеко-извънземни хибриди способни да господстват над човечеството и същевременно да са тотално предани на  многоизмерната извънземна империя. Литературата индетифицира тези негативни „ извънземни” като  рептили, сиви, mantids,  и някои враждебни  фракции на  Nordic (изглеждащи като скандинавци). Съществуват и позитивно настроени същества също  от расата Nordic, но те зачитат закона за свободната воля и не участват във  физически отвличания. По-скоро те съществуват в духовни братства предоставяйки своите услуги да пазят и насочват тези които търсят свобода от ограниченията на 3Д матричната контролна система  затвор/училище – Земя.
Враждебните „извънземни” са 4Д и 5Д тъмни същества:
Това са същества които са се развили отвъд ограниченото   3 – измерно линейно време пространство. Те съществуват  на ниво на реалност отвъд нашите 5 сетива- така да се каже  зад сцената на нашата реалност. Имат власт над всички  елементи от по-ниските йерархии на матричната контролна система  - от отделни личности до цели човешки организации. Те са отвъд линейното време и  така могат да го правят.

 4-измерните същества имат физическа форма свързана с животинския вид от който оригинално са се развили. Всички , които са на Земята са хуманоиди по природа. Някои изглеждат хора, някои рептилоиди, а други инсектоиди (насекомо-подобни). Тяхната форма е временно променяща се заради варищата материалност на 4-то измерение.

Те са част от междузвездни и мултиизмерни империи, които търсят завоевание. Те превземат цели светове  и раси заради генетични, физически и духовни ресурси.  Това се прави търпеливо в продължение на  хиляди наши години, но защото те са отвъд линейното време това не ги притеснява.  Те търсят енергия и Земята e моделирана като ферма за тях. Тази енергия се състои от човшка жива сила, емоциоанална, духовна и сексуална енергия. Бидейки мултиизмерни те могат да я измукват директно чрез телепатични връзки  или чрез много агенти или „портали” (става въпрос за така наречените organ portals -  хора без душа – биороботи) които са внедрени между населението.

Те са били  тук стотици хиляди години и преди много време са променили  човешкия генетичн код за да ни ограничат до нашите първични нива, ние сме духовно осакатени заради това!

Над тях са нефизични същества от демонична натура, тъмни окултни овърлордове които са върховни в своята мъдрост и познание. Докато 4Д съществата не са толкова съвършени и служат повече за раболепни слуги и оръженосци, 5Д съществата са техните командири, Луциферианци по природа. Те са напреднали достатъчно да се появяват в каквато си форма пожелаят и по този начин могат да изглеждат и хора. Някои от тези враждебни червенокоси Nordic са от тази категория.

Те са заключени в своя собствен начин на съществуване и над тях в йерархията е само логосът или центърът на мисълта, черното слънце, духовната черна дупка, която неминуемо измуква всички ориентирани към себе си съзнания в нея. За да се измъкнат от тази духовна смърт те имат нужда от повишена енергия от тези надоло в йерархията.Напрактика всички  тъмни участници  гледат да избегнат метафизичните последици от това, което правят. Заради това  те влизат във  физическия свят  за да продължат живота си. Докато са във физичния свят те могат да вършат каквото си искат и да забавят плащането на дълга. Тези същества не са заблудени или нееволюирали а напротив – те са високо еволюирали, но по ентропичен начин. Те имат огромни познания и мъдрост засягащи това как да служат на Твореца  за сметка на другите.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #1 -: Август 19, 2006, 15:55:02 pm »
Те имат слабости :


Те са склонни да се самозалъгват заради техния тесен обхват. Мултиизмерните същества заемат честоти на вероятни реалности чийто спектър отговаря на техните духовни честоти.Така че тези от негативен характер , които вибрират на по-ниски и ограничени честоти могат да оперират в по-ограничен обхват на реалности. Това ги прави слепи за определени изходи (възможни събития), които не са в техните възприятия.

