Автор Тема: Холографски технологии - нови разработки  (Прочетена 37152 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Холографски технологии - нови разработки
« -: Декември 14, 2011, 06:58:05 am »
От известно време насам се запознавам сериозно с информацията от сайтовете openmagic.org и mindmachine.ru

В Русия са разработени и популяризирани съвсем нови технологии за подобряване качеството на човешкия живот. Базират се на авторски разработки, част от които са безплатни за широк кръг ползватели. Аз лично ползвам само безплатните и мога смело да заявя, че съм изключително доволен.

В този смисъл всякакви твърдения, че правя реклама смятам да игнорирам на момента. Който подхожда с недоверие призовавам или да не се занимава въобще с това, или да пита директно в руските сайтове. Това, което смятам да направя аз тук, в този уважаван от мен форум, е да запозная хората, които не говорят руски с тези технологии и разработки. Те го заслужават.

Пример за такава безплатна разработка е следното филмче. Кликва се върху посоченият линк и се стартира автоматично филмче с наименование Панацея-Младост. Ето линк към него - http://openmagic.org/molodost.wmv
Движещото се нещо представлява многомерна структура, която взаимодейства информационно с гледащият я човек. Забележка: За разлика от повечето такива разработки тази конкретно влияе изключително върху човешкия геном. Върху животни влияението й е слабо, почти незабележимо. Информацията постъпва през очите. Препоръчва се гледането на филмчето да става минимум два пъти дневно - сутрин, веднага след ставане от сън и вечер, преди лягане. Доста подробно е описано в съответния раздел, но на руски. Пак повтарям - нямам физическата възможност да преведа всичко. Затова ще гледам, според силите и възможностите си да Ви информирам с най-полезните и необходими неща, които сметна, че са подходящи. Който иска да се развива повече - да си чете оригиналните източници.
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 07:18:34 am от bofara »
6285174923344176257

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re:Холографски технологии за подобряване качеството на
« Отговор #1 -: Декември 14, 2011, 07:33:21 am »
Това беше кратък встъпителен пример. Уточнение: Имам разрешението на автора на тези разработки да ги преведа и публикувам на български език. Аз избрах това да стане тук.

Началото започва така:

Как да си изготвим сами гривна на живота? Забележка: Оригиналният текст /на руски/ - можете да намерите  тук.

1. Взема се това, което ще се зарежда. Желателно е да е по един брой, т.е. за едно зареждане - един предмет. Аз лично съм зареждал гривни и часовници за мен, близки и приятели, защото обхващат меридианите /според китайската медицина/, които минават около ръката.

2. Вземат се слушалки от малките пластмасови, без меко покритие за ухото. Аз лично ползвам съвсем обикновени. Слушалките се закрепят към предмета, може и с тиксо.

3. Всичко това се увива с алуминиево фолио като изводът на слушалките остава отвън.

4. По оригиналната процедура полученият предмет се увива с полиетиленово фолио за опаковане на храни. НО, за да не се купува специално такова може да се използва и обикновена найлонова торбичка /аз лично го правя с торбички/

5. Процедурата се повтаря от 2 до 5 пъти, т.е. увиваме пласт алуминиево фолио, пласт найлон - после повтаряме. Получава се така - от най-вътрешната страна е алуминиево фолио, от най-външната - найлон. Кабелът на слушалките остава отвън.

6. Полученият пакет потапяме в съд с вода, като предварително много внимателно сме опаковали всичко, за да не проникне водата при слушалките и предмета, който зареждаме. Водата трябва да покрива изцяло пакета. Забележка: Водата показва удивителна способност да прониква там. Въпреки взетите мерки. Съвет: за най-външна опаковка се използва презерватив. Помага много.  :)

7. За да не изплува предмета на повърхността на съда се подпира с тежък предмет по избор.

8. Долупосочените mp3-ойки се записват на плейър по следния начин: на едно място mp3 - 1, а на друго - mp3 от 2 до 5 /в отделна папка/.

9. Първоначално се включва за минимум 1 час първият mp3. Забележка: създателят на тази технология препоръчва ако предметът, който ще се зарежда е използван от дълго време 1-вият mp3 да се включи за повече от 1 час.

