Автор Тема: Протестите в България  (Прочетена 55172 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Протестите в България
« -: Септември 30, 2011, 14:15:45 pm »
Чувствам се горда, че съм Българка!

Ние единствени в Европа въстанахме срещу дискриминационни закони и престъпност на държавно ниво, което води до етнически вражди и смърт.

Чехословакия ни последва и предполагам още много страни в Европа ще си зададат въпроса защо някои от техните граждани наречени малцинства
- имат само привилегии, а не задължения;
- имат свободи дори да тероризират останалите етнически групи и правителството си затваря очите;
- живеят на помощи от труда на другите етнически групи които тероризират без да допринасят за изграждането на това общество;
- са открити расисти, но им е позволено....

Трябва протестите и натиска да продължат докато правителството направи всички равни пред закона в България и отговорните се изправят пред съд! 

Неактивен gabriella33

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 82
Re:Протестите в България
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2011, 00:50:51 am »
Този протест,който в момента върви,е един от онези,за които си струва да се борим.Сигурна съм обаче,че в България ще е всяко чудо за три дни.Няма да има продължение и нещата ще си закретат по стария начин.
ЮДА ПРЕДАДЕ ХРИСТОС И ТОЙ ОТИДЕ В РАЯ.ПРЕДАТЕЛ ЛИ Е ЮДА?

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 814
Re:Протестите в България
« Отговор #2 -: Октомври 01, 2011, 12:49:36 pm »
         НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГЕНОЦИДА - ДНЕС!


ДНЕС се планира национален митинг - протест във всички български градове. Призоваваме всички българи,
които не искат да търпят повече това антибългарско управление да се присъединят.
Призоваваме всички млади българи да се въздържат от нападения срещу цигански махали и религиозни храмове.
Основният виновник е управляващия геноциден режим и фондациите, застрашаващи националната сигурност.
Призоваваме всички полицаи, които се чувстват българи да не посягат срещу своя народ!

ЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!Шествията започват както следва:

София- сградата на Народното събрание 14:00
Пловдив - Площад "Съединение" 19:00
Варна - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично" 19:00
Бургас - Паметник "Альоша" 19:00
Русе - Площад "Свобода", Общината 19:00
Велико Търново - Общината 19:00
Стара Загора - Общината 19:00
Хасково - Площад "Съединение" 19:00
Враца - Площад "Ботев" 19:00
Пазарджик - "Тортата" 19:00
Плевен - "Часовника" 19:00
Ловеч - СОУ "Климент Охридски" 19:00
Шумен - Входа на Градската градина 19:00
Сливен - Площад "Хаджи Димитър" 19:00
Казанлък - Парк "Розариум" 19:00
Ямбол - Общината 19:00
Монтана - Паметник Васил Левски 19:00


По-долу е петицията във Фейсбук, изтрита от Режима

Списък с искания на общонационалния протест от 1 октомври 2011!


1. Oставка на правителството в 7-дневен срок и разпускане на народното събрание(до 7 октомври), заради неизпълнение на основни негови конституционни задължения, явна некадърност, очебийна обвързаност с криминалната престъпност и изпълнение на антибългарски проекти(АEЦ Белене, концесията за шистов газ, ГМО и престъпните концесии за златодобив от чужди компании).
Съставяне на временно правителство и назначаване на референдум за промяна на конституцията и избирателния модел. Свикване на Велико народно събрание.

2. Незабавно освобождаване на арестуваните българи в протестите и незабавно снемане на обвиненията и отменяне на присъдите срещу тях.

3. Парична компенсация за семействата на двете загинали момчета (Ангел Петров и Павел Толев).

4. Справедлива и адекватна присъда за убиеца на Ангел Петров в съответствие с българското законодателство.

5. Отнемане на имотите на Кирил Рашков (Киро Циганина) според разпоредбите на закона наскоро приет от Парламента.
Осъждането му (не само заведено дело срещу него) по бързата процедура за съучастничество в и организиране на убийството на Ангел Петров.