Те са много практични, затова винаги търсят най-лесният път. Това е защото те трябва да економисат своята енергия и стратегия.Природата на еволюцията на облсужващите себе си включва завладяване на ограничени ресурси , така че ефективността и калкулациите са необходими.

Те немогат лесно да се отклонят от плановете си  - всичко е калкулирано предварително. Нужно им е време да се приспособят към нови неуловими за целта тактики. Заради това когато те  атакуват извън линейното време  това означава че те изпращат атака едновременно в миналото, настоящето и бъдещето. Така че това което за нас изглежда атака обхващаща няколко дни  или седмици  за тях е един  единствен миг и по този начин изглежда, че те  бавно отговарят на нашите импровизации.

Те немогат да се справят  със заплетени моменти лесно освен ако не са предварително калкулирани. Това което правят най- вече е да оптимизират успеха си , което включва придвижване към реалности, които най добре пасват на технате крайни цели.Но винаги съществува фактора свободна воля, който обърква нещата. И ако целта използва свободната си воля да бъде непредвидима , това добавя невъзможна за калкулиране сложност на възможните вероятности и по този начин ги дезориентира.

Те мислят , че винаги имат предимство така че стават непредпазливи. Много пъти те не очакват съпротива, те мислят че техните планове са тайни и отвъд човешкото възприятие.
Липсата на обединение между тях  нарушава духовната свързаност на тяхното цяло и така се разпада това което те събират. Това означава, че те трябва да събират повече  и по този начин стават като черни дупки нуждаещи се от все повече и повече енергия  като междуизмерна пирамидална схема.

Те имат власт над ниските (човешки) нива на контролиращата система:
Всяка индивидуалност, която е в йерархията на (службата за себе си) е едновременно хищник и плячка. Хищник за тези под  и плячка за тези отгоре. И обратно – всеки който е хищник или плячка участва в йерархията на (службата за себе си ).

Хората със силна ориентация към служба за себе си се инкарнират за да повишат своята негативна полярност и изпълняват различни мисии. Те имат ниска духовна честота и се раждат на позиции с власт. Те формират елита на света, който  в основата си е ръководен от извънземни сили оглавяващи йерархията на (службата за себе си)!

Те се инкарнират основно в изолирани кръвни линии защото ДНК-то и душата трябва да съответстват. Така че проследяването на  кръвните линии може да покаже потенциала на съдбата. Кръвни линии като тези изникват чрез генетична модификация от извънземни фракции или от мутация в отговор на душевната честота на предците, които са сключили негативни дущевни споразумения  с висши тъмни сили. Тези кръвни линии имат физическа, духовна и символична връзка с техните извънземни двойници.

Тяхната функция е да властват и да завладяват и точно сега  ние сме в последната фаза на тяхното завладяване. Негативните мултиизмерни сили  искат тотален контрол над човечеството. Тяхното влияние над човечеството може да се определи с термина  Мултиизмерна Матрична Контролна Система.От www.montalk.net

Превод: Alien
« Последна редакция: Август 20, 2006, 17:02:09 pm от Alien »

Eon

 • Гост
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #2 -: Август 19, 2006, 16:47:56 pm »
Мултиизмерните негативни извънземни

Тези които наричаме „извънземни” са хиперизмерни същества. Те се крият зад завесата на нашите възприятия и могат да се проектират в нашата видима реалност по тяхно желание.


Пример за това може да се намери в Dulce Book by Branton, където се споменава за извънземен, който се материализирал в стаята на (доколкото си спомням полк. Едуин Кастелло – бивш служител по сигурността на базата Дълси) и проявил явен интерес към картите окачени на стената и отбелязаните подземни бази на тях.
Друго съобщение идва от Дейвид Айк и хора, които са присъствали на действително шейпшифтване.


Те не са посетили Земята наскоро, а са били тук стотици хиляди години и продължават да живеят тук, най- вече в подземни бази.