10. След това се включва за минимум денонощие последователността от mp3-ките, съответно 2-3-4-5 - после се повтаря постоянно в такава последователност.

11. След това се изважда и предметът се ползва. На силата и ефективността на записа могат да повлияят материалът, от който е направен предмета, силата на звука /колкото по-силно, толкова по-добре/, броя слоеве на опаковката по време на зареждането. Също така водата, в която се потапя предмета може да се посоли, което допълнително влияе върху качеството на зареждане.

12. Необходимите файлове за зареждащата процедура са на този линк: http://openmagic.org/files_braslet Кликва се с дясното копче върху надписа на файла и съхраняваме на компютъра.  :)

6285174923344176257

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #2 -: Декември 14, 2011, 07:49:30 am »
При прослушването на зарядните файлове-mp3-ки прави впечатление наложеният глас и музика върху него. Веднага искам да уточня - тук има твърдения от сорта, че това са рептилоидни заклинания и подобни неща.  :rofl:

Който го е страх - въобще да не се занимава по-нататък. Който иска повече информация - да пита създателя на сайта му. Според моето мнение и според статия в този сайт това е реч на древния, общ за всички създания език. Как, откъде и защо произнасящия тези думи човек знае този език - описано е на руски в посоченият от мен сайт, който го има и в подписа ми. Нямам намерение да превеждам всичко.

Получените предмети след процеса на зареждане са по-силни от гривните powerbalance. Това мога да го кажа от собствен опит. Имах 2 такива гривни powerbalance, но въобще не усещах тяхното въздействие. Позволих си да ги заредя по описаният горе начин. На третия ден усетих взаимодействие. Технологията си работи, бих казал, отлично.

Има още МНОГО, МНОГО допълнителни неща, освен това, което съм се постарал да публикувам. Според силите и възможностите си - ще се постарая да Ви информирам за всичко. Обещавам.  :)
6285174923344176257

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #3 -: Декември 14, 2011, 08:26:16 am »
Тук са описани подробно повечето функционални съставляващи, включени в технологията на гривната на живота.

Информационната матрица се състои от модули, осигуряващи определена функционалност. Модулите са свързани в единно цяло. Принципно, това може да се сравни със съвременен телефон-комуникатор, който има много допълнителни функции под формата на установени приложения под управлението на обща операционна система. Гривната реагира на менталния контакт с нея - включва или изключва дадени приложения. И което е още по-удобно - това произтича и при контакт на подсъзнателно ниво, в критична или екстремна ситуация, болест или друго подобно нещо. За да осъществи това, на подсъзнанието не му е необходимо да знае набора от команди-модули, всичко произтича съвсем естествено и се избира възможно най-оптималния режим и набор от действия.

Наименованието гривна на живота е условно, защото може да се зареди всякакъв предмет. Най-голям интерес представляват предметите, обхващащи меридианите на тялото - гривни на ръцете и краката, колани за поясната област, гердани, медальони, диадеми, дрехи и прочее... Според Вашето въображение.

Базовите модули осигуряват захранване на всички структури от външни източници на енергия, които се възприемат от човека. Тези източници са няколко и част от тях работи постоянно, а част се включва и изключва по поискване.

Освен това към базовите модули се отнася и съзнателното регулиране на потока от енергия /като кран - повече или по-малко/, както и защитата на енергоинформационния пашкул на човека /в бъдещи постове ЕИП/ или аурата, с по-плътна обвивка, условно наричана "защитна сфера на живота" - нейният край има структура, за която е свойствено да откъсва, отделя чуждите за човека връзки /моя забележка: уроки, проклятия..., които се записват в ЕИП/ както и опитите да бъдат установени/въведени/.

Подробно описание на модулите ще се постарая да направя според възможностите си.« Последна редакция: Декември 14, 2011, 08:27:41 am от bofara »
6285174923344176257

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 837
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #4 -: Декември 14, 2011, 08:50:29 am »
Аз например се интересувам какво казва човека от записа. Звучи като обърната реч.