6. Незабавно и бързо разследване, подвеждане под отговорност и осъждане на синът и другите престъпни роднини на Кирил Рашков за съучастничество и извършване на трафик с наркотици, проституция, кражби и убийства.

7. Подвеждане под отговорност по бързата процедура и осъждането на всички осигурили „политическия чадър“ (прокуратура, данъчни, полиция, политици и т.н.) над Кирил Рашков.

8. Публична оценка от страна държавната власт на всички медии и журналисти, които манипулираха и крият важна информация за личността на Кирил Рашков , представят участващите в протестите и справедливият и законен гняв по коренно различен начин с цел да оневиняване на престъпните деяния на Кирил Рашков и маргинализират народното недоволство.

9. Искаме оставкa на главния Прокурор и внук на комунистически престъпник Борис Велчев за неадекватното му и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв, с което застана на страна на местните феодали и организирана престъпност.

Искаме нови хора в цялата съдебна и административна структура на управлението на страната. Необвързани с ДС, партия или мафиотска структура, хора с реален трудов стаж и реални професии, хора с морал, а не корумпирани хамелеони и безскрупулни екзекутори на българската нация и Държава.

10. Искаме без отлагане и незабавно изработването на Програма за национално спасение - с реални и осъществими мерки за справяне със демографския колапс на българската нация.

11. Искаме незабавна и без отлагане смяна на политическата, съдебната и правоохранителната система.

12. Искаме да се издаде специален закон, с който да се забрани участието в държавната политика на личности обвързани по какъвто и да било начин с организации, които доказано имат стратегия в ущърб на националното благо. Като пример можем да посочим фондация Отворено Общество.

13.Искаме нова Конституция на България!

Източник - Фейсбук (По нареждане на Режима - изтрит заедно с подписите на 70 000 българи)


« Последна редакция: Октомври 01, 2011, 12:50:50 pm от Гален »

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re:Протестите в България
« Отговор #3 -: Октомври 01, 2011, 19:22:49 pm »
Аз искам:

1. Да се разпусне парламента - нямаме нужда от партии - министерствата са достатъчни за функционирането на държавата.
1.1 Преди да се премахнат партиите да се премахнат етническите партии.
1.2 Преди да се разпусне парламента да се организира административно гласуване на законите от ВСИЧКИ граждани (не някакви малоумници и гъзоблизци в парламента).
1.3 Да се премахнат всички търтеи в министерствата, които са назначени по законите на шуробаджинащината и да се назначат знаещи и можещи специалисти. (Не е ли срамота в другите държави в европа, от която уж сме част всичко да се урежда за часове или дни, а в България - за месеци, които даже изисква човек да виси на бюрократични опашки в различни градове.)

2. Искам Президента, Заестник-Президента и всички министри да се избират по заслуги. (от всички граждани и публично)

3. Открита политика за инвеститори и специално - данни от сделките - цена, инвестиция, открити работни места, печалби и програма за развитие.

4. Пълен и открит отчет за дивидентите и загубите на държавата - кой кога е крал, какво, колко дължим и на кого и престъпниците да се отзоват за нула време в затвора.

5. Да се премахне човеко-убиващата здравна организация, която беше копирана от Англия и която беше отхвърлена с протести, когато се опитаха да я въведат в Щатите. Искаме си старите поликлиники.

6. Да се въведе веднага защита на учителите и да се оправи дисциплината включително да се върне униформата. Децата са нашето бъдеще!

7. Да се пренапише нашата история, която всеки знае, че е фалшива, но продължават да я преподават в училищата.

8. Искам да излезем от Европейската общност - първо всички Българи, които са искали, са получавали визи за всякъде и отварянето на границите позволи на Български граждани, които нямат шанс за визи да влезат в тези държави да крадат и да се хвърлят на помощи, по този начин мърсейки понятието БЪЛГАРИ.