Dulce – Archuleta mesa New Mexico, S-4 – Area 51, Базата под летището Денвър, Pine Gap – Австралия, пустинята Mojave, планината Shasta в Северна Калифорния, базите под лабораториите Los Alamos, Sandiа; Montauk – Long Island, базата Tehachapi на концерна Northrop Grumman, Furnance Creek – California, Paradox, Невада, полярните бази – a.k.a. Neu Schwabenland, PERICA базата в Аризона и др.

Някои „извънземни” са помогнали генетично да се инжинира човешката раса

Пост в тема Човешката ДНК, XNETBG.COM – става въпрос за уникалния еволюционен скок в човешката ДНК, който ни отличава от приматите, очевадно дължащ се на генно инжениране = ъплифт.

докато други фракции осакатяват човешките гени за да превърнат човека в крайна сметка  в нещо което е малко повече от физическа и етерена храна! Днес тези, които контактуват с човечеството чрез отвличания имат негативна ориентация и намерение да създадат раса от човеко-извънземни хибриди способни да господстват над човечеството и същевременно да са тотално предани на  многоизмерната извънземна империя.

Виж отвличания от извънземни сиви, генетични експерименти, съобщения и случаи...

Литературата индетифицира тези негативни „ извънземни” като  рептили, сиви, mantids,  и някои враждебни  фракции на  Nordic (изглеждащи като скандинавци).

Това ми напомня на последното специално издание за Кредо Мутуа, където той е наблюдавал с периферното си зрение Нордически същества очевидно наглеждащи Сивите бачкатори, които извършват експерименти. Има и хиляди други случаи, от отвлечени където се говори за наблюдаващи цялата операция Нордици. Очевидно тези са от “лошите момчета”.

Те са част от междузвездни и мултиизмерни империи, които търсят завоевание.

Драконианската Империя – звездния куп/клъстер Орион – Нечестивата Шестица, Зета Ретикули, съзвездието Дракон и др.

Те превземат цели светове  и раси заради генетични, физически и духовни ресурси.  Това се прави търпеливо в продължение на  хиляди наши години, но защото те са отвъд линейното време това не ги притеснява. 

Древните войни в Съзвездието Лира и сега Сириус.

Те търсят енергия и Земята e моделирана като ферма за тях. Тази енергия се състои от човшка жива сила, емоциоанална, духовна и сексуална енергия. Бидейки мултиизмерни те могат да я измукват директно чрез телепатични връзки  или чрез много агенти или „портали” (става въпрос за така наречените organ portals -  хора без душа – биороботи) които са внедрени между населението.

Специално Издание: Дейвид Айк – Тайните на Матрицата

Те са напреднали достатъчно да се появяват в каквато си форма пожелаят и по този начин могат да изглеждат и хора. Някои от тези враждебни червенокоси Nordic са от тази категория.

Тези същества са главно съсредоточени по Южна Невада, северно Ню Мексико и вероятно Юта. Някои източници ги отнасят към [1] "човешка раса с руса, червена или оранжева коса, други към [2] генетично променен, хуманоидно-рептилиански клон или хибрид. Те често са описвани като имащи хуманоидна форма въпреки явните рептилиански генетични черти. Говори се също, че те притежават подобни на човешки репродуктивни органи, и вероятно (или не) човешка "матрична-душа", и следователно са далечен клон на човешката раса, или рептилианска раса клоняща към съответния тип Orange. Докато някои съобщения предполагат, че също може да съществуват [3] оранжево-оцветени рептилианци, които не притежават "матрична-душа". Някои от Оранжевите според твърденията имат връзки в Звездата на Барнард. Има съобщения за тях в Китай, като очите им са с котешки зеници и кървавочервени.

Те имат слабости :

Те немогат лесно да се отклонят от плановете си  - всичко е калкулирано предварително. Те немогат да се справят  със заплетени моменти лесно освен ако не са предварително калкулирани.