Когато един човек е здрав, аурата му си върши прекрасно работата. Защо са й подобни патерици?« Последна редакция: Декември 14, 2011, 08:56:27 am от sidewinder »

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #5 -: Декември 14, 2011, 09:06:39 am »
Ще направя кратко отклонение, а след това ще започна да превеждам описанието на модулите.

Публикувам методика за запис на предмет, която е много по-лесна и бърза от горепосочената с mp3-ките. Работи по-сериозно, действа по "твърдо" от обикновения запис. Версията се нарича БЖ 1.0 лайт. Не се препоръчва за начинаещи. Способства за създаване на запис на предмет без специални средства, за кратко време, могат да се използват всякакви предмети. Оригиналната информация можете да намерите тук.

В тази версия са изявени в по-голяма степен регенеративните фактори, възможно е акуратно използване като средство за спешна помощ /пример: с тази версия, нанесена на лейкопласт излекувах за броени часове възпаление на венеца си/. При постоянна употреба е възможно пренатоварване. Лично аз вече не я чувствам поради повишаване на енергетичното си състояние, но, когато започвах да я ползвам имаше ефект. Всичко зависи от личните качества на ЕИП на съответния човек.

Тази версия, както и гореупоменатата /с mp3-ките/ не съдържа в себе си технологията "Клетъчен облак". Забележка: за тази технология ще стане дума впоследствие, ще се употребява абревиатурата КО.  

Изготвянето става посредством нанасяне на квадратна буквена матрица на предмета, който искаме да заредим. Матрицата е следната:

EPA
RZM
ASL

Забележка: Нанасянето става с маркер, флумастер, химикал, молив... Пример: Взема се дървена или пластмасова гривна /аз съм писал и с маркер върху кожен колан/ и на всяко от звената й се написват горепосочените букви.
Съществуват и други матрици, но те ще бъдат описани впоследствие.

Сега нека продължим с описанието на базовите модули.6285174923344176257

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #6 -: Декември 14, 2011, 09:10:19 am »
Аз например се интересувам какво казва човека от записа. Звучи като обърната реч.

Ами питай го. Аз превеждам за хората. Никой не задължавам да ползва. Има си сайтове-първоизточници - който иска - да пита там. Надявам се е ясно.

Щом смяташ, че не са ти необходими
...подобни патерици?
- моля, никой не те задължава.  :)

ТУК НИКОЙ, НИКОГО ЗА НИЩО НЕ ЗАДЪЛЖАВА!!! НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА -  :hi:

Всички постове са изцяло с информативна насоченост.
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 10:07:24 am от bofara »
6285174923344176257

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 837
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #7 -: Декември 14, 2011, 09:20:33 am »
Чудно ми е как така ти не се интересуваш какво казва човека, мене ме остави. Дали се интересувам или длъжен да го практикувам е съвсем друга тема. Аз се опитвам да подхождам научно при изследване на нещата, а ти изглежда го караш повече на вяра и на доверие. С радиониката шега не бива.
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 09:34:34 am от sidewinder »

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #8 -: Декември 14, 2011, 09:48:55 am »
Съзнателното "извикване" на модули се препоръчва около месец след началото на използване на заредения предмет.

Модули, под условното наименование "Аптечка". Свързани с лечение, оздравяване, корекция на организма, защита от заболявания, усилване на имунитета и др.

Корекция и диагностика - възстановяване на здравето, посредством имитация на коректиращо въздействие по суджок-рефлексотерапия.

хронопунктура - имитация на рефлексотерапия при общо лечение - когато се поставя игла на периодично мигрираща точка на съответстващия текущ енергоканал /съгласно денонощния биоритъм/

триначална хронопунктура - аналогично на триначалния метод. Забележка: става дума за метода на проф. Пак Чже Ву и неговата Су-джок терапия. Информация за това има достатъчно в интернет.

стара планета - състояние на организма, каквото трябва да бъде и връзка с древната земя

източник на живот - с определен "вкус", да се използва само при необходимост, не постоянно, в това число за интензивни процеси на възстановяване.

контрол на живота - реанимационно-боен метод. може да се използва и само за конкретен орган - да се отдаде или отнеме жизнена енергия.