9. Искам всички безработни в България на помощи да почнат да чистят реките и природата и градовете, да асфалтират пътищата и да дават доброволен труд за да си получат помощите.

10. Искам да се премахне закона за малцинствата в България. Какви са тези глупости? Всички сме граждани на тази държава с еднакви права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

11. Искам правосъдието да се преорганизира и да мине от комунистическо-мафиотско на модел, който се наистина справедлив и честен.

12. Искам всяка седмица да продължат протестите докато всички в това правителство клекнат и да се провалят изборите докато ВСИЧКИ НАШИ ИСКАНИЯ НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯТ!

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Re:Протестите в България
« Отговор #4 -: Октомври 02, 2011, 08:29:50 am »
Много е важно банките,застрахователни дружества, електроразпределителните дружества и други монополи, със специален закон да влагат печалбите си за развитие на България, а не да ги изнасят в богатите държави.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re:Протестите в България
« Отговор #5 -: Октомври 02, 2011, 11:29:03 am »
Да, но кой ще го направи? Нали за това се формират партиите, макар че всичките политици служат на едни и същи сили. Което пък ни връща към темите за глобалната конспирация. Всъщност не е малко това което се постигна - сега властта осъзна че са прекалили и не могат да си играят с хората както си искат.

Аз много впечатлена от това:Първо разбира се от подкрепата от Румънците, но второто е знака IYI след думата "Българи". Сякаш в Румъния излиза генетично-етническия ни знак, с който ни свързват. Какво значи другия знак над "Балкански"?

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 126
Re:Протестите в България
« Отговор #6 -: Октомври 02, 2011, 13:27:17 pm »
Много е важно банките,застрахователни дружества, електроразпределителните дружества и други монополи, със специален закон да влагат печалбите си за развитие на България, а не да ги изнасят в богатите държави.
Даскале, точно със  специален закон е разрешено изнасянето на капитали от България. Нали това е целта на господата-обедняване, обедняване и пак обедняване на народа.Докато не се смени системата ще е така.Надеждата е в тези младежи, които излязоха на улицата да протестират. :hi:

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re:Протестите в България
« Отговор #7 -: Октомври 02, 2011, 21:40:22 pm »
..........Какво значи другия знак над "Балкански"?

Благодаря на една специална приятелка, която ми отговори и реших да сложа отговора и, ако и друг се интересува: "Доколкото си спомням е стар арийски соларен знак, аналогичен на кръга с точка в средата. Отгоре им и надпис Sura което според мен пак е намек за Сънце, на санскрит и ведически - Сурья, Surya. Този който е писал плаката може би е искал да намекне за слънчев култ, не е искал да сложи схвастика за да не скандализира, а е сложил по стар соларен знак - който има очи да вижда."

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Re:Протестите в България
« Отговор #8 -: Октомври 03, 2011, 06:51:13 am »
Много е важно банките,застрахователни дружества, електроразпределителните дружества и други монополи, със специален закон да влагат печалбите си за развитие на България, а не да ги изнасят в богатите държави.
Даскале, точно със  специален закон е разрешено изнасянето на капитали от България. Нали това е целта на господата-обедняване, обедняване и пак обедняване на народа.Докато не се смени системата ще е така.Надеждата е в тези младежи, които излязоха на улицата да протестират. :hi:

Значи на младежите трябва да се отворят очите, може би чрез фейсбук и да се наблегне много сериозно точно на този въпрос. Ако капиталите остават в България ще се откриват работни места и младите няма да бягат зад граница.

