Автор Тема: Работа с Колоната на Чакрите  (Прочетена 12956 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Работа с Колоната на Чакрите
« -: Септември 05, 2011, 19:52:10 pm »
Работа с Колоната

 Прочистване на Колоната на чакрите


 Колоната е структура от светлина, обхващаща всички- от най- ниските до най- високите измерения. Тази енергийна структура минава през средата на вашето тяло – от перинеума до короната на главата, и е оста по която всички ваши чакри се намират. Тя е като енергийна тръба, с големина колкото кръга формиран нежду палеца ви и средният пръст. Колоната позволява на енергия да тече през нея. Следвайки колоната ( нагоре и надолу) , можете да осъзнаете част от вас във тези по-високи и по-ниски измерения и да комуникирата със същества от тези измерения. Това е една от най- важните части на светлинното тяло, тъй като тя е вертикалната ви връзка между измеренията. Дигарамата показва частта от колоната, която минава през физическото тяло. Това е и частта , която е блокирана заради астралното тяло. Когато тя е блокирана или повредена, става изклчючително трудно да се получи познание от по- високите измерения и така възможността за връзка с висшето Аз намалява значително. Първата практика , която ще започне да изчиства и изравнява Колоната е практиката за подравняване със светлинното тяло, описана в по-горе. Тази практика на свой ред активира земна Кундалини( Прана, Светлина) през колоната и по този начин я изчиства от астрални отпадъци.


 Практиката

·          Седнете в медитационната позиция описана преди и затворете очи.

·          Изпълнете Заземяване , Запечатване на аурата и влезте в зоната на третото око.

·          Повикайте Плеядинските пратеници на светлината и поискайте да ви помогнат с изчистването на Колоната ви.

·          Призовете междуизмерния( interdimensional)  конус от Светлина.

·          Изравнете тялото си със светлинното ви тяло(описано по-рано).З

·          Заемете възможно най- добро положение.

·        Сега си представете голяма звезда от бяла и златна светлина над главата ви. Тя се намира на известно разстояние високо над главата ви и излъчва светлина право надолу към главата ви, през средата на цялото ви тяло, навън през перинеума и продължаваща към центъра на планетата. Започнете , като си предстваяте звездата на 300 метра над главата ви. В последствие променяйте дистанцията на звездата и отбележете каква разлика чувствате във вашата енергията правейки това.

·          В центъра на земята виждате огромен червен кристал, който абсорбира светлината отгоре.

·          След като кристала е абсосрбирал част от енергията, от него изригва червена светлина, потичаща нагоре към и през тялото ви и навън през върха на главата обратно към звездата от светлина.

·          Този поток от енергия продължава, като едновременно светлината отгоре и отдолу тече през вас(през колоната съдържаща чакрите).

·          Направете повече от просто визуализиране на светлинния поток – усетете го, чувствайте как минава през вас и изчиства астрални блокажи в Колоната.

·          Когато чувствате че сте готови просто визуализирайте потока на енергия да забавя докато постепенно спре. Земната енергия се връща обратно в кристала и светлината от звездата се връща обратно в звездата.

 Тази практика използва космическа идваща от горе и земна кундалини идваща от кристала в центъра на земята. Тези сили са много силни и те могат да окажат голям ефект върху фините ви тела. Що се отнася да изчистване на колоната нищо не е така ефективно, както Кундалини. Имайте впредвид че ефекта от тази практика може да е изключително силен. Както конуса от светлина, така и тази практика може да бъде ‘програмирана’ да не престава и през деня. Потока на Кундалини през Колоната също поправя светлинната и структура. Частта от Колоната минаваща през слоя на колективното несъзнавано трябва да стане силна и запечатана за негативни астрални енергии. Хроничната умора произлиза от твърде много астрална енергия проникваща през върха на главата. Тази и следващата практики са много полезни за страдащите от това състояние.
Движение по колоната


Сега след като вече сте започнали да изчиствате и лекувате Колоната си става безопасно и ползотворно да се издигате и да се спускате през/по нея. Правейки това вие осъзнавате различни измерения на реалността и може да установите комуникация по-висшето си съзнание(HigherSelf. Всяка светлинна структура ако не е използвана става слаба и неефективна също както физически мускул. Светлинното тяло и неговите структури не могат да се въплатят във физическото ако не са използвани и следователно интегрирани в третото измерение. Практиката издигане и спускане по Колоната е сравнително лесна и може да бъде използвана с или без призоваването на Плеядините.