извличане на сигнал 13 - отнема от ЕИП сигнала за смърт.

регенератор - включва режим на ускорена регенерация на тъканите и възстановява функционирането на тялото в нормален режим

"високочестотен режим и защита на телата" - позволява по-лесно да се превключи във високочестотен /високовибрационен/ режим и съдържа модули за защита на тъканите, органите и целия ЕИП при удържането на състоянието на по-висока честотност.

"28 живота", аналог "9 живота" - усилен вариант, възстановява и подхранва сребърната нишка, построява около нея плътна, като броня, структура, която включва допълнителни канали. Забележка: за понятието и значението на сребърната нишка ще стане дума впоследствие.

"засмукваща фуния" - образува мощен водовъртеж към структурата. Отличава се по своята мощност, във водовъртежа може да се вкара паразитен канал или енергетика от възпален орган.

почистване "адам кадмон" - почиства ЕИП от нарушения, стимулира възстановяването на тялото в норма.

почистване чрез диска на земята - обхожда тялото от петите до темето, търсейки места с нарушени структури - закърпва, нормализира, премахва грешки.

разширител на канала - разширява захранването на гривната и нейния носител и подсилва протекторите на енергоканала и самата гривна, предпазвайки я от разрушаване при сериозно натоварване.

усилител - засилва допълнително желан от нас модул - независимо кой

далак - защита и нормализация

следващия списък модули са за работа със ситуации. Ще бъдат публикувани впоследствие.
« Последна редакция: Април 13, 2012, 17:16:46 pm от Mirotvorec »
6285174923344176257

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #9 -: Декември 14, 2011, 09:53:29 am »
...Аз се опитвам да подхождам научно при изследване на нещата, а ти изглежда го караш повече на вяра и на доверие. С радиониката шега не бива.

http://www.mindmachine.ru/technomagic.htm - четем и се информираме /допълнително има и препратки към сериозни научни разработки - например теорията на Кулаков - http://www.infokonstruktor.ru/. Ако отново ни е чудно

Чудно ми е как така ти не се интересуваш какво казва човека, мене ме остави. Дали се интересувам или длъжен да го практикувам е съвсем друга тема.

питаме създателите на тези технологии на съответните форуми. Аз тук превеждам и информирам хората, които не знаят руски. Ясно?

...мене ме остави...

 :) Така и смятам да направя.

за днес стига.
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 10:11:20 am от bofara »
6285174923344176257

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 837
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #10 -: Декември 14, 2011, 10:25:05 am »

питаме създателите на тези технологии на съответните форуми. Аз тук превеждам и информирам хората, които не знаят руски. Ясно?


От баща си ли си наследил такъв назидателен тон?! ... Ясно?  ;D ;D ;D

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #11 -: Декември 14, 2011, 12:37:36 pm »
Много умно, приятелю. Много умно.

Разбирам аз да съм създал тези неща. Смятам, че е добре да се знае за тях, а дали ще се ползват или не - избор на всеки един.  :) Колкото повече са информирани хората - толкова повече са свободни да избират дали ... или...


Модули за работа със ситуации. Струва си да се разбере, че активизацията на модулите за работа със ситуации може да доведе със себе си непредвидени последици. Те трябва да се използват изключително акуратно. Освен това ефектът понякога се наблюдава не винаги и не много силно, особено когато Вашето внимание не е насочено към ситуацията. Ако Вие постоянно следите за ситуацията тогава по този начин я фиксирате в нежелания за Вас вид. Има още доста обяснения за работа със ситуациите, може да се запознаете тук - http://openmagic.org/ph/showthread.php?t=4 пост номер 5.
 От себе си бих искал да споделя, че тези и всички останали модули ще оставя на Вашето внимание от оригиналния източник. Защо? Защото превеждайки ги, има вероятност да изменя смисъла, който е вложен в тях. Освен това съществуват и са описани редица още други модули, като например: подмладяване, пророк, зависимост, патогенна зона, харизма, защита на сърцето, балансиране на енергията, климат-контрол, еталон, таблетка, пробиотик и много още...