Многбройни са случаите от отвлечени, в които има съобщения, че дори и най-малкото отклонение от плана на Сивите бачкатори по отношение на процедурата по отвличането ги хвърля в паника.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #3 -: Август 20, 2006, 15:13:14 pm »
Мултиизмерните негативни извънземни

Тези които наричаме „извънземни” са хиперизмерни същества. Те се крият зад завесата на нашите възприятия и могат да се проектират в нашата видима реалност по тяхно желание.


Пример за това може да се намери в Dulce Book by Branton, където се споменава за извънземен, който се материализирал в стаята на (доколкото си спомням полк. Едуин Кастелло – бивш служител по сигурността на базата Дълси) и проявил явен интерес към картите окачени на стената и отбелязаните подземни бази на тях.
Друго съобщение идва от Дейвид Айк и хора, които са присъствали на действително шейпшифтване.


Те не са посетили Земята наскоро, а са били тук стотици хиляди години и продължават да живеят тук, най- вече в подземни бази.

Dulce – Archuleta mesa New Mexico, S-4 – Area 51, Базата под летището Денвър, Pine Gap – Австралия, пустинята Mojave, планината Shasta в Северна Калифорния, базите под лабораториите Los Alamos, Sandiа; Montauk – Long Island, базата Tehachapi на концерна Northrop Grumman, Furnance Creek – California, Paradox, Невада, полярните бази – a.k.a. Neu Schwabenland, PERICA базата в Аризона и др.

Някои „извънземни” са помогнали генетично да се инжинира човешката раса

Пост в тема Човешката ДНК, XNETBG.COM – става въпрос за уникалния еволюционен скок в човешката ДНК, който ни отличава от приматите, очевадно дължащ се на генно инжениране = ъплифт.

докато други фракции осакатяват човешките гени за да превърнат човека в крайна сметка  в нещо което е малко повече от физическа и етерена храна! Днес тези, които контактуват с човечеството чрез отвличания имат негативна ориентация и намерение да създадат раса от човеко-извънземни хибриди способни да господстват над човечеството и същевременно да са тотално предани на  многоизмерната извънземна империя.

Виж отвличания от извънземни сиви, генетични експерименти, съобщения и случаи...

Литературата индетифицира тези негативни „ извънземни” като  рептили, сиви, mantids,  и някои враждебни  фракции на  Nordic (изглеждащи като скандинавци).

Това ми напомня на последното специално издание за Кредо Мутуа, където той е наблюдавал с периферното си зрение Нордически същества очевидно наглеждащи Сивите бачкатори, които извършват експерименти. Има и хиляди други случаи, от отвлечени където се говори за наблюдаващи цялата операция Нордици. Очевидно тези са от “лошите момчета”.

Те са част от междузвездни и мултиизмерни империи, които търсят завоевание.

Драконианската Империя – звездния куп/клъстер Орион – Нечестивата Шестица, Зета Ретикули, съзвездието Дракон и др.

Те превземат цели светове  и раси заради генетични, физически и духовни ресурси.  Това се прави търпеливо в продължение на  хиляди наши години, но защото те са отвъд линейното време това не ги притеснява. 

Древните войни в Съзвездието Лира и сега Сириус.

Те търсят енергия и Земята e моделирана като ферма за тях. Тази енергия се състои от човшка жива сила, емоциоанална, духовна и сексуална енергия. Бидейки мултиизмерни те могат да я измукват директно чрез телепатични връзки  или чрез много агенти или „портали” (става въпрос за така наречените organ portals -  хора без душа – биороботи) които са внедрени между населението.

Специално Издание: Дейвид Айк – Тайните на Матрицата

Те са напреднали достатъчно да се появяват в каквато си форма пожелаят и по този начин могат да изглеждат и хора. Някои от тези враждебни червенокоси Nordic са от тази категория.