·         Както винаги трябва да започнете със Заземяване, затваряне на Аурата и влизане в пространството на Третото око.·         Изравнете се със Светлинното ви тяло и внимавайте гърбът ви да е колкото се може по прав.·         Може да използвате Изчистването на Колоната с Кундлини, но не жизненоважно.·         Сега просто пренесете възприятето си нагоре и надолу по колоната. Не насилвайте нещата като се опитвате да го накарате да се случи. По скоро трябва да е като да позволите да бъдете като леко ‘всумакни’ нагоре и надолу . Работете с една посока отначало и с малко практика ще стане много лесно да работите с възприятията си в различните нива.·         Имайте впредвид че не предприемате астрално пътуване и да напуснете тялото си. Оставате Заземен през цялото време, но премествате вниманието си нагоре и надолу. Чрез това ще придобиете много по- ясен поглед върху усещанията в различните измерения, тъй като се откъсвате от астралното въздействие поне до известна степен.
Когато успеете да се придвижвате по колонатa може да имате видения или усещания от измерението в което ‘влизате’. Ще усетите ясна промяна в съзнанието си и ще получите достъп до изумителни източници на познание. След като се издъгате по Колоната може да изследвате отговори на своите въпроси от гледната точка на осъзнаването в измеренеието в което сте пренесли вниманието си . Колкото по – нависоко, толкова гледната точка е по ясна и обективна. В ниското усещанията са по – плътни и по- близко до физическото. За да усетите разликата сами, усетете разликата в усещането в глаавата ви и в тези под областта на пъпа. Опитайте да се ‘включите’ в тези области поотделно- какво усещате?
« Последна редакция: Септември 05, 2011, 20:01:14 pm от subequatorial »
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен xnet_user

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 315
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #1 -: Септември 05, 2011, 21:35:16 pm »
Леле, така си ги омешил нещата, не е истина.
Кундалини няма нищо общо с този канал/колона който си показал.

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #2 -: Септември 06, 2011, 17:36:15 pm »
Уважаеми читателю,
Да се разбира че под Кундалини си има предвид Прана(или life force energy)
Взаимно заменяеми.
Кундалини(в coccyx) опашна кост) за която си мислиш засега няма нищо общо.

Пробвайте - друго не ви казвам. Ако няма осезаем (индивидуален) ефект веднага пак ще говорим.--------------------
За справки (виж по - долу)
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен xnet_user

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 315
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #3 -: Септември 06, 2011, 18:26:49 pm »
Направих тази забележка, понеже много хора на практика не правят разлика между Кундалини и Прана, а това са две различни неща и трябва добре да се разграничават, защото те не са взаимно заменяеми.
Това объркване се дължи на многото НюЕйдж глупости които вкарват Кундалини в пранични канали, представят праничните енергийни центрове като чакри по които минавала Кундалини и т.н.

Хубаво е когато човек иска да помага на хората и полага усилия да преведе и представи дадена информация, но трябва много да внимава и да не ги заблуди.
« Последна редакция: Септември 06, 2011, 18:28:53 pm от xnet_user »

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #4 -: Септември 06, 2011, 19:39:09 pm »
Аз "най-нагло" ще питам за 2ри път:
Кой е автора на тези неща?
И кои са източниците?

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #5 -: Септември 06, 2011, 20:37:24 pm »
Много благодаря за забележката и много на място, защото колкото и усилия да полага човек, информацията винаги е непълна  - има твърде много детайли във всяко нещо.

Само пробвайте 10 мин.- нищо повече!
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен Elen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 78
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #6 -: Септември 06, 2011, 22:36:19 pm »
Ооооо пък аз си мислех че Кундалини е нещо за ядене ;D

От всичко написано по темата разбрах че все още сте на копи-пасте,не си играйте със огъня момчета,гурчилката ще бъде в изобилие.
Кундалини не се събужда както е описано по-горе,за нея се изисква много добра подготовка и много други неща съпътстващи началото.

Не пишете глупости,четете повече
знанието е сила

ето ви нещо по темата,като начало

http://www.ramakrishna-vivekananda-bg.info/Raja%20Yoga/Raja%20Yoga-Content.htm

бъдете здрави и умната

Колкото повече разбирам хората,толкова повече ми се живее със животните

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #7 -: Септември 06, 2011, 23:07:08 pm »
Уважаеми,
Както вече казах - това няма общо с кундалини, и освен това не говорим за събуждане изобщо.
И са ми много интересни такива "потребители" - дезинформатори. Пълно е - що глупости съм изчел..
Оисаното по - горе не опасно в никаква степен - не може да има и "горчилка". Защото всеки ще си спомни и ще носи осъзнатостта за своята истинска същност. Всички енергийни системи описани по - горе са ваши! И то не е достъпно само за малцина. Всички сте така устроени и имате всичко необходимо, за да започнете да създавате в себе си, а не извън(материя)
Материалите са мои, аз съм ги подготвил , независимо дали са публикувани на сайта ми или не.

Работа със Светлината, след изпълняване на упражненията Заземяване и Запечатване на Аурата е абсолютно безопасна.

Най- опасното нещо за NWO e духовно осъзнати хора, Критично настроени към лъжите и манипулациите и най- вече използващи енергийните си системи.
 
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #8 -: Септември 06, 2011, 23:13:57 pm »
Активация на Кундалини:

Седнете в медитационната позиция описана преди и затворете очи.