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 126
Re:Протестите в България
« Отговор #9 -: Октомври 03, 2011, 12:06:30 pm »
Даскале, абсолютно си прав, но за да стане това е необходимо да ни управлява национално отговорно правителство. Такова България не е имала през последните 30 години. Не че преди това е било нещо кой знае какво, но имаше някакъв баланс на интереси. За сега не съм оптимист. Всичко възможно се прави за да не се наруши статуквото- крадците да не бъдат наказани. :hi:

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 814
Re:Протестите в България
« Отговор #10 -: Октомври 03, 2011, 13:40:14 pm »
Подкрепа и от Волжка България.http://www.of-live.ru/article/497/quot-quot

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re:Протестите в България
« Отговор #11 -: Октомври 03, 2011, 13:47:54 pm »
Невероятно и безкрайно прочуствено! И пак нашия знак и във Волжка България.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 692
Re:Протестите в България
« Отговор #12 -: Октомври 03, 2011, 21:10:58 pm »
Отговора е прост - като ги опънем да работят като всички останали, като ги задължим да си плащат сметките като всички останали, като влезат в затвора където е мястото на всички корумпирани политици, мафиоти, данъчни длъжници, джебчии, насилници и убийци, това ще е първата стъпка в правилната посока.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Re:Протестите в България
« Отговор #13 -: Октомври 04, 2011, 09:59:22 am »
Бъдете първо Човеци, после Българи.
Осъзнайте - ако се биете с циганите, но самите вие не се ли превръщате в такива?
А не ви ли манипулират с това разделение? Не е ли негова цел да не би да тръгнем срещу истинските престъпници - тези по върховете? Дали не ги е хванал страх, че се осъзнаваме малко по малко?
А кога ще протестираме пред "мутрите", те не са ли феодали?
А кога пред заводите с минимални заплати?
А кога пред шивашките цехове - робски крепости за българската жена?
Не се връзвайте на провокациите от страна на Тъмните ложи, те разделят и владеят чрез страх и омраза!
Това са мерзости, чужди на Бог! Чужди на светлия Българин, потомък на Орфей, потомък на Богомилите!
Някои цигани, безспорно са лоши, но не всички. Обобщаването се ползва за пропаганда – това са стереотипи.
Много цигани ги е страх от нас, но и това не е повод за гордост, аз предпочитам Уважение, вместо страхопочитание...
Насилието е пътят на слабите. Да се избием и какво?! С какво ще бъдем по-различни от турците и техния геноцид над арменци и кюрди? С какво ще бъдем по-различни от преселниците в Америка - избили индианците?
Да, циганите са особено племе, но нима това е решението? Нима до там стигат нашият ум и сърце? Нима не можем повече от това?
Аз мисля, аз зная - че можем.
Защо в Изтока има цигани, а в Запада има много малко, знаете ли?
Защото векове наред Запада ги е колил и бесил, а сега ви омайват с кухи приказки за ценности! О неразумни, не бъдете като тях. Ние сме народа с ценностите, защото когато Тъмни сили са вилнели, ние сме дали убежище на загиващи хора, дали сме им домове, дали сме им възможност за живот. Да те са забравили това, но нима вие не сте го забравили също?
Нищо не се случва без Божията Воля! Щом ги има тях - има какво да научим от тях. Нима мислите, че само тяхното племе има грях на сърцето си? Защо виждаме треската в окото им, а гредата в нашето не?
Простете им, за да ви бъде простено и на вас!
Дайте им шанс, за да ви бъде даден и на вас!
Бъдете будни, свободни Българи!

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 126
Re:Протестите в България
« Отговор #14 -: Октомври 04, 2011, 10:44:58 am »
P.E.A.C.E., по принцип си прав. Но ти живял ли си с цигани, например в един вход. Ужас. Много българи са в такова положение сега. А ти сам си написал защо на Запад няма много цигани-"Защото векове наред Запада ги е колил и бесил, а сега ви омайват с кухи приказки за ценности!". Явно това е пътят. И какво предлагаш, освен да обърнем и другата буза за шамар? Просто така се почват нещата-първо срещу мутроциганите, а след това срещу другите мутри. От простото към сложното. :hi:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27