Това беше кратък встъпителен пример.
Уточнение: Имам разрешението на автора на тези разработки да ги преведа и публикувам на български език. Аз избрах това да стане тук.
Началото започва така:Как да си изготвим сами гривна на живота? Забележка: Оригиналният текст /на руски/ - можете да намерите
тук.1. Взема се това, което ще се зарежда. Желателно е да е по един брой, т.е. за едно зареждане - един предмет. Аз лично съм зареждал гривни и часовници за мен, близки и приятели, защото обхващат меридианите /според китайската медицина/, които минават около ръката.
2. Вземат се слушалки от малките пластмасови, без меко покритие за ухото. Аз лично ползвам съвсем обикновени. Слушалките се закрепят към предмета, може и с тиксо.
3. Всичко това се увива с алуминиево фолио като изводът на слушалките остава отвън.
4. По оригиналната процедура полученият предмет се увива с полиетиленово фолио за опаковане на храни. НО, за да не се купува специално такова може да се използва и обикновена найлонова торбичка /аз лично го правя с торбички/
5. Процедурата се повтаря от 2 до 5 пъти, т.е. увиваме пласт алуминиево фолио, пласт найлон - после повтаряме. Получава се така - от най-вътрешната страна е алуминиево фолио, от най-външната - найлон. Кабелът на слушалките остава отвън.
6. Полученият пакет потапяме в съд с вода, като предварително много внимателно сме опаковали всичко, за да не проникне водата при слушалките и предмета, който зареждаме. Водата трябва да покрива изцяло пакета.
Забележка: Водата показва удивителна способност да прониква там. Въпреки взетите мерки.
Съвет: за най-външна опаковка се използва презерватив. Помага много.
7. За да не изплува предмета на повърхността на съда се подпира с тежък предмет по избор.
8. Долупосочените mp3-ойки се записват на плейър по следния начин: на едно място mp3 - 1, а на друго - mp3 от 2 до 5 /в отделна папка/.
9. Първоначално се включва за минимум 1 час първият mp3. Забележка: създателят на тази технология препоръчва ако предметът, който ще се зарежда е използван от дълго време 1-вият mp3 да се включи за повече от 1 час.
10. След това се включва за минимум денонощие последователността от mp3-ките, съответно 2-3-4-5 - после се повтаря постоянно в такава последователност.
11. След това се изважда и предметът се ползва. На силата и ефективността на записа могат да повлияят материалът, от който е направен предмета, силата на звука /колкото по-силно, толкова по-добре/, броя слоеве на опаковката по време на зареждането. Също така водата, в която се потапя предмета може да се посоли, което допълнително влияе върху качеството на зареждане.
12. Необходимите файлове за зареждащата процедура са на този линк:
http://openmagic.org/files_braslet Кликва се с дясното копче върху надписа на файла и съхраняваме на компютъра.