·Изпълнете Заземяване , Запечатване на аурата и влезте в зоната на третото око.

·Повикайте Плеядинските пратеници на светлината и поискайте да ви помогнат с активирането на Кундалини.

·Призовете междуизмерния(interdimensional)конус от Светлина


·Заемете възможно най –изправено положение.

·Сега пренесете вниманието си върху опашната кост. Почувствайте енергията вътре.

·Сега визуализрайте топка от червена светлина в тази област. Тази топка е като Чакра и е съставена от много идентични слоеве. Представете си тези слоеве(като червени топки)да се въртят в различни посоки с огромна скорост. Въртенето създава ‘водовъртеж’ в много плътното измерение на червената светлина и почувствайте безкрайната сила на съзидането вътре.

·След като получите добро усещане за силата в това измерение, позволете на лъч от тази сила да изригне от ‘водовъртежа’ нагоре по гръбначния стълб и навън през върха на главата ви. Лъчът продължава толкова надалеч, колкото можете да видите.

·Както винаги не просто визуализирайте, но почувствайте случващото се. Вие правите повече от просто да си представяте , вие контролирате междуизмерни сили.
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен Elen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 78
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #9 -: Септември 06, 2011, 23:27:44 pm »
За теб,уважаеми потребителю ще кажа само едно,ти не разбираш нищо от енергиини центрове/чакри-колела/пък камоли от Кундалини

Самозаблудите забулват съзнанието във такъв мрак,че цели еони неще стигнат да се докараш до просветление.

За да отвориш даден център/чакра,първо трябва да събудиш Кундалини,ТА ЧАК ТОГАВА МОЖЕШ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ да отваряш чакрите,докато не е събудена Кундалини,можеш само външно да почистваш центровете.

А що се отнася за твоята практика,която е уникална за тебе,практикувай на воля,но не я натрапвай на хората

Бъди здрав
Колкото повече разбирам хората,толкова повече ми се живее със животните

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #10 -: Септември 07, 2011, 00:00:43 am »
Драги потребителю,
Виждам че се опитваш да внушаваш неща- типичен програматор!
Не знам защо го правиш, но не е на място просто - никоЙ не е говорил за "отваряне"(моля?) на Чакрите - това което ще публикувам по - късно , ще ви да де информация как да ги освободите да се "Въртят" свободно, но не и Отваряне.
 - Това се две различни Практики от две различни ситеми на репрезентация и енергийна работа.
Не знам колко разбираш, но това , което правиш е да всяваш догматични предрасъдъци.
Има общо 13 достоверни учения, описващи и рботещи с действителността по различен начин.
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 164
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #11 -: Септември 07, 2011, 00:09:11 am »

·Повикайте Плеядинските пратеници на светлината  и поискайте да ви помогнат с активирането на Кундалини.

·Призовете междуизмерния(interdimensional)конус от Светлина


От где да ги викнем тез лекувити пратеници?
subequatorial  :hi: как може да вярвате и разчитате на подобни мармалади, че и да ги призовавате?
Иначе е хубаво да търси човек и да експериментира разбира се, но обезателно на и на четири очи(с чисто съзнание) и да е наясно с последствията разбира се, както за себе си така и за останалите. :drinks:

« Последна редакция: Септември 07, 2011, 00:18:41 am от fishbone »

Неактивен Elen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 78
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #12 -: Септември 07, 2011, 00:22:56 am »
Чакрите си работят при всички хора нормално и си се въртят нормално и свободно,друг е въпроса че по някога хората изпадат в депресия и жизненият им статус е малко занемарен,може би тогава се появяват такива като теб които им казват как да си завъртят колелетата във правилна-та посока та винаги да са в кондиция
ако търсиш овчедушие тук във този форум едвали ще го намериш

относно зареждането на центровете всеки може да го направи на кой както му изнася,като най лесният  начин е като му полегне на удобно дормео/легло и направи около 100 дълбоки дихания,от което ще заспи и като се събуди ще е във перфектно състояние за много,ама много дълго време
Колкото повече разбирам хората,толкова повече ми се живее със животните

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 164
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #13 -: Септември 07, 2011, 00:32:57 am »
Абе стигне ли се до плеядиянската секта да ти завърта чакрите...работата е ясна.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Re:Работа с Колоната на Чакрите
« Отговор #14 -: Септември 07, 2011, 06:42:42 am »
Подкрепям мнозинството.
От далечните ми спомени, когато се интересувах от тоя тип неща, Кундалини е змиевидна (спираловидна), вътрешна за тялото енергия, която се вдига нагоре по (около) гръбнака. И се вдига много много трудно. Само че дали тя пораждаше отварянето на чакрите, или обратното, или пък взаимно, не знам. И се вдига при много редки случаи и при сериозни практики.

А да се опитваш да наричаш с точно определено име нещо друго е ... (няма да го коментирам)
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27