Пиърсингът едно време ми беше интересен, но сега мисля, че татусите са по секси и показват идентичноста на даден човек. Аз предпочитам абстрактни форми и ми е интересно потребителите на този форум какви предпочитания имат и действително какви татуировки притежават - животни, послания на различни езици, символи, образи и т.н.т.
Интересна тема. ;D
За каква идентичност говориш, че не разбрах ?
В момента в който забележа, по някое тяло каквато и да е татуировка, ми говори, че този човек изобщо няма идентичност със себе си, след като е решил да се идентифицира с някой дракон, прилеп, животно и тем подобни символики.
Забелязах също, че в много от случаите татуиранити са определено хора с глобални комплекси и проблеми, които копенсират недостатъците си с някой пиърсинг или татуировка, когато не откриват изход в ситуацията.
Грозно, жалко и смешно е принаждането на символики и татуировки, върху плът, чиито дух е отдалечен от своето истинско себе и е принуден да го замени с мастило или пирсинг, съответстващи на моментното му емоционално състояние.revolume1 , какво те накара да се татуираш целия, и изпитваш удоволствие да ги реконструираш с времето ?
Само не ми казвай, че те ти придават идентичност от която ти имаш нужда, за да си в крак с времето и те забележат ;D
Ако нямаш изрисуваните символики на тату, как би се почувствувал?
Или те те захранват с егрегорни символики, образи и послания, отразени в татуирането?
Разбира се, ако искаш ми отговори ?....