Тези същества са главно съсредоточени по Южна Невада, северно Ню Мексико и вероятно Юта. Някои източници ги отнасят към [1] "човешка раса с руса, червена или оранжева коса, други към [2] генетично променен, хуманоидно-рептилиански клон или хибрид. Те често са описвани като имащи хуманоидна форма въпреки явните рептилиански генетични черти. Говори се също, че те притежават подобни на човешки репродуктивни органи, и вероятно (или не) човешка "матрична-душа", и следователно са далечен клон на човешката раса, или рептилианска раса клоняща към съответния тип Orange. Докато някои съобщения предполагат, че също може да съществуват [3] оранжево-оцветени рептилианци, които не притежават "матрична-душа". Някои от Оранжевите според твърденията имат връзки в Звездата на Барнард. Има съобщения за тях в Китай, като очите им са с котешки зеници и кървавочервени.

Те имат слабости :

Те немогат лесно да се отклонят от плановете си  - всичко е калкулирано предварително. Те немогат да се справят  със заплетени моменти лесно освен ако не са предварително калкулирани.


Многбройни са случаите от отвлечени, в които има съобщения, че дори и най-малкото отклонение от плана на Сивите бачкатори по отношение на процедурата по отвличането ги хвърля в паника.


Eon-е, браво, влизаш във форма ;D

Eon

 • Гост
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #4 -: Август 20, 2006, 15:31:12 pm »
При добри (според мен) постове, няма как да не се изкажеш както трябва.

8)

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #5 -: Август 26, 2006, 09:21:52 am »
Тези които наричаме „извънземни” са хиперизмерни същества. Те се крият зад завесата на нашите възприятия и могат да се проектират в нашата видима реалност по тяхно желание.
Промяната в сетивността прави завесата вече прозрачна. Те си мислят че се крият. Не осъзнават, че вече са видими за някои и хора.За съжаление и самите хора не осъзнават какво виждат, което води до психически разстройства. Тези извънземни същества винаги ги е имало, но нашите възприятия са били силно ограничени. И сега, когато все повече хора ще  виждат неща, които  ще ги шокират тотално, е необходима информация защо и кокво е това. Което значи да излезнат от рамките на колективното мислене и погледнат на света по друг начин. А то не е по-малко стряскащо. И в единия, и другия случай ще има качествена промяна в съзнанието. В противен случай ще полудеят. Май, че имаше едно такова предсказание, а?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #6 -: Август 28, 2006, 18:22:43 pm »
Да, сега ще видим чудовища навред - в апартамента на съседите, в трамвая, на отсрещното бюро в офиса... Това не бива да ни плаши, защото човекът има могъщи съюзници в небесните селения и посегателството над него би стоварило мощта на тези селения... Влечугите се страхуват да си навличат това - не веднъж са се сблъсквали с божественото и винаги една голяма пета е размазвала главата им... За нас е важно да не забравяме връзката си с божествеността (1), да не напускаме вглъбеността си във възвишеното (2) и да не изоставяме околните на гибел (3) дори и само за миг, дори и с частичка от съзнанието си. Подходящи за тази цел са ритмичното и дълбоко дишане (1), възможно най-пречистената и заредена с добронамереност храна (2) и отдаването на възвишено отношение към нещата (3) с правене на възвишени неща. Не се страхувайте от това да видите чудовища, а като слънце разпръсквайте на всички страни добронамереност. Влечугите се опарват от тази светлина и тя ще ги прогони обратно в дупките им, или, ще им даде нечувания и немислим допреди секунда висш еволюционен скок - за това последното наградата ви на Небесата е най-голяма!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Дъвиан

 • Гост
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #7 -: Август 28, 2006, 18:36:57 pm »
Древните войни в Съзвездието Лира и сега Сириус.

Те търсят енергия и Земята e моделирана като ферма за тях. Тази енергия се състои от човшка жива сила, емоциоанална, духовна и сексуална енергия. Бидейки мултиизмерни те могат да я измукват директно чрез телепатични връзки  или чрез много агенти или „портали” (става въпрос за така наречените organ portals -  хора без душа – биороботи) които са внедрени между населението.