Модулът еталон е представен в няколко варианта тук - http://openmagic.org/etalon/

Има вариант под формата на цифровизирана картинка, под формата на mp3-звук, както и вариант – бинарен файл, който се записва в памет-носител и, когато се намира в близост до ЕИП на човека започва да си взаимодейства с него. Личен пример: аз имам такъв записан на паметта на телефона. Започнах да усещам въздействието му едва в края на втората седмица. Изчиства организма от доста външни структури.

Тук - http://openmagic.org/new/ са качени модулите Почистване на кръвта, Таблетка /емулация на колоидно сребро, вода с разтворен озон, токови импулси и още.../, Озон, Пробиотик, Пророк, Стабилизатор /откакто съм залепил тази картинка на компютъра си - работи много по-стабилно/ С някои от тези модули може да се структурира и вода.
6285174923344176257

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #12 -: Декември 14, 2011, 12:53:44 pm »
Искам да отбележа за тези, които смятат да четат оригиналния сайт-първоизточник. Там има закрит раздел. Закрит, защото информацията, която е в него е меко казано интересна. Достъпът до него е ограничен посредством парола, която я има написана в самия открит форум. Някъде в него.  ;) Единственото условие да имате достъп до тази парола и съответно до закрития раздел е да я откриете сами, четейки информацията. Аз нямам право да я разкрия. Това е желанието на самия създател.  :)

Съществуват и други матрици и методи за зареждане на предмети по тази технология - наричана за кратко БЖ. Работата по превеждането и публикуването им не е малко. Лека-полека ще го направя с повечето открита информация.  :)

Засега смятам, че това е достатъчно. Направих го основно за тези, които не знаят руски, а информацията би представлявала интерес за тях.

Съществуват и други две свободни основни зарядни системи. Веднага предупреждавам - те не са за начинаещи. Въобще. Акуратно и внимателно.

Едната се нарича Панацея и се изобразява с матрицата:

АИТ
ВЮО
ОНЯ

Този път буквите са на кирилица.

Втората е назована БЖ 3.0 Лайт и се изобразява с буквите:

SXA
OVR
SLO

От нея съм изпадал в много сериозно изменено състояние на съзнанието. Чак плаши в началото, ако не си подготвен. Затова - ВНИМАТЕЛНО!!! Първо четете, ако трябва - само четете и нищо повече. Никой с нищо, никога не се задължава.  :)

Съществува и по-трудна за зареждане версия 3.0, която всеки може да намери свободно в сайта. Съществуват и много други свободни технологии. Пак там.

Описанието им е доста. Всяко нещо с времето си.
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 12:57:00 pm от bofara »
6285174923344176257

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #13 -: Декември 14, 2011, 13:44:08 pm »
Благодарност на  bofara за хубавата тема  :hi: Ето нещичко и от мен - http://vland.in.ua/

 <a href="http://www.youtube.com/v/oIhcdi3leqE?version=3&amp;amp;hl=bg_BG" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/oIhcdi3leqE?version=3&amp;amp;hl=bg_BG</a>

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
Re:Холографски технологии - нови разработки
« Отговор #14 -: Декември 14, 2011, 13:55:07 pm »
Наско и аз ти благодаря за линковете.  :) Запознат съм с тях, но е добре и хората да ги знаят. Този на филмчето е създателя на технологиите, които упоменавам - Михаил Вячеславович Шишмарев. Занимава се и с доста други дейности, абе който търси - намира.  :) А сайта, който си посочил е един от търговците, които продават комерсиалните изделия. Има и някои други.

Аз предпочетох да дам основата на безплатните изделия, които всеки сам много лесно би могъл да си направи. Има и още - стабилизатор, много интересно изделие, но трябва много, много работа по превода - изисква се доста коректност.

Между другото книгите на Пак Чже Ву ги имам почти всичките, ако някой се интересува - няма да му откажа.  :) Освен това, аз самият, като ползвател на цялата безплатна линия от изделия мога да споделям информация за интересуващите се.  :)

Който от рускоговорящите има възможност - ще бъда признателен за всяка оказана помощ и съдействие.

Благодаря!
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 14:00:20 pm от bofara »
6285174923344176257

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27