На Сириус имало "негативни извънземни"? :o :o :o

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #8 -: Август 28, 2006, 20:17:28 pm »
Почти никъде няма само Светли или само Тъмни в момента. Особено Сириус и Плеяди!!!

Дъвиан

 • Гост
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #9 -: Август 28, 2006, 20:29:27 pm »
Аз имам друга информация. ;) На Сириус има цивилизация много по-висша от тази на Слънцето. За такива свръх-висши създания няма неопределена амалгама от Светли и Тъмни. Там са само Светли, по нашата квалификация. Говорим за висша култура.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #10 -: Август 28, 2006, 23:10:29 pm »
Да Дъвиан, но знаеш ли че има Сириус А, Сириус Б и т.н?... Сириус е нещо огромно.
Иначе наистина една от най-развитите цивилизации там е тази на коткоподобните, живеят в 9то измерение.

Дъвиан

 • Гост
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #11 -: Август 28, 2006, 23:17:55 pm »
Е чак дотам не съм стигнал. :D

Но една от грешните прояви на нашата цивилизация е прибързаното знание. То неслучайно се спуска по толкова много отгоре в последните години. Но това измежду другото. Да се разбере, понякога си е живо посвещение...
« Последна редакция: Август 29, 2006, 00:15:14 am от Дъвиан »

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #12 -: Август 29, 2006, 08:10:18 am »
Всъщност, колко са тези измерения? Някои казват 12 други по - малко или повече. Някакво общо мнение да имате? Накрая може да се окажат 33 и масоните да са го знаели...
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Отг: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #13 -: Септември 21, 2006, 18:08:02 pm »
Масоните със сигурност го знаят (най-висшите от тях де), но имат намерение и се стараят да го използват по най-скапания начин, в полза на гущерските си приятели от областта на Орион. Мисля, че цивилизацията, за която Дъвиан говори, е наистина непоколебимо чиста: определени процеси над предела въобще не биха били възможни за осъществяване, ако в церемониалните им общности има и една прашинка замърсяване. Вижте една театрална трупа например - има процес, който там е много по-прост, но представлението не може да стане, ако всичките актьори, режисьорът им и сценичните работници не работят сплотено и в единомислие... Процесите по поддържане на космическата реалност са несравнимо по-висши, а жителите на Плеяди и в частност - на Сириус, заемат много високо място в това... Не е допустимо там да има промъквания на вампири. :P
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Станчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Относно: Мултиизмерните негативни извънземни
« Отговор #14 -: Септември 02, 2008, 08:27:15 am »
  Абе нещо, в този сайт "montalk" са пуснати доста качествени материали със смразяваща точност! Точност дори и в детайлите!!! Успях да попадна и на този чудесен превод на "монталкски" материал тук! Всичко до най-малката подробност савпада с всички детайли, до които аз самият успях да достигна с времето чрез екстрасензорната информация! Включително и до контролирането на малките сиви (грейовете) от други, много по-напреднали от тях същества. Нещо повече! Съгласно моите резултати (които по никакъв начин не отричат "монталкските", дори ги допълват!), малките сиви са били създадени от друга, много по-развита от тях самите цивилизация, която също пребивава основно в Дзета-Мрежа. Става дума точно за "5-измерните" нефизични "командири" на "4-измерните" малки сиви, споменати в "монталкския" материал тук ("Мултиизмерните негативни извънземни"). По-висшите същества в Дзета-Мрежа бяха определени като "нещо подобно на биологична субстанция" (тоест - като аморфни, променящи вида си), а малките сиви - като създаден от по-висшите (чрез клониране, съчетано с подбор) ИНСТРУМЕНТ ЗА КОЛОНИЗИРАНЕ на други цивилизации! Точно, както се казва и в "монталкския" материал тук! Малките сиви бяха определени от екстрасензорната информация още като "машинки" с оперирана чувствителност (имали само три чувства) и с изключителна издръжливост на температурни и други въздействия.
« Последна редакция: Септември 03, 2008, 08:27:26 am от Станчо